مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.
شرمنده که چند پست پشت سر هم شد دکمه ی ویرایش هم هست ولی گفتم یه پست دیگه بدم تا تاپیک بیاد بالا:blushing:
یکی نیست کمکم کنه؟؟

میگم litoen فکر میکنم این بود:
http://www.liteon.com/prod/getProduct.do?xml_id=4_2&menu_id=4_2_7&cid=1_7_13&pid=161

راستی Buffer Size این رایتر 2 MB ( Max ) هست این یعنی چی؟؟ و اصلا چی کار میکنه ;)

امین تو با 50 تومن که نمیتونی این لیتون رو بگیری گرون تره . ولی اگه میخوای بگیری. که تو محل سکونتت نمایندگی داشته باشه ایسوس بگیر.

این رایتر 50 تومن هست. http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=6&l2=35&l3=0&model=1086&modelmenu=1

چیزه خوبی هست. من که میگم پشیمون نمیشی. وارانتی هم ول کن تو ایران این چیزا هنوز مد نشده. بافر هم که معلومه درایوت قبل از این که رایت کنه محتوای سی دی رو میریزه تو بافر که یه نوع حافظه مثله رم هست بعد از روی اون میخونه و رایت میکنه رو دیسک حالا این هرچی بیشتر باشه بهتره. ولی 2 مگ هم کافی هست. این تکنولوژی ایسوس رو داشته باش. که من هم تو سی دی رایترم از این تکنولوژی استفاده شده بود و من تا حالا سی دی نسوزوندم مگر سی دیش خیلی بیخود بود یا ویروس داشت .

Superior Stability with DDSSI

FlextraSpeed™ Optimal Writing Speed Adjustment Technolog

FlextraLink™ Buffer Underrun Errors Prevention Technology

خوب باید ببینی که کدوم محصولش بوده . شاید یکیش بد بوده . خوب درسته که لیتون یا پلکستور یا پایونیر خوبن اما به قیمتش نگاه کن. خوب اگه یکم بزاری رو بودجه تو مایه های82 تومن میتونی اتخاب های بهتری داشته باشی. مثله پایونیر یا پلکستور.

نوشته شده توسط 789:
خوب باید ببینی که کدوم محصولش بوده . شاید یکیش بد بوده . خوب درسته که لیتون یا پلکستور یا پایونیر خوبن اما به قیمتش نگاه کن. خوب اگه یکم بزاری رو بودجه تو مایه های82 تومن میتونی اتخاب های بهتری داشته باشی. مثله پایونیر یا پلکستور.
سلام.
گفتم که پایونیر و پلکستر کرمانشاه پیدا نمیشه در ضمن بودجم هم همین قدره :blushing:

میگم لایتون چه طوره؟؟ من خودم تا حالا اسمش رو نشنیدم ولی تعریفش رو ....

خوب پس یه لایتون shw=160p6s یاshm 165p6s بگیر . که تقریبا تو یه رده بیدن با 5 تومن بالا یا پایین . که ار ایسوس بهتره . ولی اکه اینو نگرفتی همون ایسوس رو بگیر.

Dostan e Azizam salam
Agha man ye Main borde : Abit-KV8-Socket 754 daram
VGA:GeForce FX5700 256MB
Va CPU : 2.8 AMD Athlonn
mikham in 3 ghatarooo befroosham fekr mikonin dar che gheymati mishe forokht va koja in karo konam ?
va solae badim ine ke 250 hezar tomanam Pool khodam daram ke bezaram roo ina va ye Main bord Socket 939 begiram va ye Cpu e Athlon FX ba ye VGA Chipset nvidia
mikhastam mano rahnamai konid ke chi begiram
dar zemn shenidam ke
Main bord:MSI-K8N neo 4 Platinum Main bord e khobie
? Rahnamai koniD mamnon misham

نوشته شده توسط arashboy2002:
Dostan e Azizam salam
Agha man ye Main borde : Abit-KV8-Socket 754 daram
VGA:GeForce FX5700 256MB
Va CPU : 2.8 AMD Athlonn
mikham in 3 ghatarooo befroosham fekr mikonin dar che gheymati mishe forokht va koja in karo konam ?
va solae badim ine ke 250 hezar tomanam Pool khodam daram ke bezaram roo ina va ye Main bord Socket 939 begiram va ye Cpu e Athlon FX ba ye VGA Chipset nvidia
mikhastam mano rahnamai konid ke chi begiram
dar zemn shenidam ke
Main bord:MSI-K8N neo 4 Platinum Main bord e khobie
? Rahnamai koniD mamnon misham
سلام

