مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

پاسخ اینم همونجا بهتون داده بودم، می تونید مدل Hero رو هم بردارید.

به به. همه بچه های اون یکی سایت که اینجان که :d
فرشید جان من بودم که تو کامنتا اینو پرسیده بودم. این دوستمون بی اطلاع هستن
Mahdi.M جان من همین سوالو تو کامنتای اوجا پرسیدم و فرشید جان لطف کردن توضیح دادن می تونی بری بخونی

خودمم یه ذره تحقیق کردم. واسه مادربورد همون Ranger رو بردار چون Hero و Gene و Formula همشون همون کار Ranger رو می کنن فقط فرکانس رم و تعداد اسلات هاشون و همچنین قابلیت پشتیبانی از Wi-fi و بلوتوث و این چیزاشون فرق داره. پس همون Ranger بهترین گزینه هست. بی خود واسه چیزایی که زیاد به کارت نمیاد قیمت رو بالا نبر

دوستان نیاز به راهنماییتون دارم

به نظر شما بهترین cpu تو رنج قیمتی 500-600 چیه ؟ ( قرمز ها لینکه )
من خودم core i3 6300 رو دیدم به نظرم خیلی خوب بود (530 تومن) از خیلی core i5 های نسل 4 قوی تر بود و همچنین از i7 های نسل 1-2 هم بهتر بود
"گیک بنچ" خیلی خوبی هم داشت (12000) تقریبا
و یک خوبی هم که بنظرم داشت اینه که نسل 6 ه ، و باعث میشه در آینده راحت تر cpu رو ارتقاع بدم با توجه به اینکه سیستمم DDR4 هم میشه
مورد بعدیش هم این که single score های i3 6300 خیلی خوب بود !! single score ش اندازه i7 6700k بود، اونم در حالت اورکلاک شده و قوی ترین حالت ممکنش !!! و از همه ی i7 های نسل 6 هم single score قوی تری داشت !!
یک لطفی بکنی اهمیت single score و multi score رو هم در بخشهای مختلف توضیح بدین . کدومش کجاها مهم تره؟؟ برای بازی ها single score مهم تره یا multi score ؟؟ بازی ها معمولا از چند هسته کار میکشن؟
مورد بعدیش هم این که مصرف برقش 45 واته که خیلی کم مصرفه
مورد بعدی هم گرافیک intel HD graphics 530 بود که برای اجرای بازی DOTA 2 ای که من خیلی بازی میکنم کفایت میکنه و قراره چند وقتی باهاش سر کنم ... و از گرافیک هایی که روی نسل 4 بود قوی تره !
یه سوال دیگه هم داشتم
intel HD graphics 530 ای که روی core i3 هست از لحاظ قدرت گرافیکی با اونی که روی i5 و i7 نسل 6 هست یکی هست آیا ؟؟

بهترین mother board تو رنج قیمت 500 -600 رو هم معرفی کنین (که به i3 6300 بخوره،اگه بخش اول رو تایید میکنین ) فرق بین h170 z170 x99 .... رو هم اصلا نمیدونم !! اهل over clock هم نیستم ... SLI هم نمیخوام بکنم کیسمم GREEN X2 jaguar ه که دیروز خریدمش :) یک مدل asus دیدم که چیپش h170 بود ولی تو قسمت رم های مورد پشتیبانیش فقط فرکانس 2133 رو پشتیبانی میکرد !!! چرا اینطور بود ؟؟ قیمتش هم 530 تومن بود !! فکر کنم اگه از فرکانس های بیشتری پشتیبانی بکنه آینده ی بهتری داره، درسته ؟

مورد بعدی هم که راهنمایی میخوام قسمت پاورشه
سیستمم قراره با یک i3 6300 (اگه بخش اول رو تایید میکنین) و نهایتا 8 گیگ رم ddr4 و گرافیک نهایتا GTX 950 یا GTX 960 سر هم بشه.... و شاید تا 1-2 سال دیگه بخوام cpu رو قوی تر کنم
چه پاوری رو پیشنهاد میکنین ؟؟ نظرتون راجبه سری GREEN UK جیه ؟

