مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام من در حال حاضر western digital green 2.5" ssd دارم با پارت نامبر WDS120G1G0A که لینکش در زیر هست:
https://pcpartpicker.com/product/2rYWGX/western-digital-green-120gb-25-solid-state-drive-wds120g1g0a

قصد خرید ssd nvme m.2 دارم برند سامسونگ بین 970 evo plus و 980 pro گیر کردم، استفاده برای گیم هست فقط.
بنپمارک یوتیوب دیدم ظاهرا تفاوت چندانی این دو مدل ندارن برای گیم میخواستم بدونم درست هست یا نه؟
میخواستم ببینم با ssd که الان دارم چقدر فرق میکنه فاحش هست یا نه؟
و اگه خیلی فرق داره کدومشو بگیرم gen3 or gen4? مادربوردم ASRock B550M-HDV که ساپورت میکنه
اگه لازمه گرافیک rx 6600 و پردازنده r5 5600 دارم.
ممنون

لینک 980 pro:
https://pcpartpicker.com/product/w9...b-m2-2280-nvme-solid-state-drive-mz-v8p500bam

لینک 970 evo plus:
https://pcpartpicker.com/product/Zx...b-m2-2280-nvme-solid-state-drive-mz-v7s1t0bam

سلام من در حال حاضر western digital green 2.5" ssd دارم با پارت نامبر WDS120G1G0A که لینکش در زیر هست:
https://pcpartpicker.com/product/2rYWGX/western-digital-green-120gb-25-solid-state-drive-wds120g1g0a

قصد خرید ssd nvme m.2 دارم برند سامسونگ بین 970 evo plus و 980 pro گیر کردم، استفاده برای گیم هست فقط.
بنپمارک یوتیوب دیدم ظاهرا تفاوت چندانی این دو مدل ندارن برای گیم میخواستم بدونم درست هست یا نه؟
میخواستم ببینم با ssd که الان دارم چقدر فرق میکنه فاحش هست یا نه؟
و اگه خیلی فرق داره کدومشو بگیرم gen3 or gen4? مادربوردم ASRock B550M-HDV که ساپورت میکنه
اگه لازمه گرافیک rx 6600 و پردازنده r5 5600 دارم.
ممنون

لینک 980 pro:
https://pcpartpicker.com/product/w9...b-m2-2280-nvme-solid-state-drive-mz-v8p500bam

لینک 970 evo plus:
https://pcpartpicker.com/product/Zx...b-m2-2280-nvme-solid-state-drive-mz-v7s1t0bam

تفاوت راندمان 970EVO Plus و 980PRO با مدلی که الان دارید از زمین تا آسمون هست، هم در مشخصه های فنی و هم در عملیات واقعی.
برای گیم توصیه میشه‌‌ که اول از همه یه SSD پرسرعت برای ویندوز داشته باشید که Green 120 هم دیگه کنده و هم ظرفیت پایین و مناسب ویندوز نیست. یه 980Pro رو اختصاصا برای ویندوز کنار بزارید تا هنگام ساختن کش shader برای بازیها و ساخت حافظه ی موقتی باعث لگ و استاتر در بازی نشه.
اما برای خود بازیها نیاز به استفاده از سریعترین و گرانترین SSDها نیست. میتونید 970Evo با ظرفیت بالاتر تهیه کنید و این بار اون رو فقط به نصب بازیها اختصاص بدید.

سلام
بین سه مادربرد Asus Tuf Z690 DDR5، Prime-A Z690 و Gaming X Z690 کدوم رو توصیه می‌کنید؟ یا در همین رده قیمتی چیز دیگه‌ای پیشنهاد میشه؟

مادربرد رو به تنهایی که انتخاب نمیکنن، بسته به قطعات دیگه مثل پردازنده و گرافیک و بودجه ی کلی سیستم داره.
هر سه مدل خوبن؛ اما به تنهایی نمیشه گزینش کرد.

• Like
Reactions: shimpl3 and m.a.t
مادربرد رو به تنهایی که انتخاب نمیکنن، بسته به قطعات دیگه مثل پردازنده و گرافیک و بودجه ی کلی سیستم داره.
هر سه مدل خوبن؛ اما به تنهایی نمیشه گزینش کرد.
برای سیستم با CPU ی ۱۳۷۰۰k
۳۰۸۰ TI
۳۲ GB DDR5-5600
بودجه خرید مادربرد هم حدود ۱۰ تومن. باقی قطعات تهیه شده و مادربرد باقی مونده.
اگر نیاز به آپدیت بایوس هم باشه، پردازنده نسل ۱۲ دارم.

سلام
وقت بخیر
یه سیستم با بودجه ۳۰ تومن میخواستم. برای بازی و کارای روزمره. RGB اینام نمیخوام.
ممنون برای وقتی که میذارین.

