مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام آقا فرشید و دوستان

دو تا سوال داشتم:

1. آیا ارزش داره که به جای Core i5 11400 به نسل بعدی برم و Core i5 12400 رو بگیرم؟
2. مادربورد های سری H610، ساپورت رم 3200 دارند؟ (برای 12400)

• Like
Reactions: Arash-S212
سلام آقا فرشید و دوستان

دو تا سوال داشتم:

1. آیا ارزش داره که به جای Core i5 11400 به نسل بعدی برم و Core i5 12400 رو بگیرم؟
2. مادربورد های سری H610، ساپورت رم 3200 دارند؟ (برای 12400)

1- قطعا ارزشش رو داره، خیلی زیاد.
2- خود اینتل و پردازنده ساپورت رسمی DDR4 3200 رو در نسل 12 دارند، بنابراین هر مادربردی باید ساپورتش کنه.

سلام آقا فرشید و همه دوستان گرامی
CASE: DEEPCOOL Matrexx 50 ADD-RGB 4F
CPU: INTEL Core i3-12100 Tray
MOTHERBOARD: ASUS PRIME H610M-K D4
RAM: CORSAIR Vengeance LPX 2×8GB 3200MHz CL16
POWER: GREEN GP600A-GED Bronze 600W
SSD: LEXAR NM620 M.2 NVMe Gen3x4 512GB
VGA: INTEL UHD Graphics 730
CPU COOLER: DEEPCOOL AS500 ARGB
آقا فرشید سیستمی که بالا نوشتم از لحاظ هماهنگی مشکلی ندارن ؟ نظر شما چیه ؟ و اینکه آیا سی پی یو کولری که نوشتم با این سی پی یو هماهنگی داره ؟ برای این سیستم میخوام بعدها کارت گرافیک معمولی بگیرم.

• Like
سلام دوستان، من دنبال ی هدست هستم برای گیم (کنسول) و مدیا. این مدل نظرم رو جلب کرد: +STEELSERIES Arctis 7، اما از بلوتوث پشتیبانی نمیکنه و در نتیجه به نظر میرسه که نمیشه به راحتی به گوشی متصلش کرد. ممنون میشم شما دوستان اگر پیشنهادی دارید بگید.

• Like
سلام دوستان، من دنبال ی هدست هستم برای گیم (کنسول) و مدیا. این مدل نظرم رو جلب کرد: +STEELSERIES Arctis 7، اما از بلوتوث پشتیبانی نمیکنه و در نتیجه به نظر میرسه که نمیشه به راحتی به گوشی متصلش کرد. ممنون میشم شما دوستان اگر پیشنهادی دارید بگید.
فک نکنم هدست های گیمینگ اکثرشون بلوتوث داشته باشن
میتونی از سایت هایی که فیلتر دارن استفاده کنی که فقط بلوتوثی ها رو بیاره یا سرچ کنی
مثلا من تو لیون کامپیوتر فیلتر بلوتوث زدم 4 تا اورد حالا شاید لیست محصولاتش کامل نباشه
قیمت و خرید انواع هدست و هدفون Headset & Headphone | | لیون کامپیوتر

سلام آقا فرشید و همه دوستان گرامی
CASE: DEEPCOOL Matrexx 50 ADD-RGB 4F
CPU: INTEL Core i3-12100 Tray
MOTHERBOARD: ASUS PRIME H610M-K D4
RAM: CORSAIR Vengeance LPX 2×8GB 3200MHz CL16
POWER: GREEN GP600A-GED Bronze 600W
SSD: LEXAR NM620 M.2 NVMe Gen3x4 512GB
VGA: INTEL UHD Graphics 730
CPU COOLER: DEEPCOOL AS500 ARGB
آقا فرشید سیستمی که بالا نوشتم از لحاظ هماهنگی مشکلی ندارن ؟ نظر شما چیه ؟ و اینکه آیا سی پی یو کولری که نوشتم با این سی پی یو هماهنگی داره ؟ برای این سیستم میخوام بعدها کارت گرافیک معمولی بگیرم.

مشکلی از لحاظ سازگاری در این قطعات نیست. کولر هم خوبه.
پاور هم برای کارت رده متوسط بعدی خوبه.

هدست مخصوص بازی اگه وایرلس باشه فقط با دانگل وایرلس عرضه میشه، بلوتوث فقط برای مدلهایی هست که همزمان از ارتباط با موبایل ها هم پشتیبانی می‌کنند و البته احتمالا رده بالا هم نیستن.
اما مدلی مثل هدست SteelSeries Arctis Pro Wireless از معدود مدلهای رده بالای وایرلس هست که کنسول رو هم پشتیبانی میکنه و ارتباط بلوتوث هم داره. کیفیت هم فوق العاده بالا.

