SaeedKING
کاربر سایت
خب ظاهرا بعد از کارت گرافیک اینبار نوبت بازاره هارده که ر..ده بشه توش. هارد سیگیت ۴ ترایی که تا ۲ روز پیش ۲.۷۰۰ قیمت داشت در سایتها ۷.۲۰۰ تا ۸ میلیون داره قیمت میخوره! لعنت به ماینرها، چی میخان از جون این بازار ?
دوستان کسی اطلاعاتی در مورد مانیتور GM27-CF | Cooler Master داره؟ آقا فرشید یه ایسوس بهم پیشنهاد داده که بودجه م نمیرسه بهش،
خواستم بدونم این مانیتور ارزش خرید داره با قیمت 9تومن
سلام بر دوستان عزیز
یک سوال داشتم از خدمتتون قوی ترین پردازنده ای که می تونم بذارم رو سیستمم چه مدلی هست؟ نسل 7 یا 8 هم ساپورت می کنه مادربوردم
تقریبا هشت ساله دست به سیستمم نزدم و ارتقاش ندادم و الان تو فکر هستم که یک مقدارِ خفیف ارتقاش بدم، اگر مادربوردم از پردازنده های نسل جدید پشتیبانی نمی کنه ممنون می شم یک مادربورد و یک پردازنده نسل جدید معرفی کنید بهم که یک برآورد هزینه بکنم و می خواستم بدونم امکانش هست فعلا پردازنده و مادربورد را ارتقا بدم و دست به بقیه سیستم نزنم؟
مشخصات سیستم فعلی ام
cpu:i5 4690
main:B85-plus
ram 8g ddr3
vga:R9 280 3g
power:green700w
سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان (چهار میلیون و ۳۵۰ هزار تومان) | Intel Core i3 10100F (Intel Core i5 9400F) | CPU |
چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومان (دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان) | ASUS PRIME H410M-A (ASUS PRIME H310M-K) | MotherBoard |
سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000 MHz -16GB | RAM |
سلام یه کیس ارزون فقط برا پخش فیلم میخواستم.
اینو پیدا کردم
Q8400
Gt630 2gb
4gb ram ddr2
هارد500
پاور هم380وات مارک کوئین
برا پخش 1080p x256جواب میده؟
یه هارد2ترا اینترنال هم دارم کنارش بذارم پاور جواب میده؟
2تومن ارزش خرید داره؟
"چون اینطور که شنیدم نسل 12 تا 6 ماه دیگه معرفی میشه که احتمالا رم ddr 5 و pcie 5 همراهش میاد که خب خیلی جهش بزرگی حساب میشه نسبت به نسل 10 و 11"این چیزی که میخوام بگم رو بدون در نظر گرفتن قیمت دلار و بازار آشفته ایران میگم.به نظرم نسل 11 خریدن الان خیلی درست نباشه.چون اینطور که شنیدم نسل 12 تا 6 ماه دیگه معرفی میشه که احتمالا رم ddr 5 و pcie 5 همراهش میاد که خب خیلی جهش بزرگی حساب میشه نسبت به نسل 10 و 11
من خودم هم چند ماه پیش سیستم با i5 10400 بستم که چون یه سری قطعات هم از قبل داشتم خیلی پولی نشد و قصد دارم سال دیگه اگه شد نسل 12 ببندم.باز هم میگم این پیشنهاد بدون در نظر گرفتن بودجه شما و وضع دلار و برجام و... هست
حالا نمیدونم از نظر اساتید مثل آقا فرشید این کار عاقلانه ای هست یا نه همون نسل 11 خریدن بهتره.
سلام فرشید جانمادربردتون فقط پردازندههای نسل ۴ اینتل رو ساپورت میکنه و قویتر از Core i7 4770/4790 نمیتونید روی این برد نصب کنید.
برای ارتقا در کمترین حالت هم باید پردازنده، مادربرد و رم رو یکجا عوض کنید. قطعات جدید رم DDR4 ساپورت میکنن و رم فعلی شما DDR3 هست.
کمترین قطعات برای ارتقا از سیستم فعلی:
سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
(چهار میلیون و ۳۵۰ هزار تومان)Intel Core i3 10100F
(Intel Core i5 9400F)CPU چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومان
(دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان)ASUS PRIME H410M-A
(ASUS PRIME H310M-K)MotherBoard سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000 MHz -16GB RAM
سلام فرشید جان
آقا بنظرت بهتر نیست پردازنده رو یک مقدار قوی تر بذارم مثلا اون مادربورد H310 رو بذارم از اونور دو سه میلیون بیشتر روی پردازنده هزینه کنم بهتر نیست اینجوری ؟ حالا که می خوام یه تغییری بدم تو سیستم یک پردازنده بهتر بذارم که هم تو اجرای نرم افزار های کاریم Autocad و carrier و... تا چند سال آینده اوکی باشه هم حالا اگر سالی یکی دوتا گیم بخوام ران کنم بکشه و بتونه اجرا کنه.
سلام آقا فرشید .پردازنده نسل دهمی به مادربرد نسل نهمی نمیخوره. اگر صرفهجویی در قطعات بیشتر از این امکان داشت خودم در نظر گرفته بودم.
