مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

درود دوستان

این سیستم من هست: (رو رز 1080p بازی میکنم)

Motherboard: ASUS PRIME H310M-K R2.0

CPU: Core i3-9100F

GPU: ASUS TUF GTX 1650 SUPER 4gb

RAM: ADATA XPG GAMMIX D30 16GB (8GB x 2) 3000MHz DDR4

PSU: Corsair VS550

حالا به فکر خرید یه گرافیک RTX 3060 12gb هستم، نظرتون چیه؟

و اینکه میخوام CPU رو ببرم رو i7 9700 ، نظرتون در این مورد؟

اونوقت گرافیک ASUS TUF GTX 1650 SUPER رو چقدر میشه فروخت؟
CPU i3 9100f رو چقدر میشه فروخت؟

خرید کارت گرافیک RTX 3060 نسبت به کارت فعلی ارتقای قابل توجهی هست و مشکلی نداره.
اما ارتقای پردازنده 9100 به 9700 با وجود این که بخش زیادی از گلوگاه سیستم رو برطرف میکنه، اما برخی بازیها هم ممکنه همچنان گلوگاه باشه.
در هر حال بعد از این دو ارتقا، سری بعدی مجبورید که پردازنده، مادربرد و رم رو یکجا به نسل جدیدتری بالاتر از نسل 12 اینتل یا نسل پنجم رایزن ارتقا بدید.
در مورد قیمت اون دو قطعه در بازارچه های آنلاین جستجو کنید، به نتیجه دقیقتری میرسید. اما کارت GTX1650 رو تا 6500 میشه به مشتری نهایی فروخت.

آخرین ویرایش:
سلام اقا فرشید یک عدد کارت گرافیک asus tuf rtx 2060 6gig 0c رو میخوام بفروشم چند قیمت بزارم که فروش بره و یه کارت گرافیک جایگزین با قیمت مناسب چی پیشنهاد میدین؟
هدف کار گرافیکی در حد معقول نه خیلی حرفه ای
مرحله بعد هم بازی
ممنون.

اقا این سوالو رفیقم پرسیده متنشو میذارم پایین
سیستمش cpu 14700k
cooling lt720
mb z790
من برنامه hwinfo را برای نظارت بر دمای cpu نصب کردم.یک گزینه داره به اسم core temperatures که همون گزینه اوله که حدود دماش تو بازی سنگین ۶۵ هست و یک گزینه به اسم core max که چندتا گزینه پایین تره و دماش تو سایبر پانک حدود ۷۶ ایناس....کدام گزینه دمای اصلی cpu در نظر گرفته میشه؟
بعد یه نکته دیگه بعضی وقتها توی بازی خیلی سنگین گزینه core thermal throttling به ندرت روشن میشه که همون کاهش اتومات فرکانس cpu به دلیل بالا رفتن دما بیش از حده البته خیلی به ندرت اونم تو بازی سنگین پیش میاد خواستم بدونم مشکلی نداره
الان چی جوابشو بدم

سلام.

میخوایم برای دانشگاهمون فقط و فقط برای انجام کارهای پژوهشی و محاسباتی یه سیستم از صفر بخریم.

نیازها: انجام پروژه‌های ماشین لرنینگ و همینطور محاسبات مهندسی (شبیه‌سازی‌های دینامیک مولکولی و المان محدود). پروژه‌ها و نرم‌افزارهایی که امکانش وجود داشته باشه رو میخوایم روی جی‌پی‌یو ران کنیم ولی بعضی از محاسبات فقط روی سی‌پی‌یو ساپورت میشه، پس انتظار میره از سی‌پی‌یو هم زیاد استفاده بشه. احتمالا سیستم هر سری روزهای طولانی در حال ران گرفتن باشه.

بودجه: ۱۳۵ میلیون تومان
اگه سیستمی معرفی کنید ممنون میشم.
(حالا اگه بخوایم بودجه رو به ۱۵۰ میلیون تومان افزایش بدیم چه سیستمی رو پیشنهاد می‌کنید؟)

(آیا سی‌پی‌یوئی مثل Ryzen 7800x3d یا تو همین مایه‌ها رو پیشنهاد می‌کنید؟ من نگران مشکلات نسل فعلی اینتل هستم.)

سلام اقا فرشید یک عدد کارت گرافیک asus tuf rtx 2060 6gig 0c رو میخوام بفروشم چند قیمت بزارم که فروش بره و یه کارت گرافیک جایگزین با قیمت مناسب چی پیشنهاد میدین؟
هدف کار گرافیکی در حد معقول نه خیلی حرفه ای
مرحله بعد هم بازی
ممنون.

قیمت معقول برای این کارت حدود 9 تا 9500 هست.
برای کارت جدید هم بستگی به بودجه داره، اما اگر هزینه فرآهم باشه حداقل توصیه برای شمایی که 2060 داشتی یه کارت RTX 4060 Ti مدل 16 گیگی هست که حدود 35 تومن قیمت داره.

