Thonkeyes
کاربر سایت
برند درپیت چینی اه.دوستان این SSDهای Viccoman خیلی چیز داغونیان؟
برند درپیت چینی اه.دوستان این SSDهای Viccoman خیلی چیز داغونیان؟
سلام اقا فرشید سوال داشتم یه اس اس دی 240 گیگ دارم مدل adata su650 ultimate و اینکه تا الان 45 گیگ روش رایت شده و سلامتیش 81 درصد هست به نظرتون وضعش چه طوری هست چقدر دیگه کار میکنه و با این شرایط میسوزه و این XPG SX8200 Pro M.2 2280 NVMe 512GB مدل خوب هست بخرم و تفاوتی با مدل خودم داره ارزش داره به این مدل ارتقا بدم و زیر 2 تومان شما چه مدلی پیشنهاد میدید برای بازی 500 گیگ باشه با توجه به حجم بازیها ممنون
دوستان این SSDهای Viccoman خیلی چیز داغونیان؟
آقا فرشید بین این دوتا پاور کدومو پیشنهاد میدین :
corsair RM750 gold
asus rog strix 750G
این سیستم رو چند میشه قیمت گذاشت:
Case: Green Astiak
MB: Gigabyte Gaming Z270-HD3P
Ram: 2*8GB Geil 3200
CPU Cooler: Green GLACIER 120 EVO
CPU: I7-7700K
PSU: Green 650 Gold
GPU: Gigabyte 1080 G1 Gaming
دوستان سلام
اگر ممکنه یک روتر با قیمت معقول بهم معرفی میکنید! میخوام از مودم b622 نت بگیرم و روی روتر dns ست کنم و بعد به xbox وصل کنم.
روتر tp-link archer c64 چطوره؟
سلام دوستان به نظرتون مادر بورد biostar z690 gta ارزش خرید داره واسه سی پی یو 12400
اگرنه پیشنهاد تو این رنج قیمت چیه
ممنون
سلام. Anker Q20 plus خیلی خوب هست. نسخه قبلیش که Q20 هست توی سایت Rtings هست میتونی با بقیه مدل ها مقایسه کنی.تاپیک هدفون ها دیدم اصلا اپدیت نیست. گفتم اگر اوکی باشه اینجا بپرسم.
یه هدفون هم بلوتوث و هم جک 3.5 داشته باشه میخوام. رنج قیمت 3 تا 6 تومن و اینا.
چند مدل دیدم نظرم رو گرفتن. نمیدونم چقدر تفاوت دارن و کدومش بهتره.
چند نکته اصلی که برام مهم هست شفافیت و کیفیت صدا. بیس قوی. هدفون پشت بسته و کمترین خروجی صدا رو داشته باشه.
مهمترین قسمت هم اینه که هم بی سیم و هم با سیم بشه ازش استفاده کرد.
مسلما امکانات دیگه مثل باتری ظرفیت بالاتر و وزن مناسب و غیره هم هستن ولی در اولویت های بعدی.
اینا رو تو سرچ پیدا کردم.
SONY WH-CH710N
SONY WH-XB910N
JBL Tune 760 NC
سلامتاپیک هدفون ها دیدم اصلا اپدیت نیست. گفتم اگر اوکی باشه اینجا بپرسم.
یه هدفون هم بلوتوث و هم جک 3.5 داشته باشه میخوام. رنج قیمت 3 تا 6 تومن و اینا.
چند مدل دیدم نظرم رو گرفتن. نمیدونم چقدر تفاوت دارن و کدومش بهتره.
چند نکته اصلی که برام مهم هست شفافیت و کیفیت صدا. بیس قوی. هدفون پشت بسته و کمترین خروجی صدا رو داشته باشه.
مهمترین قسمت هم اینه که هم بی سیم و هم با سیم بشه ازش استفاده کرد.
مسلما امکانات دیگه مثل باتری ظرفیت بالاتر و وزن مناسب و غیره هم هستن ولی در اولویت های بعدی.
