مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوست عزیز محصولات گرین ساخت ایران نیست و اکثریتشون ریبرند کارخونه های چینی هستن که گرین فقط بسته بندی میکنه و تحویل مردم میده. همه محصولاتشون خوب نیست، مثلا ماوس و کیبردهایی که من ازش دیدم کیفیت و موادی که ازشون ساخته شدن خیلی پایینه ولی پاورها و کولرهای سی پی یوشون از نظر عمر و گارانتی و کیفیت در سطح خوبی قرار دارند. البته این پاورهای سری جدیدشون که OC هست و از 750 وات به بالا هست نسبت به سری UK و پایین تر از کیفیت خیلی بالاتری برخوردارند و شاید حتی هم رده پاورهای برند کورسیر و کولرمستر باشن و قیمت خیلی خوبی هم دارن. در ضمن توی یه سیستم دو یا سه میلیونی مبلغ 300 تومن میتونه کمک زیادی به بالا رفتن عملکردش بکنه.

کیس های گرین نسبت به قیمت جزو بهترین ها هستند... من یه مدل رابین دارم(جزو مدلهای ارزان هستش) 3 ساله دارمش... برای من خوب بوده... چه برسه به کیس های گران ترش...
پاورش ها هم خوبند... مدل های بهتر از برندها خارجی هست اما پاورهای گرین قابل قبوله...من مدل 685 وات دارم چند ساله دارمش....
کولرهاش هم خوبند... مخصوصا مدلهای مایع که جدید اومده نسبت قیمت به بازدهیش عالی هست...بد نیست یه نگاهی به این کنی: مقایسه هفت واترکولینگ موجود در بازار ایران ( ایستگاه تست ) - تالار گفتگو لیون کامپیوتر

مرسی هر 2 بزرگوار
بله دیده بودم این لینک رو. اتفاقا همین لینک باعث شد حس کنجکاویم گل کنه و بپرسم که اگه محصولاتش اینقدر خوبه پس چرا توی سایت های خارجی هیچ اسمی از محصولات گرین نیست.
خلاصه با یه سرچ متوجه شدم که وقتی اسم محصولات گرین رو سرچ کنی فقط سایت های ایرانی میاد بالا

در اینکه محصولات گرین قیمت خوب دارن هیچ شکی نیست... فقط بحث سر ماندگاری طولانی مدت اون ها هست. مخصوصا پاورها که اگه کیفیت خوبی نداشته باشه می تونه به سایر قطعات هم آسیب بزنه. نمونش هم یکی از کامپیوتر قبلی خود من که مربوط به 4-5 سال پیش میشد. اون موقع نمی دونستم گرین مال ایران هست و یک پاور گرین واسه سیستم گیمینگم بسته بودم چون قیمت خوبی داشت و فروشنده هم پیشنهادش کرد. بعد از چند ماه، هر از چندگاهی سیستم وسط گیم خود به خود blue screen می داد و ریستارت می شد و بعضی مواقع هم بوی سوختگی خفیفی از داخل کیس بلند میشد. بعد از کلی مشکل یابی معلوم شد اشکال از پاور بوده و به بخشی از مدار مادربورد هم اسیب رسونده
حالا می رسیم به امروز که دیگه محصولان گرین نداشتم و حالا می خوام تا 7 تومن یه سیستم گیمینگ ببندم و تازه فهمیدم که گرین مال ایرانه و هیچ نشونه از محصولات گرین توی سایت های خارجی نیست. اگه اینقدر خوبن چرا توی بازار های اروپا و از طریق صادرات نمی تونن با محصولات خارجی رقابت کنن؟ به گفته دوستمون که گرین اصلا مال چین و سرهم بندی ایرانه که به نظرم این جوری حتی بدترم میشه. ادم یاد گوشی های GLX می افته

دوستان سلام. یکی از آشنا ها می خواد یه کیس با مشخصات زیر بفروشه :
CPU: AMD FX-8320
MB: MSI 970a-G43
RAM: 8GB
HDD: 500 GB
VGA: Gigabyte 550 ti 1GB
PSU: HEXA 500
CASE
به نظرتون چقدر قیمت بزاره مناسبه؟
سلام فرشیدجان.مادربورد منGIGABYTE Z170X-Gaming 5 هستش. حالا بین دو مدل رم Gskill موندم که کدومو انتخاب کنم،هردو هم یه قیمتن.پردازنده 6700 هستش.میشه راهنمایی بفرمائید؟

