مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

cpu 6700k
vga gtx 1070
به نظرتون یه 3080 بخرم کارمو راه میندازه فعلا با cpu فعلی ؟

کار شما راه می افته، اما راندمانی که خواهید گرفت بسته به بازی کمتر از حداکثر توان کارت خواهد بود، بعضی جاها افت فریم غیر عادی خواهید داشت و کلا راندمانتون خیلی قابل توجه بالا میره در بازیها، اما نه به اندازه ای که بعدا با ارتقای CPU، مادربرد و رم خواهید دید.
توصیه برای چنین کارتی ارتقا به پردازنده های نسل جدید هست، Core i5/i7.

آقا فرشید نظرتون درباره این کیبورد Sceptre KeyPro چیه

نظرم اینه که هیچ وقت برند بدون نام، متفرقه و آزمایش پس نداده رو نه بخرید و نه بهش فکر کنید. حتی اگر بقیه هم تعریف میکردن ازش.

دوستان (از جمله @Farshidstar2012 )
در یک مقیاس ذهنی و نه چندان دقیق و تا حدی سلیقه‌ای و غیره، اگر فرض کنیم به کارت گرافیک‌های Asus نمره ۱۰۰ بدیم، برندهای زیر چه نمره‌ای میگیرن:
MSI
GIGABYTE
ZOTAC
GAINWARD
PALIT
درود. این معیار من صرفا اعتباری هست که برای برند ها قائل هستم و هیچ پشتوانه علمی نداره.
ضمنا این عدد ها صرفا برای کارت گرافیک هست و در قطعات دیگه متفاوت هست.

MSI 90
GIGABYTE (Aorus) 95
ZOTAC 85
GAINWARD 60
PALIT 80
Xfx 75

درود. این معیار من صرفا اعتباری هست که برای برند ها قائل هستم و هیچ پشتوانه علمی نداره.
ضمنا این عدد ها صرفا برای کارت گرافیک هست و در قطعات دیگه متفاوت هست.

MSI 90
GIGABYTE (Aorus) 95
ZOTAC 85
GAINWARD 60
PALIT 80
Xfx 75
من یک نکته ای بگم اونم اینه که Gainward و Palit یکی ان :D
Gigabyte/Aorus هم روند پسرفت خیلی خوبی داره. کولر های این نسلش رسما VRAM رو خنک نمی کنن VRAM روی 105 درجه کار می کنه. روی خیلی از مادربورد های حتی میان رده و بالارده اشم که الان داره کارت صدا بی کیفیت که کلا دو جک هم بیشتر نداره استفاده می کنه.
من توصیه می کنم بازنگری کنی :D

من یک نکته ای بگم اونم اینه که Gainward و Palit یکی ان :D
Gigabyte/Aorus هم روند پسرفت خیلی خوبی داره. کولر های این نسلش رسما VRAM رو خنک نمی کنن VRAM روی 105 درجه کار می کنه. روی خیلی از مادربورد های حتی میان رده و بالارده اشم که الان داره کارت صدا بی کیفیت که کلا دو جک هم بیشتر نداره استفاده می کنه.
من توصیه می کنم بازنگری کنی :D
در مورد پلیت میدونم. ولی کیفیت خودش خیلی بالاتر هست تا اون حد که نمیشد 2 تاش رو تو یه نمره خلاصه کنم.
گیگا و اوروس هم اونقدر تفاوت نداشتن که بخوام جداشون کنم.
یادمه نسل 2000 و قبلش اوروس خیلی خوب بود. اینکه یه چند تا مدلش مشکل داشته باشه پیش میاد. همین ایسوس هم تو نسل 3000 چند تا مدلش مشکل حرارت ویرم داره.
ولی در مورد مادربرد هم بالاتر نوشتم این امتیاز صرفا برای گرافیک هست و قطعات دیگه مسلما فرق میکنه.

