مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

• Like
Reactions: Ecthelion
سلام به همگی
تو این سه رنج قیمت کدوم صرفه و ارزش خرید داره و کدومو پیشنهاد میدین؟
asus VG27AQ
asus VG27AQ1A
asus VG27AQL1A
Benq 2710Q

LG 27GP850-B

Asus XG27AQMR

از سه گزینه اول مدل دوم و سوم پنلشون یکی و جدیدتر هست، فقط سومی FreeSync Premium رو هم گرفته که خیلی دیگه مهم نیست چون Gsync هم راحت جواب میده. VG27AQL1A بهتر از دوتای دیگه هست.
LG 27GP850-B هم از مدلهای مشهور و خوب بازار هست و مشکلی نداره.
Asus XG27AQMR هم که دیگه حرفه ای و فوق سریع هست و اگر گرافیک قدرتمندی دارید که ممکنه برخی بازیهای رقابتی به 300 فریم در ثانیه برسه و کمترین Ghosting رو حین بازی داشته باشید بهترین انتخاب هست.

از سه گزینه اول مدل دوم و سوم پنلشون یکی و جدیدتر هست، فقط سومی FreeSync Premium رو هم گرفته که خیلی دیگه مهم نیست چون Gsync هم راحت جواب میده. VG27AQL1A بهتر از دوتای دیگه هست.
LG 27GP850-B هم از مدلهای مشهور و خوب بازار هست و مشکلی نداره.
Asus XG27AQMR هم که دیگه حرفه ای و فوق سریع هست و اگر گرافیک قدرتمندی دارید که ممکنه برخی بازیهای رقابتی به 300 فریم در ثانیه برسه و کمترین Ghosting رو حین بازی داشته باشید بهترین انتخاب هست.
آقا فرشید کاربرد freesync پرمیوم و gsync تو بازی چیه؟
من تا حالا از اینا استفاده نکردم
الان مانیتور من 75 هرتز هست فریم ریت بازی رو 60 میگیرم ولی فکر میکنم یه حالت لگ تو بازی برام ایجاد میشه و اون نرمی رو نداره با freesync این مشکل حل میشه؟ به نوعی smooth میشه تصویر

الان مانیتور من 75 هرتز هست فریم ریت بازی رو 60 میگیرم ولی فکر میکنم یه حالت لگ تو بازی برام ایجاد میشه و اون نرمی رو نداره با freesync این مشکل حل میشه؟ به نوعی smooth میشه تصویر
اینها یک فناوری همگام سازی تطبیقی برای نمایشگرها هستن که از نرخ نوسازی متغیر پشتیبانی می کنند با هدف جلوگیری از بریدگی تصویر (Screen Tearing) و کاهش کندی با هدف نرم بودن تصویر.

amd-freesync-100731316-orig.jpg

gsync.png

نمایشگر باید این قابلیت رو ساپورت کنه. و اگر ساپورت نکنه و شما Vsync رو OFF کنید تصویر دچار بریدگی و بعضا لگ که میگید میشه.
ضمنا FreeSync Premium اگر دیدید رو مشخصات یک مانیتور زده یعنی همون قابلیت VRR که کنسولها را ساپورت میکنه (در پیکر HDMI 2.1) و همچنین برای کارت‌های AMD.

و Gsync هم که حتما کارت انودیا و مانیتور مخصوص به این تکنولوژی رو میخواد در پیکر Display Port و‌‌ HDMI )

من شنیده بودم که سی پی یو هایی که آخرش حرف U داره ضعیف و اقتصادی هستن. الان داشتم مشخصات سرفیس لپ تاپ5 ماکروسافت رو میدیدم مثلا سی پی یوش i7 1255U یا i5 1235U هست. خواستم ببینم قدرت پردازشون ضعیفه؟

اینها یک فناوری همگام سازی تطبیقی برای نمایشگرها هستن که از نرخ نوسازی متغیر پشتیبانی می کنند با هدف جلوگیری از بریدگی تصویر (Screen Tearing) و کاهش کندی با هدف نرم بودن تصویر.

