سلام
نظرتون برای گیم و وایرایش ویدیو و کارهای گرافیکی سنگین ، کدوم نوع کارت گرافیک بهتره ؟ amd یا آنویدیا ؟
پس بزارید اینطور بگم ، تا سقف بودجه ای 1500 ، امکان اجرای بازی های روز مثل bf 5 و pubg و دیگر بازی ها تا فریم قابل توجه ، اجرای روان برنامه های افترافکت و ویدیو پریمیر و برنامه انکودینگ. قابلیت ساپورت 2 مانیتور به صورت همزمان .سوالتون دقیق نیست، بر اساس برند نمیشه تصمیم گرفت، باید بر اساس اولویت کاری، توقع از کارت ، رده بودجه ای و ملاک های خاص دیگه باشه.
کارتهای مخصوص گیم رده ی مجزایی از کارتهای گرافیکی و ویدیوی حرفه ای هستن و در هر رده مدل مناسب همون رده انتخاب میشه.
پس بزارید اینطور بگم ، تا سقف بودجه ای 1500 ، امکان اجرای بازی های روز مثل bf 5 و pubg و دیگر بازی ها تا فریم قابل توجه ، اجرای روان برنامه های افترافکت و ویدیو پریمیر و برنامه انکودینگ. قابلیت ساپورت 2 مانیتور به صورت همزمان .
داداش بحث ما سر کارت گرافیک بود نه سیستم که1500 به تومن یا دلار؟ یا 15 میلیون تومن؟!
با 1500 یه سیستم رده پایین غیر گیمینگ هم نمیشه گرفت!
برای سیستم رده پایین برای بازیهای ذکر شده باید دست کم 6 میلیون هزینه کنید. برنامه های ادیت ویدیو که سیستم بالاتری هم میخوان.
داداش بحث ما سر کارت گرافیک بود نه سیستم که
سلام دوستان ، میخواستم یه سیستم pc بره یه بنده خدا جمع کنم ، اگر این سخت افزارا با هم مشکل دارن یا چیزی رو از قلم انداختم ممنون میشم اطلاع بدید
ایشون میخوان یه پرینتر هم بگیرن و با این سیستم خدمات رسانی کنن پرینتر چندکاره لیزری کانن مدل i-SENSYS MF3010 که ظاهرا صدای زیادی هم داره و به ایشون گوش زد کردم
مادربرد
پردازنده
کیس گرین
منبع تغذیه
هارد sshd
کارت حافظه
آیا نیاز به کارت گرافیک دارد ؟ پیشنهاد gforce بدید ! من vga ندیدم ولی نوشته کارت گرافیک دو اسلاته
مادربردش خروجی صدا داره اما ورودی نداره پیشنهاد بدید
بلوتوث نداره لطفا پیشنهاد بدید
برای اتصال به wifi پیشنهاد بدید
آیا سیم اتصال به کیس پاور مادربرد باید سوا خریداری شود ؟
کیبورد موس و مانیتور نیازی ندارد
سپاس فراوان
سلام
@Farshidstar2012
مخلص آقا فرشيد
موس گيمينگ بيصدا تو بازار پيدا ميشه؟
ممنون ميشم چندتا مدل معرفي كني.
مادربرد رو اشتباهی انتخاب کردید، باید مدلی بر اساس H110 یا B250 باشه برای اون پردازنده.
اگر مادربردتون خروجی تصویر داشته باشه ، نیاز به کارت گرافیک مجزا نیست.
مادربرد هم معمولا یکی از خروجیهاش قابل تبدیل به ورودی خواهد بود برای ضبط صدا.
بلوتوث و Wi-Fi رو هم با دانگل های ارزون قیمت USB میشه تامین کرد.
به سیم مجزایی هم نیاز نیست، تکنسین می تونه همین قطعات رو اسمبل کنه.
سلام
خود دیجی کالا اسمبلر دارن آیا ؟
این دوتا مادربردی که فرمودید کدومش بهتره ؟
مادربرد ایسوس مدل H110-PLUS
یا این
مادربرد ایسوس مدل PRIME B250-PRO
باید برای بلوتوث و وای فای usb سوا داشت ؟
مدل دانگل usb wifi
دانگل بلوتوث USB تسکو مدل BT100
سایر قطعات مشکلی با مادربردهایی که معرفی کردید ندارن ؟
چیزی کمو کسر نبود برای خرید؟
سپاس
چرا مانیتورهای بزرگ انقدر کم تولید میشه و اصلا نایابه؟ من دنبال مانیتور 48 اینچی میگردم که کیفیت خوبی داشته باشه اما ظاهرا تو ایران پیدا نمیشه.
رم رو پست اول گذاشتم رم کامپیوتر ای دیتا مدل Premier DDR4 2133MHz 288Pin U-DIMM ظرفیت 4 گیگابایتدوست عزیز، بهتر بود از اول فقط می گفتید که بودجه چقدر هست و برای چه کاری احتیاج دارید، با شیوه ای که شما مطرح کردید باید 5 برابر بیشتر وقت صرف کرد و تازه به نتیجه ی مطلوب هم نمیرسیم
قطعات بالا رم لحاظ نشده ، بودجه هم که اصلا معلوم نیست.
رم رو پست اول گذاشتم رم کامپیوتر ای دیتا مدل Premier DDR4 2133MHz 288Pin U-DIMM ظرفیت 4 گیگابایت
بودچه 6 تومن