مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
متاسفانه براي اينکه اين برنامه روي دو تا هسته ران بشه بايد کمپايلر فرترن اين ويژگي رو داشته باشه که در حال حاضر هيچکدوم از کمپايلرها اين ويژگي رو ندارند ولي به احتمال زياد در آينده نزديک اين امر محقق ميشه که در اينصورت زمان اجراي برنامه روي پردازنده هاي دو هسته اي نصف ميشه
راستي من باس رو حداکثر ميتونم از 200 ببرم روي 216 (amd 64 3000) اگر بيشتر اور کنم سيستم ناپايدار ميشه اگر با فن استوک يا واتر کولينگ خنکش کنم ميتونم بيشتر اور کنم؟ و يا کار ديگه اي هم بايد انجام بدم و آيا ولتاژ هسته رو هم بايد بالا ببرم؟
در ضمن قيمت فن استوک و واترکولينگ رو هم اگر داري بفرست

فن استاك همون فني هست كه تو باكس سي پي يو هستش.
نه به واتر احتياج نيست .شما بايد 1 دهم به هسته ولت بدي .3000 رو ميشه تا فركانس 2.6-2.8 با فن خودش اور كرد راحت البته نه هر كسي.
من چون تا حالا با رمه ddr1 و سوكت 939 كار نكردم زياد نميتونم كمكي كنم ولي به اين اي دي پي ام بده كمكت ميكنه :rax_tech
ولي منم يه چيزي ميگم گه شد خدارو شكر اگه نشد شرمنده.
ضريب اچ تي تي رو بذار 3 و اچ تي تي رو تا 240 ببر بالا.
به رم تا جايي كه ميشه ولت بده و به سي پي يو هم 1 دهم ولت بد.
رم رو بذار رو 333 .
اگه بخواي اون اور رو كني بايد تايمينگ رم دستي تنظيم شه كه من واسه ي دي دي ار رو بلد نيستم شرمند.

خريد 7950 كه الان يعني خريت چون 1 ماه ديگه ميتونه يه 8800 داشته باشه.
ميشه بگي قيمت اون 1900 از كجاس و مال كي؟
تصحيح ميکنم قيمت 301 دلار و کارت 256 مگ رم دارد. منبع
نوع 512 مگ آن 409 دلار قيمت دارد. منبع
قيمت قطعات هم که تو ايران بر اساس هر دلار 1000 تومن محاسبه ميشه و اگر کسي بيشتر ميده يا خريد از قبل داشته و يا بي وجدانه. با کمي صبر و گشتن ميشه هر دلار، هزار تومن رو پيدا کرد.

آخرین ویرایش:
سلام
من به زودی آپگرید می کنم...
ولی باید بدونم این دو تا رم تو بازار هست؟
Corsair TWIN2X2048-6400C3 2GB DDR2 800MHz
Crucial Ballistix BL2KIT6464AA663 1GB 667
و همچنین کارت گرافیک
Radeon X1600 XT هست؟ چنده؟
همچنین Geforce 7600 GT چنده؟

Core 2 Due The Best Motherboard

Toms Hardware توانست Core 2 Due 6400 را از فرکانس2133 مگاهرتز به 3336 مگاهرتز اورکلاک کند بدين منظور از سيستم خنک کاري Gigabyte's 3D Galaxy II استفاده نموده است هر چند که با استفاده از فن استوک تا 3096 و با استفاده از فن زلمان 9700 تا 3159 ميتوانست اورکلاک کند. جالب اينجاست که Core 2 Due 6700 اورکلاک پذيري خوبي ندارد و با فن استوک حداکثر ميتواند از 2667 به 3460 اورکلاک شود.
3d_galaxy_ii_boxed.jpg
اما بدين منظور لازم است تا باس سيستم به 417 افزايش يابد. متاسفانه اکثر مادربردهاي Core 2 Due امکان افزايش باس را به بيش از 380 ممکن نميسازند. بنابراين لازم است تا مادربرد مناسبي تهيه شود. مادربرد پيشنهادي Toms Hardware مادربرد زير است. که قيمت آن 155 دلار است.
Abit AB9 Pro​

ab9-pro_lg.jpg

آخرین ویرایش:
تصحيح ميکنم قيمت 301 دلار و کارت 256 مگ رم دارد. منبع
نوع 512 مگ آن 409 دلار قيمت دارد. منبع
قيمت قطعات هم که تو ايران بر اساس هر دلار 1000 تومن محاسبه ميشه و اگر کسي بيشتر ميده يا خريد از قبل داشته و يا بي وجدانه. با کمي صبر و گشتن ميشه هر دلار، هزار تومن رو پيدا کرد.

