مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سخت افزار پی سی فعلی شما اگر PCIe 4.0 رو برای SSD پشتیبانی میکنه که انتخاب اول مشخصا SAMSUNG 990 Pro هست برای نصب بازی.
گزینه ی قیمت مناسبتر هم 980Pro.

سلام
من یک موس و کیبورد بیسیم برای خونه برای اتصال به لپتاپ می خواستم
با یک مانیتور حدود 24 اینچ، کاربر هم بیشتر کاری هست و بازی نیست
محل کار MX Master 3 و MX Key رو دارم و کار باشون خوبه و بلوتوث هستند
اما خیلی گران شدند!
مانیتور حدود 5 میلیون و کیبورد حدود 1 میلیون تومان

• Like
Reactions: BARDI YA
سلام بر آقا فرشید گل
تشکر میکنم بابت راهنمایی بابت PC که ۱ ماه پیش بهم مشاوره دادی
واقعا عالیه
دستت درد نکنه...

مزاحمت دوباره
ایندفعه واسه خواهر کوچیکم راهنمایی میخواستم:

آقا فرشید خواهرم میخواد بازی ِ

Honkai Impact 3rd رو روی حالت گرافیکی و فریم ریتی یعنی 1440p/60fps یا 4k/60fps بازی کنه و میخواد ویندوز ۱۱ هم داشته باشه

حالا شما واسه 1080/60fps هم پیشنهاد بدید
و واقعا ویندوز ۱۱ بهتره نسبت ب ۱۰ ؟

Screenshot_20230613_153719_Firefox.jpg

این سیستم پیشنهادی بازی روی Steam هست ولی گمونم آپدیت نشده باشه و میدونم ک بازی روی Ipad mini 6 مکس و روون اجرا میشه،

بودجش هم ۳۰ تومن هست،

ممنون میشم راهنمایی کنی آقا فرشید گل. 💜👾

آخرین ویرایش:
سلام
من یک موس و کیبورد بیسیم برای خونه برای اتصال به لپتاپ می خواستم
با یک مانیتور حدود 24 اینچ، کاربر هم بیشتر کاری هست و بازی نیست
محل کار MX Master 3 و MX Key رو دارم و کار باشون خوبه و بلوتوث هستند
اما خیلی گران شدند!
مانیتور حدود 5 میلیون و کیبورد حدود 1 میلیون تومان

برای کیبورد و ماوس Logi MK270 توصیه میشه
برای مانیتور هم اگر مانیتورهای بی کیفیت مونتاژ داخل رو فاکتور بگیریم، مدلهای ارزون و مناسب برای کار شما مدلهایی مثل LG 24MP400 هستن/

اقا فرشید از کجا تشخیص بدم مدل pcie مادربوردم رو؟ لبتابم ROG G731GV هست

از مدل مادربرد، چک کردن در سایت سازنده.
از اول مدلش رو میگفتید مشخص میشد که ساپورت میکنه یا نه.

سلام بر آقا فرشید گل
تشکر میکنم بابت راهنمایی بابت PC که ۱ ماه پیش بهم مشاوره دادی
واقعا عالیه
دستت درد نکنه...

مزاحمت دوباره
ایندفعه واسه خواهر کوچیکم راهنمایی میخواستم:

آقا فرشید خواهرم میخواد بازی ِ

Honkai Impact 3rd رو روی حالت گرافیکی و فریم ریتی یعنی 1440p/60fps یا 4k/60fps بازی کنه و میخواد ویندوز ۱۱ هم داشته باشه

حالا شما واسه 1080/60fps هم پیشنهاد بدید
و واقعا ویندوز ۱۱ بهتره نسبت ب ۱۰ ؟

View attachment 297126

این سیستم پیشنهادی بازی روی Steam هست ولی گمونم آپدیت نشده باشه و میدونم ک بازی روی Ipad mini 6 مکس و روون اجرا میشه،

بودجش هم ۳۰ تومن هست،

ممنون میشم راهنمایی کنی آقا فرشید گل. 💜👾

ملزومات این بازی روی پی سی ارتباطی به پلتفرم دیگه و اکوسیستم اپل و آیپد نداره.

با بودجه 30 تومنی این سیستم برای بازی توصیه میشه که از ملزومات معرفی شده در استیم هم بالاتر هست:
قیمتمدلنام قطعه
چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومانIntel Core i3 12100F BOXCPU
یک میلیون و ۸۵۰ هزار تومانDeepCool GAMMAXX 400 XTCooler
چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تومانASUS PRIME H610M-K D4MotherBoard
دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz RAM
سیزده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
(یازده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان)
ASUS TUF GTX 1660S O6G 6GB GDDR6
(ASUS DUAL Radeon RX 6500 XT OC 4GB GDDR6)
VGA
یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200RpmHDD
۹۹۰ هزار تومانWD Green SN350 240GBSSD
دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومانGREEN GP600A-GEDPower
دو میلیون و ۱۵۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase
سی و چهار میلیون و ۲۹۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

سیستم عامل ویندوز 10 یا 11 فعلا هر دو برای بازی مناسب هستن و راندمان تقریبا مشابه دارن.

