سلام.نوشته شده توسط Thrax:سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم من میخواستم یه Ram سیستمم رو به 512 تغییر بدم میخوام بدونم کدوم نوع رو بخرم و همچنین یه رم 256 بزارم کنار این یکی یا کلا اینو بفروشم یه 512 بخرم بزارم رو سیستم :confused:
راستش خودمم توی یه همچین فکریم ولی مثل اینکه KingStone توی ایران اصلی نیست راستی چطوری امین جون دمت قیژبه نظر من شما یه رم 512 بگیر و اونی که داری بفروش چون بعدا که بخوای افزایشش بدی راحت تری و خرجتهم کمتر میشه.تو مارک های بازار هم kingstone حرف اول رو میزنه و تو ایران گارانتی خوبی هم داره
چون رمت دوال نيست بفروش يه 512 بگير
ماركه كروشيال يا كروس اير معمولي
راستش خودمم توی یه همچین فکریم ولی مثل اینکه KingStone توی ایران اصلی نیست راستی چطوری امین جون دمت قیژ
من فك مي كردم اين پروسسور هاي AMD بيشتر بدرد بازي مي خورن تا ماله اينتل . يعني اين dual core بهتر جواب ميده؟؟نوشته شده توسط m_unknown_r:cpu:intel pentium d 805 dual core=135 hezar toman
vga:sparkle geforce 7900gt=330
)
نوشته شده توسط حامد:سلام امین جان و محمدرضا ی عزیز
اگر ممکن است یک دوربین دیجیتالی که کارکرد خوبی داشته باشد و قیمتش 100 تا 120 هزار تومن باشد بهم معرفی کنید.
فقط Canon بگیره هیچی Canon نمیشهنوشته شده توسط pandora tomorrow:سلام.
حامد جون من الان تقریبا 1 سال هست که از قیمتهای دوربین دیجیتال دورم و دقیقا نمیدونم چی بهت بگم.
ولی یه پیشنهاد دوستانه:
هر چی میخری یا Canon بگیر یا Sony
این 2 تا حرف اول و اخر رو تو کیفیت و کلا همه چیز میزنن
ولی اگه من میخواستم بگیرم Canon میگرفتم بالاخره با سابقه ترین هست تو ایرن کار و واقعا هم بهش اعتقاد دارم خیره سرش بهترین شرکت دوربین سازی فعلی جهان هست
بای
هر چی میخری یا Canon بگیر یا Sony
این 2 تا حرف اول و اخر رو تو کیفیت و کلا همه چیز میزنن
فقط Canon بگیره هیچی Canon نمیشه
ببخشیدCanon مگه بالاتر از 130 تومان نداره؟؟؟ به نظر من Canon از همه اینا بهتر است توی رنج قیمت خیلی خیلی بالاتر از 130 تومان هم دارهنوشته شده توسط zxc0012004:سلام
بهتر بود یه اشاره ای می کردین توی رنج 130-120 هزار تومان Canon خوبه. دلیلشم اینه که Brand های مشهور و خیلی حرفه ای تر توی این محدوده عملاً محصولی ندارن.
وگرنه بعید می دونم بشه Canon و یا Sony رو با غولایی مثل Nikon یا Pentax و یا Olympus مقایسه کردشون.