ببین لپتاپم پرت vga نداره
حالا نمیدونم کابل hdmi بگیرم که طولش زیاد باشه و به پروژکتور وصل کنم یا تبدیل hdmi به vga بگیرم
البته نمیخوام 100تومن پول تبدیل کننده بدم واسه همین الان بنظرت کابل hdmi بگیرم یا تبدیل vga?
یه سوال دیگه هم هست اگه با کابل hdmi لپتاپ رو به پروژکتور وصل کنم میتونم خروجی صدارو از اسپیکر بلوتوثی بگیرم ؟
پروژکتور همون کلمه ی کلیدی بود که نگفته بودید!
بهترین کار خرید کابل HDMI هست اگر دستگاه دانشگاه این ورودی رو داشته باشه، تبدیلهای سیگنال هم افت کیفیت خواهند داشت و هم کارکردشون متفاوت هست.
صدا هم همزمان به دستگاه منتقل میشه و از طرق جک استریو قابل اتصال به اسپیکر هست،
دوستان کسی میدونه متعلقات msi gtx 1060 gaming x چیه؟تبدیل 8 پین داره؟یا خودم باید بگیرم پاورم جوابگو هست ولی متاسفانه فقط 6 پین داره واسه گرافیک فردا برمیگردم شهرستان و میدونم اونجا نمیشه تبدیل پیدا کرد اگه خود کارت نداره اینجا بگیرم
ممنون
دوست عزیز، کانکتور 8 پینی 2 برابر توان بیشتری نسبت به کانکتور 6 پینی می کشه و اصولا اتصالش با تبدیل کار کاملا غلطی خواهد بود. بهتره پاورتون خودش خروجی 8 پینی داشته باشه و مستقیم بهش وصل کنید.
در بسته بندیهای جدید اصولا این تبدیلها رو قرار نمی دن، بهتره از همین جا تهیه کنید اگر ضروری هست. قیمتی هم نداره و بنابراین جای تردیدی هم نیست.