• Like
Reactions: Arash-S212
من جزو اولین کسایی بودم که توی ایران 3080 خریدم و البته از برند اوروس
بنده فردای اون روز این گرافیک رو به دلیل مشکل Thermal Temp که همون Vram گرافیک بود با 30% زیر قیمت فروختم و از شر این آشغال راحت شدم
کافیه سرچ کنید این مشکل رو ! 90% مال همین برنده و استریکس خریدم بسییییار راضیم
استریکس با هیچی برای من قابل مقایسه نیست

• Like
Reactions: Arash-S212
سلام خدمت دوستان و آقا فرشید بزرگوار

من یه کارت کپچر فایروایر خریدم، اومدم خونه که رو مادربردم نصبش کنم دیدم هیچ جوره اسلات های کارت با اسلات های مادربرد جور در نمیاد و مچ نمیشه. یه مادربرد قدیمی تر داشتم رو اون که امتحانش کردم راحت جا رفت.

موقع خرید از فروشنده بیسواد که سوال کردم گفت خیالت راحت رو هر مادربردی که PCIE داشته باشه سوار میشه. مادربرد من pcie X16 v3.0 هستش و کارت فایروایر pcie X16 v2.2. اصلا بهم نمیخورن.

حالا میخوام یه کارت pcie X1 بخرم. آیا pcie X1 هم نسل های مختلفش باهم فرق میکنن ؟ چون از نظر ظاهر برخلاف X16 شبیه به همن. سرعت و ایناش برام مهم نیست فقط رو مادربرد نصب بشه کافیه.

اسلات pcie X1 مادربرد v3.0 هستش، فکر نکنم اسلات pcie X1 کارت v3.0 باشه. ولی از نظر ظاهری شبیهن.

دوستان (از جمله @Farshidstar2012 )
در یک مقیاس ذهنی و نه چندان دقیق و تا حدی سلیقه‌ای و غیره، اگر فرض کنیم به کارت گرافیک‌های Asus نمره ۱۰۰ بدیم، برندهای زیر چه نمره‌ای میگیرن:
MSI
GIGABYTE
ZOTAC
GAINWARD
PALIT

هیچ گاه صرفا بر اساس برند دسته بندی نمیکنیم. تمام برندها محصولات رده بالا و رده پایین دارن که ممکنه بسته به مدلشون و بررسیهای انجام شده روی همون مدل قابل توصیه باشن یا نباشن.
اما برند ایسوز، MSI و بعضا گیگابایت حتی در کارتهای رده پایین هم معمولا کیفیت رو فدای قیمت نمیکنن، اما برندهای دیگه خیلی وقتها این کار رو میکنن.

سلام خدمت دوستان و آقا فرشید بزرگوار

من یه کارت کپچر فایروایر خریدم، اومدم خونه که رو مادربردم نصبش کنم دیدم هیچ جوره اسلات های کارت با اسلات های مادربرد جور در نمیاد و مچ نمیشه. یه مادربرد قدیمی تر داشتم رو اون که امتحانش کردم راحت جا رفت.

موقع خرید از فروشنده بیسواد که سوال کردم گفت خیالت راحت رو هر مادربردی که PCIE داشته باشه سوار میشه. مادربرد من pcie X16 v3.0 هستش و کارت فایروایر pcie X16 v2.2. اصلا بهم نمیخورن.

حالا میخوام یه کارت pcie X1 بخرم. آیا pcie X1 هم نسل های مختلفش باهم فرق میکنن ؟ چون از نظر ظاهر برخلاف X16 شبیه به همن. سرعت و ایناش برام مهم نیست فقط رو مادربرد نصب بشه کافیه.

اسلات pcie X1 مادربرد v3.0 هستش، فکر نکنم اسلات pcie X1 کارت v3.0 باشه. ولی از نظر ظاهری شبیهن.

اگر مدل کارت رو میگفتید خیلی بهتر میشد نظر داد.

اگر کارت PCI قدیمی باشه فقط روی مادربردهای قدیمی قابل استفاده هست. اگر کارت PCIe باشه قاعدتا هر نسخه ای هم باشه روی تمام مادربردهای جدید میشه استفاده کرد. اگر کارت Server Grade باشه که ممکنه اصلا روی مادربردهای پی سی کار نکنه.

