مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام آقا فرشید. حدود دو ماه پیش میخواستم یه مدم ارزان قیمت بخرم ولی با این وضعیتی که برای اینترنت به وجود آوردند تصمیم گرفتم بیشتر خرج کنم و مدمی بخرم که اکثر پروتوکول های عبور از شیلتر (UDP, TCP, OpenVpn و غیره) رو ساپورت بکنه و مجبور نباشیم روی هر سیستمی یک شیلتر شگن نصب کنم. یه چیزی که در بازار ایران هم موجود باشه. چه مدلی پیشنهاد میدید؟

بهترین کار اینه که روتر میکروتیک متناسب با تعداد و نیاز تجهیزات فعلی بخرید و ترافیک اینترنت رو به سرور مدنظرتون هدایت کنید.

سلام این قطعات با هم مچ هستند؟

مادربرد ایسوس مدل TUF GAMING B660-PLUS WIFI D4​

رم دسکتاپ DDR4 دو کاناله 3200 مگاهرتز CL16 کورسیر مدل VENGEANCE RGB PRO ظرفیت 32 گیگابایت​

پردازنده مرکزی اینتل سری Alder Lake مدل Intel Core i5-12400 A1700 12th​

اس اس دی اینترنال ای دیتا مدل LEGEND 740 M2 ظرفیت 500 گیگابایت​

ممنون

بهترین کار اینه که روتر میکروتیک متناسب با تعداد و نیاز تجهیزات فعلی بخرید و ترافیک اینترنت رو به سرور مدنظرتون هدایت کنید.
ممنون، فقط یه سوال دیگه دارم... آیا میشه به جای روتر میکروتیک، از یه گوشی اندرویدی که روش vpn نصب شده بعنوان اکسس پوینت استفاده کرد و اینترنتِ بدون فیلتر رو با دو الی سه دیواسِ دیگه share کرد؟
با لپتاپ ویندوزی چطور؟ میشه همزمان به سه دستگاه از طریق تونل vpn اشتراک داد؟

البته برای اینکه زحمت شما زیاد نشه شرح جزئیات فنی رو فعلاً رو نمیخوام، در حال حاضر میخوام بدونم اگر چنین چیزی امکان داره شروع کنم به سرچ کردن در موردش. اگر هم امکان نداره کلاً بیخیالش بشم و ناچاراً روتر میکروتیک بخرم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Arash-S212
ممنون، فقط یه سوال دیگه دارم... آیا میشه به جای روتر میکروتیک، از یه گوشی اندرویدی که روش vpn نصب شده بعنوان اکسس پوینت استفاده کرد و اینترنتِ بدون فیلتر رو با دو الی سه دیواسِ دیگه share کرد؟

البته برای اینکه زحمت شما زیاد نشه شرح جزئیات فنی رو فعلاً رو نمیخوام، در حال حاضر میخوام بدونم اگر چنین چیزی امکان داره شروع کنم به سرچ کردن در موردش. اگر هم امکان نداره کلاً بیخیالش بشم و ناچاراً روتر میکروتیک بخرم.
رفیق من زیاد اطلاعات ندارم ولی در مورد شیر کردن vpn با اندروید نرم افزار every proxy رو نصب کن رو همون گوشی که vpn داره برو داخلش از پروتوکل HTTP یه پروکسی بهت میده میتونی شیر کنی vpn اش رو خیلی هم جوابه واقعا من خودم باهاش گیم میزنم (express vpn)
اگه متوجه نشدین یه پیام خصوصی بدین بیشتر راهنمایی کنم .

• Like
Reactions: 1mohsen
سلام این قطعات با هم مچ هستند؟

مادربرد ایسوس مدل TUF GAMING B660-PLUS WIFI D4
رم دسکتاپ DDR4 دو کاناله 3200 مگاهرتز CL16 کورسیر مدل VENGEANCE RGB PRO ظرفیت 32 گیگابایت
پردازنده مرکزی اینتل سری Alder Lake مدل Intel Core i5-12400 A1700 12th
اس اس دی اینترنال ای دیتا مدل LEGEND 740 M2 ظرفیت 500 گیگابایت

ممنون

بله، سازگار هستن و مشکلی نیست.