برای مانیتور هم اگر مانیتورهای بی کیفیت مونتاژ داخل رو فاکتور بگیریم، مدلهای ارزون و مناسب برای کار شما مدلهایی مثل LG 24MP400 هستن/

از مدل مادربرد، چک کردن در سایت سازنده.
از اول مدلش رو میگفتید مشخص میشد که ساپورت میکنه یا نه.

ملزومات این بازی روی پی سی ارتباطی به پلتفرم دیگه و اکوسیستم اپل و آیپد نداره.

با بودجه 30 تومنی این سیستم برای بازی توصیه میشه که از ملزومات معرفی شده در استیم هم بالاتر هست:
قیمتمدلنام قطعه
چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومانIntel Core i3 12100F BOXCPU
یک میلیون و ۸۵۰ هزار تومانDeepCool GAMMAXX 400 XTCooler
چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تومانASUS PRIME H610M-K D4MotherBoard
دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHzRAM
سیزده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
(یازده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان)
ASUS TUF GTX 1660S O6G 6GB GDDR6
(ASUS DUAL Radeon RX 6500 XT OC 4GB GDDR6)
VGA
یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200RpmHDD
۹۹۰ هزار تومانWD Green SN350 240GBSSD
دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومانGREEN GP600A-GEDPower
دو میلیون و ۱۵۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase
سی و چهار میلیون و ۲۹۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

سیستم عامل ویندوز 10 یا 11 فعلا هر دو برای بازی مناسب هستن و راندمان تقریبا مشابه دارن.

مرسی آقا فرشید گل،
فقط یک سوال، سیستم پیشنهادیتون 4K/60FPS رو برای این بازی ساپورت میکنه ؟

مرسی آقا فرشید گل،

شاید با نرخ فریم 40 یا 50 بشه روی 4K هم اجرا کرد. اما با این کارت گرافیک 60 فریم در 4K تضمینی نخواهد داشت. اجرا میشه ولی نه با کیفیت دائمی.

شاید با نرخ فریم 40 یا 50 بشه روی 4K هم اجرا کرد. اما با این کارت گرافیک 60 فریم در 4K تضمینی نخواهد داشت. اجرا میشه ولی نه با کیفیت دائمی.

ممنون آقا فرشید
پس میشه برای 1440p بهش امید داشت رو 60fps ؟

راستی من قیمت گرفتم چندتا VGA پیشنهادیتون رو قیمت دادن بهم ۱۷۵۰۰ !!!
از کجا قیمتی ک دادید بگیرم ؟

سخت افزار پی سی فعلی شما اگر PCIe 4.0 رو برای SSD پشتیبانی میکنه که انتخاب اول مشخصا SAMSUNG 990 Pro هست برای نصب بازی.
گزینه ی قیمت مناسبتر هم 980Pro.
مال من PCIe 3.0 هست یعنی در این حالت اگر 990 رو بگیرم کارایی بیشتری نسبت به 980 نخواهد داشت؟

• Like
مرسی آقا فرشید گل،
اگر با این سیستم بتونید 1080 هم 60 بگیرید خیلیه مگه فقط یک ادم بی سواد بگه این سیستم 4k می تونه 30 فریم هم حتی برای بازی های جدید بده

مال من PCIe 3.0 هست یعنی در این حالت اگر 990 رو بگیرم کارایی بیشتری نسبت به 980 نخواهد داشت؟
یکم بهتر می شه به خاطر اینکه سرعت خطی اصلا مهم نیست اما خوب برای دایرکت استوریج چرا مهمه
کلا 4 بخرید اگر در اینده نزدیک قصد ارتفا دارید اما من هم بهترین 3 دارم هم بهترین 4 چندان فرقی برای گیم ندارن مگه شاید یکم در حد 10 تا نهایت 30 درصد لود بازی ها سریع تر بشن توی کیفیت اجرای بازی تقریبا فرقی ندارن

سلام و درود فراوان
دوستان من می‌خوام هارد لپ تاپ رو افزایش بدم الان 1 ترابایت هستش می‌خوام یه هارد 4 یا 5 ترابایت اینترنال بخرم 2.5 اینچ . اینجا دو تا سوال پیش میاد من هارد های 1 یا 2 ترا 2.5 اینچ رو میبینم از نظر ارتفاع قطر باریکترن ولی هارد های 4 یا 5 ترا همون 2.5 اینچ پهن تر هستن از نظر ارتفاع ممکن به لپ تاپ نخوره . لپ تاپبم hp pavilion g6 notebook 2011 هستش .
بعد من هر چی سرچ میکنم الان هارد 4 و 5 ترا 2.5 اینچ پیدا نمی کنم هارد اکسترنال 2.5 بخرم میتونم بازش کنم به لپ تاپ بزنم اینترنال بشه دیگه .

