مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام

نوشته شده توسط Metal Gear:
بچه ها در مورد DVD Writer کسی آمار داره؟ با قیمت حدود 50 تومن الان بهترین انتخاب چیه؟
Pioneer, NEC , Philips , Asus , Teac , Sony , HP , ....

یه چیزی هم در حاشیه بگم، من Combo , CD-Rom Asus دارم بعضی از سیدی هایی که با کمبو رایت میکنم تو خوده کمبو هنگ میکنه ولی توی سیدی رام بدون مشکل اجرا میشه ... نمیدونم چرا
DVD Writer بالای 50.000 تومان، الان Plextor و Pioneer خوب هستن. البته باز بین این دوتا Plextor ارجحه.

قیمتی که من دارم برای PLextor Internal مدل PX-750-A حدودای 3-82 هزار تومان
برای مدل های External ش هم فقط من قیمت مدل PX-716_UF رو دارم که بالای 165 هزار تومان قیمتشه.
Pioneer هم یه مدل خوبی داره اینترنال، که یادم نیست چیه اسمش ولی حدودای 4-73 هزار تومان قیمت داره.

بقیه ی مدل هایی هم که نام بردی زیاد مالی نیستن.

درکل از من می شنوی محمد، برو سراغ Plextor، حالا هر مدلش که دلت خواست، چون در کل یه سر و گردن از بقیه بالاتره.
-----------------------------------------------------------
در مورد مشکل با اون Combo ت هم احتمالا یا خود لیزر و یا چشمش کثیف شده (با احتمال زیاد چشمش). باز کن جفتشو تمیز کن حل میشه ;)

تو این سایتی که معرفی کردی نوشته مانیتور سامسونگ ساخت مالزی Lcd 17 قیمت=240هزار تومن
چه ارزون.نکنه چون ساخت مالزی هست اینقدر ارزونه؟

راستی چرا هارد ساتا 2 ارزون تره؟چه فرقی با ساتا 1 داره؟

نوشته شده توسط zxc0012004:
سلام

DVD Writer بالای 50.000 تومان، الان Plextor و Pioneer خوب هستن. البته باز بین این دوتا Plextor ارجحه.

قیمتی که من دارم برای PLextor Internal مدل PX-750-A حدودای 3-82 هزار تومان
برای مدل های External ش هم فقط من قیمت مدل PX-716_UF رو دارم که بالای 165 هزار تومان قیمتشه.
Pioneer هم یه مدل خوبی داره اینترنال، که یادم نیست چیه اسمش ولی حدودای 4-73 هزار تومان قیمت داره.

بقیه ی مدل هایی هم که نام بردی زیاد مالی نیستن.

درکل از من می شنوی محمد، برو سراغ Plextor، حالا هر مدلش که دلت خواست، چون در کل یه سر و گردن از بقیه بالاتره.
-----------------------------------------------------------
در مورد مشکل با اون Combo ت هم احتمالا یا خود لیزر و یا چشمش کثیف شده (با احتمال زیاد چشمش). باز کن جفتشو تمیز کن حل میشه ;)
ممنون احمد
میدونم پلکستور شاخه ولی من 50 تومن بیشتر نمیخوام بدم :)
الان غیر از پلکستور و یکی دو مدل پایونیر همه مارک ها دور و بره 50 تومن هستن ( اینترنال ) و نمیشه هیچ کدوم مالی نباشن!

ممنون احمد
میدونم پلکستور شاخه ولی من 50 تومن بیشتر نمیخوام بدم :)
الان غیر از پلکستور و یکی دو مدل پایونیر همه مارک ها دور و بره 50 تومن هستن ( اینترنال ) و نمیشه هیچ کدوم مالی نباشن!
سلام

نه اینکه مالی نباشن
در مقابل Plextor کم میارن

ولی حداقل از این لیستت مارکهای Sony و ASUS و Liteon (البته ننوشته بودیش) و Teak و NEC رو حذف کن.
اینا همشون عالین (بجز Liteon که آشغاله) ولی توی ایران تقلبی هاشون میاد

بین اینا توی این range من Philips و Gigabyte (که نام نبردی) رو پیشنهاد می کنم که باز Philips یه سر و گردن بالاتره ... گیگا رو هم که آواژنگ پشتشه تا یه سال ...
از Pioneer هم توی این محدوده ی قیمتی خبری ندارم ولی اگه داشته باشه باز از بقیه بهتره ...

