مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

خیلی ممنونم ازتون ولی باورم نمیشه این پردازنده الان به اسم ضعیف بیاد 😟 پس در کل سیستم رو رد کنم یکی دیگه ببندم بهتر هست با توجه به راهنمایی شما

از پاور و کیس هنوز هم میشه استفاده کرد، ولی بله، کار اصولی تر همونه که کیس رو بفروشید و سیستم جدید بخرید.

سلام فرشید خان ، میخوام سیستم دوم رو بفروشم ، مشخصاتش اینه ، چند بذارم ؟! ممنون.

asus 1660 super oc 6 gig
corsair 2x8 3600 vengeance rgb pro
green gp600a_ged
core i3 12100 lga1700
tuf gaming b660 plus wifi d4
asus mx259h
ssd 1t king max

8000
1700
1400
2700
5200
-
1900
قیمت مانیتور رو ندارم. اگر قیمت آکبندش رو در فاکتور خودتون پیدا کردید 25 درصد ازشم کم کنید اعلام کنید. چون سیستم نسبتا جدیده.

• Like
Reactions: just_p30
خیلی ممنونم ازتون ولی باورم نمیشه این پردازنده الان به اسم ضعیف بیاد 😟 پس در کل سیستم رو رد کنم یکی دیگه ببندم بهتر هست با توجه به راهنمایی شما
الان هم مشخصات ساپورت pcie چک کردم تا سری ۳ بیشتر ساپورت نمیکنه یعنی تا ۲۰۸۰ میشه سری ۳۰ رو ساپورت نمیکنه همشون بر pcie 4 هستن سری ۳۰ به بعد پس مصمم شدم که عوض کنم بهتره ممنون واسه راهنماییتون

الان هم مشخصات ساپورت pcie چک کردم تا سری ۳ بیشتر ساپورت نمیکنه یعنی تا ۲۰۸۰ میشه سری ۳۰ رو ساپورت نمیکنه همشون بر pcie 4 هستن سری ۳۰ به بعد پس مصمم شدم که عوض کنم بهتره ممنون واسه راهنماییتون
ربطی نداره به pcie
شما میتونید هر کارت گرافیکی نصب کنید روی این سیستم اما خب فایده ای نداره چون از نصف قدرت کارت گرافیک استفاده میکنه و گلوگاه میشه

• Like
Reactions: jocker_x22
یه سوال در مورد هارد اکسترنال
یه هارد اکسترنال توشیبا CANVIO GAMING گرفتم برای ذخیر فیلم هام و احتمالا در آینده فیلم های 4K حجیم
فرمتش EXFAT
Canvio Gaming - EMEA Region – Toshiba Storage Solutions
الان برای فیلم EXFAT بهتره یا NTFS ؟
الان حدود 500 گیگ فیلم روش ریختم اگه گزینه فرمت رو بزنم به NTFS اطلاعات توش میپره؟

از نظر ساپورت کردن اتفاقا ساپورت میکنه و مشکلی نداره. سرعت PCIe 3.0 هم برای کارتهای PCIe 4.0 رده بالا هنوز عمدتا مشکل ساز نیست. مشکل اصلی شما قدرت پردازنده هست که در برخی بازیها بسته به رزولوشن و موتور بازی ممکنه درصدی از توان کارت گرافیک رو نتونه استفاده کنه.

یه سوال در مورد هارد اکسترنال
یه هارد اکسترنال توشیبا CANVIO GAMING گرفتم برای ذخیر فیلم هام و احتمالا در آینده فیلم های 4K حجیم
فرمتش EXFAT
Canvio Gaming - EMEA Region – Toshiba Storage Solutions
الان برای فیلم EXFAT بهتره یا NTFS ؟
الان حدود 500 گیگ فیلم روش ریختم اگه گزینه فرمت رو بزنم به NTFS اطلاعات توش میپره؟

بستگی داره که هارد رو با چه دستگاه ها و سیستم عامل هایی استفاده کنید. اگر هارد رو به پلتفرم ویندوزی متصل میکنید که خب NTFS و FAT32 بهتر هست. اگر به دستگاههای مک و لینوکسی متصل میکنید یا به پلیرها و TVها که با EXFAT هم سازگار هستن.
اول اطلاعاتتون رو به یه دستگاه دیگه منتقل کنید، بعد سیستم فایل رو تغییر بدید و دوباره کپی رو به هارد برگردونید. اگر فرمت کنید طبیعیه که اطلاعاتش پاک میشه. اگر هم سیستم فایل رو عوض کنید که دیگه قابل بازیابی هم نخواهد بود.

آقا فرشید یعنی 2060 Super دست دوم هم قیمت 3070 هستش که به من گفتید 12 تومن میتونم بفروشم ؟

قیمت فروش دست دوم RTX 2060 الان حدود 6 تومن هست، اون برآورد قبلی من اشتباه بود کلا. قیمت فروش 12 تومن مربوط به RTX 3070/3070Ti بود.

از اونجای که باقی تاپیکا کسی سر نمیزنه من اینجا سوال میپرسم
بالا گفتم یه هارد توشیبا گرفتم
ولی یه مشکل بزرگی که باهاش دارم اینه که هارد بعضی وقتی از داخلش صدای تق تق میاد
و همیشه بعد از چند دقیقه کپی کردن اطلاعات وسطش اتصال قطع میشه مشکل از چیه
همیشه یه همچین گزینه های میاد

CaptureS.PNG

با برنامه HDDSCAN تست زدم اینو زده
image_2023-01-16_171622504.png
بعد تو اینترنت سرچ زدم ULTRA DMA CRC ERROR
این میاد
UDMA CRC error, refers to a communication discrepancy between the HDD and the motherboard disk controller. It checks if the data sent to the controllers, is actually coherent with what is written on the disk. A faulty sata cable, or a loose connection, can cause UDMA CRC errors
اگه مشکل سخت افزاریه برم عوض کنم هارد رو

این سیستم چقدر میرزه دوستان :

11400 tray
Asus tuf b560 wifi
Sx8200 pro 250gb
Green 650 gold-uk
32gb_16×2 corsair vengeance 3200mhz
Wd blue 1tb
Deepcool earlkase
Deepcool air cooler iceblade V2
به علاوه ۵ تا فن اضافه داخل کیس deepcool rgb 120mm

حدودا یکسال پیش خریداری شده. گرافیک جداگونه فروش رفته.

