مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان

برای خرید پاور و کیس باید چه مواردی رو مد نظر قرار داد؟
بودجه برای پاور 3 تومن کمی کمتر بیشتر، برای کیس هم بین 2 تا 3 تومن میتونم هزینه کنم.

کانفیگی که تا الان در نظر گرفتم:
سی پی یو: Ryzen 9 5900x یا Ryzen 7 5800x
مادربرد: Gigabyte B550 Aorus Master
رم: G.skill Ripjaws v 64GB (2*32GB) 3200mhz DDR4
اس اس دی: ADATA sx8200 pro 1T
گرافیک: Asus PH-GTX1050TI-4G یا TUF-GTX1650-O4GD6-P-GAMING
کارای گرافیکی سنگین و بازی (فعلا) ندارم، برای همین برای گرافیک فعلا ترجیح دادم توی هزینه صرفه جویی کنم.
پاور 600 وات به بالا برند هم asus cooler master ....,و گرین
خرید کیس هم سلیقه ای هست بین 2 تا 3 تومن اما بهتره کولر مستر بعد گرین و...
اگر در آینده قصد خربد گرافیک دارید بهتره بالای 600 وات بردارید

• Like
Reactions: eeeeeeehsan
پاور 600 وات به بالا برند هم asus cooler master ....,و گرین
خرید کیس هم سلیقه ای هست بین 2 تا 3 تومن اما بهتره کولر مستر بعد گرین و...
اگر در آینده قصد خربد گرافیک دارید بهتره بالای 600 وات بردارید
از بابت پاور ممنونم.
در مورد کیس میشه بیشتر توضیح بدید؟ صرف نظر از تعداد پورت USB و ظاهر کیس که سلیقه ای هست، مواردی مثل تعداد سینی درایو 3.5 و 2.5 اینچی، شکاف توسعه PCI، محل نصب پاور، قد و وزن کیس، تعداد فن و غیره.. چه مواردی اهمیت بیشتری دارن که باید مد نظر قرار داد؟

از بابت پاور ممنونم.
در مورد کیس میشه بیشتر توضیح بدید؟ صرف نظر از تعداد پورت USB و ظاهر کیس که سلیقه ای هست، مواردی مثل تعداد سینی درایو 3.5 و 2.5 اینچی، شکاف توسعه PCI، محل نصب پاور، قد و وزن کیس، تعداد فن و غیره.. چه مواردی اهمیت بیشتری دارن که باید مد نظر قرار داد؟
99% کیسهای برند این مشخصه ها رو دارن میمونه سلیقه
شما عکس داخلی کیسها رو ببینی بهتر منظورم رو متوجه میشی.. اگر قصد خرید واتر کولر 240 یا 360 دارید حتما دنبال کیسی باشید که روی سقف جا برای بستن این سایز واترکولر داشته باشه
یک نکته دیگه هم بعضی مدل ها مخصوصا گرین کیس همرا با فن هست و شما نیازی نداری حدود 1 میلیون فن بخری و این خودش نکته مثبتیه در مورد گرین

99% کیسهای برند این مشخصه ها رو دارن میمونه سلیقه
شما عکس داخلی کیسها رو ببینی بهتر منظورم رو متوجه میشی.. اگر قصد خرید واتر کولر 240 یا 360 دارید حتما دنبال کیسی باشید که روی سقف جا برای بستن این سایز واترکولر داشته باشه
یک نکته دیگه هم بعضی مدل ها مخصوصا گرین کیس همرا با فن هست و شما نیازی نداری حدود 1 میلیون فن بخری و این خودش نکته مثبتیه در مورد گرین
بله من برای پردازنده خنک کننده حتما لازم دارم، اینو انتخاب کردم: SilverStone PF240-ARGB
به نظرتون به کیسی مثل مستر تک G200 میخوره؟ توی توضیحات کیس نوشته خنک کننده با ارتفاع 160mm رو ساپورت می کنه. واتر کولر 240 و 360 منظور ارتفاعشه یا نوعشه؟

بله من برای پردازنده خنک کننده حتما لازم دارم، اینو انتخاب کردم: SilverStone PF240-ARGB
به نظرتون به کیسی مثل مستر تک G200 میخوره؟ توی توضیحات کیس نوشته خنک کننده با ارتفاع 160mm رو ساپورت می کنه. واتر کولر 240 و 360 منظور ارتفاعشه یا نوعشه؟

ارتفاع خنک کننده فقط برای ایرکولینگ هست، شما میخوای واتر کولر برداری و ربطی به اون نداره. تمام کیسهای گیمینگ هم حداقل واتر 240 رو ساپورت میکنن. اما از اونجا که کیس چینی سفارش داخلی هست مثل مدلهای گرین نمیشه به مشخصاتش در سایتهای متفرقه اطمینان کرد.

دوستان پاور گرین ۵۸۰ eud به نظرتون برای 3060 جواب میده و از نظر کیفیت چطور در برابر نوسانات چی

بله جواب میده و مشکلی نیست، البته میزان مصرف تمام مدلهای 3060 یکسان نیست، ولی دیگه بیشتر از 600 وات هم استفاده نمیکشن.
کیفیتش هم خوبه برا کارت شما.

