مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام فرشید جان وخسته نباشید.فرق هاردهای سیگیت باراکودا وسورویلانس در چیه وکدوم کیفیتش برا گیم خوبه؟به نظر شما در حال حاضر کیفیت مانیتورهای ایسوس بهتره یا سامسونگ؟خرابی کدوم کمتره در حال حاضر با تجربه واطلاعاتی که شما دارید؟
حال حاضر با تجربه واطلاعاتی که شما دارید؟
مشکلاتی که در پاورهای گرین سری فنلس oc+platinumبوجود اومده بود حل شده؟ارزش خرید دارن؟
تاحالا واترکولر240 رو توی کیس کورسیر spect-03 جاسازی کردید یا دیدید که نصب کنن،چون میخوام بخرمش ولی روی همین مسئله شک دارم به همین خاطر بین این و رایدمکس وایپر جی2 موندم.

سلام.فرشید جان فکرکنم مارو جاانداختی.;)

ندیده بودم، ببخشید
فرق اون دو مدل هارد اینه که دومی برای رکورد DVR و ضبط ویدیو بهینه سازی شده و مدل اولی برای دسکتاپ و همینی که ما نیاز داریم. خرابی هیچ کدوم غیر طبیعی نیست.

پاورهای پلاتینیوم هم FANLess نیستن، تنها در حالت بار کم فنشون خاموش میشه، هیچ مشکلی هم از ابتدا به طور جدی گزارش نشده و برخورد نداشتم در سیستمهای تحویل شده، شاید شما بهتر خبر داری
خیر، روی اون مدل کیس تجربه ای نداشتم

سلام دوستان

تا 250 تومن واسه موس و هدست راهنمایی کنید که چه مدلی بگیرم

الان یه موس بیسیم ای بلو دارم که طبق معمول موس های قبلیم اسکرولش قات زده
موسی میخوام که بعد چند وقت اسکرولش اذیت نکنه

خودم نظرم روی SteelSeries مدل Sims هستش(هم موس هم هدفون)
به نظر شما چطوره؟

لظفا مدلای دیگه هم پیشنهاد بدین با توضیحات

مرسی

موس تقلبی نگیرید، این اولین توصیه!
در مورد خرید هم با شما هم نظرم، از برند
SteelSeries برای هدست انتخابهای خیلی خوبی هست، برای ماوس ولی از Razer و لاجی هم میشه مدلهایی رو در نظر گرفت.

ندیده بودم، ببخشید
فرق اون دو مدل هارد اینه که دومی برای رکورد DVR و ضبط ویدیو بهینه سازی شده و مدل اولی برای دسکتاپ و همینی که ما نیاز داریم. خرابی هیچ کدوم غیر طبیعی نیست.

پاورهای پلاتینیوم هم FANLess نیستن، تنها در حالت بار کم فنشون خاموش میشه، هیچ مشکلی هم از ابتدا به طور جدی گزارش نشده و برخورد نداشتم در سیستمهای تحویل شده، شاید شما بهتر خبر داری
خیر، روی اون مدل کیس تجربه ای نداشتم

اختیار داری فرشید جان.جسارت نشه.منم منظورم فن آف بود.توی الکامپ مسئول خود گرین نشون داد که روی پاورهای پلاتینیوم سری جدید گرین دکمه ی خاموش کردن فن آف گذاشتن چون کاربران زیادی ناراضی بودن.والا من از همون اول هم انتخابم گرین بود ولی چون میخوام 8میلیون پول سیستم بدم میخواستم مطمئن بشم وچه کسی بهتر از شما مهندس عزیز که ما رو راهنمایی کنین.

موس تقلبی نگیرید، این اولین توصیه!
در مورد خرید هم با شما هم نظرم، از برند
SteelSeries برای هدست انتخابهای خیلی خوبی هست، برای ماوس ولی از Razer و لاجی هم میشه مدلهایی رو در نظر گرفت.
ممنون بابت پاسخ
پس همون هدست مدل سیمز رو میگیرم

ریزر فک نکنم تو این قیمت موجود باشه
نظرتون راجع به موس های لاجتیک مدل g300 و g302 چیه نسبت به استیل سریس؟
مرسی

سلام آقا فرشید
من خودم یه بیلد انتخاب کردم میخواستم نظر شما رو در موردش بدونم

Intel Core i5-6500 3.2GHz Quad-Core Processor

Asus Z170 PRO GAMING ATX LGA1151 Motherboard

G.Skill Ripjaws V Series 8GB (2 x 4GB) DDR4-2133 Memory

Asus GeForce GTX 960 4GB Video Card

پاور و بقیه قطعات رو دارم که با این سیستم مچ هست (Cooler Master 650W 80+ Bronze Certified Semi-Modular ATX Power Supply

یه چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین

1- یه هارد 500 گیگ دارم که برای سیستم قدیمیم بود اون سیستمو دادم تعمیرو تعمیر کار مادر بوردشو ترکوند اطلاعات اون هارد برام خیلی مهمه از درایو C بک آپ دارم الان این هارو رو این سیستم مشکل ایجاد نمیکنه؟؟ یعنی میتونم اون هاردو رو این سیستم بزارم فقط رو C یه ویندوز بریزم ؟؟؟ چون درایو های دیگه رو میخوام پیشنهاد شما چیه؟ سریعرین و بهترین راه تخلیه بدون دردسر هارد اینترنال؟

