مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون. بله دیدم توضیحات سازنده رو. فقط کدوم پردازنده مناسبه تهیه بشه؟ مثلا سری 5000 که نوشته کدوم مدل خوبه برای گیم با قیمت مناسب؟
خوب این بستگی به سرمایه دوستتون داره ، اول باید ببینید که سیستمش کارت گرافیک مجزا داره یا خیر ، و اینکه چقدر مایل هست هزینه کنه برای پردازنده ، باید یه مبلغ تعیین کنید

خوب این بستگی به سرمایه دوستتون داره ، اول باید ببینید که سیستمش کارت گرافیک مجزا داره یا خیر ، و اینکه چقدر مایل هست هزینه کنه برای پردازنده ، باید یه مبلغ تعیین کنید

بله یدونه rx 580 براش خریدم.
حدود 4 تومن کمی بیشتر کمتر...

• Like
Reactions: Arash-S212
بله یدونه rx 580 براش خریدم.
حدود 4 تومن کمی بیشتر کمتر...
ببین سری 5 هزار ، Ryzen 5 5500 اوکیه ، که خودشو برای چند سال راحت میکنه از لحاظ پردازنده ، دیگه موقع ارتقا فقط کارت گرافیکش رو عوض میکنه یا اگر رم هاش کم بودن اونارو اضافه میکنه.
ولی نزدیک 5 تومن قیمتشه

ولی اگر نه خیلی بهش فشار میاد از لحاظ مالی Ryzen 5 3600 هم اوکی هست و کارشو راه میندازه

سلام
یه مشکلی برام پیش اومده اینه که سیستمم بالا نمیاد ... سیستم قدیمیه
در واقع اینطوری شروع شد که وقتی در حال کار بود گیر کرد و تصویر وایساد و بعد از ریستارت درست میشد
بعدش تعداد وایسادن ها بیشتر شد ولی باز با چند ریستارت بالاخره درست میشد وتا وقتی خاموشش میکردم گیر نمیکرد بعدش دیگه کلا در حال کار هم گیر کرد ... الانم کلا غیر از بوت اولیه تو همون اینترو ویندوز 7 که پنجره 4 رنگ میاد گیر میکنه
حدس خودم از هاردشه و مخصوصا درایو ویندوز وقتی مثلا تو درایو ویندوز دانلود میکردم خیلی صدا میداد نسبت به بقیه درایو ها یا مثلا خیلی کند بود درایو ویندوز .... هلتش هم 84 درصد بود و از تایم باقیموندش کم نمیشد
حالا سوالم اینه اگه هاردشو در بیارم باکس براش بگیرم به یه کامپیوتر دیگه وصل کنم نشون میده یا باید فرمتش کنم ؟
که دیگه چون روی هارد قبلی اطلاعات روشه ندمش بیرون و برم یه ssd و هارد جدا براش بخرم

اگه هارددیسکتون مشکل جدی پیدا کرده باشه، بسته به این که مشکل از کنترلرش باشه یا از دیسکها ممکنه بتونید اطلاعات رو بازیابی کنید یا ممکنه هارد اصلا شناخته نشه.
توصیفی که از شواهد کارکرد هارد کردید هم مشکل هارد رو بارزتر میکنه، ولی بهرحال تا تست دقیق نشه نمیشه مطمئن شد.

دوستان سلام وقت بخیر.
یکی از دوستانم مادربرد amd داره :

ASUS PRIME B450M-A AM4​

چه پردازنده ای برای این مدل پیشنهاد میدین؟ با کمترین قیمت بهترین کارایی رو داشته باشه.
بودجشون زیاد نیست.

همونطور که دوستان گفتن با آپدیت بایوس تا آخرین نسل پردازنده های Ryzen 5000 رو هم ساپورت خواهد کرد، فقط باید با بودجه و قطعات دیگه تطابقش بدید.

سلام
دوستان میشه ارزونترین پاور 700 وات واقعی معرفی کنید؟
مادربرد asus p6t deluxe v2
راستی فایده داره پاور معیوب رو تعمیر کرد acbel 670 وات دارم

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان میشه ارزونترین پاور 700 وات واقعی معرفی کنید؟
مادربرد asus p6t deluxe v2
راستی فایده داره پاور معیوب رو تعمیر کرد acbel 670 وات دارم
GREEN GP700B-HP EVO GOLD

پاورتون خیلی قدیمیه و بعیده با تعمیر هم دوباره قابل استفاده بشه.

