چيجوري؟:confused:سلام
ممنون از اينکه ران کردي
ميتوني يه عکس از error که ميده برام بفرستي
دکمه ی prt_sc sysrq روی کیبورد رو بزن بعد به برنامه ی paint برو و edit رو بزن و paste و....چيجوري؟:confused:
سلامیکی از دوستام می خواهد سیستم ببنده.(در حد 700 یا 800تومن بدون مانیتور)میشه لیست بدین؟
سلام.ترکوندی علیییییییییی:cheesygri
حال میکنین ها:cheesygri
دیگه بد تر دلم رو سوزوندی تازه این ماله 1 سال پیشهسلام.
نه بابا.من این سیستمو 1 سال پیش بستم !
از وقتی هم که 360 اومده حسابی انتظارم رفته بالا از چشم افتاده ! درست 3 ماه بعد از اینکه سیستم رو بستم.خلاصه حسابی ری...ه شد تو حالمون..![]()
![]()
حالا هم اگه خدا بخواد (یعنی خودم بخوام! :cheesygri) فردا پسفردا میخوام 360 بگیرم.
:cheesygriراستش کارتم رو که یک سال و نیم پیش گرفتم 490 تومن ! (اون زمان high end بود)دیگه بد تر دلم رو سوزوندی تازه این ماله 1 سال پیشه:cheesygri
1 سال پیش چه قدر واسش خرج کردی؟؟
بیا ! کم مونده بود بازیکن تیم ملی هم بشیم (اونم تیم ملی ایران!!!)
خيلي خوبه همينطور که ميبيني از 2400 سلرون خيلي بهتر جواب داده. ميشه اين نتيجه گيري رو کرد که پردازنده هاي سلرون مفت نمي ارزند.
مگه بده قسمت اين بود به تيم ملي دعوت بشيراستش کارتم رو که یک سال و نیم پیش گرفتم 490 تومن ! (اون زمان high end بود)
بعد همین چند ماه پیش هم cpu و مادربورد و رم گرفتم که کلا این سه قطعه شد حال و حوش 470.البته اون سه قطعه قبلیمم آبش کردم.![]()
بیا ! کم مونده بود بازیکن تیم ملی هم بشیم (اونم تیم ملی ایران!!!)
همین الان از بغل کش هر چی فحش تو دنیا میریزه رو سرم !![]()
![]()
خواهش میکنم دوست عزیز.
![]()
متاسفانه نميشه قضاوت کرد بايد يک نفر پيدا بشه AMD 2400 داشته باشهاز Amd ها چی؟؟![]()