مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون من الان 8700k دارم میخوام 8700xt یا 4070ti super بخرم به نظرتون cpu گلوگاه میشه برای 1080p

بله، برای این رده کارت گرافیک هر پردازنده‌ای کمتر از پردازنده نسل دوازدهمی 12600K بسته به بازی ممکنه کم یا زیاد گلوگاه بشه و نرخ فریم رو کمتر از توان واقعی کارت گرافیک ارائه و محدود کنه.
البته موقتی میتونید از همین پردازنده و مادربرد با گرافیک جدید استفاده کنید، اما برای مرحله بعدی ارتقا حتما این مورد رو بعنوان اولویت در نظر بگیرید.

این آپدیت میکروکد اینتل به کجا رسید آخر؟:دی از خراب شدن CPU جلوگیری میکنه واقعا یا نه؟ و اینکه همچنان باعث کاهش 30 درصدی پرفورمنس میشه؟

برای بررسی نتایج آپدیت میکروکد اخیر اینتل حداقل باید سه ماه صبر کرد و بعد بررسی ها رو دید. یک یا دو هفته زمانی نیست که بشه بر اساسش نتیجه گیری کرد.
آزمایشهای محدود خودم نشون میده که برخی ناپایداری های ناشی از افزایش بی رویه ولتاژ در پردازنده های سری K برطرف شده، اما این که از خراب شدنشون جلوگیری میکنه یا نه رو فعلا نمیشه نظر داد.

در ضمن کاهش 30 درصدی راندمان در کار نیست، قبلا هم نبوده. راندمان در حالت دیفالت بایوس تقریبا همونیه که قبلا بوده و برخی بنچمارکها نهایتا 3 تا 5 درصد کاهش راندمان دیده میشه. بنابراین کاهش راندمان اصولا مطرح نیست.

درود
دوستان بین AMD RYZEN۷ 7800X3D و I7 13700 کدوم پیشنهاد میشه ؟
و کولر مناسب براشون چی هست تو بازار ؟ غیر از asus rog ryujin ii 360 :)):-w

در مورد RAM این مدل

TRIDENT Z5 RGB 16GB*2 32GB 7200MHz DDR5 CL34 چطوره ؟‌​

ایا تایمینگ اش مناسبه ؟‌

با تشکر .

آخرین ویرایش:
درود

با تشکر .
سلام. صد درصد 7800x3d. برای کولر هم lt720 دیپ کول رو پیشنهاد میکنم.

درود

در مورد RAM این مدل

ایا تایمینگ اش مناسبه ؟‌

با تشکر .
7800x3d صد در صد ، کولر هم اگر بادی مدنظره Assassin IV یا noctua NH-D15s اگر مایع مدنظره که EK-AIO 360 D-RGB یا Arctic Liquid freezer pro 2 اگر گیر بیاد البته خیلی کم دیدم موجود میکنن .
رم هم مناسب و انتخاب خوبیه

• Love
Reactions: Annunaki ™
شما خودت از این پردازنده و کولر استفاده می کنی ؟‌
سلام.
من کولر ak620 دیپ کول رو دارم با پردازنده 3900xt‌.

درود

در مورد RAM این مدل

ایا تایمینگ اش مناسبه ؟‌

با تشکر .
سلام‌. مشکلی نداره. ولی میتونید رم با فرکانس پایین تر هم خریداری بکنید. این فرکانس روی نسل ۹ ای ام دی خودش رو نشون میده و اگه قرار بر تعویض پردازنده نیست، نیازی به پرداخت هزینه بیشتر ندارید.

برای بررسی نتایج آپدیت میکروکد اخیر اینتل حداقل باید سه ماه صبر کرد و بعد بررسی ها رو دید. یک یا دو هفته زمانی نیست که بشه بر اساسش نتیجه گیری کرد.
آزمایشهای محدود خودم نشون میده که برخی ناپایداری های ناشی از افزایش بی رویه ولتاژ در پردازنده های سری K برطرف شده، اما این که از خراب شدنشون جلوگیری میکنه یا نه رو فعلا نمیشه نظر داد.