برای کار روزمره که عالیه، اما برای بازی رده پایینه:
قیمتمدلنام قطعه
سه میلیون و ۷۰۰ هزار تومان
(چهار میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)
Intel Core i3 12100F ‌BOX
(Intel Core i5 11400F)
CPU
سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
(سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME B660M-K D4
(ASUS PRIME H510M-A)
MotherBoard
دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHzRAM
نه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
(یازده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)
(پانزده میلیون و ۷۰۰ هزار تومان)
ASUS TUF 1660S O6G 6GB GDDR6
(ASUS DUAL RTX 3050 8GB GDDR6)
(ASUS DUAL Radeon RX 6650 XT 8GB GDDR6)
VGA
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
۹۹۰ هزار تومانWD Green SN350 240GBSSD
۴۴۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
دو میلیون و ۳۴۰ هزار تومانGREEN GP550A-UK PlusPower
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase
بیست و پنج میلیون و ۳۳۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

RGB هم برخلاف گذشته دیگه یه گزینه اضافی با هزینه بیشتر نیست، روی بیشتر قطعات به شکلی ارائه میشه.

برای سیستم با CPU ی ۱۳۷۰۰k
۳۰۸۰ TI
۳۲ GB DDR5-5600
بودجه خرید مادربرد هم حدود ۱۰ تومن. باقی قطعات تهیه شده و مادربرد باقی مونده.
اگر نیاز به آپدیت بایوس هم باشه، پردازنده نسل ۱۲ دارم.
در اینصورت همون بردهای Z690/Z790 انتخاب مناسبه. بسته به امکانات جانبی و نیازهاتون یکی رو انتخاب کنید. هم از سری تاف و هم استریکس ایسوز میشه انتخاب کرد.

سلام
وقت بخیر
یه سیستم با بودجه ۳۰ تومن میخواستم. برای بازی و کارای روزمره. RGB اینام نمیخوام.
ممنون برای وقتی که میذارین.
برای کار روزمره که عالیه، اما برای بازی رده پایینه:
قیمتمدلنام قطعه
سه میلیون و ۷۰۰ هزار تومان
(چهار میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)
Intel Core i3 12100F ‌BOX
(Intel Core i5 11400F)
CPU
سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
(سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME B660M-K D4
(ASUS PRIME H510M-A)
MotherBoard
دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHzRAM
نه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
(یازده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)
(پانزده میلیون و ۷۰۰ هزار تومان)
ASUS TUF 1660S O6G 6GB GDDR6
(ASUS DUAL RTX 3050 8GB GDDR6)
(ASUS DUAL Radeon RX 6650 XT 8GB GDDR6)
VGA
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
۹۹۰ هزار تومانWD Green SN350 240GBSSD
۴۴۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
دو میلیون و ۳۴۰ هزار تومانGREEN GP550A-UK PlusPower
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase
بیست و پنج میلیون و ۳۳۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

RGB هم برخلاف گذشته دیگه یه گزینه اضافی با هزینه بیشتر نیست، روی بیشتر قطعات به شکلی ارائه میشه.

در اینصورت همون بردهای Z690/Z790 انتخاب مناسبه. بسته به امکانات جانبی و نیازهاتون یکی رو انتخاب کنید. هم از سری تاف و هم استریکس ایسوز میشه انتخاب کرد.

به نظر من همینی که اقا نوشتن براتون. فقط cpu ryzen 5 5600 شش هسته بگیر که ۵۵۰۰ هست.
از اون طرف مادربورد amd ارزون تره ۱۷۰۰ هست
گرافیک‌ هم rx 6600 بگیر ۹۵۰۰, ده درصد از ۳۰۶۰ ضعیف تره
دادن ۱۲ میلیون به ۳۰۵۰ اصلا عاقلانه نیست

ببخشید قیمت فروش مانیتور BenQ XL2735 چنده؟
مشخصات 1440p 144Hz 1ms TN
کاملا سالم با تمامی لوازم (کارتون، حتی برچسب BenQ)

اگه کسی 1080p ips +120hz داره، عوض میکنم باهاش، تفاوت قیمت هرچی شد حساب میکنیم (۲طرفه)

سلام اقا فرشید سوال داشتم یه اس اس دی 240 گیگ دارم مدل adata su650 ultimate و اینکه تا الان 45 گیگ روش رایت شده و سلامتیش 81 درصد هست به نظرتون وضعش چه طوری هست چقدر دیگه کار میکنه و با این شرایط میسوزه و این XPG SX8200 Pro M.2 2280 NVMe 512GB مدل خوب هست بخرم و تفاوتی با مدل خودم داره ارزش داره به این مدل ارتقا بدم و زیر 2 تومان شما چه مدلی پیشنهاد میدید برای بازی 500 گیگ باشه با توجه به حجم بازیها ممنون

این سیستم رو چند میشه قیمت گذاشت:

Case: Green Astiak
MB: Gigabyte Gaming Z270-HD3P
Ram: 2*8GB Geil 3200
CPU Cooler: Green GLACIER 120 EVO
CPU: I7-7700K
PSU: Green 650 Gold
GPU: Gigabyte 1080 G1 Gaming

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن