این سیستم رو چند رد کنم؟
Asus 770GTX 2GB
8gb DDR3 Corsair XMS3
Corsar CM650
Green X4
Asus H97
Core i5 4690
قیمت مانیتور هم جدا بدید
Asus vx247 پنلش سوخت بردم گارنتی پنل کامل نو گذاشتن روش ولی دیگه دکمههای مانیتور کار نمیکنن.
یه کارت گرافیک 960 از سیستم قبلی واسم مونده میخوام یه سیستم براش جمع کنم. یه چیزی که مثلا بتونه بازی Metro Exodus رو روی Full HD به خوبی اجرا کنه. چه سی پی یو و مادربردی باید براش بگیرم؟ میخوام حد امکان خیلی گران نشه.
البته یه مادربرد Z87 - G41 برند MSI رو از قبل دارم همین رو میتونم یه سی پی یو خوب واسش بگیرم؟
یه مادربرد P7P55D برند Asus هم دارم حالا نمیدونم کدومش بهتره!؟!؟
سلام
تصمیم گرفتم بجای گرافیک core i5 6500 رو ارتقا بدم Ryzen 5 3600 یا core i5-9600K اگه واقعا ارزش 500تومن اختلاف قیمت رو داره!حالا از بین اینا کدوم خوبه؟
و مادربرد متوسط قیمت بین 1.5 تومن چی پیشنهاد میدید(AMD) چون نمیخوام زیاد پول رو مادربرد بدم از یه طرف هم نمی دونم خرید مادربرد های سری قبلی که با اپدیت بایوس میشه این سری جدید Ryzen رو استفاده کرد خوبه یا نه؟
بعد یه قیمت هم بدید واسه فروش دسته دوم :
core i5 6500
Asus h170 pro gaming
می خوام قبل خرید اینارو بفروشم ممنون میشم یه قیمت بدید!
سلام
بچه ها موس های hyperx چطوره؟
توصیه میکنید؟
استفاده کردید؟
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
فرشید خان خسته نباشی
یه سوال ازت دارم
مبدلی هست که بشه کارت pci 2x یا 4x رو به 16xهای مادربوردای جدید وصل کرد؟
کارت 960 نمی تونه Metro Exodus رو روی 1080pبا فریم بالا اجرا کنه.
برای اون Z87 میتونید پردازنده ی خوب مثل 4770 بگیرید که برای گرافیک رده بالاتر هم جوابگو باشه.
P7P55 قدیمیتره، ردش کنید بره بدرد نمی خوره.
ببخش من برعکس گفتم
یچیزی مث این :
View attachment 117358
میشه واسه کارتهایی مث کپچر و dvb استفاده کرد اینو ؟
کیس کامپیوتر گرین مدل HIWA
کیس کامپیوتر گرین مدل Oraman Plus
کیس کامپیوتر گرین مدل Pars Evo
کیس کامپیوتر گرین مدل AVA
من از 200 تا حداکثر 300 تومن قصد دارم یک کیس کامپیوتر بگیرم.نظرتون در مورد این مدل ها چیه؟به نظرتون چه کیسی بگیرم که در آینده اگر بخوام قطعات سخت افزار کامپیوترم ارتقاع بدم به مشکل بر نخورم.
ممنون فقط این مدل سی پی یو قدیمی بدون جعبه با قیمت بالای 2 میلیون دارن میفرونش که زیاده قیمتش به نظرم. مدل i5-4460 رو بگیرم خوبه؟ گرافیک در حد همون 960 یا نهایت 1060 میخوام باشه اگه این i5-4460 جواب میده همین رو بگیرم.
دوستان من میخوام 5 تا سیستم جمع کنم و همه اش رو وصل کنم به یه کامپیوتر مرکزی حالا به نظرتون واسه هرکدوم یه SSD بگیرم یا اینکه یه SSD M2 گران قیمت واسه سرور اصلی بگیرم و بقیه سیستم هارو بهش متصل کنم؟
اگه مثلا 5 تا GTA V روی یه هارد SSD M2 سامسونگ همزمان لود بشه سرعت و عملکرد بهتره یا اینکه 5 تا SSD معمولی جداگانه؟ چون سرعت SSD M2 بالای 3000 هست اما SSD معمولی سرعتش روی 500 هست.
دوستان یه راهنمایی بکید بد جوری سر دوراهی موندم ب نظرتون ps4 pro و tv 4k بگیرم یا سیستم ارتقا بدم؟ بودجم حدود 10 اا 11 تومنه از یه طرف pc و ماجرای فریم بالا
از یه طرف کنسول و بی دردسر بودن انحصاری tlou 2
این قطعات کامپیوتر قدیمی من هست.لطفا راهنماییم کنید که هر قطعه جداگانه به چه قیمتی بفروشم خوبه؟
مادربرد :P5Q Delux
پردازنده : Q9550
رم : دوتا رم 2 گیگ Geil
کارت گرافیک : 4870 دو گیگ
View attachment 117544
دوستان یه راهنمایی کنن چه قیمتی بفروشم این سیستم رو!
ASUS H61M-PRO
GSkill 2×2GB 1600Mhz CL9
Intel i5 2500K 3.3 Ghz
برای این سیستم 1660 Ti گلوگاه میشه ؟ و اینکه این سه قطعه رو چقدر میتونم قیمت بزارم ؟
آقا فرشید لپ تاپ acer E5-576G-C با مشخصات i7 7500U ، ram 12gb , 1T HDD ,grforce 940 2 GB چطوره؟ هنوز تو بورس هس این لپ تاپ؟ من حداکثر تا سقف همین ۸ تومن اینا لپ تاپ واسه کارای مهندسی و نرم افراری میخواستم مثل نرم افزار متلب که خیلی سنگین هم نیست