سلام
قیمتی که من دارم برای PLextor Internal مدل PX-750-A حدودای 3-82 هزار تومان
برای مدل های External ش هم فقط من قیمت مدل PX-716_UF رو دارم که بالای 165 هزار تومان قیمتشه.
Pioneer هم یه مدل خوبی داره اینترنال، که یادم نیست چیه اسمش ولی حدودای 4-73 هزار تومان قیمت داره.
بقیه ی مدل هایی هم که نام بردی زیاد مالی نیستن.
درکل از من می شنوی محمد، برو سراغ Plextor، حالا هر مدلش که دلت خواست، چون در کل یه سر و گردن از بقیه بالاتره.
-----------------------------------------------------------
در مورد مشکل با اون Combo ت هم احتمالا یا خود لیزر و یا چشمش کثیف شده (با احتمال زیاد چشمش). باز کن جفتشو تمیز کن حل میشه
DVD Writer بالای 50.000 تومان، الان Plextor و Pioneer خوب هستن. البته باز بین این دوتا Plextor ارجحه.نوشته شده توسط Metal Gear:بچه ها در مورد DVD Writer کسی آمار داره؟ با قیمت حدود 50 تومن الان بهترین انتخاب چیه؟
Pioneer, NEC , Philips , Asus , Teac , Sony , HP , ....
یه چیزی هم در حاشیه بگم، من Combo , CD-Rom Asus دارم بعضی از سیدی هایی که با کمبو رایت میکنم تو خوده کمبو هنگ میکنه ولی توی سیدی رام بدون مشکل اجرا میشه ... نمیدونم چرا
قیمتی که من دارم برای PLextor Internal مدل PX-750-A حدودای 3-82 هزار تومان
برای مدل های External ش هم فقط من قیمت مدل PX-716_UF رو دارم که بالای 165 هزار تومان قیمتشه.
Pioneer هم یه مدل خوبی داره اینترنال، که یادم نیست چیه اسمش ولی حدودای 4-73 هزار تومان قیمت داره.
بقیه ی مدل هایی هم که نام بردی زیاد مالی نیستن.
درکل از من می شنوی محمد، برو سراغ Plextor، حالا هر مدلش که دلت خواست، چون در کل یه سر و گردن از بقیه بالاتره.
-----------------------------------------------------------
در مورد مشکل با اون Combo ت هم احتمالا یا خود لیزر و یا چشمش کثیف شده (با احتمال زیاد چشمش). باز کن جفتشو تمیز کن حل میشه