مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.
بالاخره من بعد از گشت و گذار فراوان 1 دونه pioneer a10 گیر اوردم :)
و به قیمت 55 خریدمش ;)
به نظرتون چه طوره؟؟
از نظر مارک که مطمئنم خوبه میخوام بدونم این مدلش چه طور از اب در اومده :blushing:
تا حالا که 1 یک دی وی دی اورجینال 40 تومنیم رو زنده کرده:cheesygri

من می خوام سیستمم رو ارتقا بدم و می خواستم بدونم الان باید ای ام دی 64 بیتی بگیرم یا صبر کنم ای ام 2 بیاد و بعد؟
َAM2 از نظر قدرت و کارایی فرق چندانی با Socket 939 نداره! فقط از رم های DDR-2 بهره می بره. بنابراین اگه اصراری روی رم هات نداری فکر نمی کنم احتیاجی باشه تا برای AM2 صبر کنی!

از نظر قدرت و کارایی فرق چندانی با Socket 939 نداره! فقط از رم های DDR-2 بهره می بره. بنابراین اگه اصراری روی رم هات نداری فکر نمی کنم احتیاجی باشه تا برای AM2 صبر کنی!
درسته که بزرگترین تغییر پشتیبانی از حافظه DDR2-800 هست اما مصرف کمتر انرژی فناوری جدید Pacifica virtualization و همچنین هسته revision F از قابلیتهای جدید AM2 هست . همچنین تمامی CPU های جدید از این معماری استفاده می کنند و برای ارتقا بعدی با توجه به عرضه AM2 عاقلانه است که در این زمان تکنولوژی روز خریداری بشه.
ضمنا CHIPSETهای جدید از NVIDIA و ATI و بخصوص NFORCE 5وسوسه انگیز هست.
با توجه به اینکه AMD تقریبا قیمت AM2 و 939 رو در یک اندازه قرار داده بهتره چندی صبر کنید و یک AM2 بخرید.

درسته که بزرگترین تغییر پشتیبانی از حافظه DDR2-800 هست اما مصرف کمتر انرژی فناوری جدید Pacifica virtualization و همچنین هسته revision F از قابلیتهای جدید AM2 هست . همچنین تمامی CPU های جدید از این معماری استفاده می کنند و برای ارتقا بعدی با توجه به عرضه AM2 عاقلانه است که در این زمان تکنولوژی روز خریداری بشه.
ضمنا CHIPSETهای جدید از NVIDIA و ATI و بخصوص NFORCE 5وسوسه انگیز هست.
با توجه به اینکه AMD تقریبا قیمت AM2 و 939 رو در یک اندازه قرار داده بهتره چندی صبر کنید و یک AM2 بخرید.
من نگفتم که وقتی هست کسی نره بخره خوب کاملا مسلمه که وقتی AM2 باشه کاملا اشتباه که آدم بره 939 بخره! ولی با توجه به بازار خراب کامپیوتر ایران که کاملا هم از زیر بناش با خبرم! این CPU ها و MB هاش حداقل تا 3 ماه آینده به طور درست و حسابی وارد نمی شوند پس کسی که به کامپیوتر نیازمنده در حال حاضر اصلا دلیلی وجود نداره که بخواد 3-4 ماه برای این CPU ها صبر کنه!

سلام
بالاخره من بعد از گشت و گذار فراوان 1 دونه pioneer a10 گیر اوردم
و به قیمت 55 خریدمش
به نظرتون چه طوره؟؟
از نظر مارک که مطمئنم خوبه میخوام بدونم این مدلش چه طور از اب در اومده
امین فکر کنم مال من و بهزاد هم همین باشه .
من که کاملا ازش رضایت دارم .
حرف نداره .

