Young Tiger
کاربر سایت
ببخشید گرافیک مادربوردم امبورد هست ۱ گیگ ..یدونه یک بذارم تو درگاهه کارت گرافیک گرافیکم میشه ۲ گیگ ؟
ممنون. حالا تو رنج 400 تومن برا پرینترهای لیزری تک رنگ چه مدلی از چه شرکتی خوبه؟
سلام دوستان
من یک سیستم دارم الان با این مشخصات:
I5 6600
8gb G.skill
Psu Cooler Master 600W
Monitor Lg 29 Ultra Wide
این سیستم رو بیشتر برای طراحی گرافیکی خریدم و اصلا قصد بازی نداشتم. ولی از اونجایی که الان قصد بازی هم دارم میخوام یه سیستم جدید بخرم که هم بتونم بازی کنم هم کارهای سه بعدی با مکس انجام بدم! کارای سنگینم آنچنان انجام نمیدم حالا
بودجه هم تا ۶.۵ میتونم تهیه کنم.اگر ارزشش داشت یکم بیشتر میتونه بشه
نکته دیگه ای هم که هست این سیستم فعلی رو هم همسرم باهاش کار میکنه و از اونجایی که ایشونم به بازی و مخصوصا اکشن اول شخص! علاقه داره یک کارت گرافیک هم باید برای این سیستم بگیرم با همون بودجه!
حالا چند تا سوال دارم از استادید:
از اونجایی که مانیتور فعلی الترا وایده مشکلی برای بازی پیش نمیاد؟
خودم بخاطر قیمت خوب نظرم رو Rx480 بود..با این مانیتور و رزولوشن میتونه جوابگوی یک سال باشه؟
خودم هم بالاتر از فول اچ دی احتیاج ندارم و اگر مانیتوری با این رزولوشن مناسب بازی و طراحی باشه خیلی خوبه
حالا به مرور میتونم قطعاتی مثل رم رو اضافه کنم ولی بزای خرید بودجه م همیندره!
یک SSD 850 EVO هم دارم و این مورد رو لازم ندارم فعلا
با این شرایط ممنون میشم راهنمایی کنید
فرشید جان به ترتیب از نظر فریم دهی توی بازی ها کدوم cpu ها فریم بیشتری میدن؟ اگه میشه زیر هم بنویس که بدونم اونی که بالاتر از همست سریعتره .
amd 7860k - i3 6100 - amd fx 8320
و یه سوال دیگه :
این مادربرد ام اس آی H110M PRO-VD گرافیک rx 470 یا gtx 960 رو ساپورت میکنه ؟!
ببخشید گرافیک مادربوردم امبورد هست ۱ گیگ ..یدونه یک بذارم تو درگاهه کارت گرافیک گرافیکم میشه ۲ گیگ ؟
سلام
گرافیک سیستم یکی از دوستان سوخته برا همین مشخصات سیستم هم دقیق نمیدونم و فقط مشخصات کلی!
CPU i3 و رم DDR3 و مین هم PCI 3 ساپورت می کنه! پاور GP335A-pro هست. سیستم برای 6 سال پیش هست!
الان کارت 750 Ti مدنظر دارم. پاور ساپورت می کنه یا باید پاور جدید گرفت؟ تا حدممکن میخوام کم هزینه کرد!
اگه قرار باشه پاور هم جدید گرفته بشه بهتر نیست کارت 950 بگیرم؟ قیمتش فقط 50ت تفاوت داره. GIGABYTE GTX 950 OC قیمتش حدود 610 هست!
در صورت نیاز به تعویض پاور چند وات لازم هست بگیرم؟
1050 کی وارد بازار میشه؟ قیمت رو چه حدودی هست؟
تشکربهترین کار اینه که یه GTX 950 بخرید با یه پاور 430 وات گرین
هزینه کردن برای GTX 750 Ti دیگه مفهومی نداره و پول دور ریختن هست.
یه ماه دیگه هم صبر کنید میشه جاش GTX 1050 خرید که انتخاب خیلی بهتری هست.
فرشید جان من میخوام یه رم دیگه از مدل خودم بگیرم که Dual بشه الان رم من مدل Vengeance® — 8GB DDR3 Memory Kit (CMZ8GX3M1A1600C9)هستش .
ولی الان تو بازی اکثرا این مدل
Vengeance® — 8GB DDR3 Memory Kit (CMZ8GX3M1A1600C10)
تو بازار هست .الان اخرش نوشته C9 . C10 به هم میخورن یا به مشکل بر میخورم
تو خود سایت CORSAIR هم رفتم مدل C9 . C10 داره
سلام.
1- من لپ تاپ Asus V502UX E دارم. میخوام هارد HDDش رو با یک SSD به ظرفیت 250G عوض کنم. تحقیق زیادی نکردم ولی می خوام تا 400 هزار تومن پول بدم. فقط 4-5 تا نرم افزار از جمله Matlab روی لپ تاپ لازم دارم.(SSD پر نمی شه).
تا الان گزینه ی مد نظرم Samsung EVO 750 هست. ولی اگه تو عمر SSD تاثیر زیادی داره، حاضرم Samsung EVO 850 هم بخرم.
2- الان 2-3 هفته است قیمت SSD ها زیاد شده، صبر کنم یا الان بخرم؟
3- چند سال پیش مسئله ی عمر SSD ها مطرح بود. با توجه به کاربری (استفاده از چند نرم افزار) اصلا جای نگرانی وجود داره؟ مثلا 10 سال عمر می کنه؟
با تشکر
تو رنج ت300 کارتی هست که با همین پاور الان کار کنه؟ که سال بعد کلا سیستم عوض کرد.
همین که GTA V با تنظیمات کف هم اجرا بشه کافیه
مادربرد هم مدلش ASUS P8H61 هست.
دوستان یه مادربرد قدیمی دارم سوکت 1156 مدل گیگابایت GA-P55-UD3L فقط میخام بدونم اخرین و قویترین کارت گرافیک و قویترین سی پیو که میشه رو این مادربرد نصب کرد و جوابگو باشه چه مدلی هست که دنبالش بگردم باتشکر، اینم عکس مادربردView attachment 67971 View attachment 67971