ولی من هنوز روی پیشنهاد خودم یعنی Plextor پافشاری می کنم. چون یه قطعه ایه که یه عمر برات کار می کنه. 30.000 تومان تفاوت هم بعید می دونم خیلی اذیتت کنه ... ;)

پایونیر هم یه مدل 50 تومنی داره ولی گویا مالی نیست ( اقلاً اینی که تو ایرانه مال نیست! )
فیلیپس من هم تعریفش رو از یکی دو نفر شنیدم ... یکی میگفت روزی 50 تا دی وی دی باهاش میزنه و خوب جواب داده ... برا یکی از بچه ها هم چند روز پیش گرفتیم ولی اون کار نکرده باهاش که بفهمم چجوریه.
اون 30 تومنه چرا خیلی اذیت میکنه :) چون آه در بساط ندارم! در ضمن من استفاده چندانی هم نمیخوام ازش بکنم.
ولی کلاً خاطره خوشی از رایتر ندارم هر چی تا الان گرفتم یه مرضی داشته :crying1: واسه همین این دفعه اومدم قبلش سوال کنم.

hard 160 با 16 مگ بافر نیست

در ضمن اگه یه اطلاعاتی در باره مانیتور با قیمت مناسب بدی بد نیست زیر 180000 یا تو این مایه ها خیلی ممنون
دقیق اطلاع ندارم ولی گویا نیست. زیادم مهم نیست خودتو درگیر نکن!
مانیتور هم من خودم SAMSUNG - 17" - MB17980 (1600X1200 DYNAFLAT SILVER-SAM SERVICE- High - جادوی سبز) دارم فکر کنم جدیدترین مدل سامسونگ باشه هنوز. الان 130 تومنه. من که راضیم ازش.
توی LG ها هم LG - 17" FLATRON-F700P (SMILE+USB 1920X1440 SILVER) شاخشونه که 160 تومنه. من که با مانیتور خودم بیشتر حال میکنم!

پایونیر هم یه مدل 50 تومنی داره ولی گویا مالی نیست ( اقلاً اینی که تو ایرانه مال نیست! )
فیلیپس من هم تعریفش رو از یکی دو نفر شنیدم ... یکی میگفت روزی 50 تا دی وی دی باهاش میزنه و خوب جواب داده ... برا یکی از بچه ها هم چند روز پیش گرفتیم ولی اون کار نکرده باهاش که بفهمم چجوریه.
اون 30 تومنه چرا خیلی اذیت میکنه چون آه در بساط ندارم! در ضمن من استفاده چندانی هم نمیخوام ازش بکنم.
ولی کلاً خاطره خوشی از رایتر ندارم هر چی تا الان گرفتم یه مرضی داشته واسه همین این دفعه اومدم قبلش سوال کنم.
فیلیپس خوبه
یکی دو تا از دوستامم دارن راضی هستن، در کل فیلیپس از اولین تولید کننده های Writer هاست و بایدم خوب باشه.
مدلشم هستش BLK-DVD8810-DO

ضمناً Giga هم خوبه.
اولاً یک سال گارانتی آواژنگ داره که مشکل ترست از مرض رایتر رو رفع می کنه.
ثانیاً هم من اینو برای یکی از بچه ها که دیوانه ی فیلم و ... هست پیشنهاد کردم. الان تا حالا n تا DVD باهاش رایت کرده، خیلی هم راضیه.

hard 160 با 16 مگ بافر نیست
تا زیر 200 تمام هاردا 8 مگ بافرن
از 200 به بالا میشه 16

serial ATA2 سریع تره، ولی چون جدیده main های کمتری هم هستش که ازش پشتیبانی می کنن، به همین دلیل چون خریدار کمتری داره ارزون تر هم هستش.

