مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام. نظری در مورد سیپیو های سری جدید ryzen دارین؟
هدف اصلیم گیم نیست. و حرفه ای گیم نمیزنم.
بین ryzen 5 3600 و i5 9600k. کدومشون از لحاظ مجازی سازی توی نرم افزار های مثل vmware. Eclipse عملکرد بهتری دارن؟

آخرین ویرایش:
خیلی داره :D
ولی حتما نوع سوییچ رو چک کن Cherry MX بالاترین کیفیت رو داره بعدش Kailh Switch که رو کیبرد های شارکن هست که من دارم (فرقی با چری در اون حد ندارن بخصوص اگر قبلا مکانیکال استفاده نکرده باشید) ولی سوییچ هایی که روی کیبرد های بلادی مکانیکال و رپو(مدل های ارزونش) استفاده شده فوق العاده بی کیفیتن و اصلا پیشنهاد نمیشه
منم دنبال این موضوع هستم . سوییچ های لاجیتک و ریزر چطورن ؟ یا مثلا asus و msi ها هم هستن ولی حس میکنم رده اشون شاید پایین باشه.
-
مثلا g413 و g pro از لاجیتک قیمتشون مناسبن ولی نمیدونم کیفیتشون چطوره.

منم دنبال این موضوع هستم . سوییچ های لاجیتک و ریزر چطورن ؟ یا مثلا asus و msi ها هم هستن ولی حس میکنم رده اشون شاید پایین باشه.
-
مثلا g413 و g pro از لاجیتک قیمتشون مناسبن ولی نمیدونم کیفیتشون چطوره.
لاجیتک سوییچشون نزدیک به چری هست و با کیفیته ریزر سوییچش نزدیک به kailh هست ولی پیشنهاد نمیشه ( چون ریزره :D قیمت خون باباش + کمترین کیفیت = ریزر )
لاجیتک عالیه قیمتشم خوبه الان چک کردم یکیم بگرد ببین اگر دست دو Corsair پیدا کردی تو خریدش دریغ نکن عالین لامصبا سری k70 یادمه تو فروم لیون یکی داشت میفروخت قیمت خوب

• Like
Reactions: saeed_sg
خیلی داره :D
ولی حتما نوع سوییچ رو چک کن Cherry MX بالاترین کیفیت رو داره بعدش Kailh Switch که رو کیبرد های شارکن هست که من دارم (فرقی با چری در اون حد ندارن بخصوص اگر قبلا مکانیکال استفاده نکرده باشید) ولی سوییچ هایی که روی کیبرد های بلادی مکانیکال و رپو(مدل های ارزونش) استفاده شده فوق العاده بی کیفیتن و اصلا پیشنهاد نمیشه

من مدل ADATA infarex k20 رو میخوام بخرم که ظاهرا همین سوئیچ Kailh Blue هست، دیگخ تقریبا یکی از ارزون ترین مدلاس بیشتر ازین بودجمم نمیرسه با این قیمتا

• Like
من مدل ADATA infarex k20 رو میخوام بخرم که ظاهرا همین سوئیچ Kailh Blue هست، دیگخ تقریبا یکی از ارزون ترین مدلاس بیشتر ازین بودجمم نمیرسه با این قیمتا
صرفا جهت اطلاع بلند ترین صدا مال سوییج Blue هست حواستون باشه :D قشنگ موقع تایپ صدا کلیک تا خونه همسایه بغل میره :))

• Like
سلام. نظری در مورد سیپیو های سری جدید ryzen دارین؟
هدف اصلیم گیم نیست. و حرفه ای گیم نمیزنم.
بین ryzen 5 3600 و i5 9600k. کدومشون از لحاظ مجازی سازی توی نرم افزار های مثل vmware. Eclipse عملکرد بهتری دارن؟

برای VM تعداد هسته‌های بیشتر راندمان بالاتری تولید می کنه و برای شما Ryzen 7 3700 یا بالاتر توصیه میشه، Ryzen 5 3600 در برابر Core i5 9600K شانسی در اکثر کاربردها نداره. رایزن 3600 در بازی که اصلا برتر نیست و توصیه نمیشه.

rx 580 8gb یا 1660 معمولی؟

در اغلب بازی‌ها GTX 1660 برتری محسوسی داره و خرید بهتری هست، مخصوصا اگر مدل سفارشی اورکلاک شده باشه.

آخرین ویرایش:
برای VM تعداد هسته‌های بیشتر راندمان بالاتری تولید می کنه و برای شما Ryzen 7 3700 یا بالاتر توصیه میشه، Ryzen 5 3600 در برابر Core i5 9600K شانسی در اکثر کاربردها نداره. رایزن 3600 در بازی که اصلا برتر نیست و توصیه نمیشه.
حرفتون درسته .بودجه من در حد i5 و 3600 هستش بیشتر از اون نمیخوام هزینه کنم.واسه این دو تا سیپیو مادربرد معرفی میکنین با رم 16 .مرسی

حرفتون درسته .بودجه من در حد i5 و 3600 هستش بیشتر از اون نمیخوام هزینه کنم.واسه این دو تا سیپیو مادربرد معرفی میکنین با رم 16 .مرسی

قیمتمدلنام قطعه
سه میلیون و ۷۵۰ هزار تومان
-
Intel Core i5 9600K
(AMD Ryzen 5 2600)
CPU
۳٩۰ هزار تومان(ThermalRight True Spirit 120M(for Intel cpu OnlyCOOLING
دو میلیون و ۶۵۰ هزار تومان
(یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME Z390-P
(ASUS PRIME B450-PLUS AM4)
MotherBoard
یک میلیون و ۴۵۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GBRAM

سلام کارت msi rx570 gaming x 4g با یک سال و نیم گارانتی 1650 قیمت گذاشته ارزش خرید داره؟ کلا کارت خوبی هست؟ تا چند وقت دیگه جواب میده؟
کارت بدی نیس با توجه به قیمتش و کارایش ....در حد 1060 .. ولی اون چیزیگه بخای بازی های آینده رو ساپورت کنه خیر .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or