اگر پردازنده رو Core i5 در نظر بگیرید در آینده کارکرد بهتری در ابزارهای حرفهای خواهید داشت، اما همین Core i3 توصیه شده هم از پردازنده فعلی شما قویتره.
بله می دونم برادر پردازنده نسل 10 به مادر بورد نسل 9 نمی خوره.پردازنده نسل دهمی به مادربرد نسل نهمی نمیخوره. اگر صرفهجویی در قطعات بیشتر از این امکان داشت خودم در نظر گرفته بودم.
اگر پردازنده رو Core i5 در نظر بگیرید در آینده کارکرد بهتری در ابزارهای حرفهای خواهید داشت، اما همین Core i3 توصیه شده هم از پردازنده فعلی شما قویتره.
بستگی به کاراییتون داره و چه قدر هزینه کنید، اگه مشکل مالی ندارید بهترین انتخاب منطقی به نظرمدوستان 3060 ti حداقل چه پردازنده اینتل براش مناسب هست تا گلوگاه نشه ؟
hyper 212 evoدوستان عزیز برای پردازنده 4790k خنک کننده نیازه ترجیحا بادی ... احتمالا اورکلاک جزئی در حد تنظیمات بایاس مادربرد Z97 داشته باشه چرا که قراره با RTX3070 بسته بشه. یه خنک کننده که از هر لحاظی مناسب باشه و قیمتش هم خیلی بالا نباشه.
سلام
من میخوام کارت ASUS STRIX GTX 970 OC 4 GB رو بفروشم، و بعدش ASUS TUF Gaming GTX 1650 OC 4GB GDDR6 Graphics Card رو بخرم، میخوام بدونم این 1650 OC که میخوام بخرم چقدر از کارت من ضعیف تره، نشه بعد از تعویض بخوره تو ذوقم و خیلی ضعیف تر باشه؟! با توجه به این که قیمت این کارتی که میخوام بخرم 9 میلیون به بالاست!
بعدش چند جا شنیدم میگن این سری TUF ایسوس مموری هاش خنک کنندگی خوبی نداره، و ممکنه تو اینده خیلی نزدیک دچار مشکل بشه واقعا حقیقته؟!!
سلام آقا فرشید .
جسارتا یه سیستم میخواستم به بنده معرفی کنید تا سقف ۶۰ میلیون . یه سیستمی هم برای گیمینگ و تدوین ویدیو و رندر و استریم . یه چیزی که خلاصه آخ نگه و دوام داشته باشه .
خودم این سیستم مد نظرم بود :
Z490
i7 10700k
Gtx 1660 super
یه رم 16gb 3600
Hdd: 1tb ssd : 500gb
باقی هزینه هم برای کولر و پاور و کیس
باز نظر شما رو هم میخواستم بدونم با بودجه ۶۰ میل چه چیز بهتری میشه بست .
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان (ده میلیون و ۳۰۰ هزار تومان) (نه میلیون تومان) | Intel Core i5 10600K (AMD Ryzen 5 5600X) (Intel Core i5 11600K) | CPU |
سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان | ThermalRight True Spirit 120M | COOLING |
شش میلیون و ۸۵۰ هزار تومان (دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان) (هشت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) | ASUS PRIME Z490-P (ASUS PRIME B550M-K AM4) (ASUS TUF GAMING Z590 PLUS) | MotherBoard |
سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB | RAM |
بیست و هفت میلیون و ۳۰۰ هزار تومان (چهل و چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومان) | ASUS STRIX RTX 2060 A6G 6GB GDDR6 (Gigabyte GeForce RTX 3060 GAMING OC 12G GDDR6) | VGA |
یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
دو میلیون و ۷۵۰ هزار تومان - | SAMSUNG 980 PRO M.2 250GB (ADATA Ultimate SU800 256GB) | SSD |
۴۳۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان | GREEN GP600-HP | Power |
دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان | GREEN Z4 | Case |
پنجاه و هشت میلیون و ۷۸۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
بله می دونم برادر پردازنده نسل 10 به مادر بورد نسل 9 نمی خوره.
من منظورم این بود بیام همون h310 رو بذارم بعد بیام یک پردازنده نسل 9 قویتر از i5 9600f بذارم.
حالا اگر بنظرت ارزش نداره باید بیام همونh410 رو بذارم ولی جای یه i3 نسل 10 یه دونه i5 نسل 10 بذارم که خیالم هم راحت تر باشه
دوستان عزیز برای پردازنده 4790k خنک کننده نیازه ترجیحا بادی ... احتمالا اورکلاک جزئی در حد تنظیمات بایاس مادربرد Z97 داشته باشه چرا که قراره با RTX3070 بسته بشه. یه خنک کننده که از هر لحاظی مناسب باشه و قیمتش هم خیلی بالا نباشه.
همونطور که دوستان گفتن Core i5 10600 یا Ryzen 5 5600Xدوستان 3060 ti حداقل چه پردازنده اینتل براش مناسب هست تا گلوگاه نشه ؟
دوستان خنک کننده برای 5800x چه مدل هایی توی بازار ایران موجوده؟
خودم نظرم روی RDP4 هستش اما توی بازار ایران هیچ سایتی رو ندیدم موجود داشته باشه