من برای لپ تاپ چه گیم پدی بگیرم تا قیمت 150 تومن و این دسته های xo یا ps4 چه طوری نص میشن رو pc؟
دسته ی Xbox 360 برای ویندوز توصیه میشه و بهترین گزینست، خود ویندوز هم میشناستش
بعد از اون دسته ی ارزون تر و با کیفیت Logitech F710
درسته قیمتارو ببینید :
6500 730
6600 760
6700 1168
6700 قیمتش 35 درصد از 6600 گرونتره یعنی 408 تومن
ولی آیا واقعا عملکرد 35 درصد قوی تری داره؟ نه
نسبت پول و کارایی مهمه
بعد بودجه منم محدوده
بهترین i5 موجود همین 6600 میشه دیگه ؟البته k ?
اصلا توجه نکردید، گفتم اگر بخواید آینده نگر باشید بهتره 6700 بگرید، به این معنی که Core i7 فعلی در 3 سال بعد حداقل می تونه هم سرعت یه Core i5 اون زمان باشه!
از نظر تفاوت سرعت بین این دو پردازنده در بازیها، 6600K الان می تونه تا 95 درصد راندمانِ 6700 رو بده، در بعضی بازیها بیشتر و در بعضی کمتر، بنابراین اگر فقط بخواید این ملاک رو برای توجیه تفاوت قیمتشون در نظر بگیرید معلومه که فکر خواهید کرد ارزش نداره
در Core i5 که بالاتر از 6600K نداریم.
کسی که به من گفت اورکلاک شده نخر میگفت تراشه اورکلاک شده با غیر اورکلاک شده فرقی نداره و ATI تراشه مخصوصی برای اورکلاک تولید نمیکنه . فقط برند مربوطه میاد همون تراشه رو خودش دستی اورکلاک میکنه که دوباره دیگه شما نمیتونی اورکلاکش کنی.
یعنی اگه همون 470 غیر اوکلاک رو بخرم خودم میتونم با نرم افزار اورکلاک کنم و نیازی نیست پول اضافه بدم.
این که تراشه اورکلاک شده با غیر اورکلاک شده فرقی نداره رو درست گفته، اما دلیلی که گفتم کارت اورکلاک شده برای خرید توصیه میشه این نیست،
یکی اینه که قیمتشون تفاوتی نداره زیاد
یکی اینه که اورکلاک دستی به مهارت سطح متوسط و آزمایش و خطا نیاز داره و مثل اورکلاک کارخونه ای سهل الوصول نیست
یکی اینکه کارتهای اورکلاک شده خنک کننده ی بهتری نسبت به مدلهای استوک دارن، کم صدا و ساکت ترن.