• Like
ممنون آقا فرشید
پس میشه برای 1440p بهش امید داشت رو 60fps ؟

راستی من قیمت گرفتم چندتا VGA پیشنهادیتون رو قیمت دادن بهم ۱۷۵۰۰ !!!
از کجا قیمتی ک دادید بگیرم ؟

بله شاید برای 2K بشه امید داشت، اما باز هم کارت گرافیک این رده فقط برای 1080p مناسب هست. مگه TV یا مانیتور شما چه رزولوشنی رو ساپورت میکنه که به فکر بالاتر از 1080p هستید؟
قیمتها شناور هست و بسته به گارانتی اصلی یا شرکتی بودن تفاوت میکنه.

چرا، در برخی کارها باز هم کارایی بیشتری نسبت به 980 معمولی خواهد داشت، اما بهترین راندمان 990Pro رو در تمام شرایط نخواهید گرفت.

سلام و درود فراوان
دوستان من می‌خوام هارد لپ تاپ رو افزایش بدم الان 1 ترابایت هستش می‌خوام یه هارد 4 یا 5 ترابایت اینترنال بخرم 2.5 اینچ . اینجا دو تا سوال پیش میاد من هارد های 1 یا 2 ترا 2.5 اینچ رو میبینم از نظر ارتفاع قطر باریکترن ولی هارد های 4 یا 5 ترا همون 2.5 اینچ پهن تر هستن از نظر ارتفاع ممکن به لپ تاپ نخوره . لپ تاپبم hp pavilion g6 notebook 2011 هستش .
بعد من هر چی سرچ میکنم الان هارد 4 و 5 ترا 2.5 اینچ پیدا نمی کنم هارد اکسترنال 2.5 بخرم میتونم بازش کنم به لپ تاپ بزنم اینترنال بشه دیگه .

هارد اینترنال 2.5 اینچی بیشتر از 5 ترابایتی نداریم. قطر استاندارد هم 7 و 15 میلی متری هست.
اما در بازار داخلی تا جایی که دیدم بیشتر از 2 ترابایت با قطر 7 ندیدم.

هارد اکسترنال هم اگر 2.5 اینچی باشه و به لپ تاپتون هم بخوره بستگی داره که از کنترلر USB مستقیم استفاده کرده باشه یا از تبدیل USB به SATA.

چرا، در برخی کارها باز هم کارایی بیشتری نسبت به 980 معمولی خواهد داشت، اما بهترین راندمان 990Pro رو در تمام شرایط نخواهید گرفت.
لطفا تا بودجه 5 تومن یکی دو تا هارد ssd یک ترابایتی pci3 ترجیحا هیت سینک دار معرفی کنید
فرق ssd vnand با معمولیش چیه

• Like
مدل بلوتوث دار میشناسید معرفی کنید ؟ برای دستهای بزرگ این موس خوبه ؟
من مانیتور MD241P رو قبلن برای یک کاری گرفتم کیفیتش بد نبود با اینکه مونتاژی هست فکر کنم تو ایران ، به نظر دوستان MateView SE از هواوی چجوریه ؟

• Like
لطفا تا بودجه 5 تومن یکی دو تا هارد ssd یک ترابایتی pci3 ترجیحا هیت سینک دار معرفی کنید
فرق ssd vnand با معمولیش چیه

ضرورتی نداره حتما PCIe 3.0 بخرید اگر تفاوت قیمتش براتون مهم نباشه، چون همون PCIe 4.0 هم روی مادربردتون با استاندارد PCIe 3.0 کار خواهد کرد.
در مورد VNAND اسمی هست که سامسونگ روی NAND-Flash های چند لایه خودش گذاشته و نام تجاری TLC NAND هست.

مدل هیت سینک دار فقط از Corsair دیدم که اونم مدلهای خوبی داره.

مدل بلوتوث دار میشناسید معرفی کنید ؟ برای دستهای بزرگ این موس خوبه ؟
من مانیتور MD241P رو قبلن برای یک کاری گرفتم کیفیتش بد نبود با اینکه مونتاژی هست فکر کنم تو ایران ، به نظر دوستان MateView SE از هواوی چجوریه ؟

این مدل معرفی شده با دانگل وایرلس خودش به هر دستگاهی وصل میشه. این موس برای کار اداری طراحی شده و ابعاد دست خیلی در استفاده ازش ملاک نیست. اگر گیمینگ بخواید که این ست اصلا برای بازی نیست و مناسب هم نیست.
مانیتورهای مونتاژی توصیه نمیشن. مانیتورهای هواوی هم اکثر اجناسی که اینجا میرسه کم کیفیت و درجه سه هست، مگر برخی مدلهای مانیتور واید و حرفه ایش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or