بله برادر، همون جور که خودت حتما می دونی سیستم خیلی خوبی هست ته تهشه.سلامــ.
قصد خرید یه PC گیمینگ دارم؛ بودجه تا ۷.۵ مشکلی نیست. نظرتون در مورد سیستم زیر چیه؟
CPU » Intel Core i7 6700K
COOLING » Corsair H80i GT
MotherBoard » ASUS Z170 MAXIMUS VIII RANGER
Ram » GSkill RipjawsV 2*8GB DDR4 2400
Vga » Gigabyte GTX 980 Ti OC G1 Gaming WF 3X 6GB
SDD » SAMSUNG 850 PRO 512GB
Power » GREEN 850B-OC Platinium
Case » GREEN X8 RAPTOR
البته قصد خرید لپ تاپ گیمینگ داشتمــ که به دلیل هزینه بالا نسبت به کارایی، منصرف شدمــ.
همین جا بپرس دیگه پس فروم واسه چیه؟
ب
=============================================================
می خواستم همینجا با قلبی پر از غم اعلام کنم که پس از بیشتر از 15 سال وفاداری به برند AMD می خوام برم سراغ Intel. هیچ سر در نمیارم از مدل های مختلف پردازنده اش، یکی بیاد یه راهنمایی کنه که گیج شدم از این همه core i5 و i7 و اون همه عدد عجیب غریب که بعدشون میاد.
یکی دو تا سایت رو دیدم تو قسمت High end و قیمت تقریبا مناسب Core i5 6600K رو پیشنهاد کردن. البته یکی دو تا i7 رو هم گفته بودن ولی توضیح داده بودن که اون واسه multitasking و این چیزاس و به قول خودشون diminishing returns میشه.عدد اول هر مدلی رو که چک کنی مربوط به نسل خودش هست، مثلا اگه عدد اولش 6 بود یعنی جزو جدیدترین سری که همون Skylake ــه هست. 5 برای Broadwell هست و 4 برای Haswell و قبل تر از اونا هم بدلیل قدیمی بودن خیلی کم یافت نمیشه. Xeon هم بیشتر برای سیستم های سرور هست و جزو سی پی یو های سیستم های خانگی معمولا حساب نمیشه. قدرت مدل های مختلف در مقایسه با هم رو هم از اینجا میتونی چک کنی. در ضمن اگه بخوای سی پی یو رو از نسل 4 یا 5 انتخاب کنی دیگه نمیتونی از مادربرد های جدید با سوکت 1151 استفاده کنی و رم DDR4 هم توسط این مادربورد ها ساپورت نمیشه بنابراین بهتر اینه که سی پی یو رو از خانواده Skylake برداری که مصرف برقشون هم کمتره.
Top-end CPUs offer rapidly diminishing returns when it comes to gaming performance. As such, we have a hard time recommending anything more expensive than the Core i5-6600K, especially since this multiplier-unlocked processor is easy to tune up to 4.5GHz or so with the right cooler.
ممنونم از پاسختون.واقعيتش دوست عزيز من پى سى گيمر نيستم و صرفا ميخوام به اندازه عمر نسل هشت كه تقريبا ٢سال ديگه يا بيشتر هست بتونم بازيهاى مثل كوانتوم بريك رو كنار پلى استيشن بازى كنم اونم نه در حالت الترا و در حد نرمال،اينجورى بگم شايد كلا بشه سالى ٢ تا بازى كه محبور شم بشينم پاى پى سى برا بازى.من چند ساله كه به خاطر كارم راحت با 3d max رندر هاى حتى طولانى ميگيرم و بيشتر اين قسمت برام مهمه و دلم ميخواد الان يكم خرج گرافيك كنم كه دو سال ديگه هم بتونم از گرافيك براى يه سيستم ديگه استفاده كنم و مشكلى ندارم تا ١.٥/٢ ميليون فقط گرافيك بخرم و يه رم ١٦ هم بهش اضافه كنم ولى اين كه بخوام كل سيستم رو عوض كنم يكم برام هم زمان بره و هم غير واجب و هم هزينه بره.يه عادت بدى كه دارم اينه كه يكم ايدال گرام.يعنى الان ترجيه ميدم يه گرافيك خوب بخرم فقط با بودجم به جاى اينكه كلش رو صرف جمع كردن يه سرى قطعات متوسط رو به ضعيف كنم.حالا با مشخصات من كدوم قطعه بيشتر تو ذوق ميزنه؟؟فك نميكنم پردازنده خيلى ضعيف باشه چون واقعا به عنوان يه كاربر حرفه اى پى سى تا حالا لنگم نذاشته.البته رندر هاى ما مربوط به معمارى و انتريور ديزاين هست كه واقعا سبك تر از انيميشن هستن.به هر حال مرسى بابت راهنمايي.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلامــ.