2-من حقیقت بین دو کارت 960 وR9 380 گیر کردم به نظر شما کدوم بهتره ؟؟ خیلی ها میگن amd بهتره و ارزون تر از اونور تو بعضی سایت های خارجی گفته شده که بعضی تکنولوزی های nvidia رو amd نیست

3- اصلا اون 2 گیگ اضافه تو 960 تاثیری داره؟؟ تو تست ها که من دیدم خیلی کم بود فقط تو باری dying light فرق زیادی داشت میخوام بدونم اون 2 گیگ اضافه ارزش داره یا نه؟

4- من حقیقت pc گیمر حرفه ای نیستم فقط همونقدر که 1920*1080 30 فریم بگیرم کافیمه حالا اگه از نظر شما این بیلد هزینه اضافست یا نه؟ ممنون میشم بگید ,اگه قطعه ی اضافه مثل هارد SSD میخواد بعدا میگرم چون فعلا سیستم ندارم و کارم واجبه و میخوام زودتر سیستم ببندم لطفا بگید که امروز فردا برم قطعات رو بگیرم لطفا قیمت کلی قطعات رو بگید و یه فروشگاه مورد اعتماد خودتون رو پ.خ کنید خسته شدم از دست این مغازه دار ها میری قیمت بگیری به زور میخوان یه قطعه دیگه بفروشن

با تشکر از شما

از قسمت Disk Management فرمتش کردی؟
تشکر... اصلا حواسم به این نبود که sdd رو فرمت نکردم... رفتم تو Disk Management دیدم هنوز فرمت نشده برا همین تو محیط ویندوز شناخته نمیشه... در نهایت چون می خوام ویندوز 10 روش نصب کنم رفتم و در محیط بوت فرمتش کردم و بعدشم در ویندوز شناخته شد.

اختیار داری فرشید جان.جسارت نشه.منم منظورم فن آف بود.توی الکامپ مسئول خود گرین نشون داد که روی پاورهای پلاتینیوم سری جدید گرین دکمه ی خاموش کردن فن آف گذاشتن چون کاربران زیادی ناراضی بودن.والا من از همون اول هم انتخابم گرین بود ولی چون میخوام 8میلیون پول سیستم بدم میخواستم مطمئن بشم وچه کسی بهتر از شما مهندس عزیز که ما رو راهنمایی کنین.

من راستش خودم هیچ مشکلی باهاشون نداشتم، حتی توی همون نمایشگاه و کنفرانس ایسوس هم برای مراسم اورکلاک با LN2 از پاور گرین پلاتینیوم استفاده می کردن و تازه مدل 1000 واتیشون هم بیشتر مواقع بی فن کار می کرد. کمترین شکی بهشون ندارم

ممنون بابت پاسخ
پس همون هدست مدل سیمز رو میگیرم

ریزر فک نکنم تو این قیمت موجود باشه
نظرتون راجع به موس های لاجتیک مدل g300 و g302 چیه نسبت به استیل سریس؟
مرسی

راستش G302 رو که تازه اومده هم دیدم، اما خیلی تجربه ای ازش ندارم، باید با مدلی که از استیل در نظر دارید مقایسه کنید ببینید کدوم بازخورد بهتری داشته.

سلام آقا فرشید
من خودم یه بیلد انتخاب کردم میخواستم نظر شما رو در موردش بدونم

Intel Core i5-6500 3.2GHz Quad-Core Processor

Asus Z170 PRO GAMING ATX LGA1151 Motherboard

G.Skill Ripjaws V Series 8GB (2 x 4GB) DDR4-2133 Memory

Asus GeForce GTX 960 4GB Video Card

پاور و بقیه قطعات رو دارم که با این سیستم مچ هست (Cooler Master 650W 80+ Bronze Certified Semi-Modular ATX Power Supply

یه چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین

1- یه هارد 500 گیگ دارم که برای سیستم قدیمیم بود اون سیستمو دادم تعمیرو تعمیر کار مادر بوردشو ترکوند اطلاعات اون هارد برام خیلی مهمه از درایو C بک آپ دارم الان این هارو رو این سیستم مشکل ایجاد نمیکنه؟؟ یعنی میتونم اون هاردو رو این سیستم بزارم فقط رو C یه ویندوز بریزم ؟؟؟ چون درایو های دیگه رو میخوام پیشنهاد شما چیه؟ سریعرین و بهترین راه تخلیه بدون دردسر هارد اینترنال؟

2-من حقیقت بین دو کارت 960 وR9 380 گیر کردم به نظر شما کدوم بهتره ؟؟ خیلی ها میگن amd بهتره و ارزون تر از اونور تو بعضی سایت های خارجی گفته شده که بعضی تکنولوزی های nvidia رو amd نیست

