مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان ممنون که در مورد DvD رایتر اساسی بحث کردید و به هم پیشنهاد دادید.من همون اول خواستم ارسال بدهم که منم قراره DvD رایتر بخرم که ارسال محمد جان را دیدم.تا اینجای بحث هم صبر کردم و فقط خواندم و تصمیم گرفتم مثل امین جان Pioneer a10 بگیرم.

وی LG ها هم LG - 17" FLATRON-F700P (SMILE+USB 1920X1440 SILVER) شاخشونه که 160 تومنه. من که با مانیتور خودم بیشتر حال میکنم!
یک کم به این مدلی که نوشتی دقت کردم ، بعد کمی فکر کردم...دیدم که نگاه کن این جلوی من است :cheesygri
من هم تا امروز فکر می کردم این مدل آخرشه ولی وقتی آگهی ال.جی را دیدم نظرم عوض شد.
LG Flatron 19 " F900P Smile + USB Port 2048*1536 Silver دیگه آخرشه...
البته یک توصیه برای کسانی که می خواهند مانیتور بخرند :
مانیتور 17 اینچ فلترون مدل F700B بیشتر کاربرد اداری دارد و از آن گذشته درگاه USB ندارد.دقت اش هم بیشتر از 1280*1024 نیست.پس الکی گول عکس گیمی که رویش انداخته اند نخورید.;)

شاید همین 400 کافی باشه ولی بنظرم کمه!
فروشنده که میگفت کافی به نظر میاد!!(فروشنده اش!!کجایی؟کم پیدایی؟)
من همین فردا پاور رو نصب میکنم.الان اصلا نای تایپ کردن ندارم!!فوقش کارتم میسوزه میدم عوضش کنم.....
باتشکر....

خوب نصب شد!!
تا الان که بوی سوختگی نمیاد!!!
میره تا موقعی که کارت رو نصب کردم....اونموقع شاید هم دو تا بوی سوختگی بیاد!!دماغ من و...:cheesygri
(میگم سرعت اینترنتم اومده پایین....از عوارضشه؟!!:D :D :) )
باتشکر....

نوشته شده توسط SUPERMHR:
خوب نصب شد!!
تا الان که بوی سوختگی نمیاد!!!
میره تا موقعی که کارت رو نصب کردم....اونموقع شاید هم دو تا بوی سوختگی بیاد!!دماغ من و...:cheesygri
(میگم سرعت اینترنتم اومده پایین....از عوارضشه؟!!:D :D :) )
باتشکر....
سلام

کارت های سری 6800 نیاز به منبع برقی دارن که در خروجی 12 ولتش، حداقل 14 آمپر جریان رو پشتیبانی و فراهم کنه.
مهم نیست که یه پاور روش نوشته چند وات، مهم اینه که تواناییی که بالا نوشتم رو داشته باشه

چون همون طوری که احتمالاً می دونی 6800GT نیاز به یک مولکس اضافه داره. و تاجایی که یادمه چیزی حدود 80 وات در اوج عملکردی برق می سوزونه.
اگر پاورت کشش اینو نداشته باشه کارتت نمی سوزه، تنها مشکلی که باهاش مواجه میشی اینه که اولا دمای Core میره بالا (بالاتر از 90 درجه ی سیلسیوس) و ثانیاً اینکه وقتی کارت زیر فشارهای بالای عملکردی بره، سیستم کم میاره (در اصل پاور) و سیستم یهو بی دلیل خاموش میشه.

دوستان ممنون که در مورد DvD رایتر اساسی بحث کردید و به هم پیشنهاد دادید.من همون اول خواستم ارسال بدهم که منم قراره DvD رایتر بخرم که ارسال محمد جان را دیدم.تا اینجای بحث هم صبر کردم و فقط خواندم و تصمیم گرفتم مثل امین جان Pioneer a10 بگیرم.

سلام.
برو با خیال راحت بخر فقط فکر میکنم گارانتیش ماله سریر هست ;) (مطمئن نیستم) پشته رایتر من هم یه هولوگرام داشت.
راستی مطمئن بشو که گارانتی داره یا نه بعد بخر ماله من 1 سال گارانتی تعمیر و یا در صورت نیاز تعویض داره :)

کارت های سری 6800 نیاز به منبع برقی دارن که در خروجی 12 ولتش، حداقل 14 آمپر جریان رو پشتیبانی و فراهم کنه

چه عجب!!!این منطقی ترین جوابی بود که تو این مدت شنیدم!!پس مشکلی نیست....
باتشکر....

کارت های سری 6800 نیاز به منبع برقی دارن که در خروجی 12 ولتش، حداقل 14 آمپر جریان رو پشتیبانی و فراهم کنه

چه عجب!!!این منطقی ترین جوابی بود که تو این مدت شنیدم!!پس مشکلی نیست....
باتشکر....