سلام اقا فرشید و دوستان
قصد به روز رسانی سیستمم دارم
میخواستم cpu 5950x بخرم که شنیدم 5800 3d تازه ریلیز شده و پرفرمنس بهتری تو بازی داره
شما نظرت کدومه
چون یکشون 8 هسته هست و اون یکی 16 و من چیزی میخوام که تا اخر نصل منو ساپورت کنه
برای گیمینگ

• Like
دوستان من یه پاور ۶۵۰ گلد گرین دارم از سال ۹۵ دارمش الان باید تعویض کنم یا جواب میده احتمال داره ضعیف شده باشه بعد اگه ضعیف باشه تو دمای قطعات و گرافیک تاثیر داره تقریبا ۶ سال دارم و خیلی هم استفاده کردم ازش

• Like
سلام اقا فرشید و دوستان
قصد به روز رسانی سیستمم دارم
میخواستم cpu 5950x بخرم که شنیدم 5800 3d تازه ریلیز شده و پرفرمنس بهتری تو بازی داره
شما نظرت کدومه
چون یکشون 8 هسته هست و اون یکی 16 و من چیزی میخوام که تا اخر نصل منو ساپورت کنه
برای گیمینگ

سیستم فعلی چیه که ارتقا رو توصیه کنیم؟
8 و 16 معنی نداره وقتی نه بودجه رو میدنیم و نه قطعات فعلی رو.

دوستان من یه پاور ۶۵۰ گلد گرین دارم از سال ۹۵ دارمش الان باید تعویض کنم یا جواب میده احتمال داره ضعیف شده باشه بعد اگه ضعیف باشه تو دمای قطعات و گرافیک تاثیر داره تقریبا ۶ سال دارم و خیلی هم استفاده کردم ازش

بعضی وقتا سوالاتتون از جوابای من هم کوتاهتره
خب قطعات فعلی رو بگید که بدونیم کافیه یا باید تعویض کنید.

ضعیف شده باشه فقط در پایداری سیستم تاثیر میزاره، نه دما.

سیستم اینه سی پی یو ۹۴۰۰ مادربرد b360 tuf گرافیک ۳۰۶۰ti اس اس دی ۲۵۶ هارد ۲ ترا کولر سی پی یو رم ۱۶ گیگ میخاستم بدون براش پاور ۶۵۰ گلد خوبه یا ارتقا بدم

• Like
سیستم اینه سی پی یو ۹۴۰۰ مادربرد b360 tuf گرافیک ۳۰۶۰ti اس اس دی ۲۵۶ هارد ۲ ترا کولر سی پی یو رم ۱۶ گیگ میخاستم بدون براش پاور ۶۵۰ گلد خوبه یا ارتقا بدم

بله پاور برای این قطعات کفایت میکنه، مشکلی نیست.

سلام
ببخشید آقا فرشید میشه بگید نرخ آپدیت بایوس تو سال جاری چنده؟ یه جا بردم گفتن 350 تومن و گفتن با دستگاه باید انجام شه چون کار ریسکی ای هست
سی پی یو Ryzen 5 5600G و مین مدنظر هم Asus Tuf gaming a520 plus ii هست.

• Like
سلام
ببخشید آقا فرشید میشه بگید نرخ آپدیت بایوس تو سال جاری چنده؟ یه جا بردم گفتن 350 تومن و گفتن با دستگاه باید انجام شه چون کار ریسکی ای هست
اون مادربرد کلید bios flashback داره خودت انجام بده. (کاری نداره ولی اگه اولین بارته به نظرم بده بیرون برات انجامش بدن)
اگه رفتی همونجای قبلی ازش بپرس منظورت از دستگاه چی بوده، چون تنها چیزی که نیازه یه فلشه USB هستش 😂

سلام

آپدیت بایوس رو معمولا زیرمجموعه آپدیت نرم افزاری حساب میکنن اگر از داخل سیستم عامل انجام بشه. قیمتش هم حدود 200 تومن.
اگر بخوان با دستگاه انجام بدن که فرق میکنه و هزینش بیشتره.

مادربرد شما رده پایین هست و کلید آپدیت بایوس یا قابلیت آپدیت با فلش دیسک بدون روشن بودن سیستم رو نداره. اما اگر الان روشن میشه و میتونید داخل بایوس ایسوز برید میشه فایل فلش رو داخل فلش دیسک کپی کرد و از داخل بایوس ارتقا دادش.

cpu 6700k
vga gtx 1070
به نظرتون یه 3080 بخرم کارمو راه میندازه فعلا با cpu فعلی ؟

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or