من که علیرضا نیستم!!!ولی ایتالیا که برنده شد همگی هفت هشت روح در یک کالبد شدیم!!!
ممنون که روشنم کردی .نه....شما لیبل آماده رو میذاری توش و اون خودش برات میزنه.یعنی همون سیدی چاپ خودمون که به صورت اینترنال هستش...حداقل مزیتش اینه که لیبل رو صاف میزنه!!!!
آره منظورم همین بود حالا کسی نمیدونه این دو مدلی که رامتین گفت این امکان رو داره یا نه؟نه....شما لیبل آماده رو میذاری توش و اون خودش برات میزنه.یعنی همون سیدی چاپ خودمون که به صورت اینترنال هستش...حداقل مزیتش اینه که لیبل رو صاف میزنه!!!!
من که علیرضا نیستم!!!ولی ایتالیا که برنده شد همگی هفت هشت روح در یک کالبد شدیم!!!
سیستم AMD خیلی بیشتر از Intel برای بازی توصیه می شود.نوشته شده توسط babak:سلام بر همگی
یکی از دوستان میخواد یکی از این سیستما رو بگیره برا بازی میخواد به
نظر شما کدوم کارایش بیشتره
cpu : intel 3000 2mb cash
ram : doul chanel ddr2 1gb bus 667
main:giga ga-945p pro
400 تومان
or
cpu:amd athlon 64 3200
ram: doul chanel ddr 1gb bus 400
main :giga ga-k8n pro sli
320 تومان
مرسی بای
نوشته شده توسط babak:سلام بر همگی
یکی از دوستان میخواد یکی از این سیستما رو بگیره برا بازی میخواد به
نظر شما کدوم کارایش بیشتره
cpu : intel 3000 2mb cash
ram : doul chanel ddr2 1gb bus 667
main:giga ga-945p pro
400 تومان
or
cpu:amd athlon 64 3200
ram: doul chanel ddr 1gb bus 400
main :giga ga-k8n pro sli
320 تومان
مرسی بای
قیمت همین کارت های امروزی رو باید داشته باشه! ولی فکر کنم اولین سری هست High-End می زنند که قیمتش 600-700 تومن میشهنوشته شده توسط SUPERMHR:ما هم چاکر هرچی ایتالیایی و صد البته آ.ث.میلانی هستیم....Forza Italy....Forza Milan!
یک سوال هم دارم:
کسی قیمت تقریبی سری اول کارتهای DX10 رو میتونه تخمین بزنه؟
اولین شرکتی که عرضه میکنه چیه؟
باتشکر....
تخمین زدنش خیلی راحته! این کارت ها در هنگام ورود حداقل قیمتی معادل 600$ خواهند داشت که اگه بیاد ایران می شه چیزی حدود 700-800 هزار تومان. شرکت nvidia هم فکر کنم اولین کارت DX10 رو تا دو ماه دیگه وارد بازار کنه. مال ATI هم گفته شده که نیمه چهارم امسال وارد بازار می شه!کسی قیمت تقریبی سری اول کارتهای DX10 رو میتونه تخمین بزنه؟
اولین شرکتی که عرضه میکنه چیه؟
نوشته شده توسط pandora tomorrow:میگم با من قهرین؟؟
کسی چرا جواب نمیده؟؟؟
نوشته شده توسط half_life2.5:خدا نكنه عزيز جون.شما براي قيمت برو به اين سايت:
www.rayansaba.com