اقا این سوالو رفیقم پرسیده متنشو میذارم پایین
سیستمش cpu 14700k
cooling lt720
mb z790
من برنامه hwinfo را برای نظارت بر دمای cpu نصب کردم.یک گزینه داره به اسم core temperatures که همون گزینه اوله که حدود دماش تو بازی سنگین ۶۵ هست و یک گزینه به اسم core max که چندتا گزینه پایین تره و دماش تو سایبر پانک حدود ۷۶ ایناس....کدام گزینه دمای اصلی cpu در نظر گرفته میشه؟
بعد یه نکته دیگه بعضی وقتها توی بازی خیلی سنگین گزینه core thermal throttling به ندرت روشن میشه که همون کاهش اتومات فرکانس cpu به دلیل بالا رفتن دما بیش از حده البته خیلی به ندرت اونم تو بازی سنگین پیش میاد خواستم بدونم مشکلی نداره
الان چی جوابشو بدم
دمای اصلی برای CPU نداریم، برای هر هسته مجزا مانیتور میشه و اگر از حد مجزاش که 100 درجه هست فراتر بره، حالت thermal throttling فعال میشه و فرکانس رو کاهش میده.
حالتی که شرح دادن اتفاقا برای این مدل پردازنده طبیعیه و توی پردازشهای سنگینتر فشار قطعا بیشتر از این وضعیت خواهد بود و مشکلی نیست.

سلام.

میخوایم برای دانشگاهمون فقط و فقط برای انجام کارهای پژوهشی و محاسباتی یه سیستم از صفر بخریم.

نیازها: انجام پروژه‌های ماشین لرنینگ و همینطور محاسبات مهندسی (شبیه‌سازی‌های دینامیک مولکولی و المان محدود). پروژه‌ها و نرم‌افزارهایی که امکانش وجود داشته باشه رو میخوایم روی جی‌پی‌یو ران کنیم ولی بعضی از محاسبات فقط روی سی‌پی‌یو ساپورت میشه، پس انتظار میره از سی‌پی‌یو هم زیاد استفاده بشه. احتمالا سیستم هر سری روزهای طولانی در حال ران گرفتن باشه.

بودجه: ۱۳۵ میلیون تومان
اگه سیستمی معرفی کنید ممنون میشم.
(حالا اگه بخوایم بودجه رو به ۱۵۰ میلیون تومان افزایش بدیم چه سیستمی رو پیشنهاد می‌کنید؟)

(آیا سی‌پی‌یوئی مثل Ryzen 7800x3d یا تو همین مایه‌ها رو پیشنهاد می‌کنید؟ من نگران مشکلات نسل فعلی اینتل هستم.)
با 135 تومن این سیستم توصیه میشه:

قیمتمدلنام قطعه
هجده میلیون و ۱۵۰ هزار تومان AMD Ryzen 7 7700X CPU
پنج میلیون و ۱۰۰ هزار تومان DEEPCOOL LE720 360 ARGB COOLING
یازده میلیون و ۶۵۰ هزار تومان ASUS PRIME X670-P WI-FI AM5 MotherBoard
هفت میلیون و ۳۰۰ هزار تومان Corsair VENGEANCE RGB DDR5 5600MHz-32GB RAM
شصت و نه میلیون تومان ASUS TUF RTX 4070 Ti Super OC 16GB GDDR6X VGA
پنج میلیون و ۵۰ هزار تومانSAMSUNG 980 M.2 1TBSSD-2
هفت میلیون و ۳۰۰ هزار تومان SAMSUNG 980 PRO M.2 1TB SSD
--ODD
هفت میلیون تومانGREEN GP800B-HP EVO GOLDPower
چهار میلیون و ۴۵۰ هزار تومانGREEN Z5 SURENACase
صد و سی و پنج میلیون تومانجمع کل‌ (تومان)

اگر بودجه به 150 تومن افزایش پیدا کنه میتونید پردازنده رو به 7900X تبیدل کنید که برای کار شما راندمان بهتری داره.
پردازنده سری 3D هم فقط در بازیها راندمان بهتری داره، در برنامه های دیگه مناسب نیست.

آقا این گرونی بی حد و مرز جدید یک سری از قطعات بخاطر چیه ؟؟؟؟
پاور 750 وات دو ماه خریدم 3500 الان شده 8 تومن !!! x_x
علتش رو نمیدونم، اما مدلهای وات بالای شرکت گرین افزایش قیمت عجیبی داشتند.