در ضمن کاهش 30 درصدی راندمان در کار نیست، قبلا هم نبوده. راندمان در حالت دیفالت بایوس تقریبا همونیه که قبلا بوده و برخی بنچمارکها نهایتا 3 تا 5 درصد کاهش راندمان دیده میشه. بنابراین کاهش راندمان اصولا مطرح نیست.
سلام بنده هم روی میکروکد 0x129 هستم و ولتاژ رو 1.4 لیمیت کردم
بنظرت بازیهای آنریل انجین رو اجرا کنیم یا فعلا صبر کنیم؟بعضیا گفته بودن این انجین باعث ناپایداری و کرش میشه

سلام بنده هم روی میکروکد 0x129 هستم و ولتاژ رو 1.4 لیمیت کردم
بنظرت بازیهای آنریل انجین رو اجرا کنیم یا فعلا صبر کنیم؟بعضیا گفته بودن این انجین باعث ناپایداری و کرش میشه

بازیهای UE5 هنوز بهترین گزینه برای تست پایداری پردازنده های اینتل هستند.
میکروکد 129 خودش بدون توجه به تنظیمات بایوس و تغییراتی که کاربر در ولتاژ داده، ماکزیمم ولتاژ رو به 1.55 قفل میکنه که پردازنده آسیب نبینه، نیازی به تنظیمات دستی نیست.

الان دیگه وقت صبر کردن نیست، باید فقط تست و اجرا کرد تا چند ماه دیگه بشه نتیجه گیری دقیقتر کرد.

بازیهای UE5 هنوز بهترین گزینه برای تست پایداری پردازنده های اینتل هستند.
میکروکد 129 خودش بدون توجه به تنظیمات بایوس و تغییراتی که کاربر در ولتاژ داده، ماکزیمم ولتاژ رو به 1.55 قفل میکنه که پردازنده آسیب نبینه، نیازی به تنظیمات دستی نیست.

الان دیگه وقت صبر کردن نیست، باید فقط تست و اجرا کرد تا چند ماه دیگه بشه نتیجه گیری دقیقتر کرد.
یعنی بازیهای UE عامل به وجود اومدن ناپایداری نیستن؟

یعنی بازیهای UE عامل به وجود اومدن ناپایداری نیستن؟

خیر، نرم‌افزار هر چقدر هم سنگین اجرا بشه نمیتونه عامل ایجاد ناپایداری در سخت افزار باشه، این خود سخت افزار هست که بخاطر تنظیمات یا طراحی غلط (ولتاژ اشتباه و غیره) علت ناپایداری و اشکال در اجرا میشه.
بازیهای UE5 لزوما ناپایداری سخت‌افزار اینتل رو مشهودتر از همیشه آشکار و اثبات کردند.

خیر، نرم‌افزار هر چقدر هم سنگین اجرا بشه نمیتونه عامل ایجاد ناپایداری در سخت افزار باشه، این خود سخت افزار هست که بخاطر تنظیمات یا طراحی غلط (ولتاژ اشتباه و غیره) علت ناپایداری و اشکال در اجرا میشه.
بازیهای UE5 لزوما ناپایداری سخت‌افزار اینتل رو مشهودتر از همیشه آشکار و اثبات کردند.
بسیار ممنون بابت راهنمایی و توضیحاتتون❤️🌷

• Like
Reactions: Farshidstar2012
درود دوستان

این سیستم من هست: (رو رز 1080p بازی میکنم)

Motherboard: ASUS PRIME H310M-K R2.0

CPU: Core i3-9100F

GPU: ASUS TUF GTX 1650 SUPER 4gb

RAM: ADATA XPG GAMMIX D30 16GB (8GB x 2) 3000MHz DDR4

PSU: Corsair VS550

حالا به فکر خرید یه گرافیک RTX 3060 12gb هستم، نظرتون چیه؟

و اینکه میخوام CPU رو ببرم رو i7 9700 ، نظرتون در این مورد؟

اونوقت گرافیک ASUS TUF GTX 1650 SUPER رو چقدر میشه فروخت؟
CPU i3 9100f رو چقدر میشه فروخت؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or