سلام
کولر ma620m کولر مستر برای 3800xt مناسبه؟
سلام و درود فراوان
دوستان من یه لپ تاپ HP pavilion g6 notebook pc مدل فکر کنم 2010 یا 2011 دارم میخوام dvdrw رو در بیارم بجاش هارد اینترنال بزارم باید براش براکت بخرم نمیدونم سایزش 12.7 میخوره یا 9.5 .که راحت وارد لپ تاپ بشه براکت . کسی میتونه راهنمایی کنه چه سایزیه . ممنون میشم .
برای گیم نت میخوام قاب کیس و پاور بگیرم اقتصادی
مشخصات سیستمم اینه
cpu 12100f
main msi b760p wifi
ram 16gb ddr 4
vga rtx 3060ti
ssd 1tb m371 nvme
برای مشخصات بالا خودم این مد نظرمه
power :corsair cx650f rgb
case : GameMax Starlight FRGB
به نظرتون کفایت سخت افزار بالا رو میکنه ؟
راستی من برای شبکه گیم نت از WIFI6E دارم استفاده میکنم سرعت انتقال اطلاعات توی این شبکه برای کپی فایل چقدره ؟
ممنون میشم پاسخ بفرمایید
ممنون داداشپاور انتخابی خوبه
کیس هم کفایت میکنه.
در مورد سرعت Wi-Fi بستگی به روتر داره، هرچقدر کیفیت ساخت، تراشه بهتر باشه و تراشه وایرلس قویتری داشته باشه سرعتش هم بیشتر هست. البته گیم نت فقط با کابل کشی معنی پیدا میکنه و وایرلس حتی با بالاترین سرعت هم مناسبش نیست.
ممنون داداش
والا من برای روتر یک دونه ax9000 xiaomi گرفتم که پردازنده 6 هسته ای داره و فوق العاده قوی هستش
من الان خودم توی خونه ax3000 دارم بشدت بهینه و عالیه و توی اتصال وایفای کوچکترین لگی نداشتم البته میدونم به کابل نمیرسه ولی خب دیگه اونقدر هم دست کمی ازش نداره
سلام داداشسلام.دوستان اهل فن کسی تجربه ای از کار با mini pc داره؟استفاده هم فقط برای کاربری روزمره و وب گردی و نهایت دیدن فیلم هستش.یه مدل خودم پیدا کردم که به نظر خوب میاد.فقط خواستم ببینم نکته ای چیزی دارن که قبل خرید باید بدونم؟
خرید مینی پی سی اینتل (intel) NUC12Wshi3 | تین سیس
والا داداش دروغ چرا تا حالا به اونی که خونه دارم چند تا همزمان برای بازی وصل نکردم ولی خب در شرایطی بچه ها تو خونه باهاش آنلاین فیلم میدیدن و وب گردب با چند تا گوشی انجام میشده آنلاین بازی کردم مشکلی نبوده باز تست میگیرم درب مغازه نتیجه رو خدمتتون عرض میکنماگه قابل استفاده هست که اوکیه پس. در مورد وایرلس و بازیها موضوع لگ نداشتن نیست فقط. ارتباط وایرلس در هرحال تاخیر بیشتری نسبت به کابل، حتی کابل شبکه 100 مگابیتی رایج داره و در اتصال چندین کلایت برای اجتناب از تداخل فرکانسی ممکنه باعث افزایش پینگ و ارسال داده ها با تاخیر در محیط بشه. این مورد برای بازیهای آنلاین و رقابتی مهمه.
سلام خدمت دوستان کارشناس. من عملا هیچی از کیس بستن و قطعات کامپیوتری سرم نمیشه پس اگه سوالم پرته شرمنده
میخواستم ببینم با بودجه 30-40 تومن میشه یه کیس در حدی که بازیهای نسل هشت و یه سری بازی ورزشی مثل فیفا و NBA رو هم بکشه بست یا نه؟
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومان | Intel Core i3 12100F | CPU |
یک میلیون و ۸۵۰ هزار تومان | DeepCool GAMMAXX 400 XT | Cooler |
شش میلیون و ۸۰۰ هزار تومان | ASUS PRIME B660M-A D4 | MotherBoard |
دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومان | GSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz | RAM |
هجده میلیون و ۶۰۰ هزار تومان - | ASUS DUAL RTX 3050 8GB GDDR6 ASUS DUAL Radeon RX 6650 XT 8GB GDDR6 | VGA |
یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
۹۹۰ هزار تومان | WD Green SN350 240GB | SSD |
دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | GREEN GP600A-GED | Power |
دو میلیون و ۱۵۰ هزار تومان | GREEN Z1 ARIO | Case |
چهل و سه میلیون و ۱۵۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
سلام
دوستان cpu cooler من deepcool ls 720 هستش همین امشب نمیدونم در اثره چی یکی از فناش خیلی کند میچرخه و صدا میده(4 ماه بیشتر نیست که خریدمش) میخواستم ببینم میتونم فعلا ازش استفاده کنم تا یه کولر دیگه بگیرم یا مشکل ساز میشه cpu i7 12700k هستش دماش هم توی بازی حدوده 47-50 هست از وقتی این اتفاق افتاده
مورد بعدی اینکه برای جایگزین این کولر تا 8 تومن چی پیشنهاد میدین
پیشاپیش ممنونم