شدنش که میشه و امکان پذیره، اما سرعت ارتباط خیلی کمتر از حالتی خواهد بود که برای VPN Client از یه روتر اختصاصی و یه فرستنده ی وایرلس واقعی (نه Wi-Fi گوشی یا لپ تاپ) استفاده کنید.
هم از گوشی میشه اینترنت رو به اشتراک گذاشت و هم از لپ تاپ ویندوزی، اما هیچ کدوم سرعت، انعطاف و قابلیت مدیریت در یک روتر قابل برنامه ریزی رو ندارن.

سلام فرشید جان

تقریبا 67 ماهی هست منتظر سری 400 بودم
با توجه به این وضعیت و اون سمت قیمت کارت های 4090 و 4080

یک مدل 3090 gigabyte oc دیدم که بسیار تمیز و نو و کم کارکرد با مهلت تست 26 قیمت دادن

هدف 4k هست 60 فریم
رفرش ریت و فریم بالاتر نیاز نیست به کارم نمیاد

خرید 3090 oc الان برای بازی های یکی دو سال دیگه روی 4کی و 60 فریم اینده نگری محسوب میشه به نظرت؟

یا منتظر بمونیم به نظرت برای 4070 تی ای که اونم البته رمش کم هست

تنها چیزی که خیلی ذهن رو میبره سمت سری 400 اون dlss 3 هست

که نمیدونم به نظرت ورژن 3 اون چیز game changer ای هست برای یکی دو سال اینده ؟

یا با همین dlss2 و 3090 میشه 4k 60ps داشت

به خصوص با همه گیر شدن unreal engine 5 تو بازی ها

مرسی

• Like
Reactions: msbazicenter
دوستان این کولرهای آبی چطوری هستن؟ به نظرم ترسناک میان :دی مشکل نشتی دارن؟ تو یوتیوب یه چند مورد دیدم. مدنظرم برند کولرمستر و دیپ کول است. کسی تجربه ناگوار نداشته؟

سلام فرشید جان

تقریبا 67 ماهی هست منتظر سری 400 بودم
با توجه به این وضعیت و اون سمت قیمت کارت های 4090 و 4080

یک مدل 3090 gigabyte oc دیدم که بسیار تمیز و نو و کم کارکرد با مهلت تست 26 قیمت دادن

هدف 4k هست 60 فریم
رفرش ریت و فریم بالاتر نیاز نیست به کارم نمیاد

خرید 3090 oc الان برای بازی های یکی دو سال دیگه روی 4کی و 60 فریم اینده نگری محسوب میشه به نظرت؟

یا منتظر بمونیم به نظرت برای 4070 تی ای که اونم البته رمش کم هست

تنها چیزی که خیلی ذهن رو میبره سمت سری 400 اون dlss 3 هست

که نمیدونم به نظرت ورژن 3 اون چیز game changer ای هست برای یکی دو سال اینده ؟

یا با همین dlss2 و 3090 میشه 4k 60ps داشت

به خصوص با همه گیر شدن unreal engine 5 تو بازی ها

مرسی

قیمت اون RTX 3090 که خوبه، ولی مدلش معمولیه.
برای 4K و فریم بالا باید RTX 4090 رو مدنظر داشت، برای 4K و 60 فریم هم بهتره RTX 4080 رو انتخاب کنید.

