مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مدل 6300 از نظر اورکلاک چه جوریه ؟
6300 هم اورکلاک پذيري خوبي داره و به راحتي تا باس 375 اورکلاک ميشه که فرکانسش ميشه 2625 يعني سرعتي معادل 6700 البته در همه اين موارد بايد از يک مادربر خوب و رم ddr-800 خوب استفاده کرد

سلام دوستان
من در فروم Extreme Overclocking عضو شدم
شما هم اگر دوست داشتيد يه سري به اونجا بزنيد
اين اولين پستم
سلام دوستان
خودم نوشتم خودم هم جواب ميدم
هنوز 24 ساعت نشده تو اين فروم خارجکي عضو شدم که من رو مسدود کردند. تازه داشتم با يک انگليسي رفيق ميشدم که 6700 رو تا فرکانس 4000 با مادربردAsus p5wh delux اورکرده بود.
شما هم نميخاد اونجا عضو بشيد همين فروم ايراني خودمون بهتره.

6300 هم اورکلاک پذيري خوبي داره و به راحتي تا باس 375 اورکلاک ميشه که فرکانسش ميشه 2625 يعني سرعتي معادل 6700 البته در همه اين موارد بايد از يک مادربر خوب و رم ddr-800 خوب استفاده کرد
اختلاف کچ 6300 با 6400 چقدره ؟
ارزش 40-50 هزار تومن اختلاف رو داره ؟

سلام
هر دوشون 2 مگ کش دارند و من فکر ميکنم ارزش داشته باشه 50 هزار تومن بيشتر بدي از فرکانس 1866 بري به 2133
حالا حالا ها که تسمیم عوض کردن ندارم ولی برای پیشنهاد دان می پرسم
کسانی که من میشناسم هیچ کدوم اورکلاک بکون نیستند

شما هم اين بنچمارک رو روي کامپيوترتون اجرا کنيد تا ببينيد کجاي اين جدول جاي داريد.

راستی من این رو دانلود کردم!!
تا یه جایی رفت بعد گفت نیمدونم چی چی رو بزن تا ادامه بده enter رو زدن اومد بیرون:cheesygri باید چیکار کنم؟

راستی من این رو دانلود کردم!!
تا یه جایی رفت بعد گفت نیمدونم چی چی رو بزن تا ادامه بده enter رو زدن اومد بیرون:cheesygri باید چیکار کنم؟
سلام
همونجا که نوشته چی چی رو بزن زمان اجراي برنامه رو برحسب ثانيه اعلام کرده اگر زحمتي نيست اون رو به همراه مشخصات سيستمت برام بفرست
ممنون.

سلام
همونجا که نوشته چی چی رو بزن زمان اجراي برنامه رو برحسب ثانيه اعلام کرده اگر زحمتي نيست اون رو به همراه مشخصات سيستمت برام بفرست
ممنون.
سلام.
ram:512 kingston
vga:ge force 5700 256mb
cpu:2.4 intel

39712ben.jpg

خیلی بده؟؟:cheesygri

سلام.
ram:512 kingston
vga:ge force 5700 256mb
cpu:2.4 intel

39712ben.jpg

خیلی بده؟؟:cheesygri
سلام
دستت درد نکنه
من فکر ميکنم پردازندت فول کش باشه
اگر امکان داره ساير مشخصات سيستمت رو مطابق جدول برام بفرست ميتوني از نرم افزار CPUZ کمک بگيري
نوع سوکت- نوع چيپست - نوع ويندوز - فرکانس رم و تعداد اونا و اينکه سينگل هستند يا دوال
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or