View attachment 324916

View attachment 324917

نمایشگر باید این قابلیت رو ساپورت کنه. و اگر ساپورت نکنه و شما Vsync رو OFF کنید تصویر دچار بریدگی و بعضا لگ که میگید میشه.
ضمنا FreeSync Premium اگر دیدید رو مشخصات یک مانیتور زده یعنی همون قابلیت VRR که کنسولها را ساپورت میکنه (در پیکر HDMI 2.1) و همچنین برای کارت‌های AMD.

و Gsync هم که حتما کارت انودیا و مانیتور مخصوص به این تکنولوژی رو میخواد در پیکر Display Port و‌‌ HDMI )
یعنی به گفته شما freesync باعث میشه مثلا فریم زیر 60 هم بیاد لگ احساس نشه؟
منظور من اینه مثلا رفرش ریت مانیتور 100 باشه فریم ریت 60 باشه با فعال کردن freesync افت فریم و لگ احساس نمیشه و نرمی تصویر احساس میشه؟

منظور من اینه مثلا رفرش ریت مانیتور 100 باشه فریم ریت 60 باشه با فعال کردن freesync افت فریم و لگ احساس نمیشه و نرمی تصویر احساس میشه؟
شما وقتی Vsync رو ON می‌کنی بازم بریدگی تصویر دارید؟
منظورتون از لگ مربوط به تصویره یا مثلا افت فریم های ریز؟

آخرین ویرایش:
شما وقتی Vsync رو ON می‌کنی بازم بریدگی تصویر دارید؟
منظورتون از لگ مربوط به تصویره یا مثلا فریم ریت های ریز؟
ببین من وقتی vsync رو on میکنم اگر مانیتور من 75 هرتز باشه و فریم ریتم تو بازی 60 به قول معروف افت فریم و لگ احساس میکنم اما پارگی تصویر رو نه
اما وقتی vsync رو off میکنم مانیتور من 75 هرتز باشه و فریم ریتم 60 افت فریم و لگ احساس نمیکنم اما پارگی تصویر آره
منظورم اینه وقتی یه مانیتور freesync دار بخرم این لگ به حالت smooth یا نرمی تبدیل میشه یا نه

ببین من وقتی vsync رو on میکنم اگر مانیتور من 75 هرتز باشه و فریم ریتم تو بازی 60 به قول معروف افت فریم و لگ احساس میکنم اما پارگی تصویر رو نه
اما وقتی vsync رو off میکنم مانیتور من 75 هرتز باشه و فریم ریتم 60 افت فریم و لگ احساس نمیکنم اما پارگی تصویر آره
منظورم اینه وقتی یه مانیتور freesync دار بخرم این لگ به حالت smooth یا نرمی تبدیل میشه یا نه
خب پس همون مانیتور FreeSync مشکل شمارو حل می‌کنه.
کلا Vsync روشن باشه گاهی مشکلات اساسی ایجاد میکنه. مثلا گاهی تو برخی بازیها نمی‌ذاره GPU Load برسه به Max و از این قبیل مشکلات که با Off کردنش خیلی مشکلات حل میشه به شرط اینکه FreeSync یا GSYNC یا VRR بتونید رو نمایشگر داشته باشید

سلام یه سوال برام پیش اومده تلویزیون من vrr رو ساپورت می‌کنه رو ps5 بعضی از بازی ها ۱۲۰ فریم میشه ، اگه کامپیوتر رو بهش وصل کنم میشه از این قابلیت استفاده کرد ؟

سلام یه سوال برام پیش اومده تلویزیون من vrr رو ساپورت می‌کنه رو ps5 بعضی از بازی ها ۱۲۰ فریم میشه ، اگه کامپیوتر رو بهش وصل کنم میشه از این قابلیت استفاده کرد ؟
بله اگر کارت گرافیک PC تون توانایی اجرای بازی‌ها با فریم ریت بالای 60FPS را داشته باشه

دوستمون بالا کامل شرح دادن.