DLSS3 برای کارتهای رده حرفه ای مثل 4090 که همینجوری هم نرخ فریم بالایی تولید میکنن خیلی کاربردی نیست، اما برای 4080 و پایینتر قطعا تعیین کننده خواهد بود اگر مشکلات فنی موجودی که داره برطرف بشه.
RTX 4070 رو نمیشه کارت 4K برای بازیهای آینده با فریم بالا محسوب کرد،

سلام. با بودجه حدود ۷۰ میلیون بهترین گزینه برای جمع کردن کیس و مانیتور برای کار رندر چی هستش؟؟

Sent from my SM-N986B using Tapatalk
قیمتمدلنام قطعه
سیزده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
(ده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
Intel Core i7 12700K
(AMD Ryzen 7 5800X)
CPU
شش میلیون و ۲۰۰ هزار تومانCOOLER MASTER MASTERLIQUID PL240 FluxCOOLING
هشت میلیون و ۱۰۰ هزار تومان
(چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME Z690-P D4
(ASUS TUF GAMING B550-PLUS AM4)
MotherBoard
سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*16GB DDR4 3600MHz -32GBRAM
بیست و دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان
(سی و دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
ASUS TUF GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X
(ASUS TUF RTX 3080 O12G 12GB GDDR6X)
VGA
یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومانWD Blue 3.5" 7200 RPM 2TBHDD
یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومانSAMSUNG 980 M.2 500GBSSD
--ODD
سه میلیون و ۵۴۰ هزار تومانGREEN GP800B-HP EVO GOLDPower
دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومانGREEN Z5 SURENACase
شصت و چهار میلیون و ۷۴۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)

مانیتور هم یه مدل IPS و ترجیحا کالیبره شده انتخاب کنید که برای کار تولید محتوا مناسب باشه.

دوستان این کولرهای آبی چطوری هستن؟ به نظرم ترسناک میان :D مشکل نشتی دارن؟ تو یوتیوب یه چند مورد دیدم. مدنظرم برند کولرمستر و دیپ کول است. کسی تجربه ناگوار نداشته؟

ترسی ندارن! بسته به نیاز و مدل کیس میتونید ابعاد رادیاتور و مدل خنک کننده رو انتخاب کنید.

رفیق من زیاد اطلاعات ندارم ولی در مورد شیر کردن vpn با اندروید نرم افزار every proxy رو نصب کن رو همون گوشی که vpn داره برو داخلش از پروتوکل HTTP یه پروکسی بهت میده میتونی شیر کنی vpn اش رو خیلی هم جوابه واقعا من خودم باهاش گیم میزنم (express vpn)
اگه متوجه نشدین یه پیام خصوصی بدین بیشتر راهنمایی کنم .
مرسی، حتماً امتحانش میکنم. البته این روش ها بیشتر کار راه اندازه و به صورت دائمی نمیشه روشون حساب کرد، به قول آقا فرشید کیفیت و مدیریتی که خود مودم برای شیر کردن اینترنت داره یه چیز دیگه است.

آخرین ویرایش:
  • Love
Reactions: Arash-S212
مرسی، حتماً امتحانش میکنم. البته این روش ها بیشتر کار راه اندازه و به صورت دائمی نمیشه روشون حساب کرد، به قول آقا فرشید کیفیت و مدیریتی که خود مودم برای شیر کردن اینترنت داره یه چیز دیگه است.
اره رفیق ، قطعا ، فقط برای کار راه اندازی خوبه

• Like
Reactions: 1mohsen
سلام دوستان
من یک radeon rx 580 دارم میشه یک سیستمی که باهاش متناسب باشه با بودجه ی بین 10 تا 15 میلیون پیشنهاد بدین ؟
به غیر از گیم یک مقداری کارهای محاسباتی هم میخوام باهاش انجام بدم و نیاز به یک cpu نسبتا خوب دارم

