سلام
یک سیستم در حدود 3.5 تومن میخواستم با این شرایط که بتونم تو در آینده کارت گرافیک 1070 و SSD رو بهش اضافه کنم( کیسی که خودم مد نظر دارم master case pro 5 یا corsair 400c هستش)
برای این سیستم به صورت موقتی یه کارت گرافیک هم میخواستم عمدتا برای بازی های Dota2 و Overwatch ولی توانایی اجرای بازی های 1 2 سال اخیر رو داشته باشه (با یه کیفیت معقول در رزولوشن 1080p یا 900p)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه برای کارتی مثل 1070 Cpu های 6600 و 6700 تفاوتی ایجاد میکنن؟!
امکانش هست جواب سوال من رو هم بدید؟!
سیستم که معرفی کرده بودن خوب بود، برا همین پاسخ تکراری ندادم
سلام آقا فرشید عزیز
یه سیستم میخام که با ۱۰۶۰ شیش گیگ مچ باشه
در کمترین هزینه البته
ینی یه چیزی که فقط با ۱۰۶۰ مشکلی ایجاد نکنه نه بیشتر
با قیمت کلی اگه میشه
دوستان میگن RX 480 اگه اشتباه نکنم قدرتی برابر ۱۰۷۰ یا بالاتر داره ولی با قیمت کمتر از ۱۰۶۰ ؟؟؟؟این درسته؟؟؟آیا اصلا کارت گرافیکی هست که الان از ۱۰۶۰ قدرتش بیشتر باشه و فریم بیشتر بده ولی قیمتش کمتر باشه؟؟؟؟
و سوال آخر اینکه شما که تجربه ی زیادی توی این مباحث دارید واسه ی خرید کارت گرافیک انویدیا رو پیشنهاد میدید یا Radeon رو آخه خیلی میگن رادعون بدرد نمیخوره میخام بینم راسته
ببخشید سوالا زیاد شد
ممنون میشم جوابمو بدید
Sent from My Galaxy
Intel Core i5 6500 CPU
ASUS B150 Pro MotherBoard
2X GSkill Ripjaws V 4GB DDR4 2400Mhz RAM
Seagate 7200 64MB 1TB HDD
Samsung 24X SATA ODD
GREEN 650A-UK Power
Green X2 Jaguar Case
جمع کل (تومان) --- 2 میلیون
در مورد RX 480 هم خیلی اشتباه گفتن! در حد GTX 1060 هم نیست و کندتره، فقط در دایرکت ایکس 12 به 1060 میرسه یا ازش قویتره.
من 1060 و 1070 رو پیشنهاد میدم. بحث بدرد بخور بودن یا نبودن دیگه اصلا مطرح نیست، حتی ای ام دی طراحی و راندمان بهتری در درایورهاش با DX12 داره، تفاوتها ناچیز هست اما هنوز درایورهای انویدیا پایداری و سازگاری بیشتری دارند، هر چند جزیی هم باشه.
ببخشید منظورتون کدوم بود که توصیه کردید؟چون تو اولی که مشخصات دادید فقط هارد معمولی گفته بودید،
تا اونجا که یادمه SAMSUNG 850 EVO هم معرفی کرده بودم.
سلام به اساتید گرامی با حدود 7 تا 7 و نیم یه کیس گیمینگ توپ بهم معرفی میکنید ازتون ممنون میشم راهنمایی کنید
مدل نام قطعه
Intel Core i7 6700K CPU
Corsair H80i GT v2 COOLING
ASUS Z170 MAXIMUS VIII RANGER MotherBoard
(Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5)
GSkill Trident 2*8GB DDR4 3000 RAM
MSI GTX 1080 OC Gaming X TF VI 8GB /Gigabyte GTX 1080 OC G1 VGA
Seagate 7200 64MB 2TB HDD
SAMSUNG 850 PRO 256GB SSD
ASUS 24X SATA ODD
GREEN GP850B-OC+ Platinum Power
(GREEN X8 RAPTOR/ (Cooler Master MasterCase Maker 5 Case