بدون شک 2080s...به سوال..asus 2070 super strix قوی تره یا asus 2080s dual?
سلام. به نظرتون خرید گرافیک الان جنبه اقتصادی داره؟ برای نسل بعد بخوام حداقل حالت مدیوم 1080 البته 30 تا 40 فریم پلی بدم چه گرافیکی خوبه؟الان هم rx 570 دارم که واقعا عالیه برای من. ولی همش تو این فکرم که اگه الان نگیرم فردا 3 برابر شن همینا
یه مشکل هم داشتم گفتم مطرح کنم:
گرافیک رو اگه از تبدیل مولکس به 8 پین برق بگیریم ممکنه روی دمای کارت گرافیک تاثیر بگذاره؟ گرافیکمم هم adm هست و برق خور
چون چند بار خمیر تعویض کردم تاثیری نداشت تقریبا ، گفتم شاید واسه این باشه. یه مواقعی هم داخل گیم صفحه سیاه میشه دور فن گراف و پاور میره بالا که مجبورم مموری کلاک رو کم کنم تا درست شه
سلام آقا فرشید اس اس دی biostar m500 series m2 به مادربرد GIGABYTE Z97X-Gaming 5 می خوره ؟
در ضمن اس اس دی m2 توی همین رنج قیمت 1100-1200 چی پیشنهاد می دین ؟
ممنون
به سوال..asus 2070 super strix قوی تره یا asus 2080s dual?
سلام
تو اون تاپیک پرسیدم کسی جواب نداد. یه مانیتور سامسونگ px23720 دارم ازش خسته شدم ، با 7 تومن بودجه چی میشه گرفت ؟!
مانیتور خودمو چقدر برمیدارن !؟
تو این سایت زیاد ازش راضی نبودندوستان کسی از مالتینا خرید کرده؟ میدونه وضعیتش چجوریه؟ میشه بهشون اعتماد کرد؟
CPU AMD 3600 رو خیلی خوب میده، 4.300 میده.
تو این سایت زیاد ازش راضی نبودن
با استارتاپ خرید از آمازون مالتینا آشنا شوید - زومیت
نخرید فعلا چون مرز ها بسته هستن خیلی طول میدن بیارن
شنیدم سایت لکلک خوبه ولی گرون میدهدست گلشون درد نکنه پس
رفیقم پارسال قلم نوری گرفت اشتباه نکنم 2 ماه طول کشید رسید دستش حالا با این شرایط مرز و کرونا دیگه خدامیدونه بگیری کی برسه دستتدوستان کسی از مالتینا خرید کرده؟ میدونه وضعیتش چجوریه؟ میشه بهشون اعتماد کرد؟
CPU AMD 3600 رو خیلی خوب میده، 4.300 میده.
قیمت AMD ـا تو ایران که رفته تو درودیوار هرجور حساب میکنم منطقی نیست خریدش مگه اینکه کسی بیاره برات از اونور
بعد Intel ـا چرا اکثرا رو سایتا بدون جعبه هستن؟ بسته بندیش چطوری هست موقع ارسال؟
رفیقم پارسال قلم نوری گرفت اشتباه نکنم 2 ماه طول کشید رسید دستش حالا با این شرایط مرز و کرونا دیگه خدامیدونه بگیری کی برسه دستت
ممنون پس اینطور که بوش میاد باید فکر ارتقا رو از سرم بیرون کنم.مانیتور خوبی داری از نظر کیفیت.
با 7 تومن نمیشه مدلی بخری که نسبت به اینی که داری تفاوت کیفی محسوس داشته باشه و ارتقا برای بازیها محسوب بشه. این مدل رو شاید 2 تومن ازت بردارن
مدلی مثل ASUS VG255H حدود 6500 هست که فرق زیادی با مانیتور خودت نداره.
مدل ASUS PG248Q هم هست که G-Sync داره و در بازیها تفاوت محسوس ایجاد میکنه، اما قیمتش حدود ده میلیون هست.
مدل عالی هم PG279Q هست با پنل IPS و قیمت 12 تومن به بالا.