دوسته عزيز اينجا معمولا كارتهاي سريه هاي اند رو 150 تومن بيشتر از قيمته دلاريش ميدن.
هر چقدر توي سي پي يو منصفن توي فروش وي جي اي نامرد.
و سريه مين استريم رو 50 تا بالاي قيمته دلاري.
اگه اينجوري كه شما گفتين بود كه الان بايد ما 7950 رو 550 تا ميگرفتيم نه 770

Toms Hardware توانست Core 2 Due 6400 را از فرکانس2133 مگاهرتز به 3336 مگاهرتز اورکلاک کند بدين منظور از سيستم خنک کاري Gigabyte's 3D Galaxy II استفاده نموده است هر چند که با استفاده از فن استوک تا 3096 و با استفاده از فن زلمان 9700 تا 3159 ميتوانست اورکلاک کند. جالب اينجاست که Core 2 Due 6700 اورکلاک پذيري خوبي ندارد و با فن استوک حداکثر ميتواند از 2667 به 3460 اورکلاک شود.
3d_galaxy_ii_boxed.jpg
اما بدين منظور لازم است تا باس سيستم به 417 افزايش يابد. متاسفانه اکثر مادربردهاي Core 2 Due امکان افزايش باس را به بيش از 380 ممکن نميسازند. بنابراين لازم است تا مادربرد مناسبي تهيه شود. مادربرد پيشنهادي Toms Hardware مادربرد زير است. که قيمت آن 155 دلار است.
Abit AB9 Pro​

ab9-pro_lg.jpg

از اين مين بورد براي اور asus p5b delux , p5d wh هستند كه تا بالاي 400 ميشه باس رو افزايش داد ولي قيمتم بيتره

از اين مين بورد براي اور asus p5b delux , p5d wh هستند كه تا بالاي 400 ميشه باس رو افزايش داد ولي قيمتم بيتره
قيمت asus p5b delux که 200 دلاره ايا منبعي سراغ داريد که اين مادربرد براي اورکلاک بهتر باشه با توجه به اينکه Abit ab9 رو Toms hardware معرفي کرده

سلام
بچه ها من شنيدم اين رايترهاي asus همشون بازار مشترك شده تو ايران.
جايي سراغ دارين من بتونم اصلش رو تهيه كنم؟
بیخیال asus بشو .
یه sony یا pioneer بگیر که خیلی خیلی بهتر ستن .

قيمت asus p5b delux که 200 دلاره ايا منبعي سراغ داريد که اين مادربرد براي اورکلاک بهتر باشه با توجه به اينکه Abit ab9 رو Toms hardware معرفي کرده

منظورم بيشتره بود ببخشيد اشتب تايپي بود
منبع يادم نيست الان ولي الان يه عكس ميذارم
p5b درسته كه باسش به 400 نميرسه ولي مولتي تيپرش ازاده
راستي اين امز بعضي وقتا بگي نگي چرتو پرتم زياد ميگه مثلا توي چارتهاي گرافيكش
4detpav.png
[/IMG]

منظورم بيشتره بود ببخشيد اشتب تايپي بود
منبع يادم نيست الان ولي الان يه عكس ميذارم
p5b درسته كه باسش به 400 نميرسه ولي مولتي تيپرش ازاده
راستي اين امز بعضي وقتا بگي نگي چرتو پرتم زياد ميگه مثلا توي چارتهاي گرافيكش
4detpav.png
[/IMG]
Asus P5b فقط اجازه ميده Multiplyer رو کم کني که مادربرد 60 تومني من هم همين اجازه رو ميده. در ضمن باس رو هم ميتوني تا 500 بالاببري من فکر ميکنم منظور شما مادربرد ديگه اي باشه اگر سراغ داري معرفي کن چون بالا بردن Multiplyer ميتونه خيلي تو اورکلاک کمک کنه
در ضمن من فکر ميکنم نسبت به قيمت Abit Ab9 از همه بهتر باشه
مطلب ديگه اي رو هم که من فهميدم اينه که مادربردهائي که چيپستشون بوسيله Heat Pipe خنک ميشن تو اور کردن موفقن
25388.jpg

آخرین ویرایش:
Core 2 Due 6400 or 6600

قيمت Core 2 Due 6400 باکس 229 دلار و قيمت Core 2 Due 6600 باکس320 دلار است. اما 6400 خاصيت اورکلاک پذيري بهتري دارد. 6400 را براحتي ميتوان از فرکانس 2133 به فرکانس 3000 با باس 375 اورکلاک کرد. 6600 نيز براحتي (راحت تر از 6400) ميتواند از فرکانس 2400 به فرکانس 3000 تحت باس 333 اورکلاک شود.
آزمايشهاي toms hardware نشان ميدهد که براي core 2 Due ها در يک فرکانس مشخص تمام بنچمارکها تقريبا مقادير يکساني را ثبت ميکنند.( البته اين امر از بنچمارک من مستثنا است.) سئوال اينست که با توجه به اينکه کش 6600 دو برابر کش 6400 است چرا بنچمارک نتيجه يکساني ميدهد. آيا کش يعني کشک؟
پاسخ اينست
1- بنچمارکهاي مورد استفاده زياد به کش سيستم حساس نيستند 2 مگ کش مقدار زيادي است چه رسد به 4 مگ
2- اگر از رم DDR-II-800 استفاده کرده باشيم درمورد اول فرکانس رم به 1128 و در مورد دوم به 1000 افزايش يافته است به عبارت ديگر سرعت رم 6400 به علت اورکلاک، فقدان کش را جبران کرده است.

Intel 975 or Intel 965

کداميک براي core 2 Due مناسبتر است
تفاوتهاي عمده 975 با 965 بصورت زير است:
1- 965 سازگاري خوبي با SLI ندارد
2- 975 اجازه ميدهد که نسبت باس رم به پردازنده تغيير کند که اين امر جهت اورکلاک کردن بسيار مفيد است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or