سلام
بی زحمت اگر میشه تا سقف ۷ میلیون یه سیستم کامل (نه فقط کیس) برای عمدتا ادیت ویدیو معرفی میکنید؟ میدونم بودجه کمه ولی متاسفانه بیشتر موجود نیست.
ممنون
با این بودجه یه سیستم رده پایین بدون مانیتور و جانبی میشه بست فقط.
کمترین ترکیبی که برای شما توصیه میشه:
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|
دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان | Intel Core i5 8400 | CPU |
یک میلیون و ۳۲۰ هزار تومان | ASUS PRIME B360M-A | MotherBoard |
یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 2400 MHz -16GB | RAM |
-
| Onboard
| VGA |
۵۱۰ هزار تومان
(۵۰۰ هزار تومان) | Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB
(WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB) | HDD |
۴۵۰ هزار تومان | WD GREEN 240GB SATA | SSD |
۱۸۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
۷۵۰ هزار تومان
(۸۹۰ هزار تومان) | +GREEN GP500B-HP
(GREEN GP550A-UK) | Power |
۲۹۰ هزار تومان | PARS EVO | Case |
هفت میلیون و ۳۵۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
یه مانیتور 22 اینچ معمولی با پورت HDMI هم الان نزدیک به 2 تومن قیمت داره.
دوستان جای خوبی برای این موضوع پیدا نکردم ایا برنامه ای هست که بشه ازش استفاده کرد که کل سلامت سخت افزار رو برامون روی سیستم چک بکنه ؟
همه ی قطعات سخت افزاری سنسور دیجیتالی ندارن که بشه همشون رو با نرم افزار چک کرد. تست دقیق تر به بررسی تک تک قطعات با ابزاری که اونا رو تحت فشار میزاره برمیگرده.
اما نرم افزارهایی مثل AIDA64 ابزار عمومی برای تست قطعات مختلف پی سی هستن.
سلام خسته نباشید من قصد خرید هدفون رو دارم اما نمیدونم چ مدلی بگیرم و دیدم ی سری ها 7.1 هستن و خواستم بدونم ایا من با خرید هدفون خوب اون صدایی ک با برد زیاد و شفاف بهم نشون میده یا کارت صدا تاثیر بر برد صدا(مثلا صدای پا رو از فاصله ی بیشتر بگیرم یا صدا های خیلی کم رو بهتر بشنوم ) یکی از دوستان ی مدل از هدست ایسوز معرفی کرد (asus rog centurion 7.1 gaming headset) گفت این هدست 7.1 واقعی رو نشون میده(گفت ی سری هدست ها افکت مانند عمل میکنن) مادربرد ک الان دارم هم asusH110M-C (یکی از دوستان دیگه هم گفت ک مشکل از مادر بردی ک داری گفت اکثر استریمر ها کارت صدای مجزا دارن ک باعث گرفتن کیفیت و برد صدا میشه ) ممنون میشم ی توضیح کامل بدین ک دقیقا چیکار کنم(هر کسی ی چیزی میگه
)
با تشکر
مادربردهای ارزون قیمت مثل مادربرد شما از مدار و قطعات با کیفیتی برای کارت صدا استفاده نکردن و قطعا بهترین کیفیت و قویترین خروجی رو عرضه نمی کنن.
برای داشتن بهترین کیفیت صدا دو تا راهکار داری شما:
1-خرید کارت صدای با کیفیت و حرفه ای از برندی مثل Creative که هم کارت صدای داخل کیس رو داره و هم کارت صدای USB که به پورت USB وصل میشه و بعد اتصال یه هدفون با کیفیت با جک 3.5 اینچی به خروجی اون کارت صدا.
2- خرید یه هدست با کیفیت گیمینگ حرفهای که خودش کارت صدای USB داره و دیگه نیازی به استفاده از خروجی کارت صدای مادربرد نیست. برخی هدست های گیمینگ USB خودشون کیفیت خروجی بسیار بالایی دارن و هم طیف موزیک و هم طیف گیمینگ رو تا حد زیادی راضی می کنن
مدلهای منتخب موجود در بازار داخلی رو میشه مدلهای ASUS Fusion 500/700 و Strix و همین طور مدلهای Steel Series Arctis نام برد. بستگی به بودجتون داره.