آخرین ویرایش:
سلام میخواستم مودم بخرم اما vdsl بخرم یا adsl؟
هزینه هم تا ۱۵۰۰

مودمهای ارزان قیمت معمولا کیفیت مناسبی برای هیچ کاربردی ندارن و چون اکثرا مونتاژ داخلی یا با فرم ور مشکل دار هستن توصیه نمیشن.
ابن که VDSL رو ساپورت کنه هم بستگی به خط تلفن شما داره که در منطقه شما اصلا VDSL ارائه میشه یا خیر.
کمترین پیشنهاد مدلی مثل D-Link DSL-2790U هست که حدود 1500 هست یا بهتر از اون TP-Link Archer VR300 هست که حدود 2500 قیمت داره.

Intel Core i7 9700KCPU
ASUS Z390M/B
GSkill Ripjaws 2*8GB DDR4 3200MHz 32GBRAM
ASUS ROG STRIX RTX 2070S A8G GAMING 8GB GDDR6VGA
WD Blue 7200Rpm 64MB 1TBHDD
SAMSUNG 970 EVO 250GBSSD
ASUS 24X SATAODD
GREEN GP650A-UK Plus GamingPower
GREEN Z5
1TB SSD CORSAIR

سلام با 70 میل چی ارتفا بدم؟؟؟؟؟

Intel Core i7 9700KCPU
ASUS Z390M/B
GSkill Ripjaws 2*8GB DDR4 3200MHz 32GBRAM
ASUS ROG STRIX RTX 2070S A8G GAMING 8GB GDDR6VGA
WD Blue 7200Rpm 64MB 1TBHDD
SAMSUNG 970 EVO 250GBSSD
ASUS 24X SATAODD
GREEN GP650A-UK Plus GamingPower
GREEN Z5
1TB SSD CORSAIR

سلام با 70 میل چی ارتفا بدم؟؟؟؟؟

اولویت کاربری چی هست؟
اگر بازی اولویت هست که اول کارت گرافیک، پاور و SSD که بهترین راندمان رو در بازی‌ها بدست بیارید.

چهل و چهار میلیون و ۳۰۰ هزار تومان ASUS DUAL GeForce RTX 4070 Super 12GB GDDR6XVGA
پنج میلیون و ۱۰۰ هزار تومانSAMSUNG 980 M.2 1TBSSD-2
هشت میلیون و ۲۰۰ هزار تومانGREEN GP800B-HP EVO GOLDPower

مرحله بعد ارتقای پردازنده، کولر، مادربرد و رم هست که گلوگاه سیستم در کارت گرافیک برطرف بشه:

دوازده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
AMD Ryzen 5 7600X​
CPU
چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تومان
DeepCool LE520 240 ARGB​
COOLING
دوازده میلیون و ۶۰۰ هزار تومان
ASUS PRIME X670-P WI-FI AM5​
MotherBoard
هفت میلیون و ۶۵۰ هزار تومان
Corsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GB​
RAM

سلام فرشید جان
سیستم تو یک اتاق هست و میخواهیم به tv که داخل اتاق دیگری هست وصل کنیم برای بازی کردن
امکان کابل کشی hdmi هم نیست
بهترین راه برای اتصال بی سیم چی هست که کیفیت حفظ بشه ؟

با این همچین کاری میشه کرد ؟

دانگل انتقال دهنده‌ی تصویر ایزی کست مدل EZCast 2

سلام فرشید جان
سیستم تو یک اتاق هست و میخواهیم به tv که داخل اتاق دیگری هست وصل کنیم برای بازی کردن

درود
اگه تی وی تون اندرویده یا سیستم عامل LG webOS میتونید از برنامه sunshine استفاده کنید! و با استفاده از وایفای خونه تصویرو به تی وی انتقال بدید!

• Like
Reactions: pedram_sad
دوستان کارت گرافیک من rx 6600xt rog هست و من دو ساله این سیستمو بستم ولی تو بازیها احساس میکنم کیفیت تصویرم شفاف نیست و مقداری تاره...رو ps5 این احساسو ندارم و رو 1080 هم بازی میکنم.من شنیدم کارتای انویدیا کیفیت تصویر بهتری دارن نسبت به amd...چنین چیزی درسته؟

سلام فرشید جان

در مورد این کار تجربه ای ندارم و نمیتونم راهنمایی کنم، اتصال بی سیم معمولا با کیفیت همراه نیست.

دوستان کارت گرافیک من rx 6600xt rog هست و من دو ساله این سیستمو بستم ولی تو بازیها احساس میکنم کیفیت تصویرم شفاف نیست و مقداری تاره...رو ps5 این احساسو ندارم و رو 1080 هم بازی میکنم.من شنیدم کارتای انویدیا کیفیت تصویر بهتری دارن نسبت به amd...چنین چیزی درسته؟

کیفیت تصویر رو متوجه نشدم، بسته به بازی و گزینه های انتخاب شده ممکنه فرق کنه و ربطی به AMD و انویدیا بون کار شما نداره.
امیدوارم کارت گرافیک رو با HDMI یا DP به مانیتور وصل کرده باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or