ببخشید که سوالم رو اینقدر پیچوندم :)
خیلی ممنون دوستان

ویرایش

آخرین ویرایش:
احل over clock هم نیستم ... SLI هم نمیخوام بکنم کیسمم GREEN X2 jaguar ه که دیروز خریدمش :) یک مدل asus دیدم که چیپش h170 بود ولی تو قسمت رم های مورد پشتیبانیش فقط فرکانس 2133 رو پشتیبانی میکرد !!! چرا اینطور بود ؟؟ قیمتش هم 530 تومن بود !! فکر کنم اگه از فرکانس های بیشتری پشتیبانی بکنه آینده ی بهتری داره، درسته ؟

سیستمم قراره با یک i3 6300 (اگه بخش اول رو تایید میکنین) و نهایتا 8 گیگ رم ddr4 و گرافیک نهایتا GTX 950 یا GTX 960 سر هم بشه.... و شاید تا 1-2 سال دیگه بخوام cpu رو قوی تر کنم

چیپ ست سری H170 فرق اصلی که داره با Z اینه که قابلیت اورکلاک و SLi نداره اهلش نیستی واست کافیه.

اینجا رو یه نگاه بنداز:
http://www.gamersnexus.net/news-pc/2079-intel-skylake-i3-i5-i7-cpu-specs-detailed

آخرین ویرایش:

من خودم core i3 6300 رو دیدم به نظرم خیلی خوب بود (530 تومن) از خیلی core i5 های نسل 4 قوی تر بود و همچنین از i7 های نسل 1-2 هم بهتر بود
و یک خوبی هم که بنظرم داشت اینه که نسل 6 ه ، و باعث میشه در آینده راحت تر cpu رو ارتقاع بدم با توجه به اینکه سیستمم DDR4 هم میشه
مورد بعدیش هم این که single score های i3 6300 خیلی خوب بود !! single score ش اندازه i7 6700k بود، اونم در حالت اورکلاک شده و قوی ترین حالت ممکنش !!! و از همه ی i7 های نسل 6 هم single score قوی تری داشت !!
یک لطفی بکنی اهمیت single score و multi score رو هم در بخشهای مختلف توضیح بدین . کدومش کجاها مهم تره؟؟ برای بازی ها single score مهم تره یا multi score ؟؟ بازی ها معمولا از چند هسته کار میکشن؟
مورد بعدی هم گرافیک intel HD graphics 530 بود که برای اجرای بازی DOTA 2 ای که من خیلی بازی میکنم کفایت میکنه و قراره چند وقتی باهاش سر کنم ... و از گرافیک هایی که روی نسل 4 بود قوی تره !
یه سوال دیگه هم داشتم
intel HD graphics 530 ای که روی core i3 هست از لحاظ قدرت گرافیکی با اونی که روی i5 و i7 نسل 6 هست یکی هست آیا ؟؟

بهترین mother board تو رنج قیمت 500 -600 رو هم معرفی کنین (که به i3 6300 بخوره،اگه بخش اول رو تایید میکنین ) فرق بین h170 z170 x99 .... رو هم اصلا نمیدونم !! اهل over clock هم نیستم ... SLI هم نمیخوام بکنم کیسمم GREEN X2 jaguar ه که دیروز خریدمش :) یک مدل asus دیدم که چیپش h170 بود ولی تو قسمت رم های مورد پشتیبانیش فقط فرکانس 2133 رو پشتیبانی میکرد !!! چرا اینطور بود ؟؟ قیمتش هم 530 تومن بود !! فکر کنم اگه از فرکانس های بیشتری پشتیبانی بکنه آینده ی بهتری داره، درسته ؟

