مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با 960 رو مدیوم هم 60 نمیده ثابت،من امتحان کردم.
اين تايپك چندان جاي اين موارد نيست ولي در كل به اين شكله كه تو بعضي مناطق جنگلي و كلا مناطقي كه تراكم ابجكت ها زياده افت فريم به وجود مياد ولي در بيشتر مواقع ميشه ٦٠ فريم و نزديك به اون رو گرفت
-----------------------------------
تو بيشتر مواقع تو سيستم هاي پيشنهاديتون كيس هاي گرين رو پيشنهاد ميدين مشكلي وجود نداره كه از كيس هاي bitfenix يا cooler master استفاده كرد به جاي كيس هاي green?! ميخواستم بدونم چه برتري داره كه اين كيس ها رو پيشنهاد ميدين؟!

سلام.. من میخام واس یه ۱۰ روز دیگه یه سیستم جمع کنم اولش میخاستم lenovo y700بگیرم ولی باتوجه ب قدرت کم لپ تا پشیمون شدم..
من یه سیستم میخام واس کار با unity و دیگر موتورای بازی. اخه یه لپ تاب ایسوس دارم جواب نمیده میخام خیلی راحت و عالی اجرا کنه .یعنی یه سیستم میخام واس بازی ۶۰ فریم درحالتfull hd و خیلی خوب اجرا کردن و درست و حسابی خروجی گرفتن از unity و unreal engine کار بااونا
حالا یه سیستم خودم میخام بخرم اگه مشکلی هست با توجه ب نیازم یا کم و زیاد باید بشه ممنون میشم راهنمایی کنید
H170 pro gaming
Intel i3 6100
Gskil 2*4gb 2133
Power green 600
Vga gigabyte gtx 960 4GB
Segate 1tb
Samsung s24d595
Green x2 case
این سیستم حول و حوش 3400 اینا میشه فک کنم ی فکرایی هم داشتیم مثلن گرافیکو بکنم 970 ولی از مادربرد کم کنم.. فوقش یکم بیشتر. پول میذارم یا سی پی یو رو بکنم i5 6400از گرافیک و مادربرد کم کنم. بودجمم در حدود 3300 اینا.. حالا اگه کم بودی یا چیزی باید عوض شه ممنون میشم راهنمایی کنید

اين تايپك چندان جاي اين موارد نيست ولي در كل به اين شكله كه تو بعضي مناطق جنگلي و كلا مناطقي كه تراكم ابجكت ها زياده افت فريم به وجود مياد ولي در بيشتر مواقع ميشه ٦٠ فريم و نزديك به اون رو گرفت
-----------------------------------
تو بيشتر مواقع تو سيستم هاي پيشنهاديتون كيس هاي گرين رو پيشنهاد ميدين مشكلي وجود نداره كه از كيس هاي bitfenix يا cooler master استفاده كرد به جاي كيس هاي green?! ميخواستم بدونم چه برتري داره كه اين كيس ها رو پيشنهاد ميدين؟!
بله درست میفرمایید اما ویچر افت فریم داشته باشه نمیشه بازیش کرد
من که تا حالا پیشنهاد ندادم گرین!
اتفاقا من خودم گرین x3 viper دارم ولی راضی نیستم! پورت های usb که روش هست قاطی میکنن!
برند شناخته شده ای هم تو دنیا نیست.همون کورسیر بگیرید بهتر از امثال گرین و بیتفنیکس هستش

برند های خوبی مثل Coolermaster, Corsair, Antec هستند که کیس هاشون توی بازار ایران در اکثر مواقع موجوده
برند های NZXT, Bitfenix, Thermaltake و ... هم هستند که یک روزی هستند یک روزی نیستن و کلا یا وارد کننده خاص دارند یا یکی یهو میاره یهو نمیاره یا سفارشی میارنشون (همین Bitfenix رو تازه یکی آورده و احتمالا هم وقتی تموم شه به این زودی ها دیگه نمیاره)
برند هایی مثل Phanteks,Rosewill,Fractal Design ,Silverstone و ... هم هستند که کلا برند های مطرحی هستند اما توی ایران کلا نمیان

من توصیه می کنم حتما به برند های Coolermaster, Corsair و NZXT در زمان خرید کیس توجه داشته باشید، Coolermaster و Corsair وارد کننده رسمی شرکتی دارن و برند NZXT هم به صورت سفارشی میارن

آخرین ویرایش:
سلام @Farshidstar201 عزیز
1- با یه بودجه 3 میلیون تومنی چه سیستمی پیشنهاد میدی؟ (فقط کیس)
2- حالا با همین سیستم، میشه witcher 3 رو به طور 1080p و 60 فریم و تنظیمات ultra بازی کرد؟

1-
مدل نام قطعه
Intel Core i5 6400 CPU
ASUS B150 Pro MotherBoard
2X GSkill Ripjaws V 4GB DDR4 2400Mhz RAM
Gigabyte R9 380X OC G1 Gaming WF 3X 4GB VGA/ GTX 960 4GB
Seagate 7200 64MB 1TB HDD
Samsung 24X SATA ODD
CORSAIR VS650 Power
Green X2 Jaguar Case
جمع کل‌ (تومان) — 2950

2- با GTX 960 معمولا میانگین کمتر از 60 خواهد بود، مخصوصااگر HairWorks رو بالاترین حد انتخاب کرده باشید.

