s.1
کاربر سایت
9900K هم همین قیمت شدهتو دو ماه گذشته ، CPU 3900 AMD دقیقا 4 میلیون افزایش قیمت داشته ! یعنی قیمتش حدود 9-10 بود الان شده 14 !
این کمبود جنس و قیمتا درست نشه کلا IT بخاک میشینه !
9900K هم همین قیمت شدهتو دو ماه گذشته ، CPU 3900 AMD دقیقا 4 میلیون افزایش قیمت داشته ! یعنی قیمتش حدود 9-10 بود الان شده 14 !
این کمبود جنس و قیمتا درست نشه کلا IT بخاک میشینه !
سلام.تبدیل ساتا به usb3 بخری
سلام دوستان من یه گرافیک gtx 1050ti دارم میخوام ارتقا بدم چی پیشنهاد میدین ؟ میخوام مال خودمو بفروشم 2 تومن بزارم روش چیز بهتری بخرم
سلام
دوستانi7 8700k چند باید بفروشم؟
سلام آقا فرشید خسته نباشید وقت بخیر
آقا فرشید آیا گلوگاه شدن به قطعات آسیب میرسونه ؟ به عنوان مثال اگر ما در کنار یک سی پی یو ضعیف گرافیک خیلی قوی ببندیم که گلوگاه ایجاد بشه آیا سی پی یو آسیب میبینه ؟ مصرف هم بازی کردن باشه.
شانس آوردی، میخواست یه دونه کار کرده و مرجوع رو پیدا کنه و برات بفرسته! ای کاش به جای پوز خند زدن و از مغازه خارج شدن، صریح و رُک به خودش میگفتی یا کارت رو همین الان بیار یا از خرید منصرف میشم و میرم جای دیگه! چند بار اینطوری تو دهنشون بخوره آدم میشن. بهشون بفهمونید که کارشون اشتباه است، با خنده و سکوت صحنه رو ترک نکنید.
موقع خرید پلمپِ باکس رو چک کردی؟ البته خودشون میتونن یه پلمپ الکی بچسبونن روش، ولی همین که بفهمن مشتری در این مورد حساسه و در ازای پولی که داده جنس آکبند میخواد، باز هم خوبه.
چرا تلویزیون نمیخری با این بودجه؟ اگر برای PS5 میخوای؟سلام خسته نباشید
من دنبال یه مانیتور برای ps5 هستم به این گزینه ها رسیدم نظرتون از بین اینا کدومه؟ اگر خوب نیستن خودتون یکی پیشنهاد بدین با حداکثر 20 22 تومن.اندازه و میزان تاخیر زیاد واسم ملاک نیست ولی اصرار دارم 4k باشه
Acer Predator XB271HK
LG 27UD88-W
BENQ PD3200U
برای کنسول که بالاتر از 60 هرتز نیاز نمیشه درسته؟
حریم خصوصی رعایت نمیشه و کلا با مانیتور راحتترمچرا تلویزیون نمیخری با این بودجه؟ اگر برای PS5 میخوای؟
بله با خودش هست .سلام.
این آداپتور برق جداگانه داره؟
این وضعیت بخواد ادامه دار بشه عملا دیگه کامپیوتر مثل اوایل دهه 80 میشه یه چیز فنسی و لاکچری ، حتی لو لولش ... و این مورد به همه آسیب میزنه .9900K هم همین قیمت شده
خیلی وقته لاکچری شده الان فقط داره بد تر میشهاین وضعیت بخواد ادامه دار بشه عملا دیگه کامپیوتر مثل اوایل دهه 80 میشه یه چیز فنسی و لاکچری ، حتی لو لولش ... و این مورد به همه آسیب میزنه .
بله این هم هست، ولی باور کنید اکثر فروشنده های کامپیوتر با اینکه زیر قسط و بدهی هستن طوری رفتار میکنند گویی شکمشون سیره و نیازی به مشتری ندارن! من خودم بازار کامپیوتر رفتم، یه مادربرد آکبند میخواستم، یه مدلی که همشون داشتن, چیز کمیابی نبود که بخوان ناز کنن، ولی پدرم در آمد تا تونستم تهیه کنم! وارد هر مغازه ای میشدم فروشنده میگفت جاهای دیگه چند بهت قیمت دادن؟ من در جواب میگفتم شما چه کار به جاهای دیگه دارید، قیمت خودتون رو بگید، حالا هر قیمتی که میگید مهم نیست فقط بگید چند میفروشید، صاحب جنس شمایید بگید چند میفروشید، اصلاً فرض کنید اینجا اولین مغازه ای هست که اومدم قیمت بگیرم، میگفتن نه، تا نگی چند قیمت داری بهت نمیفروشیم! گفتم فروشنده شمایید، من باید بهتون قیمت بدم؟؟؟؟ اونا هم مرغشون یه پا داشت، کوتاه نمیومدن، من هم خداحافظی میکردم و از مغازه میومدم بیرون. فقط یه جا بود که نپرسید چند قیمت داری، ما هم خوشحال فکر کردیم خریدمون رو میکنیم و میریم خونه، ولی گفت مادربرد رو بدون cpu و کارت گرافیک و رم نمیفروشم، یا همشو ازم بخر یا هیچی! گفتم قطعات دیگه رو قبلا تهیه کردم، گفت پس مادربرد نمیدم. گفتم ۳۰۰ تومن بالای قیمت ازت میخرم، فقط بهم بده اذیتم نکن از شهرستان اومدم، گفت نه. از اونجا هم اومدم بیرون. با دوستم از شهرستان اومده بودیم، آخرش دوستم بهم گفت از خر شیطون بیا پایین زودتر جنستو بگیر و برو، اگه چند دقیقه دیگه بگذره اینا تلفنی با هم هماهنگ میکنن و هیچکدام بهت جنس نمیفروشن و مجبور میشی از این پاساژ دست خالی برگردی! هیچی آخرش برگشتم توی یکی از همون مغازه ها، گفت حالا قیمت میدی؟ من الکی یه رقم گفتم، گفت خیلی پایینه، هرکی این قیمتو داده برو از همونجا بگیر! رفتم یه مغازه دیگه، گفت قیمت بده، ایندفعه یه قیمت بالا گفتم، اون هم قیمتش رو با همون رقمی که گفتم سِت کرد و جنس رو بهم داد. یک چنین وضعیه. من فکر میکنم اینا اصلاً کاسب نیستن، یادشون رفته برای چی اومدن مغازه ایستادن و ماهی خدا تومن اجاره میدن. همشون هم زود ورشکست میشن و جمع میکنن، چون کاسب نیستن، هدفشون پول در آوردن نیست، اومدن اونجا که با مشتری کل کل کنن و سرشون گرم باشه.وقت نشد بگم، اما به نظرم این داستان به شکل دیگهای بوده این دوستمون بار اول قیمت کارت 2080S ROG STRIX سه فن رو قیمت گرفتن که بین 100 تا 150 دلار گرونتر از 2080S Dual هست که برد و قطعاتش استوک انویدیا هستن و فقط خنک کنندش ساخت ایسوس هست. این تفاوت قیمت فروشنده اولی با دومی احتمالا همین بوده، حالا یا خریدار مدل دقیق نداده یا فروشندهها از تفاوت مدلها خبر نداشتن که زیاد پیش میاد.