شما که آینده نگری چرا ؟ ....... مشکلی نیست ولی گفتم امکان داره به سیستم فشار بیار ، هرچی پاور بیشتر باشه بهتر :d

نوشته شده توسط gamer220:
شما که آینده نگری چرا ؟ ....... مشکلی نیست ولی گفتم امکان داره به سیستم فشار بیار ، هرچی پاور بیشتر باشه بهتر :d
شما پول بده من برات سیستم های اند سه سال بعد رو میخرم!!!

hi 2 all
دوستان فكر كنم يه 2 دفعه اي باشه كه اين 40 صفحه ي تاپيك رو خوندم ولي بازم نتونستم يه تصميم درست حسابي بگيرم ؛ اينه كه ديگه گفتم بيام از شما اساتيد شخصا يه سوال بزنم :book:
همين اولا بگم كه اطلاعاتم در زمينه سخت افزار در حد يك جلبك دريايي مي باشد. من فقط يه trailer بازي crysis ديدم چشام 4 تا شده ميخام سيستم بگيرم :wow: :drooling: . خواهشا اگر توضيحي داره يه كم كامل تر بگين

حداكثر بودجه اي كه موجوده 800 تومن بيشتر نيست. لطفا يه سيستم پيشنهاد بدين كه اين تيريپ بازي ها رو با كيفيت قابل قبولي اجرا كنه

با تشكر

راستي سيستم كه ميگم فقط يه كيس با محتوياتشه . مانيتورم و ... به نظر مناسب ميان.

نوشته شده توسط BizkibiT:
hi 2 all
دوستان فكر كنم يه 2 دفعه اي باشه كه اين 40 صفحه ي تاپيك رو خوندم ولي بازم نتونستم يه تصميم درست حسابي بگيرم ؛ اينه كه ديگه گفتم بيام از شما اساتيد شخصا يه سوال بزنم :book:
همين اولا بگم كه اطلاعاتم در زمينه سخت افزار در حد يك جلبك دريايي مي باشد. من فقط يه trailer بازي crysis ديدم چشام 4 تا شده ميخام سيستم بگيرم :wow: :drooling: . خواهشا اگر توضيحي داره يه كم كامل تر بگين

حداكثر بودجه اي كه موجوده 800 تومن بيشتر نيست. لطفا يه سيستم پيشنهاد بدين كه اين تيريپ بازي ها رو با كيفيت قابل قبولي اجرا كنه

با تشكر

راستي سيستم كه ميگم فقط يه كيس با محتوياتشه . مانيتور و ... به نظر مناسب ميان.
سلام
خب شما اگه میخاین crysis رو اجرا کنید
حداقل دیگه باید این سیستم رو داشته باشین
Minimum Requirements

CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz
Graphics: Nvidia 6600/X800GTO (SM 2.0)
RAM: 768Mb/1Gb on Windows Vista
Software: DX9.0c with Windows XP
و اگر بخاهید روی جزئیات بالا بازی رو بکنید باید همچین سیستمی داشته باشین
Recommended Requirements

CPU: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D)
Graphics: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) or DX10 equivalent
RAM: 1.5Gb
Software: DX10 with Windows Vista
که فعلا کارتی که dx 10 رو ساپورت کنه نیومده ویندوز ویستا هم که نیومده با این پولی هم که شما دارین این سیستم رو که اصلا نمیتونید بخرید :-" :-"
فقط میتونید اون سیستم اولی رو بخرید;)
من پیشنهاد میکنم صبر کنید تا خوده بازی بیاد تا اون موقعه قیمتها هم خیلی ارزون تر شده و کارت dx10 هم اومده ویندوز ویستا هم اومده;)

آخرین ویرایش:
شما صبر كنيد قيتا كشيده پايين.وايسين سيستما وارد ايران بشن.
اگه عجله داري ميتونم يه سيستم خوب كه بازي رو بتونه نسبتا خوب اجرا كنه بگم بهت
اصلا بهت الان ميگم
cpu:intel pentium d 805 dual core=135 hezar toman
vga:sparkle geforce 7900gt=330
main board:p5ld2 se asus =115
ram:2x512 ocz gold dualchanel ddr2 + 1x 512 ocz ddr 2=170
power:acbel v.2 400w active pfc=85
كه ميشه 835 هزار تومن.
اگه صبر كني با همين پول سيستمه خيلي بهتري ميتوني بخري(6ماه صبر كن يه سيستم در حد هاي اند الان بخر)

m_unknown_r قیمت های جانبی رو حساب نمیکنی؟؟؟
مثلا کیبورد و موس و اسپیکر و مانیتور و .... :)
اگه این ها رو اضافه کنیم روش بالای 1 ملیون میشه ;)
البته به شرطی که ایشون بخوان سیستم کلی بگیرن (که ایشون مثل اینکه این قصد رو دارن)

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
m_unknown_r قیمت های جانبی رو حساب نمیکنی؟؟؟
مثلا کیبورد و موس و اسپیکر و مانیتور و .... :)
اگه این ها رو اضافه کنیم روش بالای 1 ملیون میشه ;)
البته به شرطی که ایشون بخوان سیستم کلی بگیرن (که ایشون مثل اینکه این قصد رو دارن)
امین جون دوستمون گفت که فقط یه کیس میخان البته توی کیس فکر کنم چیزی به نام دیویدی رایتر یا سیدی رایتر هم هست نه؟
البته اگه دوستمون قصد خریدش رو داشته باشه
راستي سيستم كه ميگم فقط يه كيس با محتوياتشه . مانيتورم و ... به نظر مناسب ميان.

ايشون كه درست نگفتن چي ميخوان
يه هاردو يه دي وي دي رام و يه كيس هم كه اضافه بشه 150 هزار تومن يا بيشتر(سليقه ايه ديگه) مياد رو قيمت سيستم.منم درست منظوره ايشون رو متوجه نشده بودم با عرض معذرتd::(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or