سلام
بچه ها برای نورپردازی داخل کیس چیکار باید بکنم؟
نور های مخصوص داخل بازار هست و نصبش چجوریه؟
و اینکه شیشه کیسم دودیه،اصلا این کار توصیه میشه؟
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
می تونید از بستههای مخصوص کابلهای LED RGB به همراه فن که در بازار هم موجوده خریداری و داخل کیس نصب کنید. نصبش راحته و هم می تونه به کنترلر مجزایی که با ریموت دارن متصل و تنظیم بشه و هم می تونه در صورتی که مادربرد حرفه ای با هدر مخصوص کابل RGB داشته باشید به مادربردتون وصل بشه و از طریق نرم افزار کنترل میشه.
مثلا شرکت گرین یه پکیج نورپردازی RGB با قیمت مناسب داره.
من قصد خرید این سیستم دارم مشکلی نداره ؟
core i5 8400
b360 pro gaming
2*8GB DDR4 2400 MHz -16GB
ASUS PH-GTX 1660TI-O6G GDDR5
GREEN GP550A-UK
پاور اینا کم نمیاره ؟؟
سیستم خوبیه و مشکلی نیست، پاور هم کافیه و مناسب.
آقا این کیبوردای مکانیکی به نظرتون برای یه پی سی گیمر ارزش خرید داره واقعا؟؟ اونم با این قیمتای بالا
لطفا کسی اگه خودش داشته یا داره از تجربه ـش بگه
ارزش خرید که قطعا داره، حتی اگر گیمر حرفه ای باشی احتمالا عاشق کیبورد مکانیکی میشی، جوری که دیگه با کیبوردای معمولی بازی کردن برات آزاردهنده میشه.
این دیگه گفتی نیست، تجربه کردنی هست و از فردی به فرد دیگه تفاوت می کنه.
CPU: Intel Core i5-4690K Processor 3.5 GHz LGA 1150
MOBO: ASUS ROG MAXIMUS VII HERO LGA1150
RAM: G.SKILL TridentX Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 2400
VGA: EVGA GeForce GTX 780 Ti Superclocked w/ACX Cooler 3GB GDDR5
سلام
برای گیمینگ 1080p with Ultra Setting روی نرخ 60 به بالا برای بازی های 2 سال اخیر و 144 به بالا برای بازی های قدیمی تر چه کارت گرافیکی توصیه میکنید ? 1060 or 1070 or RTX 2060?
چون نمیخوام فعلا مادربورد رو عوض کنم آیا cpu گلوگاه خواهد شد در اگثر بازی ها یا بعضی بازی های cpu demanding ?
اگر مشکل عمده ای باشد چه cpu پیشنهاد میکنید ؟
برای همچین سیستمی دو تا راهکار پیشنهاد میشه که جای دیگه هم بهتون گفتم:
1- این که هم سه قطعه ی اصلی سیستم و هم کارت گرافیک رو ارتقا بدید که راهکار اصولی تری هست. چون پردازندتون برخی بازیها گلوگاه میشه ، مخصوصا در نرخ فریم بالا.
2- این که فقط کارت گرافیک رو به مدلی مثل GTX 1660Ti برای 60 فریم به بالا و GTX 1080 برای 100 فریم به بالا ارتقا بدید و فعلا از ارتقای قطعات اصلی صرفنظر کنید. این روش در 80 درصد بازیها جوابگو هم و برای بازیهای آینده هم با محفوظ نگه داشتن شرایط پردازنده می تونه جوابگو باشه.
چون پردازنده نسل چهار اینتل هست هیچ مدلی برای ارتقا به تنهایی توصیه نمیشه و ارزش خرید نداره، حتی اگر Core i7 4790 باشه. بهتره هر سه قطعه اصلی رو بعدا جداگانه ارتقا بدید و فعلا گرافیک اولویتتون باشه.