اسپری خشک ناهید بزن بلکه درست بشه.درود دوستان .
یه اسپیکیر استریو ازین قدیمیا که یه جفت اسپیکره و خود باسش که مانیتور وصل میشه . از قدیم دست خودم بوده ولی بیشتر با هدفون بازی میکنم و این سالهای اخیر کم استفاده میشده .
متوجه شدم که دکمه باسش گیر کرده و کم زیاد نمیشه . نمیدونم چرا اونقدر باسشو برده بودم تا آخر که الان بعد چند سال خشک شده و حرکت نمیکنه . خلاصه میخواستم بدونم قابل تعمیر هست یا یه سیستم صوتی جدید بگیرم ؟
سلام
لطفا یه لپتاپ معرفی کنید برای کارهای افیس/فتوشاپ وب گردی. بودجه 25 الی 30.
ممنون
مدل دستگاه | Asus VivoBook R1502Z |
---|---|
پردازنده | Intel Core i5 1255U |
ظرفیت حافظه اصلی (رم) | 16GB |
ظرفیت ذخیرهساز (هارددیسک - SSD) | 512GB SSD |
مدل گرافیک | Intel® Iris® Xe |
ظرفیت حافظه گرافیکی | 8GB Share |
اندازه صفحه نمایش | 15.6inch |
نوع و دقت صفحه نمایش | FULL HD|1920×1080 IPS-Level |
وزن | 1.7Kg |
باتری | 2Cell 37WHr |
قیمت | بیست و نه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان |
درود دوستان .
یه اسپیکیر استریو ازین قدیمیا که یه جفت اسپیکره و خود باسش که مانیتور وصل میشه . از قدیم دست خودم بوده ولی بیشتر با هدفون بازی میکنم و این سالهای اخیر کم استفاده میشده .
متوجه شدم که دکمه باسش گیر کرده و کم زیاد نمیشه . نمیدونم چرا اونقدر باسشو برده بودم تا آخر که الان بعد چند سال خشک شده و حرکت نمیکنه . خلاصه میخواستم بدونم قابل تعمیر هست یا یه سیستم صوتی جدید بگیرم ؟
بنظرم b650 بگیر. به دلیل آینده نگریمادربرد
PRIME A620M-K
میتونه بصورت صد در صدی از تمام توان 7600 استفاده کنه؟ منظورم برق و اینا هست...
سفارش دادم چند روز پیش ، فقط میخوام بدونم بصورت صد در صد مشکلی ایجاد نمیکنه واسه پردازنده؟
چون پردازندت non X هست مشکل خاصی نداره.سفارش دادم چند روز پیش ، فقط میخوام بدونم بصورت صد در صد مشکلی ایجاد نمیکنه واسه پردازنده؟
مودم هایی که چیپست برادکم دارن چی ؟ مدل هایی مثل TD-W8968 و ... نویز در برابر این چیپست مقاومت خوبی داره ؟هر سه مدل نسبتا رده پایین و با امکانات محدود هستن.
بسته به قیمت و گارانتی هر کدوم رو انتخاب کنید بد نیست، مگر این که توقع خاصی از مودمتون داشته باشید.
اره مدل غیر X هست، هر چند پول مدل X رو داشتم - 890 تومن بیشتر بود ولی چون مادربرد ضعیف بود و اون پردازنده +100 وات میگفتن احتمال اسیب به قطعات رو مادبرد هست واسه همین نسخه غیر X رو خریدم.چون پردازندت non X هست مشکل خاصی نداره.
رم رو چیکار کردی؟
چقدر میخوای هزینه کنی؟خوشحال میشم یک مدل 16 گیگ متناسب با مادربرد و پردازنده معرفی کنی، RGB و اینا مهم نیست قیمتش کمتر باشه.
نه جوابه ولی هر موقع که رسید دستت بایوس را به آخرین ورژن آپدیت کنراستی مادربرد اپدیت بایوسی چیزی نمیخواد واسه 7600?
تا 4 تومن واسه رم.چقدر میخوای هزینه کنی؟
نه جوابه ولی هر موقع که رسید دستت بایوس را به آخرین ورژن آپدیت کن
کولر پردازنده ت چیه ؟اره مدل غیر X هست، هر چند پول مدل X رو داشتم - 890 تومن بیشتر بود ولی چون مادربرد ضعیف بود و اون پردازنده +100 وات میگفتن احتمال اسیب به قطعات رو مادبرد هست واسه همین نسخه غیر X رو خریدم.
رم رو سر این ماه میگیرم اینا رو هم رفته شد 14 میلیون.
خوشحال میشم یک مدل 16 گیگ متناسب با مادربرد و پردازنده معرفی کنی، RGB و اینا مهم نیست قیمتش کمتر باشه.
راستی مادربرد اپدیت بایوسی چیزی نمیخواد واسه 7600?
خنک کننده ام هایپر 212 کولر مستر نسخه سال 2021 هست، کولر رو هم در نظر دارم واسش دیپ کول ak620 بخرم که تو نقد و بررسی ها حتی واسه 7800x3d هم توصیه اش کردن تو کانال یوتیوب دیدم مادربرد های که شیلد واسه مدار هاشون ندارن بهتره خنک کننده بادی با هست سینک بزرگ استفاده بشه.کولر پردازنده ت چیه ؟
7600 مصرفش کمه نسبت به اینتل ولی حرارت زیادی تولید میکنه
View attachment 325814
با فن استوک خودش دما تا ۹۹ درجه میره بالا زیر load صد در صد
ولی مصرفش کمه
View attachment 325815
پردازنده قدرتمند و خوبیه نسبت به قیمتش ولی حواست به دماش باشه
کلا نسل جدید پردازنده ها از midrange به بالا خنک کننده آبی داشته باشید خیلی بهتره
این مورد رو دوستانی که تجربه بالاتر تو سیستم بستن دارن نظر بدن بهترهخنک کننده ام هایپر 212 کولر مستر نسخه سال 2021 هست، کولر رو هم در نظر دارم واسش دیپ کول ak620 بخرم که تو نقد و بررسی ها حتی واسه 7800x3d هم توصیه اش کردن تو کانال یوتیوب دیدم مادربرد های که شیلد واسه مدار هاشون ندارن بهتره خنک کننده بادی با هست سینک بزرگ استفاده بشه.