مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

درود دوستان .
یه اسپیکیر استریو ازین قدیمیا که یه جفت اسپیکره و خود باسش که مانیتور وصل میشه . از قدیم دست خودم بوده ولی بیشتر با هدفون بازی میکنم و این سالهای اخیر کم استفاده می‌شده .
متوجه شدم که دکمه باسش گیر کرده و کم زیاد نمیشه . نمی‌دونم چرا اونقدر باسشو برده بودم تا آخر که الان بعد چند سال خشک شده و حرکت نمیکنه . خلاصه میخواستم بدونم قابل تعمیر هست یا یه سیستم صوتی جدید بگیرم ؟

درود دوستان .
یه اسپیکیر استریو ازین قدیمیا که یه جفت اسپیکره و خود باسش که مانیتور وصل میشه . از قدیم دست خودم بوده ولی بیشتر با هدفون بازی میکنم و این سالهای اخیر کم استفاده می‌شده .
متوجه شدم که دکمه باسش گیر کرده و کم زیاد نمیشه . نمی‌دونم چرا اونقدر باسشو برده بودم تا آخر که الان بعد چند سال خشک شده و حرکت نمیکنه . خلاصه میخواستم بدونم قابل تعمیر هست یا یه سیستم صوتی جدید بگیرم ؟
اسپری خشک ناهید بزن بلکه درست بشه.

• Like
Reactions: king of north
سلام
لطفا یه لپتاپ معرفی کنید برای کارهای افیس/فتوشاپ وب گردی. بودجه 25 الی 30.
ممنون

مدل دستگاهAsus VivoBook R1502Z
پردازندهIntel Core i5 1255U
ظرفیت حافظه اصلی (رم)16GB
ظرفیت ذخیره‌ساز (هارددیسک - SSD)512GB SSD
مدل گرافیکIntel® Iris® Xe
ظرفیت حافظه گرافیکی8GB Share
اندازه صفحه نمایش15.6inch
نوع و دقت صفحه نمایشFULL HD|1920×1080 IPS-Level
وزن1.7Kg
باتری2Cell 37WHr
قیمتبیست و نه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان

درود دوستان .

همونطور که دوستمون گفت با یک سرویس ساده و باز و بسته کردن و تمیز کردن ممکنه مشکل برطرف بشه.

هر سه مدل نسبتا رده پایین و با امکانات محدود هستن.
بسته به قیمت و گارانتی هر کدوم رو انتخاب کنید بد نیست، مگر این که توقع خاصی از مودمتون داشته باشید.
مودم هایی که چیپست برادکم دارن چی ؟ مدل هایی مثل TD-W8968 و ... نویز در برابر این چیپست مقاومت خوبی داره ؟
اگه چپست رلینک باشه چی ؟
اره درسته پایین ردن اما این مودم صرفا استفاده خونگی داره و فقط برای یه کاربره. برای گیمینگ و دانلود استفاده میشه همین که بتونه پایداری داشته باشه و هی قطع و وصل نشه کافیه. شما مدلی واسه پیشنهاد نداری ؟

آخرین ویرایش:
چون پردازندت non X هست مشکل خاصی نداره.‌
رم رو چیکار کردی؟
اره مدل غیر X هست، هر چند پول مدل X رو داشتم - 890 تومن بیشتر بود ولی چون مادربرد ضعیف بود و اون پردازنده +100 وات میگفتن احتمال اسیب به قطعات رو مادبرد هست واسه همین نسخه غیر X رو خریدم.
رم رو سر این ماه میگیرم اینا رو هم رفته شد 14 میلیون.
خوشحال میشم یک مدل 16 گیگ متناسب با مادربرد و پردازنده معرفی کنی، RGB و اینا مهم نیست قیمتش کمتر باشه.
راستی مادربرد اپدیت بایوسی چیزی نمیخواد واسه 7600?

خوشحال میشم یک مدل 16 گیگ متناسب با مادربرد و پردازنده معرفی کنی، RGB و اینا مهم نیست قیمتش کمتر باشه.
چقدر میخوای هزینه کنی؟
نه جوابه ولی هر موقع که رسید دستت بایوس را به آخرین ورژن آپدیت کن

• Like
Reactions: Paradise Lost
اره مدل غیر X هست، هر چند پول مدل X رو داشتم - 890 تومن بیشتر بود ولی چون مادربرد ضعیف بود و اون پردازنده +100 وات میگفتن احتمال اسیب به قطعات رو مادبرد هست واسه همین نسخه غیر X رو خریدم.
رم رو سر این ماه میگیرم اینا رو هم رفته شد 14 میلیون.
کولر پردازنده ت چیه ؟
7600 مصرفش کمه نسبت به اینتل ولی حرارت زیادی تولید میکنه
cpu-temperature-blender.png
با فن استوک خودش دما تا ۹۹ درجه میره بالا زیر load صد در صد

ولی مصرفش کمه
power-multithread.png

پردازنده قدرتمند و خوبیه نسبت به قیمتش ولی حواست به دماش باشه

کلا نسل جدید پردازنده ها از midrange به بالا خنک کننده آبی داشته باشید خیلی بهتره

کولر پردازنده ت چیه ؟
7600 مصرفش کمه نسبت به اینتل ولی حرارت زیادی تولید میکنه
View attachment 325814
با فن استوک خودش دما تا ۹۹ درجه میره بالا زیر load صد در صد

ولی مصرفش کمه
View attachment 325815

پردازنده قدرتمند و خوبیه نسبت به قیمتش ولی حواست به دماش باشه

کلا نسل جدید پردازنده ها از midrange به بالا خنک کننده آبی داشته باشید خیلی بهتره
خنک کننده ام هایپر 212 کولر مستر نسخه سال 2021 هست، کولر رو هم در نظر دارم واسش دیپ کول ak620 بخرم که تو نقد و بررسی ها حتی واسه 7800x3d هم توصیه اش کردن تو کانال یوتیوب دیدم مادربرد های که شیلد واسه مدار هاشون ندارن بهتره خنک کننده بادی با هست سینک بزرگ استفاده بشه.

خنک کننده ام هایپر 212 کولر مستر نسخه سال 2021 هست، کولر رو هم در نظر دارم واسش دیپ کول ak620 بخرم که تو نقد و بررسی ها حتی واسه 7800x3d هم توصیه اش کردن تو کانال یوتیوب دیدم مادربرد های که شیلد واسه مدار هاشون ندارن بهتره خنک کننده بادی با هست سینک بزرگ استفاده بشه.
این مورد رو دوستانی که تجربه بالاتر تو سیستم بستن دارن نظر بدن بهتره

ولی شخصا نظرم اینه که اگر کیست جای رادیاتور داره حتما خنک کننده مایع ببند
هم فضای کمتری میگیره هم صدای کمتری تولید میکنه

• Like
Reactions: Paradise Lost

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or