Gskill Trident Z 16GB 8GBx2 3000Mhz CL15 DDR4
Gskill Ripjaws V 16GB 8GBx2 2800Mhz CL15 DDR4

ضمنن توی سایت جی اسکیل که رفته بودم توی مادربوردهای انتخابی وبهینه تر برای سری z نامی از مادربورد انتخابی من نبود ولی توی سری v مادربورد منم توی لیست بود.حالا یعنی اگه سریه z رو انتخاب کنم برای مادربورد من بهینه نیس؟

آخرین ویرایش:
مرسی هر 2 بزرگوار
بله دیده بودم این لینک رو. اتفاقا همین لینک باعث شد حس کنجکاویم گل کنه و بپرسم که اگه محصولاتش اینقدر خوبه پس چرا توی سایت های خارجی هیچ اسمی از محصولات گرین نیست.
خلاصه با یه سرچ متوجه شدم که وقتی اسم محصولات گرین رو سرچ کنی فقط سایت های ایرانی میاد بالا

در اینکه محصولات گرین قیمت خوب دارن هیچ شکی نیست... فقط بحث سر ماندگاری طولانی مدت اون ها هست. مخصوصا پاورها که اگه کیفیت خوبی نداشته باشه می تونه به سایر قطعات هم آسیب بزنه. نمونش هم یکی از کامپیوتر قبلی خود من که مربوط به 4-5 سال پیش میشد. اون موقع نمی دونستم گرین مال ایران هست و یک پاور گرین واسه سیستم گیمینگم بسته بودم چون قیمت خوبی داشت و فروشنده هم پیشنهادش کرد. بعد از چند ماه، هر از چندگاهی سیستم وسط گیم خود به خود blue screen می داد و ریستارت می شد و بعضی مواقع هم بوی سوختگی خفیفی از داخل کیس بلند میشد. بعد از کلی مشکل یابی معلوم شد اشکال از پاور بوده و به بخشی از مدار مادربورد هم اسیب رسونده
حالا می رسیم به امروز که دیگه محصولان گرین نداشتم و حالا می خوام تا 7 تومن یه سیستم گیمینگ ببندم و تازه فهمیدم که گرین مال ایرانه و هیچ نشونه از محصولات گرین توی سایت های خارجی نیست. اگه اینقدر خوبن چرا توی بازار های اروپا و از طریق صادرات نمی تونن با محصولات خارجی رقابت کنن؟ به گفته دوستمون که گرین اصلا مال چین و سرهم بندی ایرانه که به نظرم این جوری حتی بدترم میشه. ادم یاد گوشی های GLX می افته

دوست عزیز من خودم مدل های پایین گرین رو زیاد توصیه نمیکنم چون قیمتشون تفاوت زیادی با مدل های معروف خارجی نداره ولی این سری پاورهای جدیدش از کیفیت بالایی برخوردار هستن و قیمت هاشون هم نسبت به برند های خارجی خیلی بهتره و مزیت اصلیشون گارانتی خوبشه که اگه مشکلی پیش بیاد براتون تعویض میکنه. ولی با این حال اگه رو این مساله خیلی حساس هستید بنظر من بهترین برند پاوری که توی ایران می تونید پیدا کنید EGVA Super Nova هست و قیمتش هم نسبتا خوبه.

مرسی هر 2 بزرگوار

برند گرین رو شرکت سیاره ی سبز در داخل کشور معروف کرده و هر محصولی هم که با این برند تولید یا مونتاژ یا وارد می کنه برای مصرف داخل کشور هست، اما پاورها، کیسهای حرفه ای و محصولات شاخص دیگر رو شرکتهای OEM معروف تولید می کنن و بعد برچسب گرین می خورن.

وقتی مشاور حرفه ای در این سایت به شما می گه که پاور معتبر و با کیفیتی هست، یک لحظه هم صحتش شک نکنید، ملاک های ما برای انتخاب اونقدر بالا هست که یک یا چند تجربه ی شخصی در اون دخیل نیست، شاخصه های بسیار حرفه ای تری بررسی شده و ملاک هست.

دوستان سلام. یکی از آشنا ها می خواد یه کیس با مشخصات زیر بفروشه :
CPU: AMD FX-8320
MB: MSI 970a-G43
RAM: 8GB
HDD: 500 GB
VGA: Gigabyte 550 ti 1GB
PSU: HEXA 500
CASE
به نظرتون چقدر قیمت بزاره مناسبه؟

با تخمین من حدود 800 تومن می تونه قیمت بزاره فک کنم.

