خیلی ممنونم ازت
ببین حالا که می خوام یه تغییری تو سیستم بدم و یک ارتقا ریزی بدم بنظرم یک اس اس دی قیمت مناسب هم اضافه کنم، چه SSDپیشنهاد می دی؟
قیمت کارت گرافیک ها رو می دیدم بعد از چند وقت دیدم چقدر وحشتناک قیمت ها رفته بالا!!!!!!!!!! یه زمان 1070 قیمتش 6-7 میلیون بود نگرفتم گفتم گرونه!
کارت گرافیک من R9 280 3G DDR5 فکر کنم ارزونترین کارت گرافیکی که به کار بیاد و DDR6 باشه GTX1650 باشه که طرفای 9 تومنه ،درسته؟؟
انتخاب SSD بستگی به مادربرد و پردازندتون داره، اگر قادر به استفاده از یه مدل M.2 برای بوت درایو هستید که این کار رو بکنید، اگر نه یه SSD 250GB یا بالاتر برای هر سیستم پیسی پیشنهاد میشه مثل WD GREEN 240GB یا SAMSUNG 860 EVO.
برای گرافیک که دیگه رده پایینتر از GTX 1650 نداریم، اما ارگ بالاتر هم برداشتید بهتره.
farshidstar2012@
آقا فرشید خواستم نظرتون رو در مورد مانیتور msi g24c4 بدونم اگه در موردش اطلاع دارید، چون قیمتش برام مناسبه و طوری که خودتون گفتید با وضوح 1080 یه پنل 24 اینچه و مناسب تره
بعد من بخاطر بودجه و گرونی قطعات کامپیوتر تصمیم گرفتم یه کنسول ps5 بگیرم، خواستم بدونم کسی از دوستان اطلاع داره 1080 120هرتز روی این مانیتورها خوب کار میکنه واسه بازیهایی که ساپورت میشن مثل فورتناین
چون خود سایت msi گفته کامل ساپورت میشه روی این وضوح و 120فریم
ممنون از راهنماییت
بله مانیتور انتخابی شما گزینهی مناسبی به نظر میاد، هر چند که شخصا ازش تجربه ای نداشتم. بیشتر پنلهای VA در فرکانس بالا و 1080p مشکلی بابت نمایش تصاویر سریع و افکت Ghosting ندارند. اما رزولوشن های بالاتر بستگی به کیفیت ساخت پنل و بهینه سازی های سازنده داره.
اما این که با کنسول کاملا هماهنگ باشه یه مقدار تفاوت میکنه، چون باید 120 هرتز رو به صورت پیشفرض توی پنل کاربری در اختیار قرار بده که من اطلاعی ندارم.
سلام
دوستان تو این کارت گرافیک ها کدا م قوی تری هست وبرای خرید پیشنهاد می شود
بعدا نظر تون درمورد این قطعات چی هست؟تا سقف 25 هم می تونم هزینه کنم
MotherBoard:ASUS PRIME H310M-K
RAM:GSkill AEGIS 2*8GB 3000Mhz - 16GB
Power:GREEN GP480A-EUD
CPU:Intel Core i3 9100F
Case:گرین مدل Aria
کارت گرافیک ایسوس مدل TUF-GTX1650-O4GD6-GAMING
کارت گرافیک گیگابایت مدل GEFORCE GTX 1650
کارت گرافیک ایسوس مدل TUF-GTX1650-O4GD6-GAMING
کارت گرافیک ایسوس مدل TUF-GTX1650-4GD6-GAMING
کارت گرافیک ایسوس مدل STRIX-RX460-O4G-GAMING
کارت گرافیک ایسوس مدل ROG-STRIX-GTX1650S-A4G
قطعات رو که قبلا انتخاب کردیم و مشکلی ندارن، اما فراموش نکنید که 10100 برای بازیها گزینه بهتری خواهد بود در دراز مدت.
در مورد گرافیک هم 1650S توصیه میشه از برندهای معتبر.
با Logitech MK345 کار کردم و از نظر سهولت کاربری و کیفیت بسیار خوب رده بندی میکنم و در این سناریوی مدنظر شما قرار داشتم همین رو انتخاب میکردم.سلام
از دوستان كسي تجربه كار با ست كيبورد و موس RAPOO X1960 رو داشته؟
دنبال يه ست بيسيم با قيمت معقول ميگردم براي اتصال يه Android-Box و در كنار اون هم سيستم هاي معمولي.
اولويتم اينه كه تو فاصله 7-6 متري قطعي نداشته باشم مخصوصاً روي موس.
بين اين مدل و Logitech MK345 در حال بررس هستم.
سلام به دلیل قطعی برق فراوان در منطقه ما قصد خرید یک ups دارم مورد مصرف ups هم برای کنسول ps5 است. چه مدلی پیشنهاد میدهید؟ در مورد فروش قطعات کارکرده pc اگر قطعات در حد نو باشند آیا ده درصد کم کردن از قیمت نو قطعات منصفانه است یا باید درصد بیشتری را کم کنیم؟ مثلا ۱۵ درصد عرف بازار چند درصد است؟
@Farshidstar2012
Sent from my motorola one macro using Tapatalk
یه مدل 1000VA یا 1500VA با باتری داخلی هم میتونه تا یه نیم ساعتی کنسول رو روشن نگه داره.
در مورد فروش قطعات در حد نو بله، عرف همون 10 درصد هست که با توافق طرفین به 15 درصد هم میشه رسوند.