دوستان نیاز به راهنماییتون دارم
به نظر شما بهترین cpu تو رنج قیمتی 500-600 چیه ؟
( قرمز ها لینکه )
من خودم core i3 6300 رو دیدم به نظرم خیلی خوب بود (530 تومن) از خیلی
core i5 های نسل 4 قوی تر بود و همچنین از i7 های نسل 1-2 هم بهتر بود
"
گیک بنچ" خیلی خوبی هم داشت (12000) تقریبا
و یک خوبی هم که بنظرم داشت اینه که نسل 6 ه ، و باعث میشه در آینده راحت تر cpu رو ارتقاع بدم با توجه به اینکه سیستمم DDR4 هم میشه
مورد بعدیش هم این که single score های
i3 6300 خیلی خوب بود !! single score ش اندازه
i7 6700k بود، اونم در حالت اورکلاک شده و قوی ترین حالت ممکنش !!! و از همه ی i7 های نسل 6 هم single score قوی تری داشت !!
یک لطفی بکنی اهمیت single score و multi score رو هم در بخشهای مختلف توضیح بدین . کدومش کجاها مهم تره؟؟ برای بازی ها single score مهم تره یا multi score ؟؟ بازی ها معمولا از چند هسته کار میکشن؟
مورد بعدیش هم این که مصرف برقش 45 واته که خیلی کم مصرفه
مورد بعدی هم گرافیک intel HD graphics 530 بود که برای اجرای بازی DOTA 2 ای که من خیلی بازی میکنم کفایت میکنه و قراره چند وقتی باهاش سر کنم ... و از گرافیک هایی که روی نسل 4 بود قوی تره !
یه سوال دیگه هم داشتم
intel HD graphics 530 ای که روی core i3 هست از لحاظ قدرت گرافیکی با اونی که روی i5 و i7 نسل 6 هست یکی هست آیا ؟؟
بهترین mother board تو رنج قیمت 500 -600 رو هم معرفی کنین (که به i3 6300 بخوره،اگه بخش اول رو تایید میکنین ) فرق بین h170 z170 x99 .... رو هم اصلا نمیدونم !! اهل over clock هم نیستم ... SLI هم نمیخوام بکنم کیسمم GREEN X2 jaguar ه که دیروز خریدمش
یک مدل asus دیدم که چیپش h170 بود ولی تو قسمت رم های مورد پشتیبانیش فقط فرکانس 2133 رو پشتیبانی میکرد !!! چرا اینطور بود ؟؟ قیمتش هم 530 تومن بود !! فکر کنم اگه از فرکانس های بیشتری پشتیبانی بکنه آینده ی بهتری داره، درسته ؟
مورد بعدی هم که راهنمایی میخوام قسمت پاورشه
سیستمم قراره با یک i3 6300 (اگه بخش اول رو تایید میکنین) و نهایتا 8 گیگ رم ddr4 و گرافیک نهایتا GTX 950 یا GTX 960 سر هم بشه.... و شاید تا 1-2 سال دیگه بخوام cpu رو قوی تر کنم
چه پاوری رو پیشنهاد میکنین ؟؟ نظرتون راجبه سری GREEN UK جیه ؟
ببخشید که سوالم رو اینقدر پیچوندم
خیلی ممنون دوستان
ویرایش