سلام فرشیدجان.مادربورد منGIGABYTE Z170X-Gaming 5 هستش. حالا بین دو مدل رم Gskill موندم که کدومو انتخاب کنم،هردو هم یه قیمتن.پردازنده 6700 هستش.میشه راهنمایی بفرمائید؟

Gskill Trident Z 16GB 8GBx2 3000Mhz CL15 DDR4
Gskill Ripjaws V 16GB 8GBx2 2800Mhz CL15 DDR4

ضمنن توی سایت جی اسکیل که رفته بودم توی مادربوردهای انتخابی وبهینه تر برای سری z نامی از مادربورد انتخابی من نبود ولی توی سری v مادربورد منم توی لیست بود.حالا یعنی اگه سریه z رو انتخاب کنم برای مادربورد من بهینه نیس؟

فرقی ندارن و حتی در راندمان هم تاثیر قابل اندازه گیری نخواهد داشت، مشخصا سری Trident بهترین تراشه ها رو دارن که البته بیشتر موقع اورکلاک خودش رو برتر نشون خواهد داد. هر دو تا هم برای مادربرد شمابهینه هستن، مشکلی نخواهید داشت.

آقا اگه بخوام GTA V رو با کیفیت 4K و 60fps خالص همراه با آخرین مودهای گرافیکی غول بازی کنم(به قولی گفتنی دیگه شبیه فیلم بشه:d) باید چقدر سیستم ببندم؟:|
پ.ن: افسردگی گرفتیم از بس تصاویرشو رو نت دیدیم:((

آقا اگه بخوام GTA V رو با کیفیت 4K و 60fps خالص همراه با آخرین مودهای گرافیکی غول بازی کنم(به قولی گفتنی دیگه شبیه فیلم بشه:d) باید چقدر سیستم ببندم؟:|
بالای 7-8 ملیون. حتی با اونا هم فکر نکنم بشه 4K رو با 60fps بازی کرد. دو تا Titan X میخوای که به تتهایی 8 ملیون قیمت دارن. البته چون مد ها کاستوم هستن نمیشه واقعا گفت چه سیستمی می خواد، بنچمارک رسمی هم نیست بهش استناد کرد ولی کلا این 4K حالا حالا ها کار داره و خیلی واقع بینانه نیست. مخصوصا با توجه به قیمت اختلاف کیقیت چندانی نداره و نمی صرفه این همه خرج کردن.

آخرین ویرایش:
بالای 7-8 ملیون. حتی با اونا هم فکر نکنم بشه 4K رو با 60fps بازی کرد. دو تا Titan X میخوای که به تتهایی 8 ملیون قیمت دارن
یعنی با پول TV 4K میشه روهم 20 میلیون! تا 10تومن میتونم هزینه کنم ولی فکر کنم TV 4K رو فعلا باید بیخیال شم و به همین سونی 42 FHD قناعت کنم=((

سلام خدمت آقا فرشید
حدود دو سال پیش از شما مشاوره گرفتم یه خریدی کردم باز هم تشکر میکنم بابتش
در حال حاضر قصد خرید یه کیس و مانیتور رو تا قبل از عید دارم .
بودجم هم 5 میلیون هستش . اولویتم فقط گیم هست .برام نسبت هزینه به پرفورمنس مهم هست یعنی یه مقدار کمتر بیشتر شد مشکلی نیست . البته خودتون استادید
ssd لازم ندارم .ممنون میشم از راهنماییتون.

همونطور که گفتن باید یه سیستم قدرتمند داشته باشید که با دو تا کارت از سریعترین مدلهای موجود تجهیز شده باشه که من دو تا GTX 980Ti رو توصیه می کنم که فقط این گرافیکا حدود 5800 درمیان، به اضافه ی خود سیستم که حدود 5 تومن میشه بهترین ترکیبش

سلام خدمت آقا فرشید
بودجم هم 5 میلیون هستش . اولویتم فقط گیم هست .برام نسبت هزینه به پرفورمنس مهم هست یعنی یه مقدار کمتر بیشتر شد مشکلی نیست . البته خودتون استادید