ابتدا سعی کن فارسی بنویسی چون پست های فنگلیش رو اعضا به علت سخت بدون نمی خونن و جواب نمی دن!
این 3 قطعه ای که الان داری حدود 150-200 احتمالا ازت می خرن. (شاید هم بیشتر چون قیمت دقیق ندارم!)
یه چیزی رو درست متوجه نشدم ببینم شما می خوای 250 تومان بزاری رو پولی که از فروش اینا می گیری بعد بری Athlon FX بخری؟:eek: این CPU به تنهایی قیمتش 750 هزار تومان است. در مورد VGA هم اگه دور و ور 200 می خوای پول بدی بهترین گزینه فعلا 7600GT می باشد اگه بالای 300 می تونی بدی 7900GT یا 7800GT می تونی با برد های معمولی پیدا کنی که نسبت به قیمتشون خوب هستن. مادربرد هم اینی که نام بردی چیزی خوبیه و کلا مادبر های حدود 120 تومان تو یک مایه هستن پس زیاد نمی خواد سخت بگیری. اگه یه مادبر خوب می خوای باید لاقل دوتا ویژگی رو داشته باشه: 1- Dual Channel Ram باشه. 2- چیپستش nForce 4 Ultra باشه که این مادربردی که شما گفتی هر دو ویژگی رو داره! (حالا دیگه امکانات شبکه و صدا و ... دیگه مربوط به شخص می شه که ببینه چیکار می خواد بکنه با مادربرد)

یک سوال دارم که به تاپیک بیربط نیست.
من یک پورت Usb جلوی کیسم دارم که سیمش به هیچ جا وصل نیست.
اول اینکه اگه بخوام به جایی متصل کنم اونجا کجاست؟یعنی چطور میتونم راه بندازمش؟
چطور میتونم کلا تعداد پورتها رو افزایش بدم؟دوتا پورت خیلی کمه!!!
باتشکر....

نوشته شده توسط SUPERMHR:
یک سوال دارم که به تاپیک بیربط نیست.
من یک پورت Usb جلوی کیسم دارم که سیمش به هیچ جا وصل نیست.
اول اینکه اگه بخوام به جایی متصل کنم اونجا کجاست؟یعنی چطور میتونم راه بندازمش؟
چطور میتونم کلا تعداد پورتها رو افزایش بدم؟دوتا پورت خیلی کمه!!!
باتشکر....

رو مادربرد رو که نگاه کنی یه جا نوشته F_USB که پنج تا میله بالا داره 4 تا پایین سیم هایی هم که از پورت های USB جلوی کیست اومده رو نگاه کنی 4 رنگ هستن سفید - مشکی - سبز - قرمز

که به ترتیبه قرمز - سفید - سبز - مشکی جا بزن یه ردیف که 5 تایی بود اون یه دونش خالی میمونه.

اگه پورت USB کم داری میتونی بری کیت هایی که داخل PCI نصب میشن رو بخری و فکر کنم 3 - 4 تایی پورت USB داره

داداشی مرسی از جواب سریعتون در مورد فارسس نوشتن چشم فارسی می نویسم ....
در مورد CPUهم باید بگم ببخشید اشتباه فاحشی بود !!!! Lo0l
CPU Athlon 3.0 یا 3.2میخواستم بدونم تو چه رنج قیمتی هست ؟
و کجا می تونم قطعاتمو بفروشم
ممنون میشم اگه سریعتر جواب بدین

اگه پورت Usb کم داری میتونی بری کیت هایی که داخل Pci نصب میشن رو بخری و فکر کنم 3 - 4 تایی پورت Usb داره
پورت که کم دارم!!دو تا بیشتر نیست و بیشتر هم نمیشه.
قیمت این کیت ها رو هم بگو و یکم دقیقتر باز کن که منظورت از Pci چیه؟
باتشکر....

داداشی مرسی از جواب سریعتون در مورد فارسس نوشتن چشم فارسی می نویسم ....
در مورد CPUهم باید بگم ببخشید اشتباه فاحشی بود !!!! Lo0l
CPU Athlon 3.0 یا 3.2میخواستم بدونم تو چه رنج قیمتی هست ؟
و کجا می تونم قطعاتمو بفروشم
یه سر به این سیات بزن قیمت بیشتر قطعاتی رو می خوای داره و می فروشه:
www.rayansaba.com
در مورد فروش قطعات هم باید بری جاهایی که دسته دوم می خرن رو پیدا کنی. تو بازار زضا فکر کنم راحت ازت بخرن. البته تو پایتخت هم می تونی بفروشی اگه بگردی!
پورت که کم دارم!!دو تا بیشتر نیست و بیشتر هم نمیشه.
قیمت این کیت ها رو هم بگو و یکم دقیقتر باز کن که منظورت از Pci چیه؟
باتشکر....
قیمت این کیت ها حدود 10 تومانه فکر کنم. منظور از PCI هم اسلات های PCI هست که در مادربرد ها وجود داره و 3-4 تاس معمولا! و قطعاتی از قبیل مودم، کارت صدا، کارت شبکه، کارت مربوط به پورت های مختلف و ... بهش وصل می شه!
------------------------------------
می گم ما چقدر تبلیغ رایان صبا رو تو این سایت می کنیما. بهتر بریم یه قراردادی باهاش ببندیم چون فکر نمی کنم تو جایی به اندازه سایت ما ازش تبلیغ شده باشه!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or