من هارد 1 ترا اینترنال دارم ( 5400 دور وسترن ) میخواک باکس بگیرم نبدیل بشه به اکستنرال
اول اینکه اینکار بکنم مشکلی پیش نمیاد؟ مثل اسیب فیزیکی یا ولتاژ برق
سرعت انتقال اطلاعات در هارد چقدر کم میشه ؟ مثلا من فیلم اگر بخوام مستقیم از این طریق روی هارد اجرا کنم با کمدی مواجه نمیشه ؟ ( مسلما منظورم فیلم با کیفیت هست )
اگر خریدش پیشنهاد میشه چه مدل باکسی پیشنهاد میدید ؟
ممنون

تبدلهای باکس یا USB برای هارد اینترنال عموما متفرقه هستن و مدار تغذیه ی پایداری ندارن، اتفاقا در مواردی باعث آسیب رسیدن به کنترلر هارد هم میشن.
سرعت انتقال هم بستگی به سقف استاندارد مبدل داره، اگر USB 2.0 باشه به 30 مگابایت در ثانیه محدوده، اما اگر USB 3.0 باشه بالای 100 مگ می تونید سرعت خواندن داشته باشید. برای فیلم نباید مشکلی باشه

سلام.. من میخام واس یه ۱۰ روز دیگه یه سیستم جمع کنم اولش میخاستم lenovo y700بگیرم ولی باتوجه ب قدرت کم لپ تا پشیمون شدم..
من یه سیستم میخام واس کار با unity و دیگر موتورای بازی. اخه یه لپ تاب ایسوس دارم جواب نمیده میخام خیلی راحت و عالی اجرا کنه .یعنی یه سیستم میخام واس بازی ۶۰ فریم درحالتfull hd و خیلی خوب اجرا کردن و درست و حسابی خروجی گرفتن از unity و unreal engine کار بااونا
حالا یه سیستم خودم میخام بخرم اگه مشکلی هست با توجه ب نیازم یا کم و زیاد باید بشه ممنون میشم راهنمایی کنید
H170 pro gaming
Intel i3 6100
Gskil 2*4gb 2133
Power green 600
Vga gigabyte gtx 960 4GB
Segate 1tb
Samsung s24d595
Green x2 case
این سیستم حول و حوش 3400 اینا میشه فک کنم ی فکرایی هم داشتیم مثلن گرافیکو بکنم 970 ولی از مادربرد کم کنم.. فوقش یکم بیشتر. پول میذارم یا سی پی یو رو بکنم i5 6400از گرافیک و مادربرد کم کنم. بودجمم در حدود 3300 اینا.. حالا اگه کم بودی یا چیزی باید عوض شه ممنون میشم راهنمایی کنید

چون با Unity هم کار می کنید بهتره پردازنده رو Core i5 کنید تا اینکه بخواید گرافیک رو GTX 970بکنید، چون 970 هم ترجیحا خودش باید با Core i5 مچ بشه.

• Like
Reactions: GT5 and susha
اها یعنی 960 با i5 6400.
دوستان نظرتون راجب کارت asus gtx 970 turbo 4gb چیه.؟ ؟؟؟؟قیمت خیلی مناسبی داره
بعد از بین مانیتور Samsung s24d یا asus vx 229 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
مادربرد h170 و b150 خیلی باهم فرق دارن؟ کدوم رو توصیه میکنید

پیشنهاد یک هارد اکسترنال میخواستم ، 1 ترابایت ، و مهمترین قسمت سرعت ـش هست برام ، هم Read هم Write هر 2 قسمت سرعتش خیلی برام مهمه ، البته مقرون به صرفه هم باشه.
باتشکر

اها یعنی 960 با i5 6400.
دوستان نظرتون راجب کارت asus gtx 970 turbo 4gb چیه.؟ ؟؟؟؟قیمت خیلی مناسبی داره
بعد از بین مانیتور Samsung s24d یا asus vx 229 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
مادربرد h170 و b150 خیلی باهم فرق دارن؟ کدوم رو توصیه میکنید

بله
کارت Turbo هم خوبه فقط صدای فنش در حد مدل مرجع هست.
برای مانیتور هم هر دو کیفیت رنگ و زاویه دید خوبی دارن، اما پنل مدل سامسونگ جدیدتره و سرعت پاسخگویی بالاتری داره که برای بازی هم مناسبه.

