رامین جان یه سوال :دقت نکردی ، گفتم دو تا 500 ببند حالا اگه اطلاعات مهمی داشتی یه raid هم بزن تنگش همین :biggrin1:
سلام به همه اساتید
من بین این 3تا مادربورد گیر کردم.http://lioncomputer.ir/index.php?action=compare&&me=65&&you=87&&you1=614&&you2=
میخوام بیشتر از 130 نشه. من خودم p5q-seرو انتخاب کردم چون همارزونه وهم تقریبا همه ی کارایی اون دو ت دیگه رو داره! نظر شما چیه؟
بله.Green 485A عالیه.با سلام خدمت دوستان به ویژ اقای سوپرا سوالی که داشتم این هست مشخصات سیستم فعلی من این هست ایا میشه کارت گرافیک gts250 به سیستم فعلیم انداخت یا نه؟ اگه میشه پاور مناسب براش معرفی کنید ممنون
مادربورد m55s-s3 گیگابایت
سی پی یو amd athlon(tm)64x2 dualcore processor4800
رم سه تا یک گیگ باس 667
تفاوتشون تو کولینگ بهتر و یک اسلات بیشتر PCI-E و 4 فاز تغذیه بیشتر است.سلام به همه اساتید
من بین این 3تا مادربورد گیر کردم.http://lioncomputer.ir/index.php?act...ou1=614&&you2=
میخوام بیشتر از 130 نشه. من خودم p5q-seرو انتخاب کردم چون همارزونه وهم تقریبا همه ی کارایی اون دو تا دیگه رو داره! نظر شما چیه؟
با اورکلاک Q6700 بهتره و مادر بورد هم میتونی Biostar TP45 HP را در نظر بگیری که عالیه.آقا دقیقا منم همین مشکل رو دارم میشه بگین تفاوت اینا در چیست ؟
من e8400 رو با zotac gtx260 انتخاب کردم میخوام overclock هم بکنم . اگه SE رو بشه انتخاب کرد برام خیلی خوبه از نظر قیمت .
در ضمنCore 2 Quad Q6700 2.66GHz TRAY بهتره یا e8400 برای بازی و اورکلاک منظورمه چون قیمتشون یکیه !
بستگی به نوع اتصال باند هاتون و نوع اتصال اسپیکرتون داره.درود
من یه سوال دارم
اگه به اینجا ربطی نداره ببخشید
من یه ضبط دارم که دو تا بلندگو دارم
اما خود ضبط خراب شده
من چطور میتونم از بلندگو هاش استفاده کنم؟
CPU:Intel Core i7 920سلام ...
من میخوام CPU,MotherBoard,VGA,Ram با قیمت بین 800 تا 900 هزار تومن بخرم. پیشنهادتون چیه؟ :confused: (ترجیها Intel باشه.)
با تشکر ...
تفاوتشون تو کولینگ بهتر و یک اسلات بیشتر PCI-E و 4 فاز تغذیه بیشتر است.
برای OC پیشنهاد من biostar tp43 hp - biostar tp 45 hp .
نه کاراییشون فرقی نداره ولی اگه برای مصرف عادی میخوای همون Asus را بردار.نه من برای oc نمیخوام.از این biostar هم چیز زیادی نمی دونم. کارایی این biostar tp43 hp - biostar tp 45 hp دو تا مثل p5q-se یا p5q-pro هستش؟(به نظر من asus باشه بهتره.)
بعد این اسلات بیشتر به کار من میاد؟اون 4 فاز تغزیه چه تاثیری در کارکردش داره؟
ممنون.
نه کم نمیاره ولی سی پی یو ی شما ضعیف هست.وایا این کارت را بندازم سی پی یو کم نمیاره و یه راهنمایی می خواستم من الان هم می توانم سیستمم را ارتقا دهم هم می تونم کارت گرافیک را بخرم نظر شما چیه بزارم سری جدید کارت گرافیک انویدیا که امد سیستمم را ارتقا دهم فعلآ با gts250 سر کنم تا بعد سیستم فعلیم هم بالا هست خواهش می کنم کمکم کنید یه دنیا ممنون
قیمتش 1.5 میلیون تومانه!!!!سلام
از دوستان کسی قیمت پردازنده core i7 975 extreme edition می دونه؟
ایا این پردازنده جوابگوی نسل بعدی بازی ها است؟
ممنون
4870 نصف 4870 قدرت داره تقریبا.4870 خیلی بهتر از GTS250 هست اما پیشنهاد من GTX 260/216 هست که بهتره.سلام ، یه چند تا سوال داشتم :
فرق 4870 با 4770 چه اندازست ؟ یعنی با توجه به قیمتاش می ارزه 4870 بگیرم ؟ GTS250 چی ؟
مادربورد های گیگا بهتره یا اینتل ؟ منظورم این دو مورده : Gigabyte EP45-UD3R و P5Q-PRO P45 Intel Asus ...
فرق این دو رم در چیه و کدوم بهتره ؟ Crucial Ballistix 4Gb 1066 - 2x2Gb و DDR2 4.0GB 1066 G.Skill ...
خیلی خیلی خیلی متشکرم ...
GTX 260 حدودا قیمتش چقدره ؟ خیلی ممنون ...4870 نصف 4870 قدرت داره تقریبا.4870 خیلی بهتر از GTS250 هست اما پیشنهاد من GTX 260/216 هست که بهتره.
Asus بهتره چون دو تا اسلات PCI-E داره.(مادربورد های گیگا قیمت بالایی دارند.)
اگه اورکلاکر نباشی هیچ فرقی ندارند.(شما فقط به تایمینگ رم نگاه کنید.)