drak
کاربر سایت
خیلی قدیمی تره به نسبت این چیزی که پیشنهاد دادم ( خیلی هم ضعیف تره) منظقی نیست قطعه ای که 3-4 سال پیش اومده رو بخری با این قیمت زیاد وقتی همچین وضعیتیه فرقش:ممنونم. اگر قصد همون اینتل باشه نظرتون در مورد 12600K چیه ؟ ارزش خرید داره ؟
خدمت دوستانی که میخوان خودشون BIOS مادربرد LGA1700 نسل 13/14شون رو آپدیت کنن:
(اگه خرابکاری کردی و به فنا رفت من مسئولیتی قبول نمیکنم نکته های آخر متنو بخون حتما قبل انجام دادنش)
برای آپدیت مدل دقیق مادربردتو از System information ویندوز سرچ کن ( نوشته : BaseBoard Product) در بیار و سرچش کن گوگل
معمولا نتایج اول گوگل صفحه رسمی خود اون برند رو میاره برای اون مدل مادربرد، این صفحه مادربرد منه مثلا ولی فرمت همه مشابه هست:
اینجا که وارد قسمت ساپورت بشید معمولا یه گزینه BIOS/Firmware هست که باید واردش بشید
باید جدید ترین ورژن رو دانلود کنید از بین ورژن های مختلف ( تاریخ عرضه جلوی همه هست) :
همونطور که میبینید توی این دو تا آپدیت آخر APO رو اضافه کردن برای نسل 13/14 و ما هم دقیقا میخوایم همینو اضافه کنیم فعلا.
دانلود که کردید یه usb فلش ورداید فرمتش کنید به FAT32 و فایل اصلی بایوس رو بعد اکسترکت کردن محتویات فایل زیپ کپی کنید توش و کامپیوتر رو ری استارت کنید و وارد بایوس بشید
توی بایوس معمولا یه قسمت Tools هست کنار advance و AI Tweaker و ... واردش که شدید معمولا یه گزینه هست با اسم Instant flash/EZ FLASH و ... روش کلیک کنید توی صفحه ی جدید باید فایل بایوس آپدیت رو ببینید توش که پسوند.CAP داره :
روش دابل کلیک کنید و آپدیت رو استارت کنید
نکته ی خیلی مهم: الان که وسط تابستونه اگه محلتون مشکل برق رفتن دائم داره بهتره اینکارو فعلا نکنید، اگه وسط نصب شدن آپدیت توی اون سه چهار دقیقه برقتون بره به احتمال قوی مادربردتون تعطیل میشه کلا و باید یکی دیگه بخرید 99% مواقع
نکته دوم : موقع نصبش قائدتا خودتون دکمه رندوم فشار ندید روی کیبورد و موس و بزارید انجام بشه همینطوری و بعد انجام شدنش ریستارت میشه سیستم خودش
نکته سوم: بعد آپدیت کردن حواستون به تاریخ اوایل آگوست هم باشه که جناب فرشید خان گفتند که بازم بیاید چک کنید آپدیت جدیدی اومده بود اونم حتما انجام بدید، این آپدیت صرفا راهکار موقتیه که اگه نگرانی خاصی در خصوص پولی که هزینه کردید برای این قطعه دارید شاید یه مقدار بتونه کمک کنه به اعصابتون هیچ تضمینی نیست که مشکلی رو حل کنه یا نکنه ( شخصا چند تا مورد رو میشناسم که مشکلات ناپایداری قابل توجه پیش اومده واسشون با وجود آپدیت کردن و پایین آوردن مولتیپلایر و ...) ولی هم انجام ضرری نداره هم اینکه خب آدمای معتبری که خیلی بیشتر از من و امثال من توی پشت صحنه ی این قضیه دست دارن و مخاطبشون مصرف کننده هایی مثل من و شمان توصیه کردن که حتما انجام بشه این کار سریعا.
کاملا طبیعیه 100% شدن CPU موقع نصب بازیدیروز اومدم بازی نصب کنم
CPU تا 100% رفت
ترسیدم فشار بیارم
راهکار چیه بفروشیم بریم AMD بگیریم ؟