اینا رو تو سرچ پیدا کردم.
SONY WH-CH710N
SONY WH-XB910N
JBL Tune 760 NC
سلام یه رم gskil ripjaws 8g 2400 cl15 رو برد دارم میخام یه ۸گیگ دیگه اضافه کنم ولی مشابه خود رم دیگه وجود نداره شما چه رمی پیشنهاد میکنید که در کنار این مدل تبدیل به ۱۶گیگ بشه بدون مشکل؟ مادربرد هم asus prime b360 plus
سلام خدمت دوستان پاور 750 وات واسه این سیسیتم جواب میده؟
گرافیک 6900xt
سی پی یو 12500
رم فعلا 16 ولی در اینده 32
سلام عزیزان.
یه لپ تاپ دارم که اخیرا داره اذیت میکنهو یه دفعه به طور کل فریز میکنه جوری که حتی نشانگر موس هم تکون نمیخوره و کیبورد هم غیر فعال میشه.
حالا میخوام یه سیستم ارزون و دم دستی ببندم .تمام کاری که با لپ تاپم میکردم دانلود و دیدن فیلم و سریال و وب گردی و انجام یه سری بازی های ساده مثل امریکن و یورو تراک.با این سیستمی هم که میخوام بخرم کار بیشتر از این انجام نمیدم. این مشخصات رو از یه سایت درآوردم ببینید خوبه؟
intel pentium gold g6405
مادربرد : gigabyte h510m s2h v2
رم : crusial 8gb 2666 mhz
گرافیک : zotac gt 1030 2gb gddr5
اگر خودتون هم چیزی مد نظرتون هست در حد 13 یا 14 میل لطفا بگید.ممنون
قیمت | مدل | نام قطعه | خرید |
---|---|---|---|
دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان (شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) | Intel Core i3 10100F (AMD Ryzen 5 5600G) | CPU | خرید |
دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان (چهار میلیون و ۳۰۰ هزار تومان) | ASUS PRIME H510M-K (ASUS PRIME B550M-A) | MotherBoard | خرید |
یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | GSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GB | RAM | خرید |
شش میلیون و ۶۰۰ هزار تومان | MSI GTX1630 OC 4GB GDDR6 | VGA | خرید |
یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm | HDD | خرید |
یک میلیون و ۵۰ هزار تومان | WD Green SN350 240GB | SSD | خرید |
۴۴۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD | خرید |
یک میلیون و ۹۵۰ هزار تومان | GREEN GP480A-EUD | Power | خرید |
یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان | GREEN ORAMAN Plus | Case | خرید |
بیست میلیون و ۲۹۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
این مدل جوابگو هست ؟برای این گرافیک بهتره پاور 800 یا 850 وات داشته باشید. پاور 750 وات لب مرز هست و توصیه نمیشه.
پردازنده برای وبگردی نسبتا کافیه، اما برای بازی هیچ رقمه خیر.
قیمت مدل نام قطعه خرید دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
(شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)Intel Core i3 10100F
(AMD Ryzen 5 5600G)CPU خرید دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
(چهار میلیون و ۳۰۰ هزار تومان)ASUS PRIME H510M-K
(ASUS PRIME B550M-A)MotherBoard خرید یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان GSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GB RAM خرید شش میلیون و ۶۰۰ هزار تومان MSI GTX1630 OC 4GB GDDR6 VGA خرید یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان WD Blue 1TB 7200Rpm HDD خرید یک میلیون و ۵۰ هزار تومان WD Green SN350 240GB SSD خرید ۴۴۰ هزار تومان ASUS 24X SATA ODD خرید یک میلیون و ۹۵۰ هزار تومان GREEN GP480A-EUD Power خرید یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان GREEN ORAMAN Plus Case خرید بیست میلیون و ۲۹۰ هزار تومان جمع کل (تومان) ---
این مدل جوابگو هست ؟
GP800B-HP EVO