قصد خرید یه PC گیمینگ دارم؛ بودجه تا ۷.۵ مشکلی نیست. نظرتون در مورد سیستم زیر چیه؟
CPU » Intel Core i7 6700K
COOLING » Corsair H80i GT
MotherBoard » ASUS Z170 MAXIMUS VIII RANGER
Ram » GSkill RipjawsV 2*8GB DDR4 2400
Vga » Gigabyte GTX 980 Ti OC G1 Gaming WF 3X 6GB
SDD » SAMSUNG 850 PRO 512GB
Power » GREEN 850B-OC Platinium
Case » GREEN X8 RAPTOR
البته قصد خرید لپ تاپ گیمینگ داشتمــ که به دلیل هزینه بالا نسبت به کارایی، منصرف شدمــ.
به خاطر قوانین انجمن نتونستم اسمی از سایت بدم؛ البته ODD و HDD حذف شدن و به جاش SSD با ظرفیت بالاتر انتخاب کردم.این سیستم پیشنهادی خودم در سایت دیگه هست، باید تاییدش نکنم؟!
متاسفانه برای رندر 3DMAX که اصلا مناسب نیست، اگر هم باهاش کار می کنید شما هستید که دارید باهاش مدارا می کنید و زمان رو بهش بیش از حد تعلق می دید، وگرنه راندمانش اونجا هم قابل قبول نیست.
الان گرافیک هم بخرید تا وقتی که نوبت ارتقای بقیه ی قطعات میرسه، گرافیکتون از رده خارج شده و در طول این مدت هم راندمان مناسبی نمی گیرید، ایده آل گرایی در اینجا به قیمت هدر رفتن هزینه و هدر دادن زمان هست.
شما لطف کن هر کی تو تلگرام هست رو بگو بیاد اینجا! منم از تلگرام زیاد سر در نمیارم!
این سیستم پیشنهادی خودم در سایت دیگه هست، باید تاییدش نکنم؟!
یکی دو تا سایت رو دیدم تو قسمت High end و قیمت تقریبا مناسب Core i5 6600K رو پیشنهاد کردن. البته یکی دو تا i7 رو هم گفته بودن ولی توضیح داده بودن که اون واسه multitasking و این چیزاس و به قول خودشون diminishing returns میشه.
فکر کنم همین رو بگیرم! یه مادر برد پیشنهاد کنید!
لطفا مدلی از all in oneهارو معرفی کنین
که ارزش خرید داشته باشه و مثلا بازیی مثل gta رو hight یا ultra اجرا کنه
All in oneارزش خرید برای بازی داره ؟
مرسی
یکی از دوستام یه سیستم تا 2 میلیون میخواد برای بازیهایی مثل Dota2 و bf4 اینا ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
به خاطر قوانین انجمن نتونستم اسمی از سایت بدم؛ البته ODD و HDD حذف شدن و به جاش SSD با ظرفیت بالاتر انتخاب کردم.
ممنون از شما
نظرتون در مورد مادربورد MAXIMUS VIII HERO به جای MAXIMUS VIII RANGER چیه؟
لطفا مدلی از all in oneهارو معرفی کنین
که ارزش خرید داشته باشه و مثلا بازیی مثل gta رو hight یا ultra اجرا کنه
All in oneارزش خرید برای بازی داره ؟
مرسی
یکی از دوستام یه سیستم تا 2 میلیون میخواد برای بازیهایی مثل Dota2 و bf4 اینا ممنون میشم اگه راهنمایی کنید