مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون از جواب
راستش یکی بهم گفت ممکنه تا یکی دو سال آینده پردازنده برات دردسر بشه. یعنی بهتره دنبال core i7 باشم
نظر شما در اینمورد چیه. چون من کلی گشتم تا یه چنین سیستمی با چنین قیمت مناسبی پیدا کردم فکر نکنم بتونم بیشتر پول تهیه کنم

خب بله، Core i7 باشه بهتر میشه اما قطعا باید محدوده ی قیمت بالاتری رو هم برای انتخاب در نظر بگیرید، نمیشه هم ارزون باشه و هم دوامش مثل سیستمای قویتر
اگر تونستید اصلا پی سی بخرید.

سلام،
پولم سه و نیمه، سیستم برای گیم میخام، مانیتور و پاور و کیس و هارد هم خودم دارم.
چه قطعاتی پیشنهاد میدید؟ میخام پردازنده skylake باشه و رم هم حتما ddr4.

CPU:Core i5 6600
RAM:2*4GB 2133 DDR4
M/B:ASUS H170 PRO GAMIG
VGA:GTX 970 4GB GDDR5
SSD:SAMSUNG 850 EVO 120GB

حدود 3450 میشه.

سلام و خسته نباشی خدمت اقا فرشید و بقیه دوستان
لطفا یه هارد اکسترنال معرفی کنید بیشتر سرعت و دوام هارد برام مهمه خیلی ممنون

هاردای اکسترنال ز نظر سرعت شاید کمی فرق دشته باشن، اما از نظر دوام تفاوت زیادی ندارن
فقط می تونید مدل های آنتی شوک با پوشش مقاوم در برابر ضربه رو انتخاب کنید، مدلهایی از ADATA یا سلیکون پاور یا برند بوفالو.

خب بله، Core i7 باشه بهتر میشه اما قطعا باید محدوده ی قیمت بالاتری رو هم برای انتخاب در نظر بگیرید، نمیشه هم ارزون باشه و هم دوامش مثل سیستمای قویتر
اگر تونستید اصلا پی سی بخرید.

حدود 3450 میشه.

هاردای اکسترنال ز نظر سرعت شاید کمی فرق دشته باشن، اما از نظر دوام تفاوت زیادی ندارن
فقط می تونید مدل های آنتی شوک با پوشش مقاوم در برابر ضربه رو انتخاب کنید، مدلهایی از ADATA یا سلیکون پاور یا برند بوفالو.

درسته اما من میخواستم بدونم که به نظر شما با core i5 میتونم تا دو سال آینده دووم بیارم. چون حتی شنیدم یکی تونسته با core i3 ویچر که بازی فوق العاده سنگین هست رو روی اولترا بدون مشکل اجرا کنه.
من الان نمیتونم پی سی بخرم چون جاشو ندارم. ایشالله چند سال دیگه که این لپتاپ کهنه شد اونم میگیرم

حدود 3450 میشه.
با تشکر از راهنماییتون.
با توجه به اینکه عرض کردم از سیستم قبلیم هارد دارم، بنظر شما بهتر نیست از ssd صرف نظر کنم و بجاش cpu رو قویتر بردارم؟
سوال بعدی اینکه بفرض اگه یه cpu خیلی قوی بردارم، مثل i7 k ,مادربردهای سری h کم نمیاره؟ قصد اوور کلاک کردن ندارم، منظورم اینه که مادربرد سری h میتونه از قدرت اون cpu بطور کامل استفاده کنه؟

آخرین ویرایش:
درسته اما من میخواستم بدونم که به نظر شما با core i5 میتونم تا دو سال آینده دووم بیارم. چون حتی شنیدم یکی تونسته با core i3 ویچر که بازی فوق العاده سنگین هست رو روی اولترا بدون مشکل اجرا کنه.
من الان نمیتونم پی سی بخرم چون جاشو ندارم. ایشالله چند سال دیگه که این لپتاپ کهنه شد اونم میگیرم

پردازنده های لپ تاپی خیلی ضعیفتر از پردازنده های دسکتاپی هستند، اینطوری مقایسه نکنید پس

