مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان عزیز، لطفا مطالب رو مرتبط و گزیده شده مطرح کنید و سوالاتتون رو مثل چت روم ها تکرار نکنید، پیگیری مطالب به این شیوه هم برای من کار رو سخت می کنه، هم ناظم ها و هم کاربرانی که دنبال خواندن و یادگیری هستند.

بحث بی ربط رو لطفا ادامه ندید.

با 2500 چه سیستمی میشه بست واسه بازی؟ برای دوستم میخوام.
پ.ن: حالا 2600 هم شد موردی نداره، ولی بیشتر نشه. بودجش نهایت همین 2600ـه.

CPU:Core i5 4460
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:GTX 960 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

سلام
یه راهنمایی میخواستم در مورد ارتقا رم آیا رم جدید که میخوایم اضافه کنیم باید حتما حجمش و شرکتش با رم های قبلی یکی باشه ؟

بله، اکیدا توصیه میشه که هم مدل و هم برند و حتی هم سری باشند،
اگر مدل مشابه ی قبلی دیگه پیدا نمیشه می تونید از مدل با فرکانس و تایمینگ مشابه از برند دیگه هم استفاده کنید، اما بهتره قبلی رو بفروشید و یه جفت ماجول جدید بخرید.

سلام یه سیستم میخوام واسه دوستم با بودجه : سه ملیونو و پونصد فقط کیس (کارت از 970 پایینتر نباشه)و یه مانیتور جدا با قیمت مناسب واسه این کیس ممنون:)

سلام یه سیستم میخوام واسه دوستم با بودجه : سه ملیونو و پونصد فقط کیس (کارت از 970 پایینتر نباشه)و یه مانیتور جدا با قیمت مناسب واسه این کیس ممنون:)
Motherboard: Asus H170 Pro Gaming - 520 Hezar Toman
Power: Corsair VS650 - 250 Hezar Toman

88awphb8q260k4xj91s9.jpg

این کیس مورد نظرتون، که قیمتش حدودا میشه 3550.

مانیتور:

پنل TN:

BenQ GL2460HM

پنل IPS:

Asus VX229H

یا

Samsung S24D595 Plus

سلام دوستان من اگه بخوام raid0 بزنم دو تا هاردم رو نیازی به سخت افزار اضافی دارم؟
2 تا هارد WD Green هستن. پارتیشن ها و اطلاعات از بین میرن؟ (البته بنظر میاد raid0 وقتی عملی باشه که از 0 شروع شده باشه.)

اصلاً بدرد gaming میخوره؟ یا مشکل ساز میشه؟ (غیر مشکل ریسک از دست دادن کل اطلاعات بخاطر خرابی یک هارد مشکل دیگه ای داره اصلاً؟)

سلام دوستان من اگه بخوام raid0 بزنم دو تا هاردم رو نیازی به سخت افزار اضافی دارم؟
2 تا هارد WD Green هستن. پارتیشن ها و اطلاعات از بین میرن؟ (البته بنظر میاد raid0 وقتی عملی باشه که از 0 شروع شده باشه.)

اصلاً بدرد gaming میخوره؟ یا مشکل ساز میشه؟ (غیر مشکل ریسک از دست دادن کل اطلاعات بخاطر خرابی یک هارد مشکل دیگه ای داره اصلاً؟)

نیاز به Raid Controller دارید که روی Mainboard های رده متوسط و بالا هست (رید نرم افزاری هم بی خیالش بشید)
هر جفتشون اطلاعاتشون می پرن (یک سری راه های نینجایی هست که بهتره بی خیالش بشید)
به درد گیم می خوره اما نه روی هارد گرین، هارد گرین کلا به درد Raid0 نمی خوره

نیاز به Raid Controller دارید که روی Mainboard های رده متوسط و بالا هست (رید نرم افزاری هم بی خیالش بشید)
هر جفتشون اطلاعاتشون می پرن (یک سری راه های نینجایی هست که بهتره بی خیالش بشید)
به درد گیم می خوره اما نه روی هارد گرین، هارد گرین کلا به درد Raid0 نمی خوره

ممنون از جوابتون.

مین من 990fxa-gd65 هست... بدردش میخوره؟
خودتون حداقل هارد (کف هارد که میشه استفاده کرد) و هارد مناسب (قیمت به کارایی خوب) چیزی پیشنهاد دارین؟

اصلاً نسبت به ssd ارزش داره بجای یه drive c ssd برم طرف کل درایو raid0 ؟
میشه از درایو c بک آپ بگیرم برم رو raid0? بک آپ منظورم اینه که یطور باشه انگار ویندوز عوض نکردم.

