نه در مقایسه به واقعیت حتی همین بوده تجربه من، به نسبت بقیه پنل ها یه لایه سفید/خاکستری رو همه چی حس میشه، مگر اینکه بخوای هر دفعه خودت دستکاری بکنی که تصویر به چیزی که تو واقعیت هست نزدیک تر بشه
چند بار گفتم "بی روح" تره...
مثلا از یه محصولی عکس میگیری روی خود صفحه نمایش تصویر خیلی تمیز تر و به نورپردازی محیط تو واقعیت نزدیک تره (رنگ های تیره و لایه های قهوه ای/خاکستری/آبی و حتی مشکی) یا هربار میخوایم عکس و ویدیو یا مدل 3D ادیت کنیم برای کسی باید حساب این چیزا رو هم بکنیم هر دفعه چون اوایل که اطلاع نداشتیم از این موضوع نتیجه و اون چیزی که توی ذهن ما بود با خروجی نهایی یکی دو درجه ای فرق میکرد !!
مثلا 424A52 رو 55585C نشون میده..مجبور شدیم سه تا مانیتور مختلف LCD و LED و یه تیوی وصل کنیم به سیستم ( با کلی کالیبریشن ) روی حالت Duplicate multiple displays که همه یه تصویر رو نشون بدن و بشه مقایسه کرد تصویر رو که سوتیِ پر هزینه ندیم یه وقت...
همکارایی که مانیتور های غیر از LCD دارن انگار این مشکلو ندارن اصلا و با یه کالیبریشن ساده...ما با مانیتور IPSیی که 30 تومن خریدیم دو سال پیش اینطوری بود وضعیت...
در حال حاضر شرکت یه گیگابایت oled داریم 47 اینچ از این گرونا که از بیرون یکیو آوردیم کالیبریشن انجام داد براش و خیلی عالیه به عنوان صفحه نمایش اصلی، به همه سپردم قبل نهایی کردن هر پروژه یه دور با این باید چک کنن همه چیزو و خدارو شکر از موقع خرید ضرری نزده بهمون
بحث این مانیتورا هم یه 50% اش استفاده شخصی و گیمینگه که حال میده HDR باهاش ، بقیه اش مربوط به همون داستان هست که کسی چیزی فرستاد برام و خونه بودم به مشکل خاصی بر نخورم چون این MSI یی که الان دارم خیلی پرته از این لحاظ.
شرمنده زیاد شد توضیحات