3- اصلا اون 2 گیگ اضافه تو 960 تاثیری داره؟؟ تو تست ها که من دیدم خیلی کم بود فقط تو باری dying light فرق زیادی داشت میخوام بدونم اون 2 گیگ اضافه ارزش داره یا نه؟

4- من حقیقت pc گیمر حرفه ای نیستم فقط همونقدر که 1920*1080 30 فریم بگیرم کافیمه حالا اگه از نظر شما این بیلد هزینه اضافست یا نه؟ ممنون میشم بگید ,اگه قطعه ی اضافه مثل هارد SSD میخواد بعدا میگرم چون فعلا سیستم ندارم و کارم واجبه و میخوام زودتر سیستم ببندم لطفا بگید که امروز فردا برم قطعات رو بگیرم لطفا قیمت کلی قطعات رو بگید و یه فروشگاه مورد اعتماد خودتون رو پ.خ کنید خسته شدم از دست این مغازه دار ها میری قیمت بگیری به زور میخوان یه قطعه دیگه بفروشن

با تشکر از شما

1- هیچ مشکلی نیست، می تونید هارد قدیمی رو هم بزارید و استفاده کنید، اما ویندوز رو فقط روی SSD یا هارد دیسک جدید نصب کنید چون سرعتشون بیشتر میشه نسل به نسل
2- من 960 مدل 4 گیگی رو ترجیح بدیم، قویتر بودن به تنهایی ملاک نیست، درایورهای AMD تقریبا در بیشتر عناوین جدید بازیها بهینه عمل نکردن در زمان انتشار بازی
3- بله، به سرعت داره به ضرورت تبدیل میشه! شک نکنید
بررسی راندمان نسخه پی سی Rise of the Tomb Raider | زومجی

4- اصلا اضافه نیست و تازه برای بالاترین تنظیمات بازیها کارت گرافیک 970 باشه راندمان بهتری هم خواهید گرفت!

سلام با 3میلیون چه سیستمی مخصوص گیم میشه بست الته فقط میخوام رم با سی پیو با کارت گرافیک با پاور با مادربورد را تعویض کنم .ممنون

CPU:Core i5 6400
RAM:2*4GB 2133 DDR4
M/B:ASUS H170 PRO GAMIG
VGA:GTX 960 4GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

سلام
من اغلب مواقع که بازی می کنم، پشت صندلی هستم و نزدیک به مانیتور ولی بعضی وقتها رو تخت ـم می شینم و دراز می کشم که حدود 2 3 متر از مانیتور فاصله دارم. مانیتورم هم "19 هست و به خاطر کوچک بودن تصویر اذیت میشم.
به نظرتون چه سایز مانیتوری برام مناسبه با توجه به اون فاصله 2 3 متری و هم این نکته خیلی مواقع پشت صندلی هستم و فاصله ام از مانیتور 60 70 سانتی متر هست. زیاد هم نمی خوام مانیتور بزرگ باشه و به خاطر نزدیک بودن بهش اذیت بشم.
بودجه ام هم حدود 400 الی 600 هست.

سلام
من اغلب مواقع که بازی می کنم، پشت صندلی هستم و نزدیک به مانیتور ولی بعضی وقتها رو تخت ـم می شینم و دراز می کشم که حدود 2 3 متر از مانیتور فاصله دارم. مانیتورم هم "19 هست و به خاطر کوچک بودن تصویر اذیت میشم.
به نظرتون چه سایز مانیتوری برام مناسبه با توجه به اون فاصله 2 3 متری و هم این نکته خیلی مواقع پشت صندلی هستم و فاصله ام از مانیتور 60 70 سانتی متر هست. زیاد هم نمی خوام مانیتور بزرگ باشه و به خاطر نزدیک بودن بهش اذیت بشم.
بهتر از این نمیشه خرید
BenQ GL2460HM 24inch Monitor

سلام
آقا فرشید لپ تاپ تا سقف 2200 چی پشنهاد میدین؟..واسه فیلم و نت و کمی هم برنامه نویسی..ممنون

می تونید از مدلهای قیمت مناسب Lenovo IdeaPad Z5070 انتخاب کنید، کلا چیز قوی نمیشه خرید با این پول.

سلام

با 650 تومن فقط می شه مانیتور 23 اینچ خرید، اما چیزی که شما نیاز داری یه TV هست، فاصله با مانیتور معمولا 70 سانت تا 1 متر قابل قبوله.

سلام فرشید جان خسته نباشی

الان یه سیستم گیمینگ فقط کیس 5700 تا 6 تومن بهترین چیزی ک میشه بست چیه ؟

سوال دوم هم اینه که یکی از دوستان پرسیده رو سیستمش یه gtx690 داره میخواد کنارش یه r9 390x 8gb بزاره اصلا همچین چیزی شدنیه ؟ اگه اره پاور چند وات میخواد

مرسی

سلام خسته نباشین

مانیتور که سوکت HDMI بخوره و رزولیشینش full HD باشه یا 2k ترجیحا برند xvision یا سونی یا سامسونگ حد اقل ۲۱ اینچ باشه

کدومش بهتره ؟
اگه میشه از هرکدوم یه نمونه معرفی کنین
خیلی ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or