WW_EA
کاربر سایت
دوست عزیز محصولات گرین ساخت ایران نیست و اکثریتشون ریبرند کارخونه های چینی هستن که گرین فقط بسته بندی میکنه و تحویل مردم میده. همه محصولاتشون خوب نیست، مثلا ماوس و کیبردهایی که من ازش دیدم کیفیت و موادی که ازشون ساخته شدن خیلی پایینه ولی پاورها و کولرهای سی پی یوشون از نظر عمر و گارانتی و کیفیت در سطح خوبی قرار دارند. البته این پاورهای سری جدیدشون که OC هست و از 750 وات به بالا هست نسبت به سری UK و پایین تر از کیفیت خیلی بالاتری برخوردارند و شاید حتی هم رده پاورهای برند کورسیر و کولرمستر باشن و قیمت خیلی خوبی هم دارن. در ضمن توی یه سیستم دو یا سه میلیونی مبلغ 300 تومن میتونه کمک زیادی به بالا رفتن عملکردش بکنه.
کیس های گرین نسبت به قیمت جزو بهترین ها هستند... من یه مدل رابین دارم(جزو مدلهای ارزان هستش) 3 ساله دارمش... برای من خوب بوده... چه برسه به کیس های گران ترش...
پاورش ها هم خوبند... مدل های بهتر از برندها خارجی هست اما پاورهای گرین قابل قبوله...من مدل 685 وات دارم چند ساله دارمش....
کولرهاش هم خوبند... مخصوصا مدلهای مایع که جدید اومده نسبت قیمت به بازدهیش عالی هست...بد نیست یه نگاهی به این کنی: مقایسه هفت واترکولینگ موجود در بازار ایران ( ایستگاه تست ) - تالار گفتگو لیون کامپیوتر
مرسی هر 2 بزرگوار
بله دیده بودم این لینک رو. اتفاقا همین لینک باعث شد حس کنجکاویم گل کنه و بپرسم که اگه محصولاتش اینقدر خوبه پس چرا توی سایت های خارجی هیچ اسمی از محصولات گرین نیست.
خلاصه با یه سرچ متوجه شدم که وقتی اسم محصولات گرین رو سرچ کنی فقط سایت های ایرانی میاد بالا
در اینکه محصولات گرین قیمت خوب دارن هیچ شکی نیست... فقط بحث سر ماندگاری طولانی مدت اون ها هست. مخصوصا پاورها که اگه کیفیت خوبی نداشته باشه می تونه به سایر قطعات هم آسیب بزنه. نمونش هم یکی از کامپیوتر قبلی خود من که مربوط به 4-5 سال پیش میشد. اون موقع نمی دونستم گرین مال ایران هست و یک پاور گرین واسه سیستم گیمینگم بسته بودم چون قیمت خوبی داشت و فروشنده هم پیشنهادش کرد. بعد از چند ماه، هر از چندگاهی سیستم وسط گیم خود به خود blue screen می داد و ریستارت می شد و بعضی مواقع هم بوی سوختگی خفیفی از داخل کیس بلند میشد. بعد از کلی مشکل یابی معلوم شد اشکال از پاور بوده و به بخشی از مدار مادربورد هم اسیب رسونده
حالا می رسیم به امروز که دیگه محصولان گرین نداشتم و حالا می خوام تا 7 تومن یه سیستم گیمینگ ببندم و تازه فهمیدم که گرین مال ایرانه و هیچ نشونه از محصولات گرین توی سایت های خارجی نیست. اگه اینقدر خوبن چرا توی بازار های اروپا و از طریق صادرات نمی تونن با محصولات خارجی رقابت کنن؟ به گفته دوستمون که گرین اصلا مال چین و سرهم بندی ایرانه که به نظرم این جوری حتی بدترم میشه. ادم یاد گوشی های GLX می افته