سلام دوستان تو این برندایی که داخل موجود هستن HDMI در حد 10 متر چه مدلی پیدا میشه که 4k 60Hz واقعا ساپورت کنه؟
مثلا یکی دیروز گرفتیم K-net که بسته بندی خیلی شیکی هم داشت و همه جاش زده بود HDMI 2.0 تو سایت گارانتیشم زده بود 60 هرتز ساپورت میکنه ولی وقتی به تلویزیون میزدم تصویر نمیداد و باید تنظیمات HDMI 2 ـه تلویزیونو خاموش میکردم تا تصویر بده که در اون صورتم میرفت رو 30hz، الان اینا دارن دروغ میگن یا تلویزیون ممکنه با کابلای بلند هماهنگ نباشه؟
فرانت هم هست 10 متریش حدود 1300 قیمتش هست زده ورژن 2.1 ساپورت 8K/4k و 60/120 هرتز میشه به این اعتماد کرد خرید؟ چون این یکی پس دادنش ساده نیست.

و اگه این یکی واقعا 2.1 باشه و ساپورت کنه به تلویزیونی که پورتاش 2.0 هست وصل کنی تا همون 60 جواب میده یا باز ممکنه کلا تصویر نده؟
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من یک radeon rx 580 دارم میشه یک سیستمی که باهاش متناسب باشه با بودجه ی بین 10 تا 15 میلیون پیشنهاد بدین ؟
به غیر از گیم یک مقداری کارهای محاسباتی هم میخوام باهاش انجام بدم و نیاز به یک cpu نسبتا خوب دارم

قیمتمدلنام قطعه
سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
(سه میلیون و ۳۵۰ هزار تومان)
(چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تومان)
Intel Core i3 12100F ‌BOX
(Intel Core i5 10400F)
(Intel Core i5 11400)
CPU
سه میلیون و ۷۰۰ هزار تومان
(سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME B660M-K D4
(ASUS PRIME H510M-A)
MotherBoard
دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHzRAM
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
۹۲۰ هزار تومانWD Green SN350 240GBSSD
۴۴۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
دو میلیون و ۳۴۰ هزار تومانGREEN GP550A-UK PlusPower
یک میلیون و ۳۸۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase

سلام دوستان تو این برندایی که داخل موجود هستن HDMI در حد 10 متر چه مدلی پیدا میشه که 4k 60Hz واقعا ساپورت کنه؟
مثلا یکی دیروز گرفتیم K-net که بسته بندی خیلی شیکی هم داشت و همه جاش زده بود HDMI 2.0 تو سایت گارانتیشم زده بود 60 هرتز ساپورت میکنه ولی وقتی به تلویزیون میزدم تصویر نمیداد و باید تنظیمات HDMI 2 ـه تلویزیونو خاموش میکردم تا تصویر بده که در اون صورتم میرفت رو 30hz، الان اینا دارن دروغ میگن یا تلویزیون ممکنه با کابلای بلند هماهنگ نباشه؟
فرانت هم هست 10 متریش حدود 1300 قیمتش هست زده ورژن 2.1 ساپورت 8K/4k و 60/120 هرتز میشه به این اعتماد کرد خرید؟ چون این یکی پس دادنش ساده نیست.

و اگه این یکی واقعا 2.1 باشه و ساپورت کنه به تلویزیونی که پورتاش 2.0 هست وصل کنی تا همون 60 جواب میده یا باز ممکنه کلا تصویر نده؟
ممنون

متاسفانه بهترین راه تست کردن و خرید جنس با تضمین تصویر گرفتن هست.
در مورد فرانت بله، میشه اعتماد کرد و کیفیتش هم بالاست همیشه.
وقتی 2.1 رو ساپورت میکنه یعنی کیفیت سیگنالش برای پورت های سرعت پایینتر هم قطعا مناسبه و مشکلی نخواهد داشت.

درود.
من قصد خرید یک کارت 3080 از برند گیگابایت سری eagle رو دارم که 12 گیگ رم داره.
به نظرتون انتخاب خوبیه؟ یا از برند دیگه انتخاب کنم.
لطفاً یه پاور مناسب این کارت هم معرفی کنید.
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or