خیلی ممنون دوستان

ویرایش

سلام دوست عزیز اول بگم که 6300 یکی از بهترین و خوش قیمت ترین سی پی یو های نسل جدید هست و من بنچمارک هاش رو دیدم توی بازی های کنونی که مثلا قوی ترینشون Witcher هست اگه همراه با رم و کارت گرافیک خوب مچ بشه راحت یه پرفورمنس ایده آل رو ارائه میده و اصلا گلوگاه ایجاد نمیکنه پس از این نظر خیالتون راحت باشه. یوروگیمر یه مقاله خیلی کامل و جامع راجع به این سی پی یو و مقایسش با مدل های دیگه گذاشته، این رو بخونید خیلی اطلاعات خوبی دستتون میاد. بعد توی ویدئوهای بنچمارک اگه دقت کنید می بینید هر چی فرکانس رم بالاتر باشه به عملکرد سی پی یو و سیستم اضافه میکنه و اگه مادربودتون رو Z170 بردارید که قابل اورکلاک باشه میشه باهاش سی پی یو رو هم اورکلاک کنید و از رم با فرکانس های بالاتر استفاده کنید که توی H170 و B150 این قابلیت ها وجود نداره. قطعات پیشنهادی من به شما این 4 قطعه هست، در هر صورت اگه به هیچ عنوان قصد اورکلاک یا استفاده از رم با فرکانس بالا ندارید می تونید مادربورد رو B150 بردارید و رم هم با باس 2133.

mr80_untitled.jpg

سلام دوست عزیز اول بگم که 6300 یکی از بهترین و خوش قیمت ترین سی پی یو های نسل جدید هست و من بنچمارک هاش رو دیدم توی بازی های کنونی که مثلا قوی ترینشون Witcher هست اگه همراه با رم و کارت گرافیک خوب مچ بشه راحت یه پرفورمنس ایده آل رو ارائه میده و اصلا گلوگاه ایجاد نمیکنه پس از این نظر خیالتون راحت باشه. یوروگیمر یه مقاله خیلی کامل و جامع راجع به این سی پی یو و مقایسش با مدل های دیگه گذاشته، این رو بخونید خیلی اطلاعات خوبی دستتون میاد. بعد توی ویدئوهای بنچمارک اگه دقت کنید می بینید هر چی فرکانس رم بالاتر باشه به عملکرد سی پی یو و سیستم اضافه میکنه و اگه مادربودتون رو Z170 بردارید که قابل اورکلاک باشه میشه باهاش سی پی یو رو هم اورکلاک کنید و از رم با فرکانس های بالاتر استفاده کنید که توی H170 و B150 این قابلیت ها وجود نداره. قطعات پیشنهادی من به شما این 4 قطعه هست، در هر صورت اگه به هیچ عنوان قصد اورکلاک یا استفاده از رم با فرکانس بالا ندارید می تونید مادربورد رو B150 بردارید و رم هم با باس 2133.

mr80_untitled.jpg

ممنونم دوست من
شما شک بنده رو روی 6300 به یقین تبدیل کردین، قطعا با همین cpu سیستم رو میبندم
در مورد over clock کردن حقیقتش هم میترسم و هم وارد نیستم .... که امیدوارم بعدا یاد بگیرم
ولی ترجیه میدم روی مادر بورد درست خرج کنم تا بعدا بتونم راحت سیستم رو ارتقاع بدم، و از مادر بوردی که معرفی کردین هم ممنونم و همین رو خواهم خرید همچنین بقیه قطعاتی که معرفی کردین رو....
فقط این سایت رو هم اگه امکانش هست بهم معرفی بکنین، چون قیمتاش خیلی از بقیه بهتره !

ویرایش

دوستان فرق بین h170 و B150 چیه ؟؟؟

آخرین ویرایش:
این داره

اینم هست اما موجود نداره باید سفارش بدی
Case: NZXT H440 Razer Designed

لینک فروشگاه فقط در پیام خصوصی، اینجا خلاف قوانین هست.

دوستان کسی توی بازار Silverstone Raven 3 یا بالاتر ندیده ؟ :d من یه عمره چشم دوختم بهش 8-|

من این برند رو ندیدم اصلن، خودتون رو به یه مدل وابسته نکنید.

به به. همه بچه های اون یکی سایت که اینجان که :d
فرشید جان من بودم که تو کامنتا اینو پرسیده بودم. این دوستمون بی اطلاع هستن

ما بچه های همین سایتیم که اونجا هم هستیم! :)

یه سوال دیگه هم داشتم

خیلی ممنون دوستان

ویرایش

دوست عزیز، اینقد طولانی ننویسید، همون جمله ی آخری کافی بود. برای آینده بهتره حداقل یه Core i5 داشته باشید، ولی با 1500 فقط میشه اینا رو گرفت

گرافیک آنبرد هم اصولا فقط برای بازیهای خیلس سبک و قدیمی مناسب هست.