با تشکر از راهنماییتون.
با توجه به اینکه عرض کردم از سیستم قبلیم هارد دارم، بنظر شما بهتر نیست از ssd صرف نظر کنم و بجاش cpu رو قویتر بردارم؟
سوال بعدی اینکه بفرض اگه یه cpu خیلی قوی بردارم، مثل i7 k ,مادربردهای سری h کم نمیاره؟ قصد اوور کلاک کردن ندارم، منظورم اینه که مادربرد سری h میتونه از قدرت اون cpu بطور کامل استفاده کنه؟

نه، به نظر من SSD بهتره، در حال حاضر تفاوت قیمت Core i5 و Core i7 هم خیلی زیادتر از قیمت یه SSD هست، بودجتون هم محدود بود و برای همین چینش قطعات رو اینجوری در نظر گرفتم.
مادربردهای سری H170 تمام پردازنده ها رو ساپورت می کنن، هیچ فرقی نداره

پردازنده های لپ تاپی خیلی ضعیفتر از پردازنده های دسکتاپی هستند، اینطوری مقایسه نکنید پس

نه، به نظر من SSD بهتره، در حال حاضر تفاوت قیمت Core i5 و Core i7 هم خیلی زیادتر از قیمت یه SSD هست، بودجتون هم محدود بود و برای همین چینش قطعات رو اینجوری در نظر گرفتم.
مادربردهای سری H170 تمام پردازنده ها رو ساپورت می کنن، هیچ فرقی نداره

یعنی چی؟یعنی پردازنده core i5 لبتاب با core i5 پی سی متفاوته؟

پس چی! فرکانس هسته هاش تقریبا نصفه دسکتاپه
پردازنده معمولا متناسب با گرافیک میشن تو لپتاپ،قبل اینکه پردازنده کم بیاره گرافیک کم میاره
با لپتاپ اصلا به فکر اولترا و ... نباش
لپتاپ واسه گیمینگ معمولی و رفع کتی خوبه...یا اگه بتونی لپتاپ بالای۸ملیونی ازونور بخری
ولی بازم نسبت به قیمتش ضعیفه

Sent from my GT-P6210 using Tapatalk

ببخشید جایی نبود این سوال رو مطرح کنم
3555ulbpkw69onbyj8hg.jpg

این کابل تا چه حد از کیفیت صدا و میکروفون هدست کم میکنه؟!
مدل هایی هست که کیفیت صدا رو کاهش ندن؟!
هدستم هم مدل G230 لاجیتک اگه اهمیت داره تو موضوع

سلام تا 2 میلیون میشه یه سیستم پیشنهاد بدین برای گیم میخوام فقط مادر برد .cpu . رم . گرافیک بفیه شو دارم .
در حال حاظر تو گیم تفاوت ddr3 و ddr4 چقدره ارزش داره هزینه کنیم ddr4 بگیریم؟

بله خب، توی لپ تاپ ها پردازنده ی 2 هسته ای هم داریم که اسمش Core i7 هست، اما توی PC پردازنده های Core i5 هم کمتر از 4 هسته ندارن.

ببخشید جایی نبود این سوال رو مطرح کنم
3555ulbpkw69onbyj8hg.jpg

این کابل تا چه حد از کیفیت صدا و میکروفون هدست کم میکنه؟!
مدل هایی هست که کیفیت صدا رو کاهش ندن؟!
هدستم هم مدل G230 لاجیتک اگه اهمیت داره تو موضوع

بستگی به کیفیتش داره، اما هر چقدر طول کابل مبدل کمتر باشه تاثیرش روی جریان خروجی کمتر هست

سلام تا 2 میلیون میشه یه سیستم پیشنهاد بدین برای گیم میخوام فقط مادر برد .cpu . رم . گرافیک بفیه شو دارم .
در حال حاظر تو گیم تفاوت ddr3 و ddr4 چقدره ارزش داره هزینه کنیم ddr4 بگیریم؟

توی بازی که هیچ، بیرون بازی هم هنوز تفاوت زیادی بین DDR3 و DDR4 وجود نداره ، با 2 تومن هم اصلا نباید به اینها فکر کنید

[TABLE="class: table table-striped, width: 100%"]
[TR]
[TH="align: center"]قیمت[/TH]
[TH="align: center"]مدل[/TH]
[TH="align: center"]نام قطعه[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"][/TD]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]Intel Core i3 4170[/TD]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]CPU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"]ASUS H97M-E[/TD]
[TD="align: center"]MotherBoard[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]GSkill Ripjaws 2*4GB DDR3 1600MHz[/TD]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]RAM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Gigabyte GTX 960 OC 2GB[/TD]
[TD="align: center"]VGA[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
حدود 2030 میشه اینا