درود خدمت دوستان
خلاصه بگم که من یک SSD با ظرفیت 256 گیگ روی مادربرد MSI B450 Gaming Plus (که فقط یک m.2 داره ) از قبل نصب دارم
و الان SSD جدید با ظرفیت 1TB را میخوام جایگزینش کنم .
حوصله ی نصب مجدد ویندوز هم ندارم (به خاطر تنظیمات دستی و شخصی سازی زیادی که روی ویندوز و بقیه برنامه هام کردم )

میخواستم از دوستان یا آقا فرشید راهنمایی بگیرم که بهترین گزینه چی هست ؟

1. یک تبدیل m.2 به USB برای هارد قبلی و انتقال ویندوز به صورت مستقیم ؟ (از تبدیل ها و کیفیتشون هیچ اطلاعی ندارم ! و اینکه راحت گیر میاد یا نه )
  2. واسط قرار دادن یک هارد HDD و انتقال ویندوز با واسط ؟ (اصلا همچین امکانی هست ؟ )
  3. کلا قید 256 هه را بزنم و ویندوز جدید را روی 1TB نصب کنم ؟ (256 هه را هم نگه دارم که وقتی گرون شد بکنم توی پاچه ملت ؟ )
  4. یا گزینه های بهتری هم هست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .

مانیتور بین مدلهای Asus Vg24vq و msi G24c4 کدوم گزینه ی مناسب تری هست؟

اگر طیف رنگی بهتر براون اولویت باشه که مدل MSI، اکر سرعت پاسخ‌گویی بالاتر اولویت باشه که مدل ایسوس.
در هر دو مدل فرکانس بازیابی تصویر بالایی خواهید داشت که برای بازی عالیه.

برای پردازنده i5 10400f چه مادربردی پیشنهاد میشه؟

مادربرد رده متوسط مثل همون B460 یا Z490 ارزون قیمت هم جوابگو هست.

درود خدمت دوستان
خلاصه بگم که من یک SSD با ظرفیت 256 گیگ روی مادربرد MSI B450 Gaming Plus (که فقط یک m.2 داره ) از قبل نصب دارم
و الان SSD جدید با ظرفیت 1TB را میخوام جایگزینش کنم .
حوصله ی نصب مجدد ویندوز هم ندارم (به خاطر تنظیمات دستی و شخصی سازی زیادی که روی ویندوز و بقیه برنامه هام کردم )

میخواستم از دوستان یا آقا فرشید راهنمایی بگیرم که بهترین گزینه چی هست ؟

1. یک تبدیل m.2 به USB برای هارد قبلی و انتقال ویندوز به صورت مستقیم ؟ (از تبدیل ها و کیفیتشون هیچ اطلاعی ندارم ! و اینکه راحت گیر میاد یا نه )
  2. واسط قرار دادن یک هارد HDD و انتقال ویندوز با واسط ؟ (اصلا همچین امکانی هست ؟ )
  3. کلا قید 256 هه را بزنم و ویندوز جدید را روی 1TB نصب کنم ؟ (256 هه را هم نگه دارم که وقتی گرون شد بکنم توی پاچه ملت ؟ )
  4. یا گزینه های بهتری هم هست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .

گزینه 2 - اول توسط یک ابزار مثل Drive Image یک Image کامل از SSD قبلی میگیرید و روی HDD کپی می‌کنید، بعد اونSSD جدید رو که نصب کردید اون ایمیج قبلی رو توی نرم افزار Mount می‌کنید و روی SSD خام برمی‌گردونید. نه تایم زیادی نیاز داره و نه دردسری داره.
اگر احیانا ویندوز هم بعد از برگردوندن مشکلی داشت کافیه یک بار ویندوز رو به صورت خام روی SSD جدید نصب کنید و بعد محتویات درایو قبلی رو از طریق ایمیج فقط روی درایو C برگردونید.

سلام آقا فرشید.
یه لپ تاپ دست دوم دارم می خوام بزارم برا فروش. لینکش رو پایین گذاشتم. به جز باتری که خب عمرش رو کرده، مشکل دیگه ای نداره و به جای hdd 1tb یه ssd 500 انداختم. قیمت رو تو چه رنجی بزارم منصفانه هست.
لپ تاپ ایسوس K550JK

قیمت همچین کانفیگی رو ندارم، اما هر قیمتی مشابه‌ی همین مدل توی بازار داشته باشه در صورت سلامت ظاهری و داخلی حدود 30 درصد کم کنید و به خریداران پیشنهاد بدید.

سلام
یه سوال دارم نمیدونم جاش اینجا هست یا نه
احتمال آلوده شده دانگل وایرلس هست؟

اگر در حالت Storage هم بشه روی سیستم فعالش کرد که برخی دانگل‌ها رو میشه بله، احتمال آلوده شدن داره، درست مثل فلش دیسک.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or