توی رنج قیمت 5 تا 5.5 به نظرم بهتره 1660 s/ti بگیری بهتره.خب اون 3 تایی اولی قیمتشون فقط پایین و گیر میاد
ولی بازم من تو این همه مدل موندم ولی یکی از دوستام گفت میتونی با این پول
GTX 1650 Super
بگیری و بازم از دوستان مشاور بیشتر میخوام
توی رنج قیمت 5 تا 5.5 به نظرم بهتره 1660 s/ti بگیری بهتره.خب اون 3 تایی اولی قیمتشون فقط پایین و گیر میاد
GTX 1650 Super
استاد 3 تای اول کولینگ ندارن؟ من مدل سافایر 570 خریدم اونم دسته دومدماش یک بار هم بالای 60 نرفته چی میگی واسه خودتمنم میخواستم از این کارت بگیرم قبلا خیلی دربارش تحقیق کردم اون 3 تای اولی کولینگ مناسبی ندارن نسبت به 2 تای اخری
یدونه هم 3 فنه داشت قیمت فکر کنم 5.5 تومن اینا بود اون خوب بود
اینایی که گفتی من گارانتی دارش رو ندیدم
من نیترو پلاس پیشنهاد میکنم.سلام
دوستان چرا این RX 580 اینقدر برند داره گیج شدم کدومشو بگیرم البته بعضی هاشون گرون بودن بعضی ها ارزون چرا کسی میکتونه برام توضیح بده باتشکر
XFX GTS XXX Edition RX 580 8G OC
MSI Radeon RX 580 Armor 8G
Sapphire Radeon Nitro+ RX 580 8G
MSI Radeon RX 580 GAMEING 8G
GIGABYTE AORUS RX 580 8GB
احتمالا اشتباه شنیدی سافایر نیترو پلاس بین Rx580 ـا تو کولینگ معروفه.نگفتم کولینگ ندارن گفتم نسبت به مدل های بهتر ضعیفه من نظرات خریداران هر یک از کارت هارو خوندم و مشکلاتی داشتن
گارانتی هم ندارن یکم ریسکه من بودم نمیخریدم مگه اینکه مجبور بودم
نگفتم کولینگ ندارن گفتم نسبت به مدل های بهتر ضعیفه من نظرات خریداران هر یک از کارت هارو خوندم و مشکلاتی داشتناستاد 3 تای اول کولینگ ندارن؟ من مدل سافایر 570 خریدم اونم دسته دومدماش یک بار هم بالای 60 نرفته چی میگی واسه خودت
دوتای اول شاید مشکل دما داشته باشن اما سافایر مشکلی نداره
اگه بتونی یکم بیشتر بزاری و 1660 super بگیری که عالیه اما همین 1650super هم عالیه و برای رزولیشن 1080 کافیه وبیشتر بازی هارو تو تنظیمات مکس فریم مناسب میده بجز بازی های جدید که باید اپشن های گرافیکی رو بیاری پایینخب اون 3 تایی اولی قیمتشون فقط پایین و گیر میاد
GTX 1650 Super
دقیقا منم برای رزولیشن 1080 میخوام ولی 1650super هم کلی برند داره بازم نمیدونم کدومشو بگیرماگه بتونی یکم بیشتر بزاری و 1660 super بگیری که عالیه اما همین 1650super هم عالیه و برای رزولیشن 1080 کافیه وبیشتر بازی هارو تو تنظیمات مکس فریم مناسب میده بجز بازی های جدید که باید اپشن های گرافیکی رو بیاری پایین
فقط اینو در نظر داشته باشه که 580 8 گیگ fps بالاتری میگیره تو خیلی از بازی ها نسبت به 1650 سوپر اما چون بدون گارانتی هست و دماش بالاتر از این کارته من بشخصه نمیرم سمتش اگه گارانتی داشت قیمتش نزدیک 1660 سوپر بود
این سایت عالیه میتونی بری و هر کارتی که خواستی هر مدل بنجمارک هاش رو ببینی و مقایسه کنی حتی اون 5 تا 580
www.game-debate.com
سه فنه فقط فک کنم Asus Rog Strix هست که اونم اگه اشتباه نکنم بالا 5 تومن قیمتشه ناموسا ارزش نداره پول 1660ti ـو بدی پا Rx580 بخاطر چند ماه گارانتیمیگم داداش یدونه rx 580 8 دیدم از برند معتبر 36 ماه گارانتی داشت 3 فنه بود اگه اونو پیدا کردی بخر
اره دقیقا همون کارت رو گفتم بالای 5 تومن بود و ارزش نداره وقتی 1660ti رو میونی بخری به اون پول بدیسه فنه فقط فک کنم Asus Rog Strix هست که اونم اگه اشتباه نکنم بالا 5 تومن قیمتشه ناموسا ارزش نداره پول 1660ti ـو بدی پا Rx580 بخاطر چند ماه گارانتی
کارتا مثل قدیم راحت خراب نمیشن و عمرای بالایی دارن اونقد حساسیت نیاز نیست.
cpu میتونی 3570 یا 3770 بگیریسلام یه راهنمایی در مورد ارتقا سیستمم میخواستم . چه چیزش رو ارتقا بدم و لطفا مدلش رو هم بفرمایید .
مشخصات سیستم :
کارت گرافیک سافایر مدل NITRO PLUS RX 580 Special Edition 8GB GDDR5
رم ddr 3 - 8
مادر بورد : ASUS : p8h61 R 2.0
سی پی یو : intel core i3-3210 3.20 ghz
پاور : کولر مستر مدل MWE Bronze 550 ممنون
پردازنده رو 4790 بردارسلام دوستان سال نو مبارک
میشه لطف کنید منو راهنمایی کنید که سیستم زیرو با کمترین هزینه به چه صورت ارتقا بدم ؟ اگر بشه مثلا کارت گرافیک یا سی پی یو رو تغییر بدم.
CPU:I3 4130
RAM:8 Gb DDR3
VGA:R9 270X 2G
POWER:600 Green
ممنون.
اول از همه که قیافش سلیقه ایه پس نمیشه چیزی پیشنهاد داد که قطعا یکی خوشش بیاد زیاد سر کیس حساس نشو چون کیسای Mid Tower راحت مادربردای ATX توش جا میشه معمولا پس فقط میمونه نکات زیر:دوستان من یک سوالی دارم!
تو خرید کیس چه چیزی باید رعایت بشه