ممنون از جوابتون.

مین من 990fxa-gd65 هست... بدردش میخوره؟
خودتون حداقل هارد (کف هارد که میشه استفاده کرد) و هارد مناسب (قیمت به کارایی خوب) چیزی پیشنهاد دارین؟

اصلاً نسبت به ssd ارزش داره بجای یه drive c ssd برم طرف کل درایو raid0 ؟
میشه از درایو c بک آپ بگیرم برم رو raid0? بک آپ منظورم اینه که یطور باشه انگار ویندوز عوض نکردم.

کنترلر های رید AMD کلا چنگی به دل نمی زنن
شما به نظر من بی خیال رید بشو، یک SSD بخر که اثرش به مراتب بیشتر از Raid 0 کردن 2 تا هارده

درود.
اگر ممکنه یک کیس مناسب کارهای گرافیکی نچندان سنگین مثل فتوشاپ و رندرگیریهای سبک و.... معرفی کنید. با بودجه نزدیک به دو میلیون. اگرم یکم بالا زد قیمت ایراد نداره.
پیشاپیش ممنون.

سلام فرشید جان وخسته نباشید.فرق هاردهای سیگیت باراکودا وسورویلانس در چیه وکدوم کیفیتش برا گیم خوبه؟به نظر شما در حال حاضر کیفیت مانیتورهای ایسوس بهتره یا سامسونگ؟خرابی کدوم کمتره در حال حاضر با تجربه واطلاعاتی که شما دارید؟
مشکلاتی که در پاورهای گرین سری فنلس oc+platinumبوجود اومده بود حل شده؟ارزش خرید دارن؟
تاحالا واترکولر240 رو توی کیس کورسیر spect-03 جاسازی کردید یا دیدید که نصب کنن،چون میخوام بخرمش ولی روی همین مسئله شک دارم به همین خاطر بین این و رایدمکس وایپر جی2 موندم.

آخرین ویرایش:
درود.
اگر ممکنه یک کیس مناسب کارهای گرافیکی نچندان سنگین مثل فتوشاپ و رندرگیریهای سبک و.... معرفی کنید. با بودجه نزدیک به دو میلیون. اگرم یکم بالا زد قیمت ایراد نداره.
پیشاپیش ممنون.

اگه کارت گرافیک آنبرد جوابگوی کارتون هست، پیشنهاد من اینه:

686_untitled.jpg

ولی اگه نیاز به کارت گرافیک دارید میتونید GTX 950 که تقریبا 650 هزار تومن قیمت داره رو اضافه کنید و مدل سی پی یو رو به i3 6300 تغییر بدید و البته باید یه مقدار بودجتون رو هم بالاتر ببرید.

اینجا میشه درباره هارد اکسترنال هم سوال پرسید؟ حالا من میپرسم اگه موردی بود پست رو پاک کنید.

کدوم هارد از بین سه هارد زیر رو برای خرید پیشنهاد میکنید:
[h=2]Western Digital My Passport Ultra Premium External Hard Drive - 2TB[/h][h=2]Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 2TB[/h][h=2]Western Digital Elements External Hard Drive - 2TB[/h]

اینجا میشه درباره هارد اکسترنال هم سوال پرسید؟ حالا من میپرسم اگه موردی بود پست رو پاک کنید.

کدوم هارد از بین سه هارد زیر رو برای خرید پیشنهاد میکنید:
Western Digital My Passport Ultra Premium External Hard Drive - 2TB

Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 2TB

Western Digital Elements External Hard Drive - 2TB

بله که میشه.

اولین گزینه انتخاب گرونتر و البته با قابلیت پسورگذاری هست، انتخاب خودمم هست
بقیه هم خوبن و هیچ کدوم مشکل کیفی ندارن

کلا هارد رو 3 یا 4 شرکت بیشتر تولید نمی کنن و هیچ کدوم رو هم نمیشه بی کیفیت نام گذاشت.

سلام دوستان

تا 250 تومن واسه موس و هدست راهنمایی کنید که چه مدلی بگیرم

الان یه موس بیسیم ای بلو دارم که طبق معمول موس های قبلیم اسکرولش قات زده
موسی میخوام که بعد چند وقت اسکرولش اذیت نکنه

خودم نظرم روی SteelSeries مدل Sims هستش(هم موس هم هدفون)
به نظر شما چطوره؟

لظفا مدلای دیگه هم پیشنهاد بدین با توضیحات

مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or