واقعا انقدر وضع cpu های amd خرابه؟
گرافیکاش چظور؟
R7 360 2 gb چطوره؟ یعنی به نظرت میتونه بازی هایی مثل بازی های امروز رو اجرا کنه؟
مثلا میتونه ویچر 3 رو روی high اجرا کنه؟
بله، فقط APU های کم قیمت AMD در رده ی خودشون مناسب هستن به خاطر گرافیک مجتمع خوبشون، در بقیه ی رده ها هیچ انتخاب مناسبی نداره و خود AMD هم فعلا بی خیال خط پردازنده ها شده.
کارت R7 360 هم در رده ی 500 تومن بهترین گزینه هست، بازیهای جدید رو می تونه اجرا کنه اما با کیفیت پپایین یا متوسط
پاور 850 وات گرین هارد 120گیگ اس اس دی 2 ترابایت وسترن7200
مدل مادربوردی که گفتین اینه؟ASUS ROG Maximus VIII Hero LGA1151 Z170 Mainboard
برای رم مدلGskill Trident Z 16GB 8GBx2 3200Mhz CL16 DDR4 بهتر نیست؟
قطعات خودمو چند قیمت بزارم
asus p8z77-v
i5-3470
corsair8gb(2*4gb) xms3 1600 o.c
بله همونه
برای رم هم ظاهرا شما دنبال جواب نیستی، فقط دنبال اینی که یه چیز خیلی گرون بخری، اصلا 4000 بگیر!
قطعاتتون رو هم می تونید 450 قیمت بزارید.
سلام مجدد.فرشید جان اگه تعداد usb های پشت مادربورد تعدادشون کم باشن وبخوام با خرید یه هاب اونا رو بیشتر کنم چه نوع هابی باید بخرم؟
اگه برای USB 2.0 می خواید که هاب از برند DLINK و TPLINK موجوده
اگر USB 3.0 می خواید که خرید هاب منطقی نیست و پهنای باند تمام پورتها رو کم می کنه، بهتره کارت اضافه شونده ی USB 3.0 بخرید. از ایسوس موجوده.
اصلا نظرت چیه برم این لپتاپ رو بخرم dell inspiron i7559-12623blk
تو یوتوب دیدم بازی ویچر 3 که من میخوام بازیش کنم رو خوب اجرا میکنه با این کارت گرافیک
منظورم از خوب یعنی در حد انتظار من
به نظرت تا دوسال میتونم باهاش سر کنم تا بعد که یکم پول درست و حسابی دستم اومد برم یه سیستم خفن بخرم
لپ تاپ کلا توصیه نمیشه به جای پی سی، به ویدیوهای یوتیوب هم اکتفا نکنید، بررسی بخونید.
سلام...
یه هارد 3 ترابایتی می خوام بگیرم برای مصارف عمومی و گیم... می خواستم بدونم مدل های Surveillance از سیگت و Purple از وسترن برای مصارف عمومی و گبم هم مناسب هستند!؟
فقط مدل 3 گیگابایتی یا 2 گیگابایتی از سی گیت 7200 دور و 64 مگ بافر رو بخرید. نه مدلهای بالا