سلام
Zotac 1070 amp edition دسته دوم چه قیمتی میتونم روش بذارم؟
حدود 3 تومن قیمت خوبیه براش.
سلام
Zotac 1070 amp edition دسته دوم چه قیمتی میتونم روش بذارم؟
سلام.....دوستان....
باندل Ryzen 7 1700x و Asus Prime b350 plus
خوبه واسه کارت گرافیک 1080 ti?
مشکلی نداره؟
سلام
دوستان cpu i5 4440 برای کارت 1070 گلوگاهه ؟
و اینکه با ارتقا سی پی یو (مثلا i7 4790 k(تغییر محسوسی دیده میشه؟
ممنون
فرشید جان کارت گرافیکم 1080ti
تا 6 تومن
RAm....CPU...MB.....Power
چی پیشنهاد میدی؟
سلام دوستان دستگاه برا تدوین فیلم سنگین 4k (پریمیر) با حداکثر 10 میلیون میخوام ببندم
نیازی نیست سرعت اکسپورت کردن خیلی فضایی باشه در حد معمولی ولی در حال خود کار کردن با پریمیر دیگه کاملا روون باشه .
خیلی ممنون میشم یه مجموعه قطعات مناسب پیشنهاد بدید ...
همه قطعات رو بگید فقط ssd 128 کافی هست.
و اینکه اولویت توی تدوین کاملا با CPU هست نه gpu
سلام دوستان. لطفا یک سیستم مخصوص گیمینگ با حدود ۸ میلیون بودجه پیشنهاد بدید(بدون مانیتور و موس و ...)
کارت گرافیک Gigabyte GTX 780 3GB Windforce، دست دوم و بدون گارانتی، چند میشه فروخت؟
ممنون
ممنون برای راهنمایی خوبتون. فقط سوالی که دارم اینه که cpu و مادربردی که پیشنهاد کردید چقدر برای نسل بعد میتونه کارایی و کشش داشته باشه و اگه مثلا من ۳-۴ سال دیگه بخوام کارت گرافیک عوض کنم و یه چیز بروز تر بگیرم، احتمال اینکه لازم شه cpu و مادربرد هم تغییر بدم چقدره که گرافیکم گلوگاه نشه. یا حداقل خیلی نشهمدل نام قطعه
Intel Core i3 8100 CPU
GIGABYTE Z370 HD3P MotherBoard
GSkill Ripjaws V 2*8GB DDR4 2800MHz -16GB RAM
GIGABYTE GTX 1060 G1 Gaming WF2X OC 6GB GDDR5 VGA
Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB HDD
ASUS 24X SATA ODD
+GREEN GP600B-HP Power
GREEN Z+ Grand Case
جمع کل (تومان) 8570
قیمت گذاری برای این کارت سخته، ولی 1800 تا 2 تومن مناسبه.
سلام.یه لپتاپ مناسب تو این اوضاع با قیمت نهایتا ۵ تومن معرفی کنید.اونقدر گزینه هست که گیج شدم :/ بیشتر برای برنامه نویسی و شبیه سازی مدار و... نیاز دارم.
ممنون برای راهنمایی خوبتون. فقط سوالی که دارم اینه که cpu و مادربردی که پیشنهاد کردید چقدر برای نسل بعد میتونه کارایی و کشش داشته باشه و اگه مثلا من ۳-۴ سال دیگه بخوام کارت گرافیک عوض کنم و یه چیز بروز تر بگیرم، احتمال اینکه لازم شه cpu و مادربرد هم تغییر بدم چقدره که گرافیکم گلوگاه نشه. یا حداقل خیلی نشه![]()