من نگفتم که وقتی هست کسی نره بخره خوب کاملا مسلمه که وقتی AM2 باشه کاملا اشتباه که آدم بره 939 بخره! ولی با توجه به بازار خراب کامپیوتر ایران که کاملا هم از زیر بناش با خبرم! این CPU ها و MB هاش حداقل تا 3 ماه آینده به طور درست و حسابی وارد نمی شوند پس کسی که به کامپیوتر نیازمنده در حال حاضر اصلا دلیلی وجود نداره که بخواد 3-4 ماه برای این CPU ها صبر کنه!
اگر کسی کامپیوتر نداره بله و برای ارتقا نه. ضمنا فکر نکنم 3 یا 4 ماه طول بکشه .
بهر حال من با اینکه یک طرفدار سرسخت amd هستم بسیاز بیشتر از AM2 منتظر Core 2 Duo از intel هستم بقول tomshardware :
Game Over? Core 2 Duo Knocks Out Athlon 64
Core 2 Duo Is The New King
Core 2 beats Athlon 64, period. Our in-depth analysis focuses on scaling, temperature, overclocking and power consumption.
Intel is not joking: Core 2 Duo shall become the undisputed leader in performance and performance per Watt. It's time to separate facts from rumors.

tomshardware دروغ نمیگه تازه به طرفداری از AMD هم مشهوره پس ببینید intel چه کرده که اینجور ازش تعریف و نمجید میکنه.

سلام
من يه كيس ميخواستم تا قيمت 80 تومن يكم بالا پايين
برام مهم نيست كه پاور روش باشه يا نه .اگه ميشه عكسشم برام بذارين و جايي كه ميشه تو ايران خريد.
چيزايي كه برام اهميت داره:
1-زيبايي
2-خنك كنندگي خوب
3-رنگ مشكي-نقره اي
ممنون
كيس ارمور ترمال تيك تو ايران هست؟
اگه هست چنده و كجا داره؟

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط m_unknown_r:
سلام
برام مهم نيست كه پاور روش باشه يا نه .اگه ميشه عكسشم برام بذارين و جايي كه ميشه تو ايران خريد.
1-زيبايي
2-خنك كنندگي خوب
3-رنگ مشكي-نقره اي
ممنون
اگه هست چنده و كجا داره؟
قیمت و ایناش رو نمیدونم ولی برو یه کیس dell بگیر تو بازار هم هست :)
تهه خوشگلی هست. :love:

نوشته شده توسط m_unknown_r:
نكنه xps600 كيسش؟;)
كجا داره حالا؟عكسشو ميتوني برام بذاري؟
نه بابا چه خبره :)

فکر میکنم این مدلش رو دیدم:

dimension-8400-case-open.jpg

dimension-8400-case.jpg

من تو شهر خودمون دیدم پس مطمئن باش همه جا گیر میاد :cheesygri اگه تهران باشی که دیگه 3 سوته گیرت میاد.

قیمت و ایناش رو نمیدونم ولی برو یه کیس dell بگیر تو بازار هم هست
کیس های Dell در ایران موجود نیست. تمامی کیس هایی که می بینید یک PC آمادس که تمام قطعات توش هست. کسی کیس Dell خالی تو ایران نمی فروشه!
سلام
1-زيبايي
2-خنك كنندگي خوب
3-رنگ مشكي-نقره اي
ممنون
اگه هست چنده و كجا داره؟
اگر کیس درستو حسابی و با گارنتی و مارک درست می خوای فقط باید AOPEN بگیری. البته فکر کنم کیساش بالای 100 تومان باشه ولی واقعا از نظر راحتی و خنک کنندگی حرف نداره. قیافه هاشونم ساده ولی خیلی زیباس (اکثرا هم دارای در شیشه ای هستند)

از كجا ميشه گيرشون اورد؟يعني كجا ميفروشه؟
كيسه كندالف ترمالتيك يا اصلا محصولات ترمالتيك تو ايران موجود هست؟(براش حاضرم تا 160 هم پول بدم )
اي اپنم كيسه خوبيه ولي من نميدونم كجا ميفروشه.
خيلي ممنون از دوستان اگه ميشه عكس هم بذارين.
امين به خاطر عكس هم دستت درد نكنه
من تهرانم .راستي امين مگه تهران از امريكا پيشرفته تره؟
به سمي هم سلام برسون با همديگه همدوره بوديم.

کیس های Dell در ایران موجود نیست. تمامی کیس هایی که می بینید یک PC آمادس که تمام قطعات توش هست. کسی کیس Dell خالی تو ایران نمی فروشه!

اشکان جان من خودم تو کرمانشاه دیدم یادمه حتی رفتم قیمتش رو هم گرفتم ;) (الان قیمتش یادم نیست)
من نمیدونم شما چی میگی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or