هیچ گاه صرفا بر اساس برند دسته بندی نمیکنیم. تمام برندها محصولات رده بالا و رده پایین دارن که ممکنه بسته به مدلشون و بررسیهای انجام شده روی همون مدل قابل توصیه باشن یا نباشن.
اما برند ایسوز، MSI و بعضا گیگابایت حتی در کارتهای رده پایین هم معمولا کیفیت رو فدای قیمت نمیکنن، اما برندهای دیگه خیلی وقتها این کار رو میکنن.

اگر مدل کارت رو میگفتید خیلی بهتر میشد نظر داد.

اگر کارت PCI قدیمی باشه فقط روی مادربردهای قدیمی قابل استفاده هست. اگر کارت PCIe باشه قاعدتا هر نسخه ای هم باشه روی تمام مادربردهای جدید میشه استفاده کرد. اگر کارت Server Grade باشه که ممکنه اصلا روی مادربردهای پی سی کار نکنه.
بله متاسفانه کارت PCI بود و اسلات مادربرد PCI-E .

حالا سوال من اینه که pci e X1 کلا نوع های مختلفش باهم همخونی دارن ؟ مثلا برای مادربرد من زده X1 v3.0 اگه فرض کنیم کارت X1 v2.0 باشه مشکلی پیش میاد ؟

مدل کارت تگزاس اینسترومنت 1394b و مدل مادربرد Asus tuf A520 هستش.

سلام
ارادتمند دوستان به ویژه فرشیدخان عزیز
مخلصم
یه سوال فوری دارم
یه کارت گرافیک gtx650 هست برای داداشم چند وقتی بلااستفاده بوده
دیروز انداختم روی سیستمش اما یه مشکلی هست
کارت روی سیستم تصویر میده، آخرین نسخه درایور روش نصب میشه و هیچ مشکلی نیست حتی تست گرافیکی رو رد میکنه
اما به محض ریستارت کردن سیستم، بلافاصله بعد از زدن پسورد سیستم یه صفحه سیاه نشون میده و گیر میکنه، انگار ویندوز اکسپلورر لود نمیشه
حتی میشه Alt+Ctrl+Shift زد و وارد تسک منیجر شد.
باید درایور رو تو safe mode پاک کرد
سیستم
C2D E8600
MB P43
8GB Ram
PSU 535w green
چقدر احتمال داره کارت خراب باشه؟

بله متاسفانه کارت PCI بود و اسلات مادربرد PCI-E .

حالا سوال من اینه که pci e X1 کلا نوع های مختلفش باهم همخونی دارن ؟ مثلا برای مادربرد من زده X1 v3.0 اگه فرض کنیم کارت X1 v2.0 باشه مشکلی پیش میاد ؟

مدل کارت تگزاس اینسترومنت 1394b و مدل مادربرد Asus tuf A520 هستش.

بله کلا PCI Express ها با هم سازگاری دارن و میتونید PCIe 3.0 X1 رو در اسلات PCIe 2.0 X1 هم نصب کنید و بالعکس. کارت X1 رو حتی میتونید در اسلات X4 و X16 مادربرد هم اگر داشته باشه نصب کنید.

سلام
ارادتمند دوستان به ویژه فرشیدخان عزیز
مخلصم
یه سوال فوری دارم
یه کارت گرافیک gtx650 هست برای داداشم چند وقتی بلااستفاده بوده
دیروز انداختم روی سیستمش اما یه مشکلی هست
کارت روی سیستم تصویر میده، آخرین نسخه درایور روش نصب میشه و هیچ مشکلی نیست حتی تست گرافیکی رو رد میکنه
اما به محض ریستارت کردن سیستم، بلافاصله بعد از زدن پسورد سیستم یه صفحه سیاه نشون میده و گیر میکنه، انگار ویندوز اکسپلورر لود نمیشه
حتی میشه Alt+Ctrl+Shift زد و وارد تسک منیجر شد.
باید درایور رو تو safe mode پاک کرد
سیستم
C2D E8600
MB P43
8GB Ram
PSU 535w green
چقدر احتمال داره کارت خراب باشه؟

احتمالش هست که خراب باشه، چون با توضیح شما وقتی درایور بارگزاری میشه به این مشکل میخوره.
اما اول DDU کنید و بعد اگر فرقی نکرد ویندوز رو Clean نصب کنید تا به یقین برسید که کارت خرابه یا مشکل نرم افزاری بوده.