و یه سیستم پیشنهادیبه همراه گرافیک دست دو با بودجه نهایت ۳۰ تومن برای کارهای ماشین لرنینگ و رندرینگ نسبتا سبک و برنامه نویسی چی پیشنهاد میدید؟

آخرین ویرایش:

View attachment 281641

View attachment 281642
این میاد
UDMA CRC error, refers to a communication discrepancy between the HDD and the motherboard disk controller. It checks if the data sent to the controllers, is actually coherent with what is written on the disk. A faulty sata cable, or a loose connection, can cause UDMA CRC errors

این خطا ناشی از همون قطع شدن یکباره ی ارتباط کنترلر هارد با پورت USB هست که با خطای نوشتن روی دیسک و خراب شدن داده ها همراه میشه. لزوما معنیش خراب بودن HDD نیست، بلکه ممکنه پورت USB دستگاهی که بهش هارد رو وصل میکنید توان کافی نداشته باشه یا منبع تغذیه ی ناپایدار و ضعیف داشته باشه.
با یه دستگاه دیگه یه مدت تست کنید ببینید باز این مشکل رخ میده یا نه.

این سیستم چقدر میرزه دوستان :

11400 tray
Asus tuf b560 wifi
Sx8200 pro 250gb
Green 650 gold-uk
32gb_16×2 corsair vengeance 3200mhz
Wd blue 1tb
Deepcool earlkase
Deepcool air cooler iceblade V2
به علاوه ۵ تا فن اضافه داخل کیس deepcool rgb 120mm

حدودا یکسال پیش خریداری شده. گرافیک جداگونه فروش رفته.

و یه سیستم پیشنهادیبه همراه گرافیک دست دو با بودجه نهایت ۳۰ تومن برای کارهای ماشین لرنینگ و رندرینگ نسبتا سبک و برنامه نویسی چی پیشنهاد میدید؟

4250
3900
1000
2300
1500
3200
600
1500
100
500

اینم سیستم با بودجه حدود 30 تومن:
قیمتمدلنام قطعه
شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانIntel Core i5 12400FCPU
یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان(DeepCool GAMMAXX 400 XT)COOLING
پنج میلیون و ۵۳۰ هزار تومان
(شش میلیون و ۸۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME H670-Plus D4
(MSI PRO Z690-P DDR4)
MotherBoard
دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومانGSkill Ripjaws V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GBRAM
یازده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان GeForce RTX 3070 GDDR6XVGA
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومانWD Blue SN570 500GBSSD
۴۴۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
دو میلیون و ۹۵۰ هزار تومانGREEN GP600B-HP EVOPower
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase

این خطا ناشی از همون قطع شدن یکباره ی ارتباط کنترلر هارد با پورت USB هست که با خطای نوشتن روی دیسک و خراب شدن داده ها همراه میشه. لزوما معنیش خراب بودن HDD نیست، بلکه ممکنه پورت USB دستگاهی که بهش هارد رو وصل میکنید توان کافی نداشته باشه یا منبع تغذیه ی ناپایدار و ضعیف داشته باشه.
با یه دستگاه دیگه یه مدت تست کنید ببینید باز این مشکل رخ میده یا نه.
آخه مسئله اینه که به همون پورت usb هاردای دیگرو میزنم اوکیه
فقط اینه هارد جدیدست که قطع میشه
رو پورت usb های عقب و جلو کس هم امتحان کردم یا کانکت نمیشد یا قطع میشد
سیم یه هارد دیگمو وصل کردم یکم اوکی شد ولی باز قطع میشد (کمتر قطع میشد)

View attachment 281641

View attachment 281642
این میاد
ببین صدایی که از تو هارد میاد شبیه صدا های تو این لینک

دقیقا صدا مثله این میده اولش

هارد دیسک وسترن دیجتال ۳.۵ اینترنال با مشکل هد​

خب اون ایراد از هد هاردته و هی سعی می‌کنه اطلاعات Read/Write کنه ولی نمیتونه و برمیگرده عقب اون صدای تق که میشنوی برگشتش به جای اولیه است وگرنه هد حالت عادی یک حالت شناوری میشه و برنمی‌گرده عقب و یک صدای خاص روونی داره
به هیچ‌وجه حتی یک ثانیه هم از هاردت استفاده نکن و بازش هم نکن
در اسرع وقت ببر به مراکز ریکاوری و تعمیر هارد، هاردت برات باز کنن ببینن قابل تعمیر هست یا نه و اگه اطلاعات مهمی داری قابل ریکاوری هست یا نه
تجربه ای بشه برای دوستان تا کوچک ترین صدای از هارد شنیدید سریع کامپیوتر خاموش کنید یا اگه اکسترناله قطع کنید و به مراکز تخصصی ببرید تا بررسی کنند چون هر لحظه ممکنه هاردتون کلا بسوزه و اطلاعاتش هم نشه ریکاوری کرد ولی اگه به موقع ببرید احتمال ریکاوری شدن اطلاعات رو هاردتون بالا می‌ره

• Like
Reactions: VICE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or