من شنیده بودم که سی پی یو هایی که آخرش حرف U داره ضعیف و اقتصادی هستن. الان داشتم مشخصات سرفیس لپ تاپ5 ماکروسافت رو میدیدم مثلا سی پی یوش i7 1255U یا i5 1235U هست. خواستم ببینم قدرت پردازشون ضعیفه؟
ضعیف بودن بستگی به رده کاری و توانشون داره. اما در مجموع بله. برای شاسی های لپ تاپی سبک یا نازک که طراحی شده باشن دیگه از تهویه مناسب یا اکتیو قوی برخوردار نیستن و بنابراین هم توان مصرفیشون خیلی باید پایین باشه و هم در نتیجه راندمانشون.
وگی گفته میشه ضعیف بیشتر در برابر پردازنده های دسکتاپی و یا موبایلی سری HX اینتل یا همرده های رایزن از AMD هست که مقایسه میشن، نه در برابر پردازنده های کم مصرف و یا هم قیمت معادل از رقیب.

بله اگر نرخ فریم تولید شده توسط کارت گرافیک برابر با رفرش ریت مانیتور نباشه یا حداقل ضریب عدد ثابت از اون نرخ فریم نباشه در مانیتور غیر VRR پارگی تصویر خواهید داشت.
مزیت مانیتور با فناوری های Gsync و Freesync همینه که رفرش ریت نمایشگر رو با نرخ فریم خروجی کارت گرافیک یکسان و پویا میکنه و پارگی تصویر رخ نخواهید داد.

بله قطعا
اگر سازگار باشن نرخ فریم TV شما با نرخ خروجی کنسول برابر خواهد شد. حتی در شرایطی که زیر 60 فریم یا زیر 30 فریم افت کنه.
البته برخی مانیتورها فناوری VRR رو فقط در بازه مشخصی پشتیبانی میکنند. مثلا بین 45 تا 144 هرتز یا 33 تا 160 هرتز. زیر 30 یا 40 فریم معمولا فناوری کارایی نداره و خروجی روان نمایش داده نخواهد شد.

سلام آقا فرشید،
یک کیس میخواستم لطفا بهم پیشنهاد کنید که بتونم باهاش انیمه/فیلم های 4K و HDR دانلود کنم و ببینم، روون و بی دردسر. ویندوز ۱۱ هم روون اجرا کنه و دارای SSD برای نصب و اجرا ویندوز و HDD برای باقی پارتیشن ها باشه. با کسر موس و کیبورد و مانیتور لطفا پیشنهاد بدید.

• Like
Reactions: eeeeee
سلام آقا فرشید،
یک کیس میخواستم لطفا بهم پیشنهاد کنید که بتونم باهاش انیمه/فیلم های 4K و HDR دانلود کنم و ببینم، روون و بی دردسر. ویندوز ۱۱ هم روون اجرا کنه و دارای SSD برای نصب و اجرا ویندوز و HDD برای باقی پارتیشن ها باشه. با کسر موس و کیبورد و مانیتور لطفا پیشنهاد بدید.

قیمتمدلنام قطعه
چهار میلیون و ۱۵۰ هزار تومان
(هشت میلیون و ۶۰۰ هزار تومان)
Intel Core i3 12100F
(AMD Ryzen 5 5600G)
CPU
یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومانDeepCool GAMMAXX 400 XTCooler
سه میلیون و ۸۵۰ هزار تومان
(شش میلیون و ۲۵۰ هزار تومان)
ASUS PRIME H610M-K D4
(ASUS PRIME B550-PLUS)
MotherBoard
دو میلیون و ۳۵۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GBRAM
هشت میلیون و ۲۰۰ هزار تومانASUS DUAL GTX 1650 OC 4GB GDDR6VGA
دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200RpmHDD
یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانWD Green SN570 500GBSSD
دو میلیون و ۶۰۰ هزار تومانGREEN GP480A-EUDPower
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGREEN ORAMAN PlusCase
بیست و هشت میلیون و ۵۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

سلام
عرض ادب و احترام
از دوستان اینجا کسی تجربه یا آشنایی با محصولات X-Energy رو داشته؟ به خصوص فلش مموری‌های این برند.

خیر. متفرقه هست احتمالا.
برای هیچ محصولی کمبود انتخاب نداریم که نیاز باشه برای محصولات بی نام و نشان چینی تحقیق کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or