سلام وقت بخیر
یکی از دوستان میخواست یک سیستم تهیه بکنه که خواستم از شما مشورت بگیرم بابتش پیشاپیش هم خیلی ممنونم.
هدفشون از این سیستم انجام کار ها و پروژه های برنامه نویسی هست و یک سری کار های جزئی گرافیکی مثل استفاده از فتوشاپ و برنامه های در این ولی در حد رندر گرفتن و این مسائل استفاده نمی کنند. کلا هم مد نظرشون هست که سیستم برای کار هست و بازی باهاش مد نظر نیست همچنین ترجیحشون این هست اگر بشه تا چند سال برای این کار جواب بده.
جدا از اس اس دی ای (که این هم اگر ممکن باشه مد نظرشون هست۵۱۲ باشه اگر هم نشد ۲۵۶ هم اوکی هست) که که در نظر می گیرید دو ترابایات هارد معمولی رو هم در نظر بگیرید.
کلا هیچ قطعه و قسمتی رو از قبل ندارند و همچنین مانیتور هم نیاز دارند که همونطور گفتم برای بازی مد نظر و بین اندازه ۲۴ و ۲۷ مد نظرش هست.
بودجه ترجیحشون تا ۳۵ هست اگر تا ۳۵ با توجه به خواسته ها چیز خوبی ممکن نبود تا ۴۰ هم اوکی هستند.
با تشکر و سپاس فراوان.

سلام وقت بخیر
یکی از دوستان میخواست یک سیستم تهیه بکنه که خواستم از شما مشورت بگیرم بابتش پیشاپیش هم خیلی ممنونم.
هدفشون از این سیستم انجام کار ها و پروژه های برنامه نویسی هست و یک سری کار های جزئی گرافیکی مثل استفاده از فتوشاپ و برنامه های در این ولی در حد رندر گرفتن و این مسائل استفاده نمی کنند. کلا هم مد نظرشون هست که سیستم برای کار هست و بازی باهاش مد نظر نیست همچنین ترجیحشون این هست اگر بشه تا چند سال برای این کار جواب بده.
جدا از اس اس دی ای (که این هم اگر ممکن باشه مد نظرشون هست۵۱۲ باشه اگر هم نشد ۲۵۶ هم اوکی هست) که که در نظر می گیرید دو ترابایات هارد معمولی رو هم در نظر بگیرید.
کلا هیچ قطعه و قسمتی رو از قبل ندارند و همچنین مانیتور هم نیاز دارند که همونطور گفتم برای بازی مد نظر و بین اندازه ۲۴ و ۲۷ مد نظرش هست.
بودجه ترجیحشون تا ۳۵ هست اگر تا ۳۵ با توجه به خواسته ها چیز خوبی ممکن نبود تا ۴۰ هم اوکی هستند.
با تشکر و سپاس فراوان.

قیمتمدلنام قطعه
یازده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
(دوازده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
AMD Ryzen 7 5800X
(Intel Core i7 12700K)
CPU
یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومانCooler Master HYPER 212 Turbo ARGBCOOLING
شش میلیون و ۸۰۰ هزار تومان
(هشت میلیون و ۲۵۰ هزار تومان)
ASUS TUF X570-Plus Wi-Fi AM4
(ASUS PRIME Z690-P D4)
MotherBoard
چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومانGskill Ripjaws V 16GBx2 3200Mhz DDR4 - 32GBRAM
نه میلیون و ۲۰۰ هزار تومانASUS PH GeForce GTX 1650 OC 4GVGA
یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومانWD Blue 3.5" Desktop 64MB 2TBHDD
سه میلیون و ۷۵۰ هزار تومان
-
SAMSUNG 980 PRO 500GB M.2
( ADATA Ultimate SU800 256GB)
SSD
۴۴۰ هزار تومانSamsung 24X SATAODD
دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومانGREEN GP700A-GEDPower
چهار میلیون و ۹۰۰ هزار تومانGREEN Z4Case
چهل و شش میلیون و ۴۹۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)

برای مانیتور هم مدلی مثل SAMSUNG LF24T350FH با پنل IPS برای کار شما مناسبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or