مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

@Farshidstar2012
شما مدام میخوای ترس بندازی تو کاربرها مه جنس دست دوم تعمیری استوکه استوک باشه مگه استوک مشکلی داره منم خودم لب تاپ استوک گرفتم ۲ سال کار کرد طرف بره پول الکی برای کارت گرافیک های گرون بده همون مدل دست دو اش خیلی ارزونتر می‌تونه بخره

سلام بر دوستان عزیز و آقا فرشید گُل

آقا می خواستم بدونم بین کارت گرافیک Asus ph-2060 و zotac gtx1070 کدوم را پیشنهاد می کنین؟ و آیا کارت بهتری تو اون رنج 6-6.5 موجود هست

@Farshidstar2012
شما مدام میخوای ترس بندازی تو کاربرها مه جنس دست دوم تعمیری استوکه استوک باشه مگه استوک مشکلی داره منم خودم لب تاپ استوک گرفتم ۲ سال کار کرد طرف بره پول الکی برای کارت گرافیک های گرون بده همون مدل دست دو اش خیلی ارزونتر می‌تونه بخره
اینجا از معدود تاپیک هایی که تپشو فتح نکردی...
فرشید عزیز هم نه تنها ما بلکه خیلی های دیگه قبولش دارن،صرفا چیزی هم که میگه پیشنهاد خودش و در اکثر مواقع بهترین انتخابه،کسی میخواد بره دنبال جنس دست دوم دیگه خودش میدونه

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

اینجا از معدود تاپیک هایی که تپشو فتح نکردی...
فرشید عزیز هم نه تنها ما بلکه خیلی های دیگه قبولش دارن،صرفا چیزی هم که میگه پیشنهاد خودش و در اکثر مواقع بهترین انتخابه،کسی میخواد بره دنبال جنس دست دوم دیگه خودش میدونه

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
می‌دونم آدم واردی هست ولی مدام میگه استوکه تعمیریه فلانه..

• Like
Reactions: Farshidstar2012
سلام بر دوستان عزیز و آقا فرشید گُل

آقا می خواستم بدونم بین کارت گرافیک Asus ph-2060 و zotac gtx1070 کدوم را پیشنهاد می کنین؟ و آیا کارت بهتری تو اون رنج 6-6.5 موجود هست

من 2060 رو توصیه می کنم و البته اگه مدل RTX 2060 Super باشه که خیلی بهتره.
بهترین گزینه در این رده قیمتی همین هست.

@Farshidstar2012

2 سال کار کرد؟ جنس خوب باید بالای 10 سال کار کنه تا بشه بهش گفت خوب. خرید کارت گرافیک دسته دوم هم اشتباه هست چون ممکنه برای استخراج ارز مجازی ازش استفاده کرده باشن.

مادربردهای سرور هم کلا در طیف متفاوتی هستند که امکانات دیگه ای مثل درایوهای SSD با استاندارد U.2 رو هم پشتیبانی می کنند.

وقتی سرچ میکنی مادربرد سرور مادربردهای 2 پردازنده ای رو میاره که مخصوص WorkStation هستن وگرنه سرور چه نیازی به 2 سی پی یو بودنه داره؟ اصلا سروری که فقط میخواد یه سری اطلاعات رو روی هارد دانلود و آپلود کنه نیاز یه سی پی یو قدرتمندی داره؟ 500 نفر میخوان به صورت همزمان یه سری اطلاعات رو ارسال و دریافت کنن (سرور بازی)

من 2060 رو توصیه می کنم و البته اگه مدل RTX 2060 Super باشه که خیلی بهتره.
بهترین گزینه در این رده قیمتی همین هست.
خیلی ممنونم
با توجه به اینکه مشخصات سیستمم قدیمی هست این کارت با این سیستم همخوانی داره؟
Cpu:intel core i5 4690

Main:B85-plus

Gpu:R9 280x-3g

Power:700w

Ram:8g-ddr3 turbo bus 2130

فقط یک سوال دیگه چه مدل رمی می تونم جایگزین رمم کنم که بشه 16g

آخرین ویرایش:
دوستان من یه مادربرد و سی پی یو و رم و کارت گرافیک میخوام بخرم با بودجه دو میلیون تومن باقی قطعات رو دارم برای یه سیستم که فقط برای دانلود و فیلم دیدن و وب گردی میخوام بازی هم نمیکنم مگه اینکه بازیهای قدیمی چی پیشنهاد میدید برای این بودجه؟؟
آیا میتونم کارت گرافیک رو حذف کنم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

این cpu های i3 نسل 9 اینتل رو چک کردم قیمت مناسبی دارن اینجا هم دوستان اکثرا همینو میخوان برای سیستم گیمینگ بگیرن ولی برام سواله آیا cpu های i5 و i7 نسلهای 4 تا 7 اینتل که گرونترم هستن بهتر نیستن؟ خصوصا سری K ها
i3 فکر کنم خیلی زود برای بازی کم بیاره ولو نسل 9
تفاوت معماری صد در صد مهمه ولی خب cpu های قویتر تو نسلهای پیشین هست از 6 به بعد هم اگه اشتباه نکنم ddr4 ساپرت میکنن
البته من اطلاعاتم بالا نیست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

یه سوال هم درمورد کنترلر داشتم:
DS4 برای PC استفاده کنیم تو بازیها علامت دکمه های پلی استیشن (ضربدر دایره مثلث و...) میاد موقعی که علامت دکمه ای نشون داده میشه؟ (منظورم وقتیه که مثلا بازی میگه دکمه فلان رو بزن کاراکتر بدوئه)
دسته های خوب زیادن مثل لاجیتک و دسته ایکس باکس وان ولی هیچ کدوم gyro ندارن مثل DS4، منم میخوام gyro داشته باشه از یه طرفم مطمئن نیستم تو بازی دکمه های خود پلی استیشن نمایش داده میشه که آدم قاطی نکنه یا خیر
بعد احیانا addone ای چیزی نیست به دسته بدون gyro بزنیم gyro دار شه؟

یه سوال هم درمورد کنترلر داشتم:
DS4 برای PC استفاده کنیم تو بازیها علامت دکمه های پلی استیشن (ضربدر دایره مثلث و...) میاد موقعی که علامت دکمه ای نشون داده میشه؟
دسته های خوب زیادن مثل لاجیتک و دسته ایکس باکس وان ولی هیچ کدوم gyro ندارن مثل DS4، منم میخوام gyro داشته باشه از یه طرفم مطمئن نیستم تو بازی دکمه های خود پلی استیشن نمایش داده میشه آدم قاطی نکنه یا خیر
فقط تعداد بسیار کمی از بازیا علامت ds4 رو نشون میدن.
همه بازیا از xinput ساپورت میکنن پس خرید دسته xbox خیلی بهتره

دسته لاجیتک هم قبلا داشتم مشکلی نداشت از این لحاظ و کیفیتشم عالی بود
ولی باز هیچ کدوم از مدلاش gyro ندارن.
نمیدونم میشه سنسور gyro رو یجوری اضافه کرد به دسته ای که gyro نداشته باشه یا نه

ایا همه بازی ها ds4 رو میشناسن؟ من توی fh4 که تست میکنم اصلا دسته رو نمیشناسه. راهی داره که دسته رو براش تعریف کنیم. دسته با کیفیت روز فقط همین ds4 رو دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or