منم دنبال این موضوع هستم . سوییچ های لاجیتک و ریزر چطورن ؟ یا مثلا asus و msi ها هم هستن ولی حس میکنم رده اشون شاید پایین باشه.خیلی داره
ولی حتما نوع سوییچ رو چک کن Cherry MX بالاترین کیفیت رو داره بعدش Kailh Switch که رو کیبرد های شارکن هست که من دارم (فرقی با چری در اون حد ندارن بخصوص اگر قبلا مکانیکال استفاده نکرده باشید) ولی سوییچ هایی که روی کیبرد های بلادی مکانیکال و رپو(مدل های ارزونش) استفاده شده فوق العاده بی کیفیتن و اصلا پیشنهاد نمیشه
لاجیتک سوییچشون نزدیک به چری هست و با کیفیته ریزر سوییچش نزدیک به kailh هست ولی پیشنهاد نمیشه ( چون ریزره قیمت خون باباش + کمترین کیفیت = ریزر )منم دنبال این موضوع هستم . سوییچ های لاجیتک و ریزر چطورن ؟ یا مثلا asus و msi ها هم هستن ولی حس میکنم رده اشون شاید پایین باشه.
-
مثلا g413 و g pro از لاجیتک قیمتشون مناسبن ولی نمیدونم کیفیتشون چطوره.
خیلی داره
ولی حتما نوع سوییچ رو چک کن Cherry MX بالاترین کیفیت رو داره بعدش Kailh Switch که رو کیبرد های شارکن هست که من دارم (فرقی با چری در اون حد ندارن بخصوص اگر قبلا مکانیکال استفاده نکرده باشید) ولی سوییچ هایی که روی کیبرد های بلادی مکانیکال و رپو(مدل های ارزونش) استفاده شده فوق العاده بی کیفیتن و اصلا پیشنهاد نمیشه
صرفا جهت اطلاع بلند ترین صدا مال سوییج Blue هست حواستون باشه قشنگ موقع تایپ صدا کلیک تا خونه همسایه بغل میرهمن مدل ADATA infarex k20 رو میخوام بخرم که ظاهرا همین سوئیچ Kailh Blue هست، دیگخ تقریبا یکی از ارزون ترین مدلاس بیشتر ازین بودجمم نمیرسه با این قیمتا
سلام. نظری در مورد سیپیو های سری جدید ryzen دارین؟
هدف اصلیم گیم نیست. و حرفه ای گیم نمیزنم.
بین ryzen 5 3600 و i5 9600k. کدومشون از لحاظ مجازی سازی توی نرم افزار های مثل vmware. Eclipse عملکرد بهتری دارن؟
rx 580 8gb یا 1660 معمولی؟
رفیق یدفعه 2060 یا صبر کن Radeon RX 5700 بگیر ...rx 580 8gb یا 1660 معمولی؟
حرفتون درسته .بودجه من در حد i5 و 3600 هستش بیشتر از اون نمیخوام هزینه کنم.واسه این دو تا سیپیو مادربرد معرفی میکنین با رم 16 .مرسیبرای VM تعداد هستههای بیشتر راندمان بالاتری تولید می کنه و برای شما Ryzen 7 3700 یا بالاتر توصیه میشه، Ryzen 5 3600 در برابر Core i5 9600K شانسی در اکثر کاربردها نداره. رایزن 3600 در بازی که اصلا برتر نیست و توصیه نمیشه.
سوال اینه پراید یا تیبا 2 بعد شما میگی لامبورگینیرفیق یدفعه 2060 یا صبر کن Radeon RX 5700 بگیر ...
1660rx 580 8gb یا 1660 معمولی؟
حرفتون درسته .بودجه من در حد i5 و 3600 هستش بیشتر از اون نمیخوام هزینه کنم.واسه این دو تا سیپیو مادربرد معرفی میکنین با رم 16 .مرسی
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
سه میلیون و ۷۵۰ هزار تومان - | Intel Core i5 9600K (AMD Ryzen 5 2600) | CPU |
۳٩۰ هزار تومان | (ThermalRight True Spirit 120M(for Intel cpu Only | COOLING |
دو میلیون و ۶۵۰ هزار تومان (یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان) | ASUS PRIME Z390-P (ASUS PRIME B450-PLUS AM4) | MotherBoard |
یک میلیون و ۴۵۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB | RAM |
ن دیگه بخای لامبورگینی بگیری باید 2080 ti بگیری ......سوال اینه پراید یا تیبا 2 بعد شما میگی لامبورگینی
کارت بدی نیس با توجه به قیمتش و کارایش ....در حد 1060 .. ولی اون چیزیگه بخای بازی های آینده رو ساپورت کنه خیر .سلام کارت msi rx570 gaming x 4g با یک سال و نیم گارانتی 1650 قیمت گذاشته ارزش خرید داره؟ کلا کارت خوبی هست؟ تا چند وقت دیگه جواب میده؟