نوشته شده توسط chalengeeverything:
تو این سایتی که معرفی کردی نوشته مانیتور سامسونگ ساخت مالزی Lcd 17 قیمت=240هزار تومن
چه ارزون.نکنه چون ساخت مالزی هست اینقدر ارزونه؟

مانيتور به خاطر اين ارزونه كه خروجيش انالوگه و ديجيتال نداره.

محمد اگه میخوای Dvd رایتر بگیری تو رنج 50 تومن من پیشنهاد میکنم Pioneer - Dvr-a10 بگیری قیمتش تا چند وقت پیش همون حدود 70 بود الان که A11 اومده قیمت اون اومده رو 50 تومن که به نظر من انتخاب خیلی خوبی هست.

امین هم اگه اشتباه نکنم چند وقت پیش همین رو خریده. میتونی ازش سوال کنی در مورد کیفیت و نحوه رایت و....

سلام.
درسته من خودم چند هفته پیش یه a10 گرفتم که با هزینه ی نصب شد 55 تومن :) (تو خودت واردی هزینه نصب نمیخواد) :D
خیلی هم ازش راضی هستم ولی خب نمیشه گفت چه طور میشه چون من 2 هفته نشده که خریدمش ولی تا حالا که عالیه.
قبلا هم گفتم dvd بازیه sc3 که اورجینال خریده بودم رو برام زنده کرد چون یه خش روش افتاده بود و کار نمیکرد ;)
قبلا رو چند dvd rw , dvd rom تست کرده بودم اونجا هم کار نمیکرد :)
محمد من خودم خیلی تو فروهای فارسی برای دی وی دی رایتر چرخ زدم و به این نتیجه رسیدم که پلکستور بهرتینه و همه میگفتن که که سگ جانه ;) بعدش هم همه pioneer رو پیشنهاد میکردن:)
البته خداییش از فیلیپس هم بد نمیگفتن ولی به نظرم همون pioneer a10 رو بگیری خیلی خوبه هم قیمتش خوبه هم یه مارک قابل اطمینان گرفتی ;) در ضمن خودت هم میگی کار زیادی باهاش نمیکنی مثل من) پس مطمئن باش a10 کم نمیاره :D
موفق باشی.

سلام
امروز رفتیم واسه رفیقم بگیریم. پاساژ ایران اصلاً گیر نیاوردیم Pioneer a10 ... همش a11 بود در دو مدل 50 تومنی و 70 تومنی. آخر هم Philips گرفتیم. مدلش هم اون چیزی که احمد گفت نیست ( چقدر زحمت کشیدیم :) )
خودمم چند روز دیگه میرم بگیرم.

دوستان!!
من تا چند روز دیگه 6800GT میخرم.به توصیه یکی از دوستان یک پاور خریدم.میخواستم با شما در میون بگذارم که نکنه کم بیاره.
مشخصات پاور:قدرت حقیقی 250 وات______ماکزیمم قدرت 400 وات.
PFC ندارد.ورژن 1.3 (نمیدونم به چه دردی میخوره!!)
مارکش Green هستش و + یک سال گارانتی Green Card .
_________
مشخصات سیستمم در آینده:
GygaByte 6800 GT
512MB Ram(One Slot)
2.4 GH Cpu Intel Pentum IV
2x 80 GB Hard Drive
Fax Modem Rockwell with 2 Chipsets
TEAC DVD Rom/CD RW
یه دونه هم درایو دیسکت دارم!
درضمن اون رم شاید به 1 گیگابایت با 2 عدد رم بشه.
ممنون میشم...
باتشکر....

آقا درباره این pioneer a11 آمار ندارین ؟ معمولیش 50 تومنه یه مدل هم داره فکر کنم a11 XL میگن نویزگیر داره 70 تومن.
اون 50 تومنیه چجوریاست؟
من تا چند روز دیگه 6800GT میخرم.به توصیه یکی از دوستان یک پاور خریدم.میخواستم با شما در میون بگذارم که نکنه کم بیاره.
مشخصات پاور:قدرت حقیقی 250 وات______ماکزیمم قدرت 400 وات.
من 6-7 ماه پیش سیستم گرفتم پاور 530 گرفتم واسه محکم کاری! همین مارک گرین. حالا نمیدونم شاید همین 400 کافی باشه ولی بنظرم کمه! کارتم هم 6600 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or