[TABLE="class: table table-striped, width: 750"]
[TR]
[TH][/TH]
[TH]مدل[/TH]
[TH]نام قطعه[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"][/TD]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]Intel Core i3 6300 [/TD]
[TD="bgcolor: #F9F9F9"]CPU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"]Asus B150 Gaming[/TD]
[TD]MotherBoard[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]2X GSkill Ripjaws V 8GB DDR4 2133[/TD]
[TD="bgcolor: #F9F9F9"]RAM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]CORSAIR VS650 [/TD]
[TD="bgcolor: #F9F9F9"]Power[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

دوستان کمک کنید
از اون جایی که محصولات green ساخت ایران هست ایا خرید محصولاتش عاقلانس؟ مثلا پاور گرین یا کیس گرین. به نظر محصولات خوبی میان ولی ایا عمر طولانی ای دارن؟ چرا باید نمونه خارجی رو نخرید؟ درسته که محصولات گرین به خاطر ایرانی بودنشون معمولا ارزون ترن ولی ایا عمر محصولات گرین مثل محصولات خارجی درجه یک هست؟ چون بالاخره کسی که داره 2-3 میلیون یا حتی بیشتر خرج سیستم می کنه دیگه 200-300 تومن فکر نکنم زیاد واسش مهم باشه

دوستان کمک کنید
از اون جایی که محصولات green ساخت ایران هست ایا خرید محصولاتش عاقلانس؟ مثلا پاور گرین یا کیس گرین. به نظر محصولات خوبی میان ولی ایا عمر طولانی ای دارن؟ چرا باید نمونه خارجی رو نخرید؟ درسته که محصولات گرین به خاطر ایرانی بودنشون معمولا ارزون ترن ولی ایا عمر محصولات گرین مثل محصولات خارجی درجه یک هست؟ چون بالاخره کسی که داره 2-3 میلیون یا حتی بیشتر خرج سیستم می کنه دیگه 200-300 تومن فکر نکنم زیاد واسش مهم باشه

دوست عزیز محصولات گرین ساخت ایران نیست و اکثریتشون ریبرند کارخونه های چینی هستن که گرین فقط بسته بندی میکنه و تحویل مردم میده. همه محصولاتشون خوب نیست، مثلا ماوس و کیبردهایی که من ازش دیدم کیفیت و موادی که ازشون ساخته شدن خیلی پایینه ولی پاورها و کولرهای سی پی یوشون از نظر عمر و گارانتی و کیفیت در سطح خوبی قرار دارند. البته این پاورهای سری جدیدشون که OC هست و از 750 وات به بالا هست نسبت به سری UK و پایین تر از کیفیت خیلی بالاتری برخوردارند و شاید حتی هم رده پاورهای برند کورسیر و کولرمستر باشن و قیمت خیلی خوبی هم دارن. در ضمن توی یه سیستم دو یا سه میلیونی مبلغ 300 تومن میتونه کمک زیادی به بالا رفتن عملکردش بکنه.

دوستان سلام. یه سیستم کامل ( با کیس و مانیتور و ...) تو رنج 2.5 میلیون برای کار دفتری که حالا روش اتوکد و نرم افزار های CRM و PDMS نصب بشه میخواستم.

ممنون از راهنمایی هاتون.

http://forum.bazicenter.com/thread41/page2229/#post3964840

می تونی گرافیک رو بالاتر بگیری.

حدود قیمت کارت گرافیک و اینکه حالا مانیتور رو چی بگیریم که برای کارای دفتری خوب باشه موس و کیبرد و....
فکر میکنم برای کارای کوچیک و ساده فتوشاپ همون آنبرد سی پی یو جواب بده ؟ به خصوص مدل 6600 I5 نظرتون چیه ؟

دوستان سلام. یه سیستم کامل ( با کیس و مانیتور و ...) تو رنج 2.5 میلیون برای کار دفتری که حالا روش اتوکد و نرم افزار های CRM و PDMS نصب بشه میخواستم.

