مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بفرمائید خط تلفن شما سرویس DSL یا VDSL رو پشتیبانی میکنه؟ وایرلس چه سرعتی و برای ارتباط با چه وسایلی استفاده میکنید؟
سلام مجدد نت روی DSL دارم از شرکت مخابرات فیبر نوری سرویس 16Mb, خطم VDSL نیست
کلا برای ارتباط با (کنسول - PC - اندروید موبایل و اسمارت TV)
با تشکر از شما

• Like
Reactions: Arash-S212
سلام مجدد نت روی DSL دارم از شرکت مخابرات فیبر نوری سرویس 16Mb, خطم VDSL نیست
کلا برای ارتباط با (کنسول - PC - اندروید موبایل و اسمارت TV)
با تشکر از شما

بالاخره کدوم شد؟ DSL هست یا فیبر نوری؟
اگه فیبر نوری باشه که مودمش رو هم خود مخابرات میده و وایرلس ابتدایی هم داره، اگر DSL باشه که تمام مودهای بازار قابل انتخاب هستن، اما بر اساس قدرت تراشه، استاندارد و سرعت وایرلس و قابلیت های جانبی رده قیمتی متفاوتی دارند.

• Like
سلام این مادربرد نسل ۱۳ ساپورت میکنه ؟

ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI​

بله ولی باید بایسوش رو آپدیت کنی.
اگر سی پی یو نسل 12 روش نیست، خود سایت Asus آموزشش رو داره چجوری با فلش مموری بایوس رو آپدیت کنی.

درود دوستان میخوام یه کارت بگیرم برای 1080p فریم بالا
اوایل نظرم روی rx6800 بودش و قیمتش دورو ور 20 تومن هستش توی فروشگاه ها
اما با تحقیق بیش تر دیدم که میتونم کارت های LHR انویدیا رو بگیرم
از اونجایی که ترس دارم نسبت به ماین شدن کارت ها ایا این LHR ها به هیچ صورت قابل ماین شدن نیستن؟ اوکیه؟

در کل نظراتتون نسبت به خرید کارت کار کرده چیه؟ یدونه اکبند بگیرم از فروشگاه بهتر و بی دردسر تر نیست؟

سوال بعد هم اینه که یه پاور خوب برای سیستم میخوام بگیرم پیشنهاد خودم RM850 هست، ایا گزینه ی مناسبیه؟

سوال اخر هم در مورد cpu
اینا 12600k کافیه برای 180 فریم به بالا یا این که 13600k رو بگیرم

سلام
دوستان میخوام رم سیستم رو افزایش بدم تا 24 گیگ انگار میشه مادربرد p6t deluxe v2
در حال حاضر 6 گیگ رم ddr3 1600 corsair دارم 3 تا 2 گیگ 1.65v که رم ها سه کاناله هستن.
12 گیگ رم سه تا 4 گیگ سه کاناله میشه پیدا کرد اگه میشه لینک اینجا بدید یا خصوصی خودم چیزی پیدا نکردم,همش تک کاناله بود...اگه پیدا نشد 3 تا تک کاناله کنار اون سه کاناله ها بزنم سرعت خراب نمیشه.
پیشاپیش سپاسگذارم :x

درود دوستان میخوام یه کارت بگیرم برای 1080p فریم بالا
اوایل نظرم روی rx6800 بودش و قیمتش دورو ور 20 تومن هستش توی فروشگاه ها
اما با تحقیق بیش تر دیدم که میتونم کارت های LHR انویدیا رو بگیرم
از اونجایی که ترس دارم نسبت به ماین شدن کارت ها ایا این LHR ها به هیچ صورت قابل ماین شدن نیستن؟ اوکیه؟

در کل نظراتتون نسبت به خرید کارت کار کرده چیه؟ یدونه اکبند بگیرم از فروشگاه بهتر و بی دردسر تر نیست؟

سوال بعد هم اینه که یه پاور خوب برای سیستم میخوام بگیرم پیشنهاد خودم RM850 هست، ایا گزینه ی مناسبیه؟

سوال اخر هم در مورد cpu
اینا 12600k کافیه برای 180 فریم به بالا یا این که 13600k رو بگیرم

کارته های گرافیک دست دوم همیشه ریسک ماین شده بودن رو دارن و مدلهای LHR هم قابل ماین شدن بودن ولی با نصف سرعت و فقط رمزارزهای خاص.
اگر کارت دست دوم رو به شرط مهلت تست بگیرید یه مقدار ناچیزی میشه روی کارکردش حساب کرد، اما اگر کارت آکبند باشه و با گارانتی که خب هم گرونتره و هم ریسک خرابی و فرسودگیش کمتر.