پیشنهاد یک هارد اکسترنال میخواستم ، 1 ترابایت ، و مهمترین قسمت سرعت ـش هست برام ، هم Read هم Write هر 2 قسمت سرعتش خیلی برام مهمه ، البته مقرون به صرفه هم باشه.
باتشکر

می تونی از ADATA HD710 انتخاب کنی که هارد سامسونگ رو داخلش داره و سرعت خواندن و نوشتنش حدود 20 مگابایت بر ثانیه بیشتر از هاردهای WD یا سی گیت هست، البته تا وقتی که فضای اشغال شده ی درایو به نیمه نرسیده باشه.

• Like
Reactions: msbazicenter
سلام
@Farshidstar2012
فرشيدجان نظرت در مورد اين هارد چيه؟
Toshiba X300 7200Rpm 128MB Buffer SATA3 HDD - 6TB
بازخوردي ازش داري؟ كلاً هاردهاي اينترنال توشيبا عملكرد و ميزان ريسك خرابيشون چقدر بوده و چقدر قابل اطمينان هستن؟

سلام
@Farshidstar2012
فرشيدجان نظرت در مورد اين هارد چيه؟
Toshiba X300 7200Rpm 128MB Buffer SATA3 HDD - 6TB
بازخوردي ازش داري؟ كلاً هاردهاي اينترنال توشيبا عملكرد و ميزان ريسك خرابيشون چقدر بوده و چقدر قابل اطمينان هستن؟

شخصا با این مدل تجربه ای ندارم، اما همیشه در مورد آکوستیک هاردی که در داخل سیستم نصب میشه حساس هستم،
از نظر راندمان که به نظر میرسه هاردای خوبی باشن، اما از نظر دوام و کم صدا بودن نسبت به مدلهای سی گیت و WD نمی تونم نظر بدم.

• Like
Reactions: msbazicenter
دوستان کسی در مورد بلوری رایتر اطلاعات داره؟من سه تا فیلم 40 گیگ دارم میخوام رو دیسک رایت کنم بلوری رایتر هم پیونر دارم.ایا بلوری 50 گیگ هم رایت میکنه یا فقط 25 گیگ میشه رایت کرد؟

سلام
شخصا با این مدل تجربه ای ندارم، اما همیشه در مورد آکوستیک هاردی که در داخل سیستم نصب میشه حساس هستم،
از نظر راندمان که به نظر میرسه هاردای خوبی باشن، اما از نظر دوام و کم صدا بودن نسبت به مدلهای سی گیت و WD نمی تونم نظر بدم.
تو سري محصولات مخصوص PC با اين حجم فقط اينو ديدم تو بازار. مدل‌هاي ديگه از سري‌هاي مخصوص ديتاسنتر و دوربين‌هاي نظارتي و اين قبيل بود.

اقا فرشید نظرتون ذاجع به هارد های اکسترنال سیلیکون پاور چیه؟ مخصوصا این سریه آرمور به ای دیتا میرسن؟
من 3 ساله ARMOR A80 دارم چند بار هم افتاده رو زمین ولی خراب نشده!
ولی سرعتش از 42 مگابایت بر ثانیه بیشتر نمیشه
به نظرم ADATA HD 720 بهتره

سلام دوستان

کانفیگ سیستمم الان اینه:

Cpu : Intel Core I5 4460
Mb : Asus B85-Plus
Ram: 2*4GB DDR3 Kingmax
Vga: Asus GTX 750 TI OC 2GB
Hdd: WD 1TB Green
Odd: lite-on Dwr 24x
Psu: Green GP635B-US
Case : Green Orbit

قصد تعویض گرافیک رو دارم بعد از 2 سال استفاده از این کارت.
خبر های پاسکال و ا ینا رو هم دیدم که مطمنا به بودجه من نمیخوره تا بیاد و قیمتاش بیفته و اینا کلی زمان میبره . از اون سمت هم باید حتما psu و حتی cpu رو هم براش عوض کنم
نظرم خرید 970 هست

چند تا سوال دارم

1 - این گرافیک که دارم رو چند میتونم بفروشم ؟ منظورم قیمت معقولی هست که برای فروش بزارم و فروخته بشه و بهترین قیمت باشه
2 - با این psu و دقیقا همین config میتونم بدونم تعویض پاور از 970 استفاده کنم ؟
3 - الان این مدل GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming WF3X OC 4GB GDDR5 رو یکی داره 3 ماه استفاده شده و گارانتی تا 2018 میده 1 تومان . ارزش خرید داره یا میتونم برند های ارزونتر و معمولی تر بردارم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or