سلام

امیدوارم جای درستی اومده باشم

شارژر لپتاپ سوخته(فک کنم) حالا میخوام یه دونه جدید بگیرم
راهنمایی کنید چه شارژری باید بخرم و کدوم مشخصات باید یکی باشه تا به لپتاپم بخوره؟

HP Pavilion dv6-6c45se
Input: 100-240v 50-60Hz 2.0A
Output: 18.5v 6.5A
120W

در ضمن از یه شارژر لپتاپ دیگه که اونم اچ پی بود استفاده کردم که جواب میداد(تست نکردم شارژ شدن رو)
ولی کلا مشخصاتش فرق داشت و شارژر هم کوچک تر بود ولی سیم خروجیش به لپتاپم میخورد

لطفا راهنمایی کنید

ممنون

بله خب، توی لپ تاپ ها پردازنده ی 2 هسته ای هم داریم که اسمش Core i7 هست، اما توی PC پردازنده های Core i5 هم کمتر از 4 هسته ندارن.

بستگی به کیفیتش داره، اما هر چقدر طول کابل مبدل کمتر باشه تاثیرش روی جریان خروجی کمتر هست

توی بازی که هیچ، بیرون بازی هم هنوز تفاوت زیادی بین DDR3 و DDR4 وجود نداره ، با 2 تومن هم اصلا نباید به اینها فکر کنید

[TABLE="class: table table-striped, width: 100%"]
[TR]
[TH="align: center"]قیمت[/TH]
[TH="align: center"]مدل[/TH]
[TH="align: center"]نام قطعه[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]Intel Core i3 4170[/TD]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]CPU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ASUS H97M-E[/TD]
[TD="align: center"]MotherBoard[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]GSkill Ripjaws 2*4GB DDR3 1600MHz[/TD]
[TD="bgcolor: #F9F9F9, align: center"]RAM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Gigabyte GTX 960 OC 2GB[/TD]
[TD="align: center"]VGA[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
حدود 2030 میشه اینا

خیلی ممون از پاسخ
حالا اگه بخوام مادر بورد cpu و رم ddr4 بندازم ولی گرافیک کمی پایین تر باشه که برای ارتقاع های بعدی ساپورت کنه چطور میشه ؟

سلام آقا فرشید چند سوال ممنون میشم جواب بدید
اول اینکه تا سه میلیون و پانصد یه سیستم خوب برا گیم معرفی کنید (من هارد، کیبورد، موس، اسپیکر و مانیتور را دارم)
دوم من مانیتورم نهایتا 768*1366 را ساپورت میکنه ایا لازم برای بازی کردن بازی های اینده مبلغی بیشتر هزینه کنم یا نه با همین مبلغ هم یا حتی کمتر کیفیت مطلوب میتونم بگیرم
و سوم اگر یه راه ارتباطی بدید برا مشورت و حتی خرید از شما ممنون میشم
با تشکر:x

سلام آقا فرشید چند سوال ممنون میشم جواب بدید
اول اینکه تا سه میلیون و پانصد یه سیستم خوب برا گیم معرفی کنید (من هارد، کیبورد، موس، اسپیکر و مانیتور را دارم)
دوم من مانیتورم نهایتا 768*1366 را ساپورت میکنه ایا لازم برای بازی کردن بازی های اینده مبلغی بیشتر هزینه کنم یا نه با همین مبلغ هم یا حتی کمتر کیفیت مطلوب میتونم بگیرم
و سوم اگر یه راه ارتباطی بدید برا مشورت و حتی خرید از شما ممنون میشم
با تشکر:x

CPU:INTEL Core I5 6400
RAM:CORSAIR 2*8GB DDR4 2133
M/B:ASUS H170-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

اینا حدود 3630 میشه و دیگه کمتر از اینا هم نمیشه برداشت.

مانیتورتون هم به خاطر رزولوشن پایینش مناسب بازی نیست و نیاز به یه مدل 1080p هست، ولی با همین سیستم هم میشه بهترین راندمان وبیشتر رو هم براش در آینده توی بازیها داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or