سلام اقا فرشید سیستم پیشنهادیتون رو گرفتم و راضی هستم و خواستم ازتون تشکر کنم

با بودجه تا سقف ۱۰ تومن مانیتور 1080 برای گیم ؛ ترجیحا 24 اینچ با قابلیت g sync و 144 هرتز چی پیشنهاد میدید ؟ (گرافیک 3060 و سی پی یو 12400 )
با توجه به اینکه احتمالا خرید اینترنتی خواهد بود اگر سایت معتبر میشناسید هم معرفی کنید لطفا ( اگر خلاف قوانین هست بصورت پ خ )

لطفا برای کیبورد - موس ( چه با سیم چه بدون سیم ) و اسپیکر هم راهنمایی کنید

• Like
سلام دوستان قصد خرید مودم دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
منم قصد خرید کامپیوتر دارم ، ولی چه کامپیوتری خدا میدونه :D

خوب دوست عزیز یه مشخصاتی چیزی بده تا بتونیم راهنماییت کنیم ، مودم چی ؟ چقدر پول داری ؟ و الا آخر

• Smile
12600
3070 ti
پاور 650 کافیه؟

برای همچین کارتی کمترین توان ۶۵۰ وات هست، اما اگر کارت مدل اوررکلاک باه 700 یا 750 وات رو توصیه میکنن.
اگر هنوز پاور رو نخریدید که 700 وات به بالا بخرید، اگر الان 650 واتی معتبر و با کیفیت دارید از همون استفاده کنید.

سلام اقا فرشید سیستم پیشنهادیتون رو گرفتم و راضی هستم و خواستم ازتون تشکر کنم

با بودجه تا سقف ۱۰ تومن مانیتور 1080 برای گیم ؛ ترجیحا 24 اینچ با قابلیت g sync و 144 هرتز چی پیشنهاد میدید ؟ (گرافیک 3060 و سی پی یو 12400 )
با توجه به اینکه احتمالا خرید اینترنتی خواهد بود اگر سایت معتبر میشناسید هم معرفی کنید لطفا ( اگر خلاف قوانین هست بصورت پ خ )

لطفا برای کیبورد - موس ( چه با سیم چه بدون سیم ) و اسپیکر هم راهنمایی کنید

سیستم جدید مبارک باشه
ASUS TUF Gaming VG24VQE یه مدل 1080p و 165 هرتز با پنل خمیده VA هست که G-Sync هم باید سازگار باشه، چون سازنده FreeSync رو براش تبلیغ کرده.
اگر از سایتها هم گارانتی اصلی بگیرید نباید مشکلی بعدا ایجاد بشه.

برای اسپیکر و ماوس و کیبورد کمی سلیقه ای هست و بستگی به بودجه داره. این که کیبورد ممبرن رو استفاده میکنید یا کیبورد مکانیکی رو ترجیح میدید و این گونه موارد باید لحاظ بشه.

سلام دوستان قصد خرید مودم دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

بفرمائید خط تلفن شما سرویس DSL یا VDSL رو پشتیبانی میکنه؟ وایرلس چه سرعتی و برای ارتباط با چه وسایلی استفاده میکنید؟

من یه اشتباهی کردم بدون تحقیق پاور گرین ocpt 80plus platinium 850w رو به پیشنهاد فروشنده خریدم. آیا برای گرافیک 3080 و cpu 12400 مناسب هست?
lhr 3080 رو دست دوم خریدم 16 تومن
دماشو تست کردم اوکی بوده تا الان
xsx رو فروختم این رو گرفتم
مشخصات سیستم هم اینه
msi pro b660
32g رم 3600 klevv
1tb ssd nvme 1500read klevv
3080 palit gamerock oc
cpu 12400
case master tech apachi
coolermaster hyper t20
power green 850w ocpt 80plus
به نظرتون خوبه با بودجه 38 تومن

آخرین ویرایش:
  • Love
من یه اشتباهی کردم بدون تحقیق پاور گرین ocpt 80plus platinium 850w رو به پیشنهاد فروشنده خریدم. آیا برای گرافیک 3080 و cpu 12400 مناسب هست?
مشخصات سیستم هم اینه
msi pro b660
32g رم 3600 klevv
3080 palit gamerock oc
cpu 12400
case master tech apachi
coolermaster hyper t20
پاور که کفایت می کنه ولی شما سیستم رو بستی یا نه؟
چون من باشم تجدید نظر روش می کنم.

آخرین ویرایش:
پاور که کفایت می کنه ولی شما سیستم رو بستی یا نه؟
چون من باشم تجدید نظر روش می کنم.
بله سیستم رو گرفتم
اول قرار بود رم 16 و گرافیک 3060ti رو بردارم
چشمم به جمال 3080 که افتاد نظرم رو گرفت 😄
نگو که افتضاح شده😬

• Like
مشخصات سیستم هم اینه
msi pro b660
32g رم 3600 klevv
3080 palit gamerock oc
cpu 12400
case master tech apachi
coolermaster hyper t20

اشتباه نکردید، کاملا درست انتخاب کردید و گزینه مناسبیه.
اشتباه وقتی بود که قبلش اینجا مدل پاور مناسب رو نپرسیده بودید، وگرنه فروشنده که متخصص نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or