پاور انتخابی هم مناسبه و برای پردازنده چون دارید 1080p بازی میکنید بهتره 13600K بگیرید که فریم بالا رو راحتتر استخراج میکنه.

سلام
دوستان میخوام رم سیستم رو افزایش بدم تا 24 گیگ انگار میشه مادربرد p6t deluxe v2
در حال حاضر 6 گیگ رم ddr3 1600 corsair دارم 3 تا 2 گیگ 1.65v که رم ها سه کاناله هستن.
12 گیگ رم سه تا 4 گیگ سه کاناله میشه پیدا کرد اگه میشه لینک اینجا بدید یا خصوصی خودم چیزی پیدا نکردم,همش تک کاناله بود...اگه پیدا نشد 3 تا تک کاناله کنار اون سه کاناله ها بزنم سرعت خراب نمیشه.
پیشاپیش سپاسگذارم :x

رم سه کاناله اونم DDR3 که قطعا پیدا نخواهید کرد، بهتره رم تک کاناله بخرید و بعد از نصب کردن تست کنید.
این که تمام ماجولها درست شناسایی بشن و کنار هم درست کار کنن فقط با آزمایش قابل تشخیص هست، ضمن این که هزینه کردن برای این پلتفرم دیگه توجیهی نداره در اکثر موارد.

دوستان یه کولینگ برای CPU 12400 لطفا معرفی کنین
بودجه تا 2 تومن (حالا یکم اینور اونور مهم نیس)
در صورت نیار مادربردم Asus b660m-a هست
مورد دوم اینکه این کولینگ ها اگه به 13400 مهاجرت کنیم باز جواب میدن یا نه؟

قبلا rtx2060 super داشتم الان rtx3060ti گرفتم. قبلا چک کردم و سازگاری داره با مادربورد.

سازگاری کلی که قطعا دارن، منظور یه باگ کوچیک در فرمور کارتهای سری 2000/3000 انویدیا هست که اگر مانیتور قبل از سیستم روشن نباشه نمیتونه خروجی تصویر رو تشخیص بده. یه آپدیت فرم ور هم برای کارتهای این سری منتشر شد که بهتره دنبالش بگردید توی نت اگه باشه از سایت خود انویدیا دانلود و اجراش کنید.
خودم هم یادمه یه مدت این مشکل رو داشتم، اما مدت زیادیه که بهش برنخوردم و حتما حل شده. حالا چجوری حل شده خاطرم نیست.

دوستان یه کولینگ برای CPU 12400 لطفا معرفی کنین
بودجه تا 2 تومن (حالا یکم اینور اونور مهم نیس)
در صورت نیار مادربردم Asus b660m-a هست
مورد دوم اینکه این کولینگ ها اگه به 13400 مهاجرت کنیم باز جواب میدن یا نه؟

مدلی که همیشه توصیه میشه، Coolermaster Hyper 212 Turbo
هنوز مشخص نیست که مدلهای پایینتر از 13600K از نسل رپچرلیک هستن یا قراره از همون نسل قبلی ریبرند بشن.

مدلی که همیشه توصیه میشه، Coolermaster Hyper 212 Turbo
هنوز مشخص نیست که مدلهای پایینتر از 13600K از نسل رپچرلیک هستن یا قراره از همون نسل قبلی ریبرند بشن.
ممنون فرشید جان. این 13400 کی مشخص میشه؟ ببینم ارزش صبر کردن داره یا نه؟

دوم این مدل که گفتین قیمتش چنده؟ من چون آشنایی ندارم ی سرچ زدم
البته من انلاین نمیخرم ولی میخوام بدونم دقیقا کدوم بخرم

https://www.digikala.com/product/dkp-149962/سیستم-خنک-کننده-کولر-مستر-مدل-hyper-212x/

https://otamis.com/product/سیستم-خنک-کننده-پردازنده-کولر-مستر-مدل-h/

قیمت تقریبا 2 برابر هم هستن

• Like

https://www.digikala.com/product/dkp-149962/سیستم-خنک-کننده-کولر-مستر-مدل-hyper-212x/

https://otamis.com/product/سیستم-خنک-کننده-پردازنده-کولر-مستر-مدل-h/

همون 950 تومنه، اون یکی مدل LED ARGB داره

https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-212-led-turbo/

13400 تا بهار 1402 تکلیفش روشن خواهد شد احتمالا.
در مورد خنک کننده هم دومی مدنظر هست، به خاطر این که سری جدیدش سوکت 1700 رو هم پشتیبانی میکنه و موقع خرید حتما به این مورد که سوکت 1700 رو هم ساپورت کنه توجه داشته باشید که به مادربردتون بخوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or