ممنون از راهنمایی هاتون.

سلام

دوست عزیز فکر کنم گرافیک آنبرد جوابگوی نیاز شما باشه اما اگه نیاز به کارت گرافیک دارید بنظرم سی پی یو رو با مدل i3 6300 تعویض کنید و کارت هم از سری 400 انویدیا به بالا هر کدوم رو انتخاب کنید کارتون رو راه میندازه و قیمت هم باید بین 300 تا 500 هزار تومن باشه. رم هم باسش 2133 باشه(توی تصویر 2400 هست)

6jib_untitled.jpg

دوستان کمک کنید

کیس های گرین نسبت به قیمت جزو بهترین ها هستند... من یه مدل رابین دارم(جزو مدلهای ارزان هستش) 3 ساله دارمش... برای من خوب بوده... چه برسه به کیس های گران ترش...
پاورش ها هم خوبند... مدل های بهتر از برندها خارجی هست اما پاورهای گرین قابل قبوله...من مدل 685 وات دارم چند ساله دارمش....
کولرهاش هم خوبند... مخصوصا مدلهای مایع که جدید اومده نسبت قیمت به بازدهیش عالی هست...بد نیست یه نگاهی به این کنی: مقایسه هفت واترکولینگ موجود در بازار ایران ( ایستگاه تست ) - تالار گفتگو لیون کامپیوتر

سلام

دوست عزیز فکر کنم گرافیک آنبرد جوابگوی نیاز شما باشه اما اگه نیاز به کارت گرافیک دارید بنظرم سی پی یو رو با مدل i3 6300 تعویض کنید و کارت هم از سری 400 انویدیا به بالا هر کدوم رو انتخاب کنید کارتون رو راه میندازه و قیمت هم باید بین 300 تا 500 هزار تومن باشه. رم هم باسش 2133 باشه(توی تصویر 2400 هست)

6jib_untitled.jpg

این چطوره :

[TABLE="width: 133"]
[TR]
[TD]Asus H110- plus[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Core i5 6th gen 6600-6M-3.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8GB(2*4) Gskill Value DDR4-2133 -CL15[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lite On 22x[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seagate Baracuda 1TB[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Green Magnum Pro[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Green Gp550 A[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lg 25um65p-Ultra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Logitech K120[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Logitech M90 or B100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

قیمت مانیتور رو بالاترین بازار زدم که 38 تومن کمتر هم هست. کیس هم یه مدل جدید داره گرین به نام اورامان اونم 35 تومن کمتر و میمونه سی پی یو که میشه با 6400 عوضش کرد . 100 تومن کمتر میشه ( چقدر فرق میکنه 6600 با 6400 جدا از کلاک کمتر ) و اینکه رم چی ، فرقی داره مدل پیشنهادی شما با مدلی که من نوشتم ؟

این چطوره :

[TABLE="width: 133"]
[TR]
[TD]Asus H110- plus[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Core i5 6th gen 6600-6M-3.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8GB(2*4) Gskill Value DDR4-2133 -CL15[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lite On 22x[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seagate Baracuda 1TB[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Green Magnum Pro[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Green Gp550 A[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lg 25um65p-Ultra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Logitech K120[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Logitech M90 or B100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

قیمت مانیتور رو بالاترین بازار زدم که 38 تومن کمتر هم هست. کیس هم یه مدل جدید داره گرین به نام اورامان اونم 35 تومن کمتر و میمونه سی پی یو که میشه با 6400 عوضش کرد . 100 تومن کمتر میشه ( چقدر فرق میکنه 6600 با 6400 جدا از کلاک کمتر ) و اینکه رم چی ، فرقی داره مدل پیشنهادی شما با مدلی که من نوشتم ؟

همین سیستمی که خودتون گذاشتید خیلی خوبه منتها بنظرم پاور رو همون کورسیر بردارید بهتره، 6400 هم مدل خوبیه و از پس کارایی که میخواید انجام بدید برمیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or