[TABLE="class: table table-striped, width: 750"]
[TR]
[TH="align: center"]قیمت[/TH]
[TH="align: center"]مدل[/TH]
[TH="align: center"]نام قطعه[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"][/TD]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]Intel Core i7 6700[/TD]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]CPU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"]Asus H170 Pro Gaming/Gigabyte GA-H170 Gaming 3[/TD]
[TD="align: center"]MotherBoard[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]GSkill RipjawsV 2*8GB DDR4 2400[/TD]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]RAM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]GIGABYTE GTX 980 WF 3X OC 4GB DDR5[/TD]
[TD="align: center"]VGA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]Seagate 7200 64MB 1TB[/TD]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]HDD[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]-[/TD]
[TD="align: center"]SSD[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]ASUS 24X SATA[/TD]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]ODD[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]CORSAIR VS650[/TD]
[TD="align: center"]Power[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]GREEN X7[/TD]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]Case[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]پنج میلیون و ۴٢۰ هزار تومان[/TD]
[TD="align: center"]جمع کل‌ (تومان)[/TD]
[TD="align: center"]—

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

فعلا دنبال 4k نباش اصلا :دی
همون 1080 این بازی اگه جزعیات بالا بتونی بازی کنی واقعا محشره گرافیکش:دی

همونطور که گفتن باید یه سیستم قدرتمند داشته باشید که با دو تا کارت از سریعترین مدلهای موجود تجهیز شده باشه که من دو تا GTX 980Ti رو توصیه می کنم که فقط این گرافیکا حدود 5800 درمیان، به اضافه ی خود سیستم که حدود 5 تومن میشه بهترین ترکیبش
حالا اگه بخوام فعلا قید 4K رو بزنم با یه دونه GTX 980Ti و خود سیستم که سرجم با کارت گرافیک میشه حدود 8 تومن میتونم بالاترین جزییات ممکن رو برای کیفیت 1080p و 60 fps خالص بگیرم؟

ضمنا با چنین سیستمی بنظرت تا 4 سال آینده برای همه بازیها یعنی 1080 60 fps راحت جواب میده؟

سلام خدمت آقا فرشید

[TABLE="class: cms_table_table cms_table_table-striped, width: 750"]
[TR]
[TH="align: center"]قیمت[/TH]
[TH="align: center"]مدل[/TH]
[TH="align: center"]نام قطعه[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]Intel Core i7 6700[/TD]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]CPU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Asus H170 Pro Gaming/Gigabyte GA-H170 Gaming 3[/TD]
[TD="align: center"]MotherBoard[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]GSkill RipjawsV 2*8GB DDR4 2400[/TD]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]RAM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]GIGABYTE GTX 980 WF 3X OC 4GB DDR5[/TD]
[TD="align: center"]VGA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]Seagate 7200 64MB 1TB[/TD]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]HDD[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]SSD[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]ASUS 24X SATA[/TD]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]ODD[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]CORSAIR VS650[/TD]
[TD="align: center"]Power[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]GREEN X7[/TD]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]Case[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]پنج میلیون و ۴٢۰ هزار تومان[/TD]
[TD="align: center"]جمع کل‌ (تومان)[/TD]
[TD="align: center"]—[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
فرشید جان بی زحمت مانیتور رو هم در نظر بگیر ممنون.

حالا اگه بخوام فعلا قید 4K رو بزنم با یه دونه GTX 980Ti و خود سیستم که سرجم با کارت گرافیک میشه حدود 8 تومن میتونم بالاترین جزییات ممکن رو برای کیفیت 1080p و 60 fps خالص بگیرم؟

برادر دیگه از اون کارت گرافیک قوی تر نداریم که! بعد هم به نظر من تضمینی نیست، الان بازی های رسمی که میان تاز بس بد optimize میشن مشکل دارن (Rise of Tomb Raider مثلا هی نوسان فریم داره)، چه برسه به مد های غیر رسمی. به نظر من هم گرافیک دو سال یه بار خوبه عوض شه و با توجه به اینکه هی ممکنه تکنیک های جدید بیاد (و کارت های قوی افت قیمت زیادی دارن) یه 980 بگیر دو سال دیگه عوضش کن.

سلام دوستان. وقتتون بخیر.
عزیزان، بنده قصد خرید مادربورد برای گیم دارم و می خوام با معقول ترین قیمت یک مادربورد خوب خریداری کنم.
با جست و جوهایی که کردم دیدم مدل های
GIGABYTE GA-Z170X-GAMING 5 Motherboard
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 Motherboard
ASUS Z170 PRO GAMING Motherboard

مادربوردهای خوش قیمتی هستن.
سوال بنده این هست که، شما برای یک کارت گرافیک GTX950 با سی پی یوcori5 با رم 16 چه چیزی رو پیشنهاد می کنید؟
و تفاوت مادربورد گیمینگ ۵ و گیمینگ ۷ گیگابایت چی هست دقیقا؟